Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yasenaaaaa canim aklima geldi cubuk tarcin aldirmayi unutma. benim aldiklarim bitti keske daha fazla alsaymisim yaa hergün bir cubuk her gün bir cubuk bitti gitti

burda da vardir ama cok pahalidir demi ?

bulasiksuyu arkadasim hakkaten süüpersin acayip alkisliyorum seni ayakta

Canım çok geçmiş olsun, oda arkadaşım gelsin onun kesin işe yarar bir tavsiyesi vardır, ona sorup sana iletirim, oda arkadaşım diye demiyorum, bitkisel tedavide uzman bizde, hangi çay neye iyi gelir biliyor :)

ay yavrucum bizede bol bol tavsiye ver baska neler hangi bitkiler iyi gelirmis :))

ommur cum gecmis olsun yarimcim sana da.

ommur süper tebrik ediyorum senide. Allahim bizede göstersin insallah

ah benide birakmiyorlar sekerim. ama birakcaklar insalah.. biraz daha sabredelim. bakalim benim regl im gelsin bitsin bir atak yapayim yumruk niyetine. süper olcak insallah

ya hakkaten bende istiyorum .. ama büyütmek icin silikon yani. ama bir bebe doguruyimda belkim sonra emzirmek zor olur felan.

alceste gecmis olsun canimcim cok sevindim mutlu haber cikmasina.

aliyecim alinti ile cevapla yok mu. iste onun yanindaki arti isaretli olan var her istedigin mesajda ona basiyorsun. sonracima onlar birikiyor kendi kendine. en son cevap ver dediginde hepsi cikiyor karsina.

yuvarlak cevap vereyim bende. yavrucum uzak doguylan bi alakamiz olmadigi icin cogumuzun maalesef yerli mali kullaniyoruz.
simdiye kadar ters bir etki görmedim. ama dedigin dogru olabilir. uzakdogu daki kadar da etkili olmayabilir

iyiymis yaa benim aktar uyduruk verdi sanirsam bana . benimkiler kücük kücük yapraklar

yuvarlak cevap vereyim bende. yavrucum uzak doguylan bi alakamiz olmadigi icin cogumuzun maalesef yerli mali kullaniyoruz.
simdiye kadar ters bir etki görmedim. ama dedigin dogru olabilir. uzakdogu daki kadar da etkili olmayabilir

iyiymis yaa benim aktar uyduruk verdi sanirsam bana . benimkiler kücük kücük yapraklar
[/COLOR][/B][/QUOTE]

Çok teşekkür ederim, bu bilgilerle dört köşe oldum şimdi

bu ölçüleri birebir mi uyguluyorsun? benim yaptığım sanki biraz fazla katı olmuştu, hatta kaskatı diyebilirim
bir dahakine jelatini azaltmayı düşünüyorum.

hımm ellerine sağlık :) kulağa hoş geliyor da bu kepe umarım tadı bozmaz ya.bir de toz jelatini nerde bulabiliriz,jöle gibi olanlardan mı bu ?

bu ölçüleri birebir mi uyguluyorsun? benim yaptığım sanki biraz fazla katı olmuştu, hatta kaskatı diyebilirim
bir dahakine jelatini azaltmayı düşünüyorum.

ewt ben tamamen aynı ölçüleri kullandım we gayette yumusak oldu o nedenle sorun nedir yorum yapamıcam cnm..bzn ama hakikaten birinde tarif cok gusel tutuorken bazılarından tutmuor..gojiberryli kurabiye yaptım ben dün ama olmadı kagıt gıbı bişi oldu

kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum bu yulaf kepeğini tüketmenin zevkli bi yolu yokmudur dün yoğurda koydum yiyemedim bugn krepi zar zor tükettim :26:

hoşgeldin,umarım istediğin amacına en kısa sürede ulaşabilirsin.
ben 8.haftamdayım ve bu yulaf kepeğine ben de hala alışamayanlardanım.
ilk başladığım zamanlar kek yaptım hepsini çöpe dökmek zorunda kaldım,krep yaptım yiyene kadar ne çektiğimi bir ben biliyorum.ben de son çare olarak sabah uyandığımda ilk iş büyük bir bardak light sütümü koyuyorum sonra 2 kaşık kepeği ağzıma alıp hiç nefes almadan sütle iktiriyorum onu.resmen çocuklara zorla mama yedirirler ya onun gibi oluyor halim :) ama ben başka keyifli bir çözüm bulamadım henüz.

hımm ellerine sağlık :) kulağa hoş geliyor da bu kepe umarım tadı bozmaz ya.bir de toz jelatini nerde bulabiliriz,jöle gibi olanlardan mı bu ?

cnm kepegın tadını hiç almıosun emin ol..toz jelatini ben gurmenetten almıstım,,jöle deil.toz halinde..

gecen günkü verdiğim poaca tarifini dene derim..kepek oldugunu anlamıosun hemde kahwaltıda alternatif bi yiyeceğin oluor :)

yasenaaaaa canim aklima geldi cubuk tarcin aldirmayi unutma. benim aldiklarim bitti keske daha fazla alsaymisim yaa hergün bir cubuk her gün bir cubuk bitti gitti

burda da vardir ama cok pahalidir demi ?

Tesekkür ederim sagol canim evet burdada var kücücük poset icinde 2.99.Belki daha ucuzlarida vardir ama ben rastlamadim..

Arkadaslar ben bu sabah kan tahlillerimin sonuclarini ögrenmeye gittim 28.subat da tiroid tebbeligi icin kullandigim hapimi 50. den 100.lük olarak kullanmaya basladim.O zamanki tiroid tebbelligi 5,40 demisti ama bugün 1,70 dedi.Öncelikle bu süper..Yine subat ayinda cigerlerimde yaglanma görünmüstü o zamandan bu zamana %50 düzelme var dedi.Yani dukandan önceki tahlillerim daha kötüydü bana zayiflamam icin birsey verin derdin bende sana sihirli bir degnek yokki seni hemen zayiflatayim derdim ama sendeymis o sihirli degnek simdi aynen bu sekilde devam et her ne yapiyorsan diyede ekledi..inanin cok mutlu oldum ben artik dombili olmak istemiyorum..

Sevgili kızlar,

Sık sorulan sorular, yeniler vs. gibi yerlere baktım size sormadan önce (biraz eşindim yani ama belki de bulamadım)

Ama bu güzel sitemizi kolay kullanmanın yolu var mı bilemedim.

Okunmamış mesajları sayfaları tek tek okuyarak mı buluyoruz (kaldığım yeri hatırlamıyorum bazen tekrar geçiyorum)

Mesaj takibi diye birşey var o ne işe yarıyor?

Kısaca çok vakit harcamadan nasıl takip edebilirim?:44:

Müsait bir zamanı olan arkadaşlarım cevap verebilirlerse çok çok sevinirim. :26:

Alinti yap diyerek cevap yaziyoruz ya onun yaninda + isreti var ona bi tik.. hangi konuya cevap vermek istersen + isaretine basiyorsun..

gözün aydın, sağlığındaki düzelmeler şahane.
ya kardeş dombili olmayı boşver de, ne kadar sağlıksızmışız öyle, ben dizlerimin ağrısından yürüyemiyordum. 2 kat merdiven çıksam kan ter içinde kalıyordum. şimdilerde keklik gibi seker oldum.

Çok teşekkür ederim, bu bilgilerle dört köşe oldum şimdi [/QUOTE]

herild yani baska yerde bulamazsin bu bilgileri

ya 2.99 da cok yani tabisi de tr de daha ucuzdur. ama neysem gidene kadar idare etcek kadar alirim barim.

canim bendede aynisi var. tiroid tembelligi . bana rakam olarak söylemediler bilmiyorum ama. 50 mg L-tyr... diye ilac verdiler tam adini yazmiyim simdi.
sen hangisinden kullaniyorsn,. birde neden 100 lük e cikardin ki. ben 14 subattan beri kullaniyorum. ve de sabahlari ac karnina iciyorum sende öyle mi ?
[/B]

[/COLOR]

Son düzenleme:
Alinti yap diyerek cevap yaziyoruz ya onun yaninda + isreti var ona bi tik.. hangi konuya cevap vermek istersen + isaretine basiyorsun..

gecen günkü verdiğim poaca tarifini dene derim..kepek oldugunu anlamıosun hemde kahwaltıda alternatif bi yiyeceğin oluor :)

sağol deneyeyim onu da bari.ama işte bunlar vakit de istiyor,işten 6'da çıkıyorum koşa koşa spora orda da koşmacaya devam saat 20:00-20:30 gibi spordan çıkıyorum yine koşa koşa eve en iyi ihtimal 21:00 oldu.anaa bi bakıyorum diziler başlamış.bir taraftan yemeğim neyse o gün koyuyorum ocağa,fırına o pişene kadar koşa koşa duşa bi bakıyorum 21:30.e yemeği ye dizi seyret anaa bi bakıyorum uyku vakti gelmiş koşa koşa yatağa.daha ne zaman uyuduğumu bile anlamadan bi bakıyorum alarm çalıyor anaam sabah olmuş bile,apar topar hazırlanıp koşa koşa işe :))))) işte bu kısrı döngü arasında poğaçaya keke vakit ayırmak çok zor oluyor.cumartesi de çalışıyorum maalesef ama söz bi pazarımı buna ayırıp deneyeceğim ve sonucunu da burdan paylaşacağım.inşallah güzel becerebilirm de bana da bir alternatif doğar yoksa yumurta tavuk falan yemekten yakında kanatlarım çıkıcak gıdaklamaya başlıcam wallahi :)

doğru söylüyorsun, yarim'in ekmek tarifini ilk yaptığımda çok güzel olmuştu , sonra ki yenemeyecek kadar kötüydü (2. sni sanırım süt tozu koymayı unutmuşum ve az pişirmişim ),
ben geçenlerde gojili bicotti'yi denedim ama fırında kurutmadan kek gibi tükettim (o kadar güzel oldu ki kurutmaya kıyamadım) , çok güzeldi tavsiye derim

kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum bu yulaf kepeğini tüketmenin zevkli bi yolu yokmudur dün yoğurda koydum yiyemedim bugn krepi zar zor tükettim :26:

yulaf kepeğini tüktmek için pek çok farklı yol ve tarif var. kimi helva yapıyor kimi kek, ekmek, krep, kurabiye, poğaça... yoğurda ya da süte katıp yiyenler de var. tarifleri ara ara deneyin. içlerinden en çok beğendiklerinizi daha sık kullanırsınız. emin olun tariflerin hiç biri şahane sonuç vermeyecek ve yulaf kepeği hiç bir zaman harika bir yiyecek olmayacak. ama diyet süresince pek çok boşluğu dolduracak. bir de tabi şu var, bu kepeği tüketmemiz gerekli öyle ya da böyle.

valla eger okumadigim sayfalari okumak istiyorsam yani gecmise gideceksem maalesef sayfalari tek tek okuyarak buluyorum. ya da kendi yazdigim mesaji buluyorum en son. ona tiklayinca zaten ordan sonrasini devam ediyorum okumaya.

kendi mesajlarima da profilimden "yazdigim cevaplar " diye ulasiyorum.

valla üc senedir bu siteye üyeyim. mesaj takibi ni görmüstümde hic merak etmemistim. ne ise yaradigini bilen varsa söylerse bende sevinirim yani .

aynen bendee..hatta gecenlerde işyerindekiler seni kesseler içinden bi çiftlik çıkar die takıldılar bana ama dogru söze ne hacet :)

Cok tesekkür ederim sagol..Evet haklisin ben sürekli hareket halinde oldugum icin geceleri dizlerimin agrisindan uyuyamiyordum.Aynen yürüyüs tarzim degisti

Çok teşekkür ederim, bu bilgilerle dört köşe oldum şimdi

herild yani baska yerde bulamazsin bu bilgileri

ya 2.99 da cok yani tabisi de tr de daha ucuzdur. ama neysem gidene kadar idare etcek kadar alirim barim.

canim bendede aynisi var. tiroid tembelligi . bana rakam olarak söylemediler bilmiyorum ama. 50 mg L-tyr... diye ilac verdiler tam adini yazmiyim simdi.
sen hangisinden kullaniyorsn,. birde neden 100 lük e cikardin ki. ben 14 subattan beri kullaniyorum. ve de sabahlari ac karnina iciyorum sende öyle mi ?

[/QUOTE]

Evet ucuz degil pahali..doktorum kan sonuclarimdan memnun olmadigi icin 50.den 75.den 100.yükselti rakam olarak ne kadar yüksek olursa o kadar az calisirmis..Bende sabahlari yemekten 30dk.önce aliyorum L-Thyroxin..Ben 3 senedir kullaniyorum ama degerlerime göre indirdi cikardi en son 100.kalacagiz cünkü bu halimden memnunum 50 ve 75 kulladigimda sinirli ve sürekli yorgun olurdum..ikinci hamileligimde cikti buda daha önce hic bilmezdim..

Merhabalar.. bende dukan diyetinin 6. günündeyim 3 gün atak evresinden sonra 2 kilo verdim ve mutlu oldum :)
Fakat saf protein günlerinde ne yiyeceğim konusunda zorlanıyorum hep aynı yemekleri yemek konusunda ya da yanında alacağımız malzemeler konusunda...
Aslında bu birazda öğrenci olduğumdan kaynaklanıyor sanıyorum. Çok güzel tarifler var ama öğrenci evimizde fırın olmadığı için hep teflon tavada bir şeyler yapmam gerekiyor ve kısıtlı kalıyor sanki..
Tavuk yemeği çok seven biri olarak seyir evresine geçtiğimde sebze yemeklerini de salata ve domatesi de ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım..
Şimdi tek sıkıntım tatlı biran önce dukanella ve dukana uygun kekler yapmak için sabırsızlanıyorum.. 6 gündür şekere dair hiç bir şey yok hayatımda diyebilirim
Buradaki deneyimleri ve tarifleri de okudukça mutlu oluyorum umarım bende 90 günlük seyir evresinden sonra istediğim kiloya ulaşmış olurumm :)) ve sonra diğer evrelere geçebilirim gönül rahatlığıyla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…