Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar,

Yeşil çayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama Yeşil Çay ın anavatanı uzakdoğu ve Türkiye' deki üretilen yeşil çayların onlara göre daha az faydalı olduğunu söyledi bir arkadaşım ben de karar veremedim ne yapacağıma.

Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz, etkisini gören var mı diye yuvarlak bir soru sorsam nasıl cevaplar gelir acaba :)) Engin tecrübelerinizi paylaşır mısınız ki benimle :26:

Canım, o tatlıyı nasıl yapıyorsun? Şu an çok ihtiyacım vaaaar..

selam herkesee bnde yeni katıldım aranıza atak 2. günümdeyim bakalm inşallahh çok güzel olur herşey bende bgn sabah krep ve peynir yedim biraz once köfte yedim light kola ile akşam da tavuk yicem biraz bakalım ilk gün 700 gr farketmiş umarım hiç bırakmak zornda kalmam

yiyceklerden sıkılmadığın sürece bıkmaz, tartının ibresini gördükçe daha da hızlı kilo vermek istersin eminim )
kolay gelsin

sorunun yuvarlağı da mı oluyomuş yahuuu

ben mısır çarşısından aldığım açık yeşil çayı kullanıyorum. kupaya kaynamış suyu koyup içine 4-5 tane atıyorum. yaprakları bütün bütün ama kuruyup büzülmüş halde. suya atıp biraz bekleyince açılıyor. rengi poşet çaylar kadar koyu olmuyor ama tadı çok daha yoğun oluyor. 5 taneden fazla atınca içemiyorum.

irmik tatlısı dediğin, revani gibi birşey mi yaptın?

şekersiz türk kahvemmm..

bende şu an diyetimin en keyifli kaçamağını yapıyorum bence :26:
türk kahvesi + çikolataaaa :26:
ama çoookk güzell... napiimm dayanamadım acayip canım istedi... onlarca zararlı şeylerle kaçamak yaptım bu küçücük bi parça çikolatadan bişi olmaz diye düşünüyorum... ayrıca ikincisi de duruyo ama ona dokunmuyorum... bu da iyi bişi...

afiyet olsun, en azından bitter olsun

Ben de isterim ben deee!! ama hiç olmazsa yarı yola geleydim de...

Aaaahh ahhh!! Unu özlediiimm, yağı özlediiimmm.. :)) Bu kepekli tatlıları sevmeme, hiç bir yemeğin tadı olmaması gibi değil ya. Tabi ki neler neler yemek istiyoruz, uyduruk kaydırık şeyler yapıyoruz onların yerini alsın diye de... Kepekli kek de fena oluyo bee! Gerçi yarim'in bir tarifi vardı. Daha onu deneyemedim. Onu da deniyim de sonra karar veriyim :)) Umarım severim de kurtarıcım olur!

Ben de biraz biraz arttırdım yürüyüşü. Sınırlarımı çok zorlamadım ama... İyice duraklamalar yaşarsam, o zamana saklıyorum gücümü

Hoşgeldiinn! Kolay gele.. Başarılar

eğer kendin demleyebiliyorsan mate, zerdeçen, biberiye (bunlar zayıflamakta çok etkili) ve içine küçük bir çubuk tarçın... Limonda sıktımmı ohhhhh şifa niyetine :)))
ben doğadanın hiç bir çayını içemiyorum zaten sallamalardan ziyade demleme daha etkili

cnm ben her marka kullanıorum,,yani gittiğim markette hangisi warsa onu alıorum.ama genelde bimden alıorum..

Canım, o tatlıyı nasıl yapıyorsun? Şu an çok ihtiyacım vaaaar..

irmik tatlısı dediğin, revani gibi birşey mi yaptın?

buyrun dukan güselleri,tarif asağıda..benden tawsiye eger warsa karısımı slikon kaba dökün.hem cıkarken cok kolay we hiç parcalanmadan cıkıor.bende Simla.nın sayfasından almıştım tarifi;

SÜTLÜ İRMİK TATLISI:
Tabi ki irmik izinli değil Dukan'da.Fakat tadı o kadar benzedi ki kepek tatlısı diyemezdim:)
Çok basit ama bir o kadar da tatmin edici bir tatlı.Miktarı da çok doyurucu oldu.dörde bölüp limitiniz dahilinde hergün yiyebilirsiniz.

MALZEMELER:
-2 yk yulaf kepeği
-2 su bardağı yağsız süt
-2,5 yk toz jelatin
-3 yk toz tatlandırıcı
-6-7 damla vanilya aroması

Süt tencereye alınıp kepek eklenir ve beraber pişmeye bırakılır.Yaklaşık 10 dk kaynadıktan sonra altı kapatılır ve 1/2 çay brd. su ile eritilmiş jelatin eklenerek iyice karıştırılır.Tatlandırıcı ve aromalar da eklendikten sonra arzu edilen bir kalıp içine dökülür.Dışarda soğuduktan sonra buzdolabına alınır ve en az 3 saat dinlendirildikten sonra ters çevrilerek dilimlenir ve tarçınla servis edilir.

Sağol arkadaşım, senin çay iyisi demek ki, zaten büyük yapraklı olması gerekiyormuş.

Cok gecmis olsun..

Sağol canım benim, demleme yaparım ben de.

kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum bu yulaf kepeğini tüketmenin zevkli bi yolu yokmudur dün yoğurda koydum yiyemedim bugn krepi zar zor tükettim :26:

Alinti yap diyerek cevap yaziyoruz ya onun yaninda + isreti var ona bi tik.. hangi konuya cevap vermek istersen + isaretine basiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…