Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar dukan güzelleri!

dün helva yaptım kendime dukan kepeğinden, tatlı ihtiyacı fln kalmadı ehe...... ben normalde un-irmik helvasını sevmem ama bi iyi geldi kiiiii....

bakkal amca bakkal amca!
ne var?
yulaf kepeğin var mi?
var.
yağin var mi?(çok az)
var.
e tatlandiricin var mi?
vaaaarr.
tarçinin var mi?
var.
ne duruyorsuuuunnn?
ne yapayım?

halva yapsanayyy halva yapsanayy halva yapsanayyy vay vay halva yapsanay.....

ayyy cok alemsin..cok güldümmm yaaa..afiyettt olsunnn

kızlar ben su içtikçe ağzımda kuruluk oluyo... içesim geliyo....
bu ne demek oluyo... ilk zamanlar da böyle oluyodu neden olurki?
aklımda yağ yakımı olduğunda ağız kuruluğu oluşur diye bişey kalmıştı sanki doğru mu hatırlıyorum...

öğle yemeğimi yerkene farkettimki son 4 gündür öğlenlerde aynı yiyorum
evde badana olmasından kaynaklı bir durum sanırım annem bana seçenek sunamıyor

bugünkü menümü geçeyim ;

sabah : 1katı yumurta sadece :)
ara: bol su ve yeşil çay içtim aramda olmadı:26:
öğlen : krep + tavuk köftesi + peynir
ara: meyveli yoğurt
akşam tavuk haşlama + yoğurt olur kanımca :)

beyaz gün gibi olmuş yumurtanın sarısını yemeseydim iyimiişş

valla kuzu benimde aklımda aynısı var yap yakımı olduğunda ağız kuruluk yapar diye...

bende öle hatırlıorummm....

Herkese selam,

bir süredir düzenli giremiyorum siteye, arada gelip kontrol etmeye çalışıyorum ama detaylardan habersizim. Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

Benim kabızlık sorunum demir haplarının da etkisiyle üst seviyeye çıkmıştı. Gerçi 4-5 gündür hapları da kullanmıyorum.

Ama bugün nihayet WC ile buluştum ancak pek iyi bir buluşma olmadı. Ciddi boyutlu diyebileceğim bir kanama oldu maalesef ve endişelenmeye başladım.

Doktora gitsem, kesin diyeti bırak diyecek. Sizlerden başına bu tür bir durum gelen var mı? Ne yapmalıyım sizce??:26::26::26::26::26:

benim bu diyetle beraber nurtopu gibi bir hemoroidim oldu:))
zorlandıysan hemoroid patlamıştır diye düşünüyorum.başka bir şey olacağını snmıyorum amma neticede dr değilim.sen önlemini al canım...

kabızlık çok sıkıntılı olduğu dönem sonrasında hemoroide çevirebilir... muhtemelen çok zorlandığın için kanaman oldu... önce ılık su ve bitki çaylarını bolca tüketmeni öneririm.. sonra düzelmese mutlaka dr görünmelisin...

benim bu diyetle beraber nurtopu gibi bir hemoroidim oldu:))
zorlandıysan hemoroid patlamıştır diye düşünüyorum.başka bir şey olacağını snmıyorum amma neticede dr değilim.sen önlemini al canım...

bencede hemoroid.dir..bende bu diyetten önce bi dönem olmustu we bi süre sonra ciddi sıkıntılar yaratmıstı..dewam etmesi durumunda bende doktora görunmenı tawsıye ederimm..enazından verdiği kremler fln rahatlatıor..

doktora gidince diyet bırak demiyor canım
aynı sorunlarla karşılaştım demir hapı beni öldürüyordu wcde üstüne birde bu diyet eklenince 10 gün bile wcye çıkmadığım oldu...
çıktığımda da sorunlu oldu tabikide...
doktora da gittim hapı bırak dedi gayet sağlıklı besleniyorsun dedi bende hapı bıraktım...
sonra Tilaks tilsan çayı keşfettim artık sıkıntım yok:26:

light yoğurt ve peynirler neden diğerlerine göre bariz şekilde daha ekşi oluyor bilen var mı? ben o yüzden yiyemiyorum. bugün hadi yarım yağlı yoğurt alayım dedim. aldığama alacağıma pişman oldum. değişen birşey olmamış light yoğurt sektöründe, yine ekşi yine ekşi...

hayırrr yaa yok öyle bişey... ben kesinlikle katılmıyorum... tarihlerine bi iyice bakın bence... ben sütaş ve danone kullanıyorum herzaman (light) suyunu süzüp çırpıyorum kaşığımla ve bildiğin kaymak gibi bi yoğurt yiyiyorum inanılmaz lezzetli...

evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))

farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...

sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuç kadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...

şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…