Günaydin güzel bir gün bol __ li bildiri günü olsun insallah..
Baslangic :28.03.2012
Baslangic kilo :110
Hedef kilo: 65
Gecen Persembe :98
Güngel Kilo: 96,800
buraya da bulaşmayın Allah aşkına yaEvinize ek gelir saglamak istermisiniz
sandıgınız kadarda zor diil.sadece 2 saat yeterli.aşagıdaki linke tıklayıp detayları ogrenebilirsiniz
zor olmadıgını ve yüksek gelir saglayacagınızı göreceksiniz.kendinize güvenin yeter.
Evinizden Ek Gelir mkani
gerisi size kalmış
bi git buraya da bulaşmayın Allah aşkına ya
harika işte bu..süpersin..arkadaslarr 2 haftalık duraklama sonrasında kilo deişimim bööle:))
birass da benm yüzüm gülsünn 15gündür karalar bağladımm!!
son 10 gündür de sınırlı izinli yemiorumm (günde 1 bar. zero dışında )
Başlangıç tarihi: 12/03/2012
başlangıç kilo: 80.50
hedef kilo : 59
geçen perşembe kilo : 75.00
güncel kilo: 71.800
.
kızlar bildirimleri not almaya başladım... yeni katılan arkadaşlarımız için tekrarlıyorum... bildirim listesinde yer almak için aşağıdaki bilgileri vermeniz yeterli... hepimize kocaman kocaman eksiler olsun inşallah....
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
ne kutu varmış ben de yahu hemen doluyor:))))ahan da boşalltımmsj kutun dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın,
başlangıç tarihim 19.3.2012
başlangıç kilom 92.7
güncel kilom 84.2
geçen perşembeyi hatırlamıyorum ama 85.3 olmalı
teşekkürler....
günaydın,
başlangıç tarihim 19.3.2012
başlangıç kilom 92.7
güncel kilom 84.2
geçen perşembeyi hatırlamıyorum ama 85.3 olmalı
teşekkürler....
Kim ne derse desin yiyebiliyorsanız bravo size başladığımın ilk üç gününden sonra bir türlü yiyemedim.En son iş arkadaşıma ağzımdaki samanları etrafa üflerken yakalandım eve anladım ki gitmiyor.Birtek onu yiyemiyorum. OLMUYOR...
merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?
Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))
Eki Görüntüle 405390 Eki Görüntüle 405391 solda doğumdan sonra bir yıl geçmiş sanırım 78 falandım..Sağda 23 nisan da çekildim 62
ALLAHIM 60 LA FOTO KOYMAYI NASİP ET.
AMİN:))
BU ARADA YARİM SOLDAKİ FOTO BURSA DA BİR AVM KORUPARK MI ACABA? ÖYLE BİR YER VAR MIYDI??
senaristciğim hoşgeldin. yalnız boyun olmaz, boyun yağlıdır. hem dediğin doğru, bi çimdik et yok onda. bizim diyetin esası ne peki? bol protein... löp löp et yiyip, bir arkadaşın deyimiyle paket paket margarin atıyoruz.
sanırım önceki hatalarımdan dolayı çok zayıflama hapları denedim verdim bırakınca aldım ve vücudu hep uzun süreler aç bıraktım bazen 1 öğünle günü kapadım,
ama yinede bu sefer gidecek inanıyorum istiyorum şuan kilom 90kg ve 70kg olmak istiyorum.Sizce olurmu ?bazende çok uzak geliyor üzülüyorum....
arkadaslarr 2 haftalık duraklama sonrasında kilo deişimim bööle:))
birass da benm yüzüm gülsünn 15gündür karalar bağladımm!!
son 10 gündür de sınırlı izinli yemiorumm (günde 1 bar. zero dışında )
Başlangıç tarihi: 12/03/2012
başlangıç kilo: 80.50
hedef kilo : 59
geçen perşembe kilo : 75.00
güncel kilo: 71.800
.
hedef kilon yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?