merhaba bende 9 gündür dukan amcamı takip ediyorum ama halen 1.5 kilo verebildim sizce az değilmi?çok üzülüyorum çooookkk...
merhaba bende 9 gündür dukan amcamı takip ediyorum ama halen 1.5 kilo verebildim sizce az değilmi?çok üzülüyorum çooookkk...
evet kızlar uzun bi yazı olabilir hazır olun:))))
farkettiniz mi bilmiyorum ama bayadır girmiyorum,en son regl olamıyordum hani doktora gidecektim,gitmiştim de...kan değerlerim normal çıktı fakatsmear testinde anormallikler görüldü...kanser öncesi lezyon bilenler bilir dereceleri var bunun ve doktor son seviyede olabileceğini öyle göründüğünü bu yüzden kolposkopi ve biyopsi yapılması gerektiğini söyledi....dondum kaldım....insan aklı işte nasıl 2 3 gün geçti kanserim diye mahvoldum ne diyeti ya dedim 3 gün sabah öğlen akşam ana öğün olarak profiterol ara öğün olarak da dondurma pizza cips(çok fazla) yedim...sonra Ankaraya biyopsi olmaya gittim..biyopsimi oldum oradaki doktor da pek iç açıcı konuşmadı,biz de patoloji laboratuvarının yolunu tuttuk,sonuçlarım 24 nisan salı sabahı gelicekti,o güne kadar yidim de yidim....patoloji sonucunda kanser ilk aşama çıktı...mahvoldum ama nasılım anlatamam...bu duruma gelince de 3 5 gün neredeyse sıkıntıdan hiç bişey yemedim...
sonra doktorumla konuştum,abartılcak bişey yok cerrahiyle kurtulacaksın hiç bişey kalmıcak deyince kendime geldim...sonuçkadar profiterole o kadar abura cubura şu an 50 kiloyum gün içinde oynuyor tabii gramaj olarak...şu an rahatım aklım da öyle...diyete devam ediyorum,sporuma başladım.Allah ksımet ederse kendi irademle (iradesizliğimle mi denir acaba) bırakamadığım sigarayı ailemden birinin kullandığı ve başarıyla sonuçlanan hikayesinden etkilendiğim için alacağım bitkisel ilaçla bırakıcam...ayın 5nde alıcam ilacı zira param o gün yatıyor...
şimdilik bu kadar kızlarımcım,şu 2 kilo nasıl yapıştı gitmiyor...şimdi tek sıkıntım o.ha bu arada biyopsiden çıktım annem çöktüğümü görünce gel alışveriş yapalım dedi benim de bolluktan hiç pantolonum kalmamıştı ( eski zamanlarımdan kalan küçük pantolonlar da çok eskimişti artık) pantolon aldım adl den bilin bakalım kaç beden?XS :))))))))ama hedef 48 ya onu görmeen bırakmıcam diyeti...
Kızlar,
Yeşil çayın çok faydalı olduğunu biliyorum ama Yeşil Çay ın anavatanı uzakdoğu ve Türkiye' deki üretilen yeşil çayların onlara göre daha az faydalı olduğunu söyledi bir arkadaşım ben de karar veremedim ne yapacağıma.
Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz, etkisini gören var mı diye yuvarlak bir soru sorsam nasıl cevaplar gelir acaba :)) Engin tecrübelerinizi paylaşır mısınız ki benimle :26:
1 ayda 8 kilo verdim ben de dukanla... ama artık dayanabilecek miyim bilmiyorum. 8 daha vermem lazım.
8 kilo vermissinneden dayanamayacaksin kesin dayanirsin.. insan kilo verdikce daha bir kararli oluyor.. Benim tam 1 ay oldu ilerde de böyle düsünürmüyüm bilemiyorum..
Arkadaslar ben sevdigim caylarin hepsini bir sürahinin icine koyup 1,5lt olarak iciyorum merak ettigim bunlar karisinca etkileri degisik olurmu yani bosa icmeyeyim..sonra da diyorum ee zaten hepsi bi yere gidiyo nolcak diyorum...siz ne diyorsunuz.?
merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?
yarim yeme çikolata ya.sen çabuk duraklamaya giriyorsun.bak sonra üzülüyorsunbende şu an diyetimin en keyifli kaçamağını yapıyorum bence:26:
türk kahvesi + çikolataaaa :26:
ama çoookk güzell... napiimm dayanamadım acayip canım istedi... onlarca zararlı şeylerle kaçamak yaptım bu küçücük bi parça çikolatadan bişi olmaz diye düşünüyorum... ayrıca ikincisi de duruyo ama ona dokunmuyorum... bu da iyi bişi...
Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))
elbette seker gel bacim
sağol tatlım..ya var ya sen beni iyi gazlıyorsun.seviyorum seni:))Taş vallahi taş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?