evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))
farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
ama bende aynen öyle yaptım,neden olmuyor anlamıyorum ya ufff,ben de görmek istiyorum verdiğim kilocuklarımı moral olsun istiyorum ama bişeyler aleyhime çalışıyor
kuş döner ve sığır yoğurdu yedim öğlen
güzel temennileriniz için çoookkk teşekkür ederim:)))haklısınız sağlıksız olduktan sonra zayıf olmuşum olmamışım ne fayda...lanet kanserin korkunç bir ismi var işte,kanserim deyince hayat kısa psikolojisine giriyorsun ister istemez...hayatta olduğum halde hayatımdaki herkesi özlemeye başlamıştım düşünün halimi,yanımda olanları bile...ölücem diye düşünüyor insan ama bu o kadar korkulcak bi hadise değil Allahtan...şimdi rahatım,mayısta operasyonumu geçiricem ve sapasağlam olucam inşallah...
şimdi diyeti bırakmamamın sebebi 1.eskiden (hikayemi biliyorsan ben 14 kilo aldım başka bi ilaç sayesinde) 48 kiloydum.ondan o rakamı görmeyi felaket istiyorum.
2.sigarayı bırakınca mutlaka 1 2 kilo gelicek ne yazık ki,onun hazırlığı olsun olarak da düşünüyorum.bir de vücut yapımdan mıdır nedir,şu an 53 54 görünüyorum ne yazık ki:/boyum 158 canım...
tekrar teşekkür ediyorum size,iyi ki varsınız <3<3<3<3
hakkatten delisin yaaaa
farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
Geçmiş olsun, ben de tiroid ameliyatı olmadan 2 biyopside de kanser teşhisi kondu bilirim o duyguyu, ama sonrası muhteşemm :))
Allah herkese acil şifa versin.
Bakkal amcaa bakkal amcaaaa!!! Ben bu halvayı bir türlü sevemeediimmm!! Sorun bende miii!? Tarifi var mıı? Bi de burda yazsan olma mııı?
tabi ki yazayım yavru... hem de şipşak oluo çat diye yiyebilion ehe...
1 tatlı kaşığından biraz az zeytinyağı
3 kaşık tepeleme yulaf kepeğüsü (ıyk)
1 çimdik tuz
güssssellllce kavuruyoruz ocağın üstünde.. şöyle rengi dönmeye başlıyor miss gibi kavrulmuş kokuyor ya hani hıh işte o zaman light sütümüzü elimize alıoruz ocağın altını kapatıyoruz. sütle istediğimiz kıvama gelene kadar karıştırıyoruz....yani sen katı kıvamlı istiyorsan daha az veya cıvık kıvamlı istiyorsan daha fazla olmak şeklinde halvanı oluşturuyosun....sonracııma gene ocağın üzerine koyup çok kısık ateşte 3-4 kaşık tatladırıcı koyup iyice yediriyorsun halvaya...yani sen daha tatlıseviyorsan daha çok koyabilin...sonracııma azıcık ısınıyor kapatıyoruz ocağın altını tarçın ilave ediyoruz..... biraz demlenmesine izin veriyoruz sonra da afiyetle yiyoruz anacım....
tabi isterseniz içine aroma fln da koyabilirsiniz... ben öylece yidim ehe....eşim bayılduuuuu ehehehheheheh
kızlar merhabaaa
kitapta okuduğuma göre atakta 20 dk, seyirde de yarım saat yürüyüş öneriyo.tam hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı
neden özellikle bu sınırları vermiş,daha fazla yapan var mı?? biz arkadaşlarla bu ara cozuttuk 1 buçuk saat falan yürüyoruz :) diyette güçsüz düştüğümüz için mi yarım saat demiş acaba? kalpten gitmem inşallahhhh, yorumu olan var mı??
kızlar merhabaaa
kitapta okuduğuma göre atakta 20 dk, seyirde de yarım saat yürüyüş öneriyo.tam hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı
neden özellikle bu sınırları vermiş,daha fazla yapan var mı?? biz arkadaşlarla bu ara cozuttuk 1 buçuk saat falan yürüyoruz :) diyette güçsüz düştüğümüz için mi yarım saat demiş acaba? kalpten gitmem inşallahhhh, yorumu olan var mı??
Saol canım! Ben de işte öyle yapmıştıımmm. Ama hiç beğenmediimm :S Tatlandırıcı ve kepeğin beraber tadı çok fena geldi bana helvadaHatta hiç bir kepekli tatlıyı yiyemiyorum desem yeridir Keşke sevebilsseeemmm Sütünü fazla koyup bir de öyle mi denesem.. :44:
kızlar merhabaaa
tarçın da kapatıyor o kötü tadı.... sanki irmikmiş gibi hayal et.................:))))) ben keki meki hiç yiyemiom yaw iğğğğ ....ah güçlendirme gel de hiç olmadı haftada bir kez ödül geyiğine gerçek kek veya tatlı yiyim ühüüü...
tarçın da kapatıyor o kötü tadı.... sanki irmikmiş gibi hayal et.................:))))) ben keki meki hiç yiyemiom yaw iğğğğ ....ah güçlendirme gel de hiç olmadı haftada bir kez ödül geyiğine gerçek kek veya tatlı yiyim ühüüü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?