Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım çok geçmiş olsun, neyseki sonucu hepimizin içini rahatlattı. Tabi ki herşeyin başı sağlık, sana da bahane olmuş güzel güzel götürmüşsün tatlıları.

Afiyet bal olsun, aman yağ olmasın...

ama bende aynen öyle yaptım,neden olmuyor anlamıyorum ya ufff,ben de görmek istiyorum verdiğim kilocuklarımı moral olsun istiyorum ama bişeyler aleyhime çalışıyor

Olmuş sonunda :))

kuş döner ve sığır yoğurdu yedim öğlen

Kuş döner mi Hihihi! Afiyet olsuunnn!! Tavuk mu o!? Ne o? Kuş mu tavuktan çıkar tavuk mu kuştan :)) Ben de piliç şiş yidiimmm. Yoğurt yidiiimm. Zero içtiimm. Ben de sürekli beyaz günler geçiriyorum çaktırmadan

İnşallah sapasağlam olacaksın canım! Valla adı kötü onun. Aman hiç takılmaaa!! Ama psikolojin çok bozulmuştur ilk günler yaa! Allah'tan kendine gelmişsin. O korku hiç bir şeye benzemez herhalde. Neyse kötü şeylerden bahsetmeyelim

hakkatten delisin yaaaa

Hihihihiih :124::122::111:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, ben de tiroid ameliyatı olmadan 2 biyopside de kanser teşhisi kondu bilirim o duyguyu, ama sonrası muhteşemm :))
Allah herkese acil şifa versin.

bir sürü mesaja birden nasıl cevap veriyorsunuz? beceremedim ben bi türlü.
yoğurdun markasıyla pek ilgisi yok. tarih geçmiş de değil. çok marka denedim ama oldum olası light peynir ve yoğurt ekşi geldiği için yiyemem. belki de bana öyle geliyor. neyse, aldığım yoğurdu çorbada falan bititirim artık.

delyy kardeşşş sana zahmet bi msj kutuna bakar mısınnn aceppp???

Geçmiş olsun, ben de tiroid ameliyatı olmadan 2 biyopside de kanser teşhisi kondu bilirim o duyguyu, ama sonrası muhteşemm :))
Allah herkese acil şifa versin.

Maalesef adı kötü bu illetin ama şuan herşeyin bir çaresi var. Bende düğünüme 1 ay kala cilt kanseri olduğumu öğrenmiş düğünden vazgeçmiştim. Hastanenin önünde yıkıldım ağlamaktan tutamadım kendimi. Eşimi aradım nikahımızı yapmıştık, doktora gideceğimi biliyordu (farklı illerde olduğumuzdan sonuçları alırken yanımda olamamıştı) aradım sonucu bildirdim düğünün olmayacağını söyledim. Allah razı olsun büyük bir soğukkanlılıkla karşılayarak hep yanımda ve destekçim oldu. Düğünden sonra 2. kez ameliyat oldum sonuç olarak doktor 30 yıl içinde vicudunun herhangi bir yerinde yeniden çıkabilir dedi. 30 yıl daha normal yaşayacağımız ne malum :)))

Allah herkeze acil şifalar ve dermansız dertler vermesin..

Bakkal amcaa bakkal amcaaaa!!! Ben bu halvayı bir türlü sevemeediimmm!! Sorun bende miii!? Tarifi var mıı? Bi de burda yazsan olma mııı?

tabi ki yazayım yavru... hem de şipşak oluo çat diye yiyebilion ehe...

1 tatlı kaşığından biraz az zeytinyağı
3 kaşık tepeleme yulaf kepeğüsü (ıyk)
1 çimdik tuz
güssssellllce kavuruyoruz ocağın üstünde.. şöyle rengi dönmeye başlıyor miss gibi kavrulmuş kokuyor ya hani hıh işte o zaman light sütümüzü elimize alıoruz ocağın altını kapatıyoruz. sütle istediğimiz kıvama gelene kadar karıştırıyoruz....yani sen katı kıvamlı istiyorsan daha az veya cıvık kıvamlı istiyorsan daha fazla olmak şeklinde halvanı oluşturuyosun....sonracııma gene ocağın üzerine koyup çok kısık ateşte 3-4 kaşık tatladırıcı koyup iyice yediriyorsun halvaya...yani sen daha tatlıseviyorsan daha çok koyabilin...sonracııma azıcık ısınıyor kapatıyoruz ocağın altını tarçın ilave ediyoruz..... biraz demlenmesine izin veriyoruz sonra da afiyetle yiyoruz anacım....

tabi isterseniz içine aroma fln da koyabilirsiniz... ben öylece yidim ehe....eşim bayılduuuuu ehehehheheheh

Canım benim geçmişler olsun Allahım şifanı versin en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz üstelik buradanda ayrılma bizi merak da bırakma seni seviyoruz ve dualarımız seninle sevgilerimle ...

Saol canım! Ben de işte öyle yapmıştıımmm. Ama hiç beğenmediimm :S Tatlandırıcı ve kepeğin beraber tadı çok fena geldi bana helvada Hatta hiç bir kepekli tatlıyı yiyemiyorum desem yeridir Keşke sevebilsseeemmm Sütünü fazla koyup bir de öyle mi denesem.. :44:

kızlar merhabaaa
kitapta okuduğuma göre atakta 20 dk, seyirde de yarım saat yürüyüş öneriyo.tam hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı

neden özellikle bu sınırları vermiş,daha fazla yapan var mı?? biz arkadaşlarla bu ara cozuttuk 1 buçuk saat falan yürüyoruz :) diyette güçsüz düştüğümüz için mi yarım saat demiş acaba? kalpten gitmem inşallahhhh, yorumu olan var mı??

güçsüz düşmeyelim diye öyle demiş ama ben zaten fazlası göz çıkarmaz şeklinde algıladım. yani en az bu kadar yürüyün demiş bence.

En az 20,30 dakika yazıyor kitapta. Fazlası tabiki iyi ama güçsüz düşürebilir. Birde diet protein diyeti ne olur ne olmaz yinede abartmamak lazım. Yakında durağanlık olunca 1 saatlik yürüyüşler olacak orası garanti

tarçın da kapatıyor o kötü tadı.... sanki irmikmiş gibi hayal et.................:))))) ben keki meki hiç yiyemiom yaw iğğğğ ....ah güçlendirme gel de hiç olmadı haftada bir kez ödül geyiğine gerçek kek veya tatlı yiyim ühüüü...

selam,
valla ben spora gidiyorum.her gün 40 dk yürüyüş,20 dk bisiklet ve bunun yanı sıra kardio yapıyorum.
hatta pazartesi günü 1 kase cacık içtim diye kendimi cezalandırıp toplam 11 km yürümüşüm amaaa toplamda 497 kalori yakmışım yani cacığı fazlasıyla telafi ettim :)
ben hiç bir zararını görmedim,aksine ne kadar fazla spor,o kadar fazla enerji yakımı ve kilo kaybı.
ama şu da var tabi,bu durum bünyeden bünyeye değişebilir.bazen fazla yüklenildiğinde gözlerin karardığı yada baş döndüğü olabilir.
eğer fazlası sizi zorlamıyorsa devam edin bence.

Çok tatlısın gerçekten, irmikmiş gibi hayal etmekten başka çare yok :))

bu arada bugünkü menümü söyleyeyim size;
sabah gözümü açar açmaz 2 kaşık yk ve light süt
kahvaltı mantarlı,biberli omlet ve salatalık.
ara light kaşar
öğlen haşlanmış tavuk ve havuç artıı zeroo
dur şimdi de 2 dilim light beyaz peynirle ara öğün yapiiim :)
akşam da ayıptır söylemesi domatesli biberli yağsız dana sote yapıcam.
baya güzel olmuş bugünkü menüm valla :)
belki sonrasında da dizilerimi seyrederken çakma tatlımı yerim.(light yoğurt,vanilya,tatlandırıcı,tarçın karışımı)

çok sağolun kızlar
aslında 40 dk yürüyüş idealdir heralde. ben işten 12 buçukta çıkıyorum akşama kadar dinlenip sonra da yürüyüşe çıkıyorum. çıkmışken yürüyüm die abartıyorum.yürümekten zevk almaya başladım önceden koca popomu kaldırıp gidemezdim nefret ederdim. ama çok fark ediyo diyete harfi harfine uymamama rağmen verdim. eğer az spor yaparsam gramm veremem

işin aslı şu ki; diyetteyken yediğiniz hiçbir yemeğin tadı, normalini tutmaz zaten. ama dukan yemekleri yinede tahammül edilebilir ve daha tok tutuyor. buna memnunuz hepimiz. bir de tabi şu var ki, diğer diyetlerdeki gibi istediğinmiz kiloyu verip, normal hayatımıza dönüğümüzde ve yeniden sevdiğimiz yemekleri yemeye başladığımızda, eskisi gibi kilolar alıp başını gitmeyecek. makul davaranarak ve protein günü sayesinde kilomuzu korumayı başaracağız. bu da bize yeter... yoksa hepimiz biliyoruz kepekten helva lomaz, irmikten olur, hatta undan olur hatta bence en güzeli tahinden olur biraz daha sabır...

cnm ben gecende yulaf kepeğinden sütlü irmik tatlısı yaptım,,yulaf hakıkatan irmik hissi werdi hemde cok hafif we cok gusel olmustu..sizede tawsiye ederimm..ben zeytinyagı kullanmamak için helwayı hiç denemedim..ama bu tatlı ile,2 kasık yulaf kepegi ile 2 gunluk tatlı oldu gayette güseldii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…