Kızlar size bir şey soracağım.
Hiç kaçamak yapma ihtiyacım yoktu ama dün gece birden başım döndü, arkadaşım kek verdi.
Yemeyecektim diyet falan dedim ama bayılacaksın sonra dedi, daha önceden olmuş bir şey olunca o an bir şey diyemedim yedim.
ne yapayım sizce 2 gün saf pro yapsam mı ?
Hiç kaçamak yapma ihtiyacım yoktu ama dün gece birden başım döndü, arkadaşım kek verdi.
Yemeyecektim diyet falan dedim ama bayılacaksın sonra dedi, daha önceden olmuş bir şey olunca o an bir şey diyemedim yedim.
tuvalete çok çıkıyorum rezili rüsva olduk millete yahuuu.... artık dalga konusu olacam yani...yakında sorarlar prostat mı başladı diye.....ahh ahh şu tükanımın bi tuvaleti olaydu keşkeeee..... benim tuvalete gitmelerimi bekliyorlar resmen sonrada geç dalganı az kaldı tuvaletin kapısında yatsınlar.....biraz önce birisi dedi (böyle zaten acayip seviyesiz birisi) ayyyy kalp kalbe karşıymış içimden geçti tuvalete gelmiştir diye bir de baktım kafa görindüüüü.....dedim kalbin kalbime karşı değilmiş de kıçıma karşıymış zuhahahhahahhhh.........yaw insanın tuvalete gitmesiyle da dalga geçilir mi hep kıskançlıktan oluyor valla...bir ara da yerli yersiz yürüyüşüme taktılar kafayı....sağdan git soldan gel ooh ne güzel iş fln.... yaw amma da azimli çıktın heeee...ye şundan hadi ne olacak birtaneden...yüzün çoktü cildin eskiden daha parlaktı şimdi kötü oldu sanki.....kaç kilo verdiiiiinnn? ha gayreeet...fln çok sinirlendim yaaa Allah kimseyi mahrumiyet bölgesine düşürmesin...imkansızlıklar bütününe mi yanarsın insanların seviyesizliğine mi? töbe töbe....
ayy bi tüfek olacak temizleyecen hepsini ehehehhehehehehh kardeniz damarım tuttı gene...iyi ki tüfeğim fln yok da eheheheheh
Benim nacizane fikrim normalden 1 ya da 1,5 saat fazla yürü zaten telafi etmiş olursun.
valla 15 kilo vermişsin tebrik ederim öncelikle.bana sorarsan olmasa iyiymiş ama sağlık daha önemli tabiki.2 gün saf pro yapacağına belki biraz daha fazla yürüyerek,daha çok enerji harcayarak yakabilirsin ama tabi bu sadece benim görüşüm yine de sen bilirsin :)
arkadasım beni yanlıs anlama gayet ii niyetle sölüorum ama sende bence bu kilo takıntı haline gelmiş..dünde sanırım hiç kilo werdiğimi hissetmiorum fln yazmıstın..kendini bu kdr kasma yoksa kılo wereyım derken psıkolojık olarak yıpranacaksın..bi dilim kekten bişi olmaz..sadece yürüyüş yapıosan biraz daha arttır bugun,,sonra seyirine kaldıgın yerden dewam et..kaldıki wermen gereken surda nerdeyse hiçbişi kalmamıs..bu kdr kasınca dahada zor gidiolar kilolar emin ol..
aaaaa zaten dünya aleme yediğimizin hesabını veriyoruz. gelen ne yiyorsun diyor, giden ne kadar yiyorsun diyor... bi de tuvaletimizin mi hesabını vereceğiz? yok daha neler artık. inan olsun çirkefe bağlıycam şimdi)))
İnsanları sevinnn
Yaşasın Dünya Kardeşliği
ahaha şaka bir yana ama diyet yapan insanlarla neden uğraşırlar sanki uzaylıymış gibi anlamam
ego tatmini diyorum ben sadece vallaa
he deyin geçinnn amaaan sizden başka değerlisi yookk
buarada kaynanacığımı şu pratik dik süpürgelerden almaya karar verdim... ben çok beğeniyorum evde geçen ay anneme alıdğımdan çok memnunuz
bunlarında 2 evi var yazın köy evinde kalıyor ailesi ki zaten oda ankarada:) neyse çok pratik olduğundan işine yarar diye düşündüm aradım bizimkini anlattım böyle böyle diyee
aa annemde pratik birşey istiyordu dedi leeeynn dedim ne uğraştırıyorsun acaba beni söyleseneeeee
neyse son kararım bu gibi yalnız annem çok şık bluzlar var bir yerde dedi yine orayada bakıcam sonuçta ilk hediye hani kadına süpürge aldığımda evi pismi buldu acaba demesinden korktum açıkçası ama çok ayrıntıya takılıyorum sanırım:26:
yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. hiç öyle küçük şeylere takılma.
İnsanları sevinnn
Yaşasın Dünya Kardeşliği
ahaha şaka bir yana ama diyet yapan insanlarla neden uğraşırlar sanki uzaylıymış gibi anlamam
buarada kaynanacığımı şu pratik dik süpürgelerden almaya karar verdim... ben çok beğeniyorum evde geçen ay anneme alıdğımdan çok memnunuz
bunlarında 2 evi var yazın köy evinde kalıyor ailesi ki zaten oda ankarada:) neyse çok pratik olduğundan işine yarar diye düşündüm aradım bizimkini anlattım böyle böyle diyee
aa annemde pratik birşey istiyordu dedi leeeynn dedim ne uğraştırıyorsun acaba beni söyleseneeeee
neyse son kararım bu gibi yalnız annem çok şık bluzlar var bir yerde dedi yine orayada bakıcam sonuçta ilk hediye hani kadına süpürge aldığımda evi pismi buldu acaba demesinden korktum açıkçası ama çok ayrıntıya takılıyorum sanırım:26:
Bence çok güzel bir hediye olur.
Bluz da güzel tabiki ama ihtiyacı olan bir şey hoş olur.
Telefon edip teşekkür ettiğinde diğer ev için pratik olur diye düşünmüştüm umarım hoşunuza gitmiştir gibi de konuşursan zannetmem yanlış anlayacağını..
Yoook yanlış anlayacak yer arıyorsa bluz aldığında giydiklerimi beğenmiyor diye bile düşünür, benim regl dönemimde her dediğime hee diyen sevdiceğime sen beni hastayım diye takmıyorsunnnndiye çemkirmem gibi
İnsanları sevinnn
Yaşasın Dünya Kardeşliği
kimse kusura bakmasın, hayatta sevemem...şu anda dünyada kaç kişi pilav yiyordur biliyor musun ya da çikolata ya da dondurma. ben ne yiyorum ? yulaf kepeği, yumurta, tavuk... yok onlara sevgi mevgi...
sağol bacım güldürdün beniii.....
aaaaa zaten dünya aleme yediğimizin hesabını veriyoruz. gelen ne yiyorsun diyor, giden ne kadar yiyorsun diyor... bi de tuvaletimizin mi hesabını vereceğiz? yok daha neler artık. inan olsun çirkefe bağlıycam şimdi)))
İnsanları sevinnn
Yaşasın Dünya Kardeşliği
..........
ayneeeeeen süpersinnn
diğer ev için pratik olur deyimde sonuçta orayı görmedim yanlış anlamasın ayh bebiş seviyorum senii
off onu bende yapıyorum he deyip beni geçiriyorsun diye çemkiriyorum. ne yapsam yaranamıyorum diyoorrrher regli dönemimde ayrılsakmı diyorum
bu hormonlar beni fena çarpıyorr
yavrrucum bir dilim kek den bisi olmaz. kaldi ki olsa bile yerlesmeden hemen spor yapiver oldu bitti. hemen 2 gün saf pro ya gecme . ayrica güclendirmeye gecmek üzeresin bundan sonrasinda valla bol bol terlemeli sporlara bile verirsin
kimse kusura bakmasın, hayatta sevemem...şu anda dünyada kaç kişi pilav yiyordur biliyor musun ya da çikolata ya da dondurma. ben ne yiyorum ? yulaf kepeği, yumurta, tavuk... yok onlara sevgi mevgi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?