Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence de güzel bir fikir tatlım. Beğenir, beğenir. :)

kızlar bu arada bişey danışmak istiyorum bu yulaf kepeğini tüketmenin zevkli bi yolu yokmudur dün yoğurda koydum yiyemedim bugn krepi zar zor tükettim :26:

Ben;
sabah 2 kaşık yulaf kepeğine az biraz yoğurt ve bir yumurta koyup karıştırıyorum kızgın tavayı az yağlayıp (peçeteyle silmek kaydıyla) iyice kızdırıp krep hamurunu döküyorum içine. pişince de bi tabağa alıp üzerine peynirimi koyuyor, dürüyor ve yiyorum...
diğer bir yöntemimde yoğurtla karıştırıp 1 bardak suyla peşpeşe tüketmek çiğnemeden yutmak :))) (çocukların şurup içmesi gibi)

İyi akşamlar herkeseeee!! Akşamınınız güzel geçsiinn! Ben de bu akşam bi güzel yürüyüş yapiim. Yarına eksi görmek istiyorruuummm!!! Herkes de görür inşallah!! Görüşmek üzereeee... (Ne çok gör gör demişim ) Görüşürüüzzz :82::79:

1. nutella reklamini yasaklasinlar !!!!
2. carte dor supangle li dondurma reklamini yasaklasinlar !!!!
3. biscolatta reklamini yasaklasinlar !!!!!!!!!

baska bisi istemiyom

diyete başladığım ilk günlerden beri, bilinçli olarak reklamlar başladığında kanal değiştiriyorum. bi de metrobüs duraklarına asla bakmıyorum. ))))

ama o zaman şişman olup dukana başlamak bir ayrıcalık olmaz. biler de sıradan insanlar oluruz. yok ben buna tahammül edemem

diyetten dolayı biraz halsizlik var malum... Kaç km uzaktan babacım aradı zaten sürekli aklı bende bense o kadar uğraşa rağmen onunla baygın baygın konuşabildim, bana demezmi senin neyin var orda bişeylermi oluyo AH BABAM AH NASIL DİYİM DİYETTEYİM ÜSTELİK YULAF KEPEĞİ yiyorum diye... Sonra bana dermi der biz onu hayvanlara veriyoduk diye :))) Gel çık işin içinden :)))

inanırmısın her elime alışımda babannem bıkmadan söylüyoorrr

Yok güldüm ben bugün burada
Hakkaten ya hayvanlara veriliyordu dimi ben de pek güzel diye diye kendimi kandırıp yiyorum

inanırmısın her elime alışımda babannem bıkmadan söylüyoorrr

annem de bana söylüyo valla...inekler buna nasıl tahammül ediyomuş diyo bide...

annem de bana söylüyo valla...inekler buna nasıl tahammül ediyomuş diyo bide...

işyerindekiler durum nasıl dediklerinde yulaf kepeği ağzımı bi tuhaf yapıyo bol bol su içiyorum dedim. Desene hayvanlar o yüzden yalaktan kafasını çıkaramıyodu demezlermi :))))) (tabi bende yanıt yok)

işyerindekiler durum nasıl dediklerinde yulaf kepeği ağzımı bi tuhaf yapıyo bol bol su içiyorum dedim. Desene hayvanlar o yüzden yalaktan kafasını çıkaramıyodu demezlermi :))))) (tabi bende yanıt yok)

Kim ne derse desin yiyebiliyorsanız bravo size başladığımın ilk üç gününden sonra bir türlü yiyemedim.En son iş arkadaşıma ağzımdaki samanları etrafa üflerken yakalandım eve anladım ki gitmiyor.Birtek onu yiyemiyorum. OLMUYOR...

Benim babam dedi:)) annemlere gittiğimde yulaf kepeğimi de götürmüştüm. Bizde kahvaltıyı babam hazırlar.Babam gördü bu ne diye sordu yulaf kepeği deyince "ya evladım ben onu atlara beslerdim senin ne işin olur yulafla Allah Allah iyice şaşırdın sen kendini dedi

ben de yapabildiğim en yalın ekmeği yapıyorum. fena olmuyor. yiyoruz işte napalım

:)) tartida degsklk gorulmese cekilir dert degl yani:) bnde yarn ole deniym tatlm saol :)

saol cnm krebi bde yogrtla deniim bakalm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…