Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

son 18 dakikadır Dukan Diyeti yapıyorum

bi tane haşlanmış tavuk boynu yedim

yani bi çimdik bile et çıkmamıştır ondan

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ama hiç kaçamak yapmıyorum çok su içiyorum,yinede kilo veremiyorum belki daha sonra hızlanır diye umut ediyorum.

bir süre daha direnmen gerek diye düşünüyorum. eğer dukana başlamadan önce başka diyetler yaptıysan, vücudun direnç kazanmış olabilir. dukanın temel prensiplerinden biri beslenmeyi kısıtlarken vücudu şaşırtmak, beslenmeyi artırırken de alıştıra alıştıra artırmak. 2-3 gün, fazla abartmadan ama normal beslen. sonra atakla yeniden başla. takviye olarak bolca yeşil çay içebilirsin. yürüyüşlerini artırarak ve acı-baharat yiyerek metabolizmanı hızlandırabilirsin. hiç bir şekilde olmayacağına da kanaat getirirsen, başka bir diyet düşün. herkesin bünyesi farklı. az da olsa dukanla da kilo veremeyenler var. geçen gün tiyatrocu nedim saban'dan duydum çok şaşırdım; çiğ sebzeler, salatalar kilo vermesine engel oluyormuş. o da çok kilo verdi. 1 yıl boyunca çiğ sebze yememiş. garip ama oluyor böyle garip durumlar...

son 18 dakikadır Dukan Diyeti yapıyorum

bi tane haşlanmış tavuk boynu yedim

yani bi çimdik bile et çıkmamıştır ondan

senaristciğim hoşgeldin. yalnız boyun olmaz, boyun yağlıdır. hem dediğin doğru, bi çimdik et yok onda. bizim diyetin esası ne peki? bol protein... löp löp et yiyip, bir arkadaşın deyimiyle paket paket margarin atıyoruz.

sanırım önceki hatalarımdan dolayı çok zayıflama hapları denedim verdim bırakınca aldım ve vücudu hep uzun süreler aç bıraktım bazen 1 öğünle günü kapadım,
ama yinede bu sefer gidecek inanıyorum istiyorum şuan kilom 90kg ve 70kg olmak istiyorum.Sizce olurmu ?bazende çok uzak geliyor üzülüyorum....

ay süper ya 18 dakikadır he?
hoşgeldin sefalar getirdin....

hoşbuldum canım.. 116.7 kiloyum 7 gün atak dönemim çıktı hayırlısı bakalım

yok canım aç değildim yarın için tavuk haşlıyordum bütün aldım geri kalan parçalarını da annemler yicek ben de öyle boynu attım ağzıma

sabah krebi yapıcam inşallah becerebilirim yağsız peynirle yicem.. günün gerisinde plan yok acıktıkça el altında ne protein varsa.. tabi tavuğum hazır..

öğle arası eve geliyorum yürüyerek yarım saat mesefe var git gel 1 saat yürüyüş bir de eve dönüş var toplamda günde 1.5 saat yürüş yapıcam.. bi de haftada üç gün 20 dk pilates.. pilatese setim gelince başlicam ama

ben de çok zayıflama hapı kullandım biriyle 3 ayda 9 kilo birinle 2 haftada 2.5 kilo verdim birinle

sağlıklı beslenme ve sporla da 25 kilo verdim

şimdi geriye aldığım kilo miktarı 13 yani ilaçla verdiğim kilo miktarı kadar.. ne kadar ironik di mi

bence Dukan'ı dene.. ben de yeni başladım ama yakın arkadaşım 1 aya yakın bir sürede 8 kilo verdi

son çarem bu diyet ben de başlıyorumsorularım olursa size sorabilir miyim:18:

elbette sorabilirsin. yeni gelen arkadaslarim. lütfen kararli olun. yol ne kadar uzun olursa olsun hepimiz bir sekiilde basaracagiz.

mesela ben aralik ayindan beri pilav yemedim makarna yemedim ve hala yasiyorum

elbette sorabilirsin. yeni gelen arkadaslarim. lütfen kararli olun. yol ne kadar uzun olursa olsun hepimiz bir sekiilde basaracagiz.

mesela ben aralik ayindan beri pilav yemedim makarna yemedim ve hala yasiyorum

tebrik ederim seni gerçekten. ben aklımı yitirmek üzereyim şaka maka. acaip halsiz gergin sinirli ve huysuzum. nolucak böyle bilemiyorum:S

günayydınn kıssssslaaaaarrrrrrrr

heee bugün ben erkenciyim artık geç kalkmıcam yüzüm gözüm ayaklarımda ödem oluoo rahatsz oluorumm:)

yeni gelenlerr hoşgelmişsnzzz herkese boll eksili günler malumm bildirm günü..

Günaydın şekerlerr:)) Sanırım günün ilk gunaydını benden oldu bugün Yarimcim beni de listeye alırsa ilk bildirim de benden olsun:))

Diyete başlama: 26 Mart
Başlangıç kilom: 92,1
Hedef kilom: 68
Güncel kilom: 83,4
Geçen Perşembe:84,2

Şimdiden teşekkürler.. Herkese güzel bir gün dilerim:)))

Günaydın bayanlar...Bol - li bir gün diliyorum tartı günümüzde

Yarimcim ben listeye girmek istemiyorum bu haftada...Haftaya inşallah...

Sana da günaydın :) Ben ilk diye yazdım ama İlk günaydın senden geldi, kaçırmışız :)))

Günaydin güzel bir gün bol __ li bildiri günü olsun insallah..

Baslangic :28.03.2012
Baslangic kilo :110
Hedef kilo: 65
Gecen Persembe :98
Güngel Kilo: 96,800

arkadaslarr 2 haftalık duraklama sonrasında kilo deişimim bööle:))

birass da benm yüzüm gülsünn 15gündür karalar bağladımm!!

son 10 gündür de sınırlı izinli yemiorumm (günde 1 bar. zero dışında )

Başlangıç tarihi: 12/03/2012

başlangıç kilo: 80.50

hedef kilo : 59

geçen perşembe kilo : 75.00

güncel kilo: 71.800

.

Günaydın kızlar:)) Dukan amca biraz yüzün gülsün dedi bu sabah 9 gün sonra 500 gr vermişim ama olsun

Diyete başlama: 03/04/2012
Başlangıç kilom: 805
Hedef kilom: 625
Güncel kilom: 73,6
Geçen Perşembe:74,1

Şimdiden teşekkürler Miraycığım.. Herkese güzel bir gün dilerim:))) Öpüyorum hepinizi

ArkadAŞIM AYNI KİLODA BAŞLAYIP neredeyse AYNI KİLODA DURAKLAMIŞIZ BEN BOŞUNA HAYIFLANMIŞIM SENİ GÖRSEM BU KADAR KARALAR BAĞLAMAZDIM:)) Bu arada süper kilo vermişsin... Bol eksili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…