Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın hemen bildirimimi yapıp işlerime dönmek zorundayım

Diyete başlama: 4 nisan
Başlangıç kilom: 61.3
Hedef kilom: 54
Güncel kilom: 57.5
Geçen Perşembe:58.8

bir haftada 1.3 kilo gitmiş. Ama bu hafta iş açısından çok yoğun ve stresli bir dönemdeyim üstümden resmen silindir geçmiş gibi oldu

buraya da bulaşmayın Allah aşkına ya

Son düzenleme:
kızlar bildirimleri not almaya başladım... yeni katılan arkadaşlarımız için tekrarlıyorum... bildirim listesinde yer almak için aşağıdaki bilgileri vermeniz yeterli... hepimize kocaman kocaman eksiler olsun inşallah....
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo​

günaydın kızlarrr herkese bol eksili bir hafta diliyorum ben pazar artık güçlendirmeye geçiyorum:) sanmayın ki hedefe ulaştım ama biraz ara vermezsem kötü olacağım hem güçlendirme de spor da yapabileceğim için daha hızlı verebileceğim kanısındayım. artık her hafta düzenli bildirim yapacağım böylece güçlendirmede hedef kiloya ulaşmadan kilo verilebiliyor mu yoksa alınıyor mu onu görmüş oluruz. zaten baktım işe yaramıyor seyirden devam ederim ben nişastalı gıda tüketmeyi ilk 2 hafta düşünmüyorum sadece meyve yetecek bana böylece pazar günü 2 ay da bitmiş oluyor. bakalım inşallah emeklerim çöpe gitmez. bu hafta reglime 3 gün olduğu için hayli şişkinliğim var o nedenle son tartı değerlerimi yazıyorum:
başlangıç tarihi:3 mart
başlangıç kilosu: 77,8
güncel kilo:70,2
hedef: 64

şimdiden ellerine sağlık yarimcim bu arada ben banyo baskülünde 68,5 kiloyum ama ilk digitalle başladığım için onu baz aldım bildirimde.

harika işte bu..süpersin..

günaydın,
başlangıç tarihim 19.3.2012
başlangıç kilom 92.7
güncel kilom 84.2
geçen perşembeyi hatırlamıyorum ama 85.3 olmalı
teşekkürler....

günaydın kızlar 4-5 gündür giremedim hiç ama kalbim ve diyetim sizinle :)) hiç kaçamak yapmadım bildirimi kaçırmak istemedim

başlangıç tarihi: 26 mart
başlangıç kilo: 70
hedef kilo:60
geçen perşembe kilo: 64.1
güncel kilo: 63.3

günaydıın güzel kızlar :)
sabah bir tartıldım oooo -200 yaşasıııın oleyyyyyyyy :)
toplamda 8.5 kilo oldu ve hedefime ulaşmama 8.5 kilo kaldı,yani tam yolun yarısındayım :)
bişey sorsam size,ben bildirim için bilgilerimi verdim ama şimdi tam olarak noluyor anlayamadım :)
forum sitesine yeni üye oldum sayılır da,aydınlatır mısınız beni,mersiiiii

Başlangıç tarihi: 19/03/2012

başlangıç kilo: 112
hedef kilo : 65

geçen perşembe kilo : 101.5
güncel kilo: 100.4

yok arkadas 99 olamadım

arkadaşım bence tariflerden biri ile dene,,kek,kurabiye,poaca yada ekmek yap..bende öle tüketemiorum ama poaca fln yapınca ii oluor hemde kahwaltıda alternatif çıkıor..

merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?

tabiki hoşgeldinn :)

Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))

ömmür süper görünüosunnn,,bende önceki arkadasın yorumuna katılıorumm we taşşş gibi görünüosun diorum :)

cok güldümmm yaaaaa,,hakikaten yakında içimizde çiftlik çıkacakk..

werirsin,,burda bunu başaran çok arkadasımız war.Örneğin; bulaşıksuyu.. 27 kg wermişti yanlış hatırlamıor isemm..

cnm bi haftada 3,2 kg cok cok ii.süpersin tebriklerrrr..dewamıda gelsin inşşş..

herkese günaydınnn bu arada...ben normalde Pazar günleri tartılıorum ama bügun dayanamadım tartıldımm 400 grm wermişimm..ztn hep gram gramm,,söyleee agzımı yaya yaya bi 1 kilooo diyemedimmm yawwww yarim bende bu hafta listeye katılmak istiorum..bilgilerim asagıda bebekk

başlangıç tarih : 12.03.2012
başlangıç kilo: 65,6 kg
hedef kilo : 55 kg
geçen perşembe kilo : 58,8 kg
güncel kilo : 58,1 kg

Başlangıç tarihi:16 nisan başlangıç kilo:66.6 hedef kilo:55 güncel kilo:62.2 geçen perşembe:63.3 bende aranıza katılmak istiyorum benide listeye ekleyin

kızlar maşllh süpersiniz ben başlayıp bırakmştm 5-6 kilo verip amacıma ulaşmadan veee geri aldımmm süper bi şeklde o yusden bu sefer kararlıyım yapacamm sizi gördükçe gaza geliyorm vallla yaa maşalh maşalhh yarim senn başladğn zamanlarda vardm ben forumda maşalllh diormm sanadaa nazar değmesin

Arkadaslar bugün benim dogum günüm yasak olan pasta dan yersem dukan emmi cok ceza verirmiki...?Bana kalsa yemem de cocuklarim cok fena benim eslik etmedigimde küsüyorlar..(bahane degil valla billa) :))))

Zaten tatli kurabiye kek gibi seyler yapmiyorum günde iki bardak zero disinda bu gün cok ama cok ince pasta yesem bisey olmaz demi.? (Olmaz diyin.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…