cnm ben gecende yulaf kepeğinden sütlü irmik tatlısı yaptım,,yulaf hakıkatan irmik hissi werdi hemde cok hafif we cok gusel olmustu..sizede tawsiye ederimm..ben zeytinyagı kullanmamak için helwayı hiç denemedim..ama bu tatlı ile,2 kasık yulaf kepegi ile 2 gunluk tatlı oldu gayette güseldii..
selam herkesee bnde yeni katıldım aranıza atak 2. günümdeyim bakalm inşallahh çok güzel olur herşey bende bgn sabah krep ve peynir yedim biraz once köfte yedim light kola ile akşam da tavuk yicem biraz bakalım ilk gün 700 gr farketmiş umarım hiç bırakmak zornda kalmam
Kızlar,
Yeşil çayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama Yeşil Çay ın anavatanı uzakdoğu ve Türkiye' deki üretilen yeşil çayların onlara göre daha az faydalı olduğunu söyledi bir arkadaşım ben de karar veremedim ne yapacağıma.
Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz, etkisini gören var mı diye yuvarlak bir soru sorsam nasıl cevaplar gelir acaba :)) Engin tecrübelerinizi paylaşır mısınız ki benimle :26:
Kızlar,
Yeşil çayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama Yeşil Çay ın anavatanı uzakdoğu ve Türkiye' deki üretilen yeşil çayların onlara göre daha az faydalı olduğunu söyledi bir arkadaşım ben de karar veremedim ne yapacağıma.
Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz, etkisini gören var mı diye yuvarlak bir soru sorsam nasıl cevaplar gelir acaba :)) Engin tecrübelerinizi paylaşır mısınız ki benimle :26:
cnm ben gecende yulaf kepeğinden sütlü irmik tatlısı yaptım,,yulaf hakıkatan irmik hissi werdi hemde cok hafif we cok gusel olmustu..sizede tawsiye ederimm..ben zeytinyagı kullanmamak için helwayı hiç denemedim..ama bu tatlı ile,2 kasık yulaf kepegi ile 2 gunluk tatlı oldu gayette güseldii..
şekersiz türk kahvemmm..
bende şu an diyetimin en keyifli kaçamağını yapıyorum bence:26:
türk kahvesi + çikolataaaa :26:
ama çoookk güzell... napiimm dayanamadım acayip canım istedi... onlarca zararlı şeylerle kaçamak yaptım bu küçücük bi parça çikolatadan bişi olmaz diye düşünüyorum... ayrıca ikincisi de duruyo ama ona dokunmuyorum... bu da iyi bişi...
yiyceklerden sıkılmadığın sürece bıkmaz, tartının ibresini gördükçe daha da hızlı kilo vermek istersin eminim)
kolay gelsin
afiyet olsun, en azından bitter olsun
tarçın da kapatıyor o kötü tadı.... sanki irmikmiş gibi hayal et.................:))))) ben keki meki hiç yiyemiom yaw iğğğğ ....ah güçlendirme gel de hiç olmadı haftada bir kez ödül geyiğine gerçek kek veya tatlı yiyim ühüüü...
işin aslı şu ki; diyetteyken yediğiniz hiçbir yemeğin tadı, normalini tutmaz zaten. ama dukan yemekleri yinede tahammül edilebilir ve daha tok tutuyor. buna memnunuz hepimiz. bir de tabi şu var ki, diğer diyetlerdeki gibi istediğinmiz kiloyu verip, normal hayatımıza dönüğümüzde ve yeniden sevdiğimiz yemekleri yemeye başladığımızda, eskisi gibi kilolar alıp başını gitmeyecek. makul davaranarak ve protein günü sayesinde kilomuzu korumayı başaracağız. bu da bize yeter... yoksa hepimiz biliyoruz kepekten helva lomaz, irmikten olur, hatta undan olur hatta bence en güzeli tahinden olurbiraz daha sabır...
çok sağolun kızlar
aslında 40 dk yürüyüş idealdir heralde. ben işten 12 buçukta çıkıyorum akşama kadar dinlenip sonra da yürüyüşe çıkıyorum. çıkmışken yürüyüm die abartıyorum.yürümekten zevk almaya başladım önceden koca popomu kaldırıp gidemezdim nefret ederdim. ama çok fark ediyo diyete harfi harfine uymamama rağmen verdim. eğer az spor yaparsam gramm veremem
selam herkesee bnde yeni katıldım aranıza atak 2. günümdeyim bakalm inşallahh çok güzel olur herşey bende bgn sabah krep ve peynir yedim biraz once köfte yedim light kola ile akşam da tavuk yicem biraz bakalım ilk gün 700 gr farketmiş umarım hiç bırakmak zornda kalmam
Kızlar,
Kızlar,
Canım, o tatlıyı nasıl yapıyorsun? Şu an çok ihtiyacım vaaaar..
irmik tatlısı dediğin, revani gibi birşey mi yaptın?
ben mısır çarşısından aldığım açık yeşil çayı kullanıyorum. kupaya kaynamış suyu koyup içine 4-5 tane atıyorum. yaprakları bütün bütün ama kuruyup büzülmüş halde. suya atıp biraz bekleyince açılıyor. rengi poşet çaylar kadar koyu olmuyor ama tadı çok daha yoğun oluyor. 5 taneden fazla atınca içemiyorum.
evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))
farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
eğer kendin demleyebiliyorsan mate, zerdeçen, biberiye (bunlar zayıflamakta çok etkili) ve içine küçük bir çubuk tarçın... Limonda sıktımmı ohhhhh şifa niyetine :)))
ben doğadanın hiç bir çayını içemiyorum zaten sallamalardan ziyade demleme daha etkili
bir sürü mesaja birden nasıl cevap veriyorsunuz? beceremedim ben bi türlü.
yoğurdun markasıyla pek ilgisi yok. tarih geçmiş de değil. çok marka denedim ama oldum olası light peynir ve yoğurt ekşi geldiği için yiyemem. belki de bana öyle geliyor. neyse, aldığım yoğurdu çorbada falan bititirim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?