Tesekkür ederim sagol canim evet burdada var kücücük poset icinde 2.99.Belki daha ucuzlarida vardir ama ben rastlamadim..
Arkadaslar ben bu sabah kan tahlillerimin sonuclarini ögrenmeye gittim 28.subat da tiroid tebbeligi icin kullandigim hapimi 50. den 100.lük olarak kullanmaya basladim.O zamanki tiroid tebbelligi 5,40 demisti ama bugün 1,70 dedi.Öncelikle bu süper..Yine subat ayinda cigerlerimde yaglanma görünmüstü o zamandan bu zamana %50 düzelme var dedi.Yani dukandan önceki tahlillerim daha kötüydü bana zayiflamam icin birsey verin derdin bende sana sihirli bir degnek yokki seni hemen zayiflatayim derdim ama sendeymis o sihirli degnek simdi aynen bu sekilde devam et her ne yapiyorsan diyede ekledi..inanin cok mutlu oldum ben artik dombili olmak istemiyorum..
Çok sevindim canım,
Ben de tiroid hastasıyım TSH ım en son 100 dü. (normal değer max 4)
Bu hafta içinde gideceğim ben de ne oldu bakalım ama kendimi rejimden öncekinden çok daha iyi hissediyorum ve sonuçların iyi olacağını umuyorum.
Bu gazla kim tutar seni :)
bu ölçüleri birebir mi uyguluyorsun? benim yaptığım sanki biraz fazla katı olmuştu, hatta kaskatı diyebilirim
bir dahakine jelatini azaltmayı düşünüyorum.
Tesekkür ederim sagol canim evet burdada var kücücük poset icinde 2.99.Belki daha ucuzlarida vardir ama ben rastlamadim..
Arkadaslar ben bu sabah kan tahlillerimin sonuclarini ögrenmeye gittim 28.subat da tiroid tebbeligi icin kullandigim hapimi 50. den 100.lük olarak kullanmaya basladim.O zamanki tiroid tebbelligi 5,40 demisti ama bugün 1,70 dedi.Öncelikle bu süper..Yine subat ayinda cigerlerimde yaglanma görünmüstü o zamandan bu zamana %50 düzelme var dedi.Yani dukandan önceki tahlillerim daha kötüydü bana zayiflamam icin birsey verin derdin bende sana sihirli bir degnek yokki seni hemen zayiflatayim derdim ama sendeymis o sihirli degnek simdi aynen bu sekilde devam et her ne yapiyorsan diyede ekledi..inanin cok mutlu oldum ben artik dombili olmak istemiyorum..
tuvalete çok çıkıyorum rezili rüsva olduk millete yahuuu.... artık dalga konusu olacam yani...yakında sorarlar prostat mı başladı diye.....ahh ahh şu tükanımın bi tuvaleti olaydu keşkeeee..... benim tuvalete gitmelerimi bekliyorlar resmen sonrada geç dalganı az kaldı tuvaletin kapısında yatsınlar.....biraz önce birisi dedi (böyle zaten acayip seviyesiz birisi) ayyyy kalp kalbe karşıymış içimden geçti tuvalete gelmiştir diye bir de baktım kafa görindüüüü.....dedim kalbin kalbime karşı değilmiş de kıçıma karşıymış zuhahahhahahhhh.........yaw insanın tuvalete gitmesiyle da dalga geçilir mi hep kıskançlıktan oluyor valla...bir ara da yerli yersiz yürüyüşüme taktılar kafayı....sağdan git soldan gel ooh ne güzel iş fln.... yaw amma da azimli çıktın heeee...ye şundan hadi ne olacak birtaneden...yüzün çoktü cildin eskiden daha parlaktı şimdi kötü oldu sanki.....kaç kilo verdiiiiinnn? ha gayreeet...fln çok sinirlendim yaaa Allah kimseyi mahrumiyet bölgesine düşürmesin...imkansızlıklar bütününe mi yanarsın insanların seviyesizliğine mi? töbe töbe....
ayy bi tüfek olacak temizleyecen hepsini ehehehhehehehehh kardeniz damarım tuttı gene...iyi ki tüfeğim fln yok da eheheheheh
Merhabalar.. bende dukan diyetinin 6. günündeyim 3 gün atak evresinden sonra 2 kilo verdim ve mutlu oldum :)
Fakat saf protein günlerinde ne yiyeceğim konusunda zorlanıyorum hep aynı yemekleri yemek konusunda ya da yanında alacağımız malzemeler konusunda...
Aslında bu birazda öğrenci olduğumdan kaynaklanıyor sanıyorum. Çok güzel tarifler var ama öğrenci evimizde fırın olmadığı için hep teflon tavada bir şeyler yapmam gerekiyor ve kısıtlı kalıyor sanki..
Tavuk yemeği çok seven biri olarak seyir evresine geçtiğimde sebze yemeklerini de salata ve domatesi de ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım..
Şimdi tek sıkıntım tatlıbiran önce dukanella ve dukana uygun kekler yapmak için sabırsızlanıyorum.. 6 gündür şekere dair hiç bir şey yok hayatımda diyebilirim
Buradaki deneyimleri ve tarifleri de okudukça mutlu oluyorum umarım bende 90 günlük seyir evresinden sonra istediğim kiloya ulaşmış olurumm :)) ve sonra diğer evrelere geçebilirim gönül rahatlığıyla :))
bende şu an diyetimin en keyifli kaçamağını yapıyorum bence:26:
türk kahvesi + çikolataaaa :26:
ama çoookk güzell... napiimm dayanamadım acayip canım istedi... onlarca zararlı şeylerle kaçamak yaptım bu küçücük bi parça çikolatadan bişi olmaz diye düşünüyorum... ayrıca ikincisi de duruyo ama ona dokunmuyorum... bu da iyi bişi...
Cok tesekkür ederim sagol..Evet haklisin ben sürekli hareket halinde oldugum icin geceleri dizlerimin agrisindan uyuyamiyordum.Aynen yürüyüs tarzim degisti
herild yani baska yerde bulamazsin bu bilgileri
ya 2.99 da cok yani tabisi de tr de daha ucuzdur. ama neysem gidene kadar idare etcek kadar alirim barim.
canim bendede aynisi var. tiroid tembelligi . bana rakam olarak söylemediler bilmiyorum ama. 50 mg L-tyr... diye ilac verdiler tam adini yazmiyim simdi.
sen hangisinden kullaniyorsn,. birde neden 100 lük e cikardin ki. ben 14 subattan beri kullaniyorum. ve de sabahlari ac karnina iciyorum sende öyle mi ?
ben tam ismini yazmak istemedim yasaktir filan diye
evet ayni ilac. benimde kan tahlili vermem lazim bu aralarda. doktorum 2 ay sonra gel demisti. simdi iste bu aralar gitmem lazim. merak ediyroum degerleri.
tesekkürler canim cevabin icin.
Merhabalar.. bende dukan diyetinin 6. günündeyim 3 gün atak evresinden sonra 2 kilo verdim ve mutlu oldum :)
Fakat saf protein günlerinde ne yiyeceğim konusunda zorlanıyorum hep aynı yemekleri yemek konusunda ya da yanında alacağımız malzemeler konusunda...
Aslında bu birazda öğrenci olduğumdan kaynaklanıyor sanıyorum. Çok güzel tarifler var ama öğrenci evimizde fırın olmadığı için hep teflon tavada bir şeyler yapmam gerekiyor ve kısıtlı kalıyor sanki..
Tavuk yemeği çok seven biri olarak seyir evresine geçtiğimde sebze yemeklerini de salata ve domatesi de ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım..
Şimdi tek sıkıntım tatlıbiran önce dukanella ve dukana uygun kekler yapmak için sabırsızlanıyorum.. 6 gündür şekere dair hiç bir şey yok hayatımda diyebilirim
Buradaki deneyimleri ve tarifleri de okudukça mutlu oluyorum umarım bende 90 günlük seyir evresinden sonra istediğim kiloya ulaşmış olurumm :)) ve sonra diğer evrelere geçebilirim gönül rahatlığıyla :))
tuvalete çok çıkıyorum rezili rüsva olduk millete yahuuu.... artık dalga konusu olacam yani...yakında sorarlar prostat mı başladı diye.....ahh ahh şu tükanımın bi tuvaleti olaydu keşkeeee..... benim tuvalete gitmelerimi bekliyorlar resmen sonrada geç dalganı az kaldı tuvaletin kapısında yatsınlar.....biraz önce birisi dedi (böyle zaten acayip seviyesiz birisi) ayyyy kalp kalbe karşıymış içimden geçti tuvalete gelmiştir diye bir de baktım kafa görindüüüü.....dedim kalbin kalbime karşı değilmiş de kıçıma karşıymış zuhahahhahahhhh.........yaw insanın tuvalete gitmesiyle da dalga geçilir mi hep kıskançlıktan oluyor valla...bir ara da yerli yersiz yürüyüşüme taktılar kafayı....sağdan git soldan gel ooh ne güzel iş fln.... yaw amma da azimli çıktın heeee...ye şundan hadi ne olacak birtaneden...yüzün çoktü cildin eskiden daha parlaktı şimdi kötü oldu sanki.....kaç kilo verdiiiiinnn? ha gayreeet...fln çok sinirlendim yaaa Allah kimseyi mahrumiyet bölgesine düşürmesin...imkansızlıklar bütününe mi yanarsın insanların seviyesizliğine mi? töbe töbe....
ayy bi tüfek olacak temizleyecen hepsini ehehehhehehehehh kardeniz damarım tuttı gene...iyi ki tüfeğim fln yok da eheheheheh
Abariiiii!!! Sinirlenmiş kızımıızzz!! Duyma onları duymaaaya daa
yav bacım zekice espri yapan insanları severim ama tuvalet bir ihtiyaçtır... bu nedir yani? pufff vallahi çok sinirlendim duymayayım da kendini bişi zannediyor..ona yanıyorum....elimden bi kaza çıkacak...okadar cahil ki dayaktan da anlamaz...biri direk okuma yazma bilmeyen cinsten diğeri şizofreni tedavisi görüyor ama ne çare insan kızıyor gene de.........
cnm seviyesiz ve cahil insanlar her yerde..o nedenle duyma,,kesin kıskanclıklarından böle dawranıolardırrr
sakin bebek sinir yok...
bugun ben belki 70 oldu wc gidiyorum... bana da artık sen orda çalış yorulma yürüyüp diyolar... ama onları takan kim... hıhhh.... yağ yakıyorum yağ... onlar totolarından çatlar ancak...
Kızlar size bir şey soracağım.
Hiç kaçamak yapma ihtiyacım yoktu ama dün gece birden başım döndü, arkadaşım kek verdi.
Yemeyecektim diyet falan dedim ama bayılacaksın sonra dedi, daha önceden olmuş bir şey olunca o an bir şey diyemedim yedim.
ne yapayım sizce 2 gün saf pro yapsam mı ?
Bence o kadar kasma kendini ama, sen bilirsin tabi. emeklerim boşa gitti diye düşünüyorsan.. Yoksa seyire devam et bence. Kalmış şurda 2 kilon. Zaten zayıfsın da senHatta güçlendirmeye bile geçebilirsin hihi Ama 55 olmadan da geçmiceksin biliyorum hehe
Bence o kadar kasma kendini ama, sen bilirsin tabi. emeklerim boşa gitti diye düşünüyorsan.. Yoksa seyire devam et bence. Kalmış şurda 2 kilon. Zaten zayıfsın da senHatta güçlendirmeye bile geçebilirsin hihi Ama 55 olmadan da geçmiceksin biliyorum hehe
Amaaann! Uzak dur o zaman bulaşma :)) Cahil insanlar çok fena oluyo yaaa! Deli ederler insanı! Yani insan ayırmam ama, hakikaten elinden bi kaza çıkar insanın! Amman bulaşma! Ne konuları var ki!? Memleketi mi kurtaracaklar işte, maksat saçmalamak! Uyma baaacıımmm!! Uymaaa!!! Bi kaç gün laf eder, baktılar sinirlenmiyosun, susarlar. Susmazlarsa susturalım manyakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?