Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla 15 kilo vermişsin tebrik ederim öncelikle.bana sorarsan olmasa iyiymiş ama sağlık daha önemli tabiki.2 gün saf pro yapacağına belki biraz daha fazla yürüyerek,daha çok enerji harcayarak yakabilirsin ama tabi bu sadece benim görüşüm yine de sen bilirsin :)

arkadasım beni yanlıs anlama gayet ii niyetle sölüorum ama sende bence bu kilo takıntı haline gelmiş..dünde sanırım hiç kilo werdiğimi hissetmiorum fln yazmıstın..kendini bu kdr kasma yoksa kılo wereyım derken psıkolojık olarak yıpranacaksın..bi dilim kekten bişi olmaz..sadece yürüyüş yapıosan biraz daha arttır bugun,,sonra seyirine kaldıgın yerden dewam et..kaldıki wermen gereken surda nerdeyse hiçbişi kalmamıs..bu kdr kasınca dahada zor gidiolar kilolar emin ol..

iyiki varsınız!

ne süpper motivasyon kaynaklarısınız siz yaaauuvvv!

sizi seviyorumm canlarım beniiimmm.....öptüm tek tek ..yarın görüşmek üzere inşallah ....Allah a emanet olun melekler arkadaşınız ve yardımcınız olsun...iyi akşamlar

aaaaa zaten dünya aleme yediğimizin hesabını veriyoruz. gelen ne yiyorsun diyor, giden ne kadar yiyorsun diyor... bi de tuvaletimizin mi hesabını vereceğiz? yok daha neler artık. inan olsun çirkefe bağlıycam şimdi )))

Benim nacizane fikrim normalden 1 ya da 1,5 saat fazla yürü zaten telafi etmiş olursun.

Havalar çok sıcak olunca spor yapasım gelmiyor ama o zaman akşam içeride videoyla yapayım leslie ile 5 mil yürüyüp telafi edeyim ..
Teşekkür ederim kızlar

Yok canım niye yanlış anlayayım aksine seninle aynı düşüncedeyim.
Korkuyorum aslında 55 olunca da devam ederse bu diye.
O zaman ekstra hareket yapıyorum bugün sonra aynı şekilde devam zaten bugün saf protein günümdü bu konuyu da çok takmamaya çalışsam iyi olacak, son zamanlarda yorumlar çok zayıfladın 52-53 falan duruyorsun ama ben farkedemiyorum o yüzden en iyisi kafamı başka yerlere yöneltmem ..

gel beraber bağlayalım bacım! vallahi dövesim ağzını burnunu kırasım var bu tiplerin. ama dayaktan da anlamaz bunlar vallahi! sakin olalım boşver hep çekememezlik bacım....boşver bacım! terbiyesizler.

İnsanları sevinnn
Yaşasın Dünya Kardeşliği

ahaha şaka bir yana ama diyet yapan insanlarla neden uğraşırlar sanki uzaylıymış gibi anlamam
ego tatmini diyorum ben sadece vallaa
he deyin geçinnn amaaan sizden başka değerlisi yookk

buarada kaynanacığımı şu pratik dik süpürgelerden almaya karar verdim... ben çok beğeniyorum evde geçen ay anneme alıdğımdan çok memnunuz
bunlarında 2 evi var yazın köy evinde kalıyor ailesi ki zaten oda ankarada:) neyse çok pratik olduğundan işine yarar diye düşündüm aradım bizimkini anlattım böyle böyle diyee
aa annemde pratik birşey istiyordu dedi leeeynn dedim ne uğraştırıyorsun acaba beni söyleseneeeee

neyse son kararım bu gibi yalnız annem çok şık bluzlar var bir yerde dedi yine orayada bakıcam sonuçta ilk hediye hani kadına süpürge aldığımda evi pismi buldu acaba demesinden korktum açıkçası ama çok ayrıntıya takılıyorum sanırım:26:

yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. hiç öyle küçük şeylere takılma.

Bence çok güzel bir hediye olur.
Bluz da güzel tabiki ama ihtiyacı olan bir şey hoş olur.
Telefon edip teşekkür ettiğinde diğer ev için pratik olur diye düşünmüştüm umarım hoşunuza gitmiştir gibi de konuşursan zannetmem yanlış anlayacağını..
Yoook yanlış anlayacak yer arıyorsa bluz aldığında giydiklerimi beğenmiyor diye bile düşünür, benim regl dönemimde her dediğime hee diyen sevdiceğime sen beni hastayım diye takmıyorsunnnn diye çemkirmem gibi

kimse kusura bakmasın, hayatta sevemem... şu anda dünyada kaç kişi pilav yiyordur biliyor musun ya da çikolata ya da dondurma. ben ne yiyorum ? yulaf kepeği, yumurta, tavuk... yok onlara sevgi mevgi...

ayneeeeeen süpersinnn
diğer ev için pratik olur deyimde sonuçta orayı görmedim yanlış anlamasın ayh bebiş seviyorum senii

off onu bende yapıyorum he deyip beni geçiriyorsun diye çemkiriyorum. ne yapsam yaranamıyorum diyoorrr her regli dönemimde ayrılsakmı diyorum
bu hormonlar beni fena çarpıyorr

yavrrucum bir dilim kek den bisi olmaz. kaldi ki olsa bile yerlesmeden hemen spor yapiver oldu bitti. hemen 2 gün saf pro ya gecme . ayrica güclendirmeye gecmek üzeresin bundan sonrasinda valla bol bol terlemeli sporlara bile verirsin

ya hakkat yaa ya evimi pis mi buldu derse ama ona bakarsan bluz icinde. benim giydiklerimi mi begenmiyor diyebilir.
ben dedigim gibi sadece söle görkemli bir cicek taraftariyim. ilk sefer icin. fazla simartmaya gelmez ilk günden benden sölemesi

kimse kusura bakmasın, hayatta sevemem... şu anda dünyada kaç kişi pilav yiyordur biliyor musun ya da çikolata ya da dondurma. ben ne yiyorum ? yulaf kepeği, yumurta, tavuk... yok onlara sevgi mevgi...

kız öyle demeeeee
benim erkek arkım tanıştığımızda 185 boy 63 kiloyduu maşallaah manken gibi beli vaar cidden onun vücudu hatunda olsa of diyoruummm
şimdi 73 kg olmuş hergün arıyorum şunu ye bunu ye yatmadan önce makarna ye ekmek arası ye ye ye diyeee
çocuk psikolojik olarak yiyor ciddeen ilerde 80 kilo-85 kilo olurum ozamanda sende dukan yap dersen boşarım seni diyor

sağol bacım güldürdün beniii.....

Yettim gariiiiii :)) Elimizden başka bişey gelmiyor, napalım.

iyi akşamlar Dukancan

Bak bu daha komik hahahah Gerçekten de öyle. Ne yedinden sonra şimdi de neden tuvalete gittin, orda ne yaptın...? başlamasın Bir de üzülüyorlar böyle, aaaa! Yazıııkkk! falan diyolar. Çok saçmaaaa

Çok tatlıııı Hehehe Yok canım olur mu öyle, pis mi buldu falan :)) O kadar kibarlık edip düşünüp alıyosuunnn! Öyle kötü şeyler düşünmeee! Ne alırsan al çok beğenecek

1. nutella reklamini yasaklasinlar !!!!
2. carte dor supangle li dondurma reklamini yasaklasinlar !!!!
3. biscolatta reklamini yasaklasinlar !!!!!!!!!

baska bisi istemiyom

Ben seviyorum siziii

Kayınvalidenin de regl dönemine gelirmiş anneler günü bir de
Ama bu regl gerginlikleri 40 yaşının üstünde yok mu bana mı öyle geliyor bilemedim ..

Cidden ne hormonlarımız var yalnız alt üst oluyor her şeye sinirleniyorum ne hormonmuş be bunlar diyor bazen, ahh bir yaşatabilsem sana anlarsın diyorum ama çekmek de daha zor sanki

yavrrucum bir dilim kek den bisi olmaz. kaldi ki olsa bile yerlesmeden hemen spor yapiver oldu bitti. hemen 2 gün saf pro ya gecme . ayrica güclendirmeye gecmek üzeresin bundan sonrasinda valla bol bol terlemeli sporlara bile verirsin

Ayy havalar çok bunaltıyor beni ben yazı hiç sevmem üşüsem de soğuk oslun ısınırım bir türlü diye bu havada hiç spor yapasım gelmiyor ..
Geceyi bekliyorum bakalım bugün ..

kızlarrrr hadi size iyi akşamlar,ben yavaştan işten çıkış takımlarımı hazırlıyorum ve doğruu spora.inşallah yarın sabaha hepimiz eksilerle başlarız.hadi dikkat edin kendinize :)

hahhh cok güldümmm ama ewt bende katılıorum bende sewmiorummmmm,,hatta gıcıkkk oluorummm dünyadaki herkes kilo alsın,,herkes dukana baslasın,,hepimiz aynı seylerı yıyelım bölece hiç sorun kalmasınnnn ayyy amma kötü kalpli oldumm yawww

hahhh cok güldümmm ama ewt bende katılıorum bende sewmiorummmmm,,hatta gıcıkkk oluorummm dünyadaki herkes kilo alsın,,herkes dukana baslasın,,hepimiz aynı seylerı yıyelım bölece hiç sorun kalmasınnnn ayyy amma kötü kalpli oldumm yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…