Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevindim canım,

Ben de tiroid hastasıyım TSH ım en son 100 dü. (normal değer max 4)
Bu hafta içinde gideceğim ben de ne oldu bakalım ama kendimi rejimden öncekinden çok daha iyi hissediyorum ve sonuçların iyi olacağını umuyorum.

Bu gazla kim tutar seni :)

un koymayınca yoğurt çorbaları kesiliyordu. yulaf kepeğiyle falan da denemiştim ama o da engellemedi kesilmesini. bu yüzden 1-2 çay kaşığı un koyuyordum mecburen. bugün mısır nişastasıyla denedim yoğurt çorbasını. valla oldu. hem de gayet iyi oldu. zaten başka bir şeyde kullanmıyorum mısır nişastasını. 1 büyük boy kase yoğurt için 1/4 yemek kaşığı mısır nişastası kullandım ve çorbam hem kesilmedi hem de gayet kıvamlı oldu.

Tesekkür ederim canim insallah senin degerlerinde de düzelme olmustur sanirim hic kimse...

tuvalete çok çıkıyorum rezili rüsva olduk millete yahuuu.... artık dalga konusu olacam yani...yakında sorarlar prostat mı başladı diye.....ahh ahh şu tükanımın bi tuvaleti olaydu keşkeeee..... benim tuvalete gitmelerimi bekliyorlar resmen sonrada geç dalganı az kaldı tuvaletin kapısında yatsınlar..... biraz önce birisi dedi (böyle zaten acayip seviyesiz birisi) ayyyy kalp kalbe karşıymış içimden geçti tuvalete gelmiştir diye bir de baktım kafa görindüüüü.....dedim kalbin kalbime karşı değilmiş de kıçıma karşıymış zuhahahhahahhhh.........yaw insanın tuvalete gitmesiyle da dalga geçilir mi hep kıskançlıktan oluyor valla...bir ara da yerli yersiz yürüyüşüme taktılar kafayı....sağdan git soldan gel ooh ne güzel iş fln.... yaw amma da azimli çıktın heeee...ye şundan hadi ne olacak birtaneden...yüzün çoktü cildin eskiden daha parlaktı şimdi kötü oldu sanki.....kaç kilo verdiiiiinnn? ha gayreeet...fln çok sinirlendim yaaa Allah kimseyi mahrumiyet bölgesine düşürmesin...imkansızlıklar bütününe mi yanarsın insanların seviyesizliğine mi? töbe töbe....

ayy bi tüfek olacak temizleyecen hepsini ehehehhehehehehh kardeniz damarım tuttı gene...iyi ki tüfeğim fln yok da eheheheheh

bu ölçüleri birebir mi uyguluyorsun? benim yaptığım sanki biraz fazla katı olmuştu, hatta kaskatı diyebilirim
bir dahakine jelatini azaltmayı düşünüyorum.

Bu tarife bayılıyorum ben de.
İlk yaptığımda benim de çok katı olmuştu sonrakinde 1 bardak süte 1 kaşık jelatin şeklinde yaptım malzemeleri de ona göre ayarladım tam kıvamında oldu, en sevdiğim tatlılardan biri oldu Dukanda..

Ne güzel haberler bunlar, sadece görüntüde değil sağlık konusunda da karşılığını almak ne güzel ..

cnm seviyesiz ve cahil insanlar her yerde..o nedenle duyma,,kesin kıskanclıklarından böle dawranıolardırrr

Hosgeldin :) ben evde oldugum halde zorlaniyorum ne yesem diye..canim öyle yemek yapmak istemezde tonbaligi yiyorum.. 90.gün dedigin ne ki hemencecik gecer benim seyir 12.02.2013. bitiyor..

aman ofiste çalışıyorsun oturduğun yerden diyenlere inaaaaattt çooooookkkk yoruldum bugüünnnn
bizim şirket 2 bina yan binaya en az 5 kere gitmişimdir onuda geç depoda yüklemem vardı git plakaya bak , irsaliye hazırla , dön kaşe at bir daha git şoföre ver amaaan yaaa kaç km yol yaptım bilmem :) adım sayar alcam kendime been 5000 adım atmakmı ne gerekiyormuş günde zayıflamak için takacağım onu bir yerime oturarak iş yapıyorsun diyenlere de mesai bitimi sayısını söyliceeem

ara öğün bile yapamadım daha yeşil çayımı yeni içiyorrrummmm:26:

afiyet olsun.. yani olmulştur eminişmde ben geç kaldım

Evet ucuz degil pahali..doktorum kan sonuclarimdan memnun olmadigi icin 50.den 75.den 100.yükselti rakam olarak ne kadar yüksek olursa o kadar az calisirmis..Bende sabahlari yemekten 30dk.önce aliyorum L-Thyroxin..Ben 3 senedir kullaniyorum ama degerlerime göre indirdi cikardi en son 100.kalacagiz cünkü bu halimden memnunum 50 ve 75 kulladigimda sinirli ve sürekli yorgun olurdum..ikinci hamileligimde cikti buda daha önce hic bilmezdim..[/QUOTE]

Geçmiş olsuun! Daha da sağlıklı ol inşallah!

Hoşgeldin, hoşbaşladın :) Kilo verdiğini görünce 90 gün bir şey değil yaa! Hemencik geçiyor. Zaten diyete de alışıyorsun. Bak 1 ayda nasıl alıştım ben. (Ah tatlılar aaahhh!! ) Hııı!! :44: Ne diyodum Hehhehe :)) Yok yok. Alışırsın

Abariiiii!!! Sinirlenmiş kızımıızzz!! Duyma onları duymaaa ya daa

sakin bebek sinir yok...
bugun ben belki 70 oldu wc gidiyorum... bana da artık sen orda çalış yorulma yürüyüp diyolar... ama onları takan kim... hıhhh.... yağ yakıyorum yağ... onlar totolarından çatlar ancak...

Abariiiii!!! Sinirlenmiş kızımıızzz!! Duyma onları duymaaa ya daa

yav bacım zekice espri yapan insanları severim ama tuvalet bir ihtiyaçtır... bu nedir yani? pufff vallahi çok sinirlendim duymayayım da kendini bişi zannediyor..ona yanıyorum....elimden bi kaza çıkacak...okadar cahil ki dayaktan da anlamaz...biri direk okuma yazma bilmeyen cinsten diğeri şizofreni tedavisi görüyor ama ne çare insan kızıyor gene de.........

keeerizekalılar yauvvvvvvvv!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar size bir şey soracağım.
Hiç kaçamak yapma ihtiyacım yoktu ama dün gece birden başım döndü, arkadaşım kek verdi.
Yemeyecektim diyet falan dedim ama bayılacaksın sonra dedi, daha önceden olmuş bir şey olunca o an bir şey diyemedim yedim.
ne yapayım sizce 2 gün saf pro yapsam mı ?

Amaaann! Uzak dur o zaman bulaşma :)) Cahil insanlar çok fena oluyo yaaa! Deli ederler insanı! Yani insan ayırmam ama, hakikaten elinden bi kaza çıkar insanın! Amman bulaşma! Ne konuları var ki!? Memleketi mi kurtaracaklar işte, maksat saçmalamak! Uyma baaacıımmm!! Uymaaa!!! Bi kaç gün laf eder, baktılar sinirlenmiyosun, susarlar. Susmazlarsa susturalım manyakları

cnm seviyesiz ve cahil insanlar her yerde..o nedenle duyma,,kesin kıskanclıklarından böle dawranıolardırrr

Süpersiniz kızlar,

Bende de su içmede sorun yok ama wc ye gitme kısmı sıkıntılı, ofiste şu iş bitsin, bu telefon bitsin derken epey uzatıyorum arayı ve zorluyorum kendimi ve kızıyorum

Bence o kadar kasma kendini ama, sen bilirsin tabi. emeklerim boşa gitti diye düşünüyorsan.. Yoksa seyire devam et bence. Kalmış şurda 2 kilon. Zaten zayıfsın da sen Hatta güçlendirmeye bile geçebilirsin hihi Ama 55 olmadan da geçmiceksin biliyorum hehe

Açıkçası etkileyecek diye korkuyorum bu hafta hiç tartılmadığımdan fikrimde yok ne durumdayım ..
Bir de saat 2.30 falandı.
55 olmadan geçmeyeyim
Olur da güçlendirmede de 2 kg giderse o da sigara bırakma payı olacak

Benim nacizane fikrim normalden 1 ya da 1,5 saat fazla yürü zaten telafi etmiş olursun.

sağol bacım güldürdün beniii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…