Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba bende 9 gündür dukan amcamı takip ediyorum ama halen 1.5 kilo verebildim sizce az değilmi?çok üzülüyorum çooookkk...

merhaba bende 9 gündür dukan amcamı takip ediyorum ama halen 1.5 kilo verebildim sizce az değilmi?çok üzülüyorum çooookkk...

Benim arkadaşımın 25 gündür verdiği sadece 3kilo ama vazgeçmedi inceldi ama kilo veremedi bizde çok anlayamadım.Ama iyi hissediyor kendini devam et sakın bırakma ve lütfen yediklerine çok dikkat et.Birşey olmaz diye arada yediğin azıcık şeyler bire etkileyebiliyor.Kolay gelsin :)

Birlikte başladığımız arkadaşım 25günde sadece 3kilo verebildi ama inceldiğini görebiliyorum kg bir değişiklik yok bizde şaşırdık ama devam ediyor sakın bırakma ve kesinlikle diyetin dışında ufakta olsa birşeyler kaçırma devam et başaracaksın inan.Kolay gelsin...

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama hiç kaçamak yapmıyorum çok su içiyorum,yinede kilo veremiyorum belki daha sonra hızlanır diye umut ediyorum.

canmm canmm çokkk ama çokk geçmiş olsn RABBİM acil şifalar versnn!! mayısta hayırlı haberlerini beklioruzz..annemde bu konuyla ilgili aynı tanı ile ameliyat oldu şu an hiç bi sıkıntısı yokk....ALLAHIN izniyle seninde güzel haberlerini alıcazz:))

yeşil çayda büyülü bohçayı tek geçerim. büyülü bohça güllü harika...
paketin içinde tamamiyle ufalanmış toz haline gelmiş poşet çayların vücutta kist yapma ihtimali varmış. bu poşette yaprakları görüosunn.
amma reklam yaptmm haa!! bi de inanılmaz idrar söktürücü özelliği var (en azından bana etkisi bu:))

2 gün protein günü yaparak bugüne -300le başlamayı başardımm =) tartıda tam 54.0 gördüm bi 100 gr daha gitseydi de en azından 53 olsaydı dedim ama o da olcak inşallah son 4 kilooo =) ne olur herkes dua etsin birbirine de azimle başaralım şu işi, desteklerinizi esirgemeyin dukan kardeşlerii =))

iyi aksamlar hanimlar..:) Yulaf kepegini bi ben seviyorum heralde ben eskiden müsli de cok yerdim sanirim ondan..:) Ben bi kasik daha olsaydi diyorum bazen abartmiyorum.Bi karar verdim yazin Türkiye ye gelirken yanimda getirecegim kepegimi ordakilerin tadi farkli sanirim.. Ben sadece yogurtla yiyorum iki kez kek yaparak tükettim..:)

1 ayda 8 kilo verdim ben de dukanla... ama artık dayanabilecek miyim bilmiyorum. 8 daha vermem lazım.

8 kilo vermissin neden dayanamayacaksin kesin dayanirsin.. insan kilo verdikce daha bir kararli oluyor..Benim tam 1 ay oldu ilerde de böyle düsünürmüyüm bilemiyorum..

Arkadaslar ben sevdigim caylarin hepsini bir sürahinin icine koyup 1,5lt olarak iciyorum merak ettigim bunlar karisinca etkileri degisik olurmu yani bosa icmeyeyim..sonra da diyorum ee zaten hepsi bi yere gidiyo nolcak diyorum...siz ne diyorsunuz.?

bugün magazaları gezdim.. topu topu 62 kiloyum ya... yine de yakışmadı kıyafetler. bidon gibi oldum.
bence bitki caylarını ayrı ayrı iç. bazen bazılarının tehlikeli etkileşimleri olabiliyor çünkü.

merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?

nasil yaptigini yaz bakalim bir durum degerlendirmesi yapalim. ne yersin icersin hastaligin felan vs varmi? guatr durumun filan var mi

merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?

elbette seker gel bacim

Öncellikle teşekkür ederim ilginize ,belli bir hastalığım şükür yok ama sanırım 2.doğumdan sonra kalan 10 kilomu verebilmek için sayısız yol ve ilaçlar kullandım,
belki vücudum bu yüzden dirençli olabilir.Sabah kalkınca light yoğurdumun içinde yulaf kepeğimi tüketiyorum 15-20 dk. sonra yumurta ve peynirle kahvaltımı bitiriyorum ,
öğlen çalıştığım için dışarıda genellikle tavuk göğüs ızgara ve ayran yiyiyorum akşam yine aynı tavuk oluyor genellikle , 2lt fazla su içiyorum ve hiç kaçamak yapmadım.
Bilmiyorum eşim şu an burada değil dönene kadar keşke biraz verebilseydim offff offff oofffff...

Öncellikle teşekkür ederim ilginize ,belli bir hastalığım şükür yok ama sanırım 2.doğumdan sonra kalan 10 kilomu verebilmek için sayısız yol ve ilaçlar kullandım,
belki vücudum bu yüzden dirençli olabilir.Sabah kalkınca light yoğurdumun içinde yulaf kepeğimi tüketiyorum 15-20 dk. sonra yumurta ve peynirle kahvaltımı bitiriyorum ,
öğlen çalıştığım için dışarıda genellikle tavuk göğüs ızgara ve ayran yiyiyorum akşam yine aynı tavuk oluyor genellikle , 2lt fazla su içiyorum ve hiç kaçamak yapmadım.
Bilmiyorum eşim şu an burada değil dönene kadar keşke biraz verebilseydim offff offff oofffff...

yarim yeme çikolata ya.sen çabuk duraklamaya giriyorsun.bak sonra üzülüyorsun

Son düzenleme:

76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))

solda doğumdan sonra bir yıl geçmiş sanırım 78 falandım..Sağda 23 nisan da çekildim 62
ALLAHIM 60 LA FOTO KOYMAYI NASİP ET.
AMİN:))
BU ARADA YARİM SOLDAKİ FOTO BURSA DA BİR AVM KORUPARK MI ACABA? ÖYLE BİR YER VAR MIYDI??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…