Kullanıcı Kontrol paneli + Profili Düzenle + Çizelge kısmına yapıştır + Değişiklikleri kaydet de :) bu kadaaaarrr:)
Cevap için çok teşekkür ederim.Ben duraklamaya gireli 8 gün bitti bugün 9. gün. Panik olmamın sebebi biraz erken girmiş olmak.Ben 3 hafta kilo verdim (7 gün atak yaptım bu arada.Üstelik 1 yıl 3 aydır hiç diyet yapmamıştım) sonra böyle birden durunca üzüldüm.Hani 2 kg daha verip de dursam normal karşılayacaktım zira Dukan 8-9 kilo verince duraklayacaksınız diyor) Bi de ne mısır nişastası tüketiyorum, ne buğday kepeği ne süt tozu ne de diğer sınırlı izinlileri. Bu ara sürekli d. günleri, toplatılar vs var çatal ucuyla bile kaçak yapmadım.Ozaman bozuluyorum durma biraz.Her sabah bi ümit tartılıyorum hala...Bi de bu saha +200 görünce yıkıldım diyebilirim.
Günaydın kızlarr,
................
bir de yazılarınızda okuyorum da light dondurma serbest ise nerde bulunur yani algidada falan yok sanıyorum.nerden bulabilirim ?
ayrıca light sütle puding izinli mi ?
son bir soru daha soracağım ben de sizin gibi yazılarımın altında kaç kilo verdim ve daha ne kadar yolum var cetveli olsun istiyorum :)
gelin görün ki o siteden yaptım ben onu ama buraya nasıl entegre edebileceğimi bilemedim .
Ben de aldım kızlar, diyet başladığında almıştım 9 TL lik (gr ını hatırlamıyorum) bazı akşamlar 1 kaşık kadar yiyorum hala var. Biraz mayhoş, ben de sevdim tadını, tavsiye ederim ben de.
kızlar ben su içtikçe ağzımda kuruluk oluyo... içesim geliyo....
bu ne demek oluyo... ilk zamanlar da böyle oluyodu neden olurki?
aklımda yağ yakımı olduğunda ağız kuruluğu oluşur diye bişey kalmıştı sanki doğru mu hatırlıyorum...
merhabalar dukan güzelleri!
dün helva yaptım kendime dukan kepeğinden, tatlı ihtiyacı fln kalmadı ehe...... ben normalde un-irmik helvasını sevmem ama bi iyi geldi kiiiii....
bakkal amca bakkal amca!
ne var?
yulaf kepeğin var mi?
var.
yağin var mi?(çok az)
var.
e tatlandiricin var mi?
vaaaarr.
tarçinin var mi?
var.
ne duruyorsuuuunnn?
ne yapayım?
halva yapsanayyy halva yapsanayy halva yapsanayyy vay vay halva yapsanay.....
light yoğurt ve peynirler neden diğerlerine göre bariz şekilde daha ekşi oluyor bilen var mı? ben o yüzden yiyemiyorum. bugün hadi yarım yağlı yoğurt alayım dedim. aldığama alacağıma pişman oldum. değişen birşey olmamış light yoğurt sektöründe, yine ekşi yine ekşi...
Ben de sana katılıyorum fıstığım, yağ oranı çok yüksek.
doktora gidince diyet bırak demiyor canım
aynı sorunlarla karşılaştım demir hapı beni öldürüyordu wcde üstüne birde bu diyet eklenince 10 gün bile wcye çıkmadığım oldu...
çıktığımda da sorunlu oldu tabikide...
doktora da gittim hapı bırak dedi gayet sağlıklı besleniyorsun dedi bende hapı bıraktım...
sonra Tilaks tilsan çayı keşfettim artık sıkıntım yok:26:
light yoğurt ve peynirler neden diğerlerine göre bariz şekilde daha ekşi oluyor bilen var mı? ben o yüzden yiyemiyorum. bugün hadi yarım yağlı yoğurt alayım dedim. aldığama alacağıma pişman oldum. değişen birşey olmamış light yoğurt sektöründe, yine ekşi yine ekşi...
evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))
farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))
......................
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
ya ben de yapıp yapıştırıyorum ama bu alandaki çizelge istenilen formatta değil diyor ne demekki bu.
yapıştırmaya çalıştığım şuydu : Weight Loss - Diet Ticker
bana da yardım edin lütfeeen
ya ben de yapıp yapıştırıyorum ama bu alandaki çizelge istenilen formatta değil diyor ne demekki bu.
slm,light sütten puding yada light dondurma yiyebiliyor muyuz ki ?
niless,,sen bu tilaks.ı haftada kaç içiorsun? içinde sinameki oldugu için hergün içilmesi önerilmior ya,,bende bir gün durup bir gün içiorum acaba fazlamı içiorum? o yüzden sorayım dedim..
bende danone ve sek kullanıorum ama banada ekşilik gelmedi..tabi normal bi yogurt we peynır ile aynı deil ama ekşide deil.bencede tarihinde bi sorun olabilir.
alceste bence 50 kilo süper bi kiloo,,boyun kaç ki sen bu kiloda diyet yapıosun?? tabiki senin fikrin ama güçlendirmeye geç bence,,çünkü o zmnda bikaç kilo weriliormus. o zmn ztn 48 olursun..48.den bikaç kilo werirsen düşünsene 45 kg fln oldugunu,,bu mudur hedefin? ama tabi senin bileceğin sey arkadasım,,sonucta kendini en ii sen bilirsin..benımde hedefim 52 idi ama güçlendirmedede weririm die,,55 yaptım hedefimi bakalım seyir için..
Ah canıımmm!! Çok çok çok geçmiş olsuunnn!!! Allah acil şifalar versiinnnn!! Kilonun falan ne önemi var öyle bir durumda.. İnşallah tez vakitte eski sağlığına kavuşacaksıınn!!!
Kilo almamış olman da hastalığının henüz başlangıç olduğunu öğrenmenden sonra moral olmuştur.. Sağlık heeerr şeyden önemllii!! Şifalar diliyorumm!!
ama bende aynen öyle yaptım,neden olmuyor anlamıyorum ya ufff,ben de görmek istiyorum verdiğim kilocuklarımı moral olsun istiyorum ama bişeyler aleyhime çalışıyor
Hepinize çok teşekkür ederim, ilginizden dolayı.
Aslında hemoroid bende de var, diyet öncesinden, genelde kabızlık problemim zaten.
Ama bu sanki farklı daha içerilerden gibi geldi, şimdi de karnım ağrıyor sanki. Belki de psikolojik biraz. Umarım başka problem yoktur, biraz olsun içime su serptiniz.
Birkaç gün kuru kayısı, çorba falan diyet dışı da olsa tüketip rahatlayayım diyorum. Sonra kiloları toparlarım nasıl olsa, duraklamaya girsem de şu sıkıntıyı atmam lazım...
güzel temennileriniz için çoookkk teşekkür ederim:)))haklısınız sağlıksız olduktan sonra zayıf olmuşum olmamışım ne fayda...lanet kanserin korkunç bir ismi var işte,kanserim deyince hayat kısa psikolojisine giriyorsun ister istemez...hayatta olduğum halde hayatımdaki herkesi özlemeye başlamıştım düşünün halimi,yanımda olanları bile...ölücem diye düşünüyor insan ama bu o kadar korkulcak bi hadise değil Allahtan...şimdi rahatım,mayısta operasyonumu geçiricem ve sapasağlam olucam inşallah...
şimdi diyeti bırakmamamın sebebi 1.eskiden (hikayemi biliyorsan ben 14 kilo aldım başka bi ilaç sayesinde) 48 kiloydum.ondan o rakamı görmeyi felaket istiyorum.
2.sigarayı bırakınca mutlaka 1 2 kilo gelicek ne yazık ki,onun hazırlığı olsun olarak da düşünüyorum.bir de vücut yapımdan mıdır nedir,şu an 53 54 görünüyorum ne yazık ki:/boyum 158 canım...
tekrar teşekkür ediyorum size,iyi ki varsınız <3<3<3<3
Bende de henüz tam bir duraklama yok ama; haftada 200-300 gr gidiyor. Ben de daha 4 kilo verdim. ama 1 ay falan geçince vücut alışıyormuş diyete. Mutlaka sabredin diyorlar. Ben de sabrediyorruuumm. Vücudun su tutmuştur. +200'den bişey olmaz merak etme
Merhaba;
Light dondurma Carte Dor'da var, başka hangi marka var bilmiyorum. Serbest değil ama ille bi kaçamak yapacaksan onunla yap, bari hafif olur diye düşünüyorum. Cetveli de Profilim'den çizelge bölümüne yapıştırman gerekiyor. http.........png gibi bir link veriyor hazırladığın site, onu yapıştıracaksın.
Ben de kendime gojiyle meyveli yoğurt yapıyordum, çok hoşuma gidiyordu.. ama bittiii:101: Akşam onu da aliyim bari. Ah Dukan paralar gidiyo, bari kilolar da gitsin
Ağzımın kurumasını istiyoruuummmmmm!!!
Bakkal amcaa bakkal amcaaaa!!! Ben bu halvayı bir türlü sevemeediimmm!! Sorun bende miii!? Tarifi var mıı? Bi de burda yazsan olma mııı?
kuş döner ve sığır yoğurdu yedim öğlen
tatlım bende tilaksı bir gün içiyorum 1 gün içmiyorum...
ondaki sinemakinin zararı yok sade içilirse sakıncalı diye biliyorum ben... zaten 1 yada 2 tane anca gelir poşete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?