Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

olmaz dmk isterdimm ama üzgünüm diyemicemmm ama madem dogumgunun,,bi ince dilim yiyip,yürüyüşü daha fazla yap,o zmn dengelersin die dusunuorumm..mutlu we saglıklı yıllar bu aradaaa...

günaydın.

kilom:63,4
pazartesiden sonra güçlendirmeye geçiyorum.zaten son bir ay güçlendirme gibi oldu kaçamaklarla.yine de çıkmadı düştü kilom azar azar .son 1,4 kg da böyle veririm artık.
diyete ilk başladığım zamanlarda babam önümdeki et dolu tabağı görünce deli misin sen hiç etle insan mı zayıflar demişti.şimdi de et yiyerek zayıflayan bir seni gördüm diyor.mucize gibi.

Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))

ooyyyyyyy.......
tütütütütüüüüü maşallahh kızımıza artissssssssssss

evet korupark bursanın en kokoş alışveriş merkezi

şimdi bu bildirimler noluyor bana da bilgi verir misiniz.yeni üye sayılırım daha önce hiç bildirimde bulunmamıştım,nolcak şimdi merak ettim :))

hedef kilon yokmu

yarimmmmmm ne güzel bir nicin var yazarken sevgiliye yazıyormuş gibi:)) günaydın bu arada benide al benide al diye söyleniyorum ama kitabım malzemelerimin siparişini netten verdim elime yarın yada cumartesi ulaşır daha diyete başlamadım yani bu hafta takip edip haftayamı aranızda olayım ne dersin?

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara incecik bir dilim yiyebilirsin bencede bol bol yürürsün sonra :)) haftayada benim d.günüm ama benim oğlan daha küçük ben yemiyince daha çok mutlu oluyor pasta ona kalıyor diye :)))

olmaz olmazz,çocukların peşinde koşar yakarsın :))))))
doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara çoluğunla çocuğunla ve booooolllll eksilerle inşallah.Allah bir an evvel tüm hedeflerine kavuştursun,amin :)))

bu hafta ki bildirimim

başlangıç tarih 03/04/2012
başlangıç kilo: 65,2
hedef kilo: 53,5
geçen perşembe kilo: 61,1
güncel kilo: 60,5

hafta sonu misafirler için aldığım ama program iptal olunca atmaya kıyamayıp kendi başıma yediğim profiterol pasta sayesinde bu hafta sadece -600, ama yine de mutluyum ben daha kötü bir sonuç bekliyordum

Ömmürcüm bravo tebrikler çok güzel olmuşsun ama sen kiloluykende fiziğin aslında iyiymiş orantısız değilmiş en azından o kotlu fotonda iyi duruyor yani benim mesela çok kötüydü bacaklar ince göğüsler küçük koca bir göbek kollar biraz kalın ne giysem yakışmazdı şimdi bende normale döndüm neyski az kaldı 3 kg, ailemin yanına geldim Bursaya herkes ye ye diyor hiç bozmadım herkes nerene diyet yapıyorsun bir şey olmaz diyor :) ben de içimden aah aaah nasıldım ben biliyorum diyorum

doğum günün kutlu olsun canım bu kadar emekle başlamışsın zor olsada bozma yiyiyormuş gibi yap bir 2 çatal al hem nefsin körelsin hem yedi sansınlar:) yaş pasta delisi olarak bunları yazdığıma inanamıyorum:)

pes ettim edicem nerdeyse... bırakmak istiyorum. bi yandan da bırakamıyorum..

kardeş bişey sorucam, sen hiç pes eden kedi gördün mü? aynı yere 50 kere atlar, 50'sinde de düşer, 51. yi dener kedi... kediysen pes etmezsin. temsil ettiğimiz kitlenin itibarını da gözardı etmeyelim.

elbette sorabilirsin. yeni gelen arkadaslarim. lütfen kararli olun. yol ne kadar uzun olursa olsun hepimiz bir sekiilde basaracagiz.

mesela ben aralik ayindan beri pilav yemedim makarna yemedim ve hala yasiyorum

ah bana pilav demeyin. göğsüm daralıyor, yüreğim kanıyooooooor

tersten okuyunca adım çıkıyo ortaya
bana sorarsan herşeyin hazır olmadan başlama... ben yaklaşık 1 ay kadar forumdan takip ettim... gerçi o biraz da mecburiyetten oldu diş ameliyatı olmuştum çünkü... ama haftaya herşeyinle mükemmel bi şekilde aramızda olabilirsin... bu benim fikrim...

canım sevdiklerinle nice mutlu senelere inşşş
Yeni yaşında ve bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olsun

evet 1 dilim ye ama sonraki hafta sporu 2 katına çıkar olur mu

çok ince bir dilim olsun. kremasını sıyır kekinden ye 2 çatal.

Günaydın dukaniçeler....

valla benim atak bitti artık sanırım aynı anda reglide bitti
68.5 olarak bıraktığım 2 haftada 74 gördüğüm ve tekrar 74 ile başladığım dukan maceramda bu sabah tam 71 kg uyandım.
74 e göre iyi ama hala +2,5 kg fazlalık var.
nasıl zayıflıcam bilemiyorum seyire devam edicem tabikide ama sanki veremicekmişim gibi geliyor.
sırf diyet + spor ile olmuyor sanki ve tekrar duraklamaya da girmek istemiyorum.
ek birşeyler kullananlar var mı? en azından şu 1 ayda 65i göreyim yaa

süpermiş çok sevdim ismini valla:)) ben uzun zamandır diyetin takipçisiyim zaten canım, bloglarda yemek tarifleri kadar herşeyi tüm yorumları okudum ama kitabını alıp okumadan başlamadım birşeyi ya tam yapmak yada hiç yapmamak gibi bir huyum var malesef şu an hemen başla deselerde başlayamam imkansız:)))netten siparişlerimi görsen bir kez kargo olsun bidaha uğraşmayayım diye incelediğim tariflerdeki aromaları bile ekledim:)bu diyet için fikren hazırım sanki zaten süt yoğurt peynir için ölürüm:) ee etide severim tam benlik sanki sizi görünce yapacağıma daha çok kanaat getiriyorum valla:) bende sana katılıyorum haftaya herşey hazır nazır pazartesi başlar perşembe kilomu bildiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…