Arkadaslar bugün benim dogum günüm yasak olan pasta dan yersem dukan emmi cok ceza verirmiki...?Bana kalsa yemem de cocuklarim cok fena benim eslik etmedigimde küsüyorlar..(bahane degil valla billa) :))))
Zaten tatli kurabiye kek gibi seyler yapmiyorum günde iki bardak zero disinda bu gün cok ama cok ince pasta yesem bisey olmaz demi.? (Olmaz diyin.)
Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))
Eki Görüntüle 405390 Eki Görüntüle 405391 solda doğumdan sonra bir yıl geçmiş sanırım 78 falandım..Sağda 23 nisan da çekildim 62
ALLAHIM 60 LA FOTO KOYMAYI NASİP ET.
AMİN:))
BU ARADA YARİM SOLDAKİ FOTO BURSA DA BİR AVM KORUPARK MI ACABA? ÖYLE BİR YER VAR MIYDI??
kızlar bildirimleri not almaya başladım... yeni katılan arkadaşlarımız için tekrarlıyorum... bildirim listesinde yer almak için aşağıdaki bilgileri vermeniz yeterli... hepimize kocaman kocaman eksiler olsun inşallah....
başlangıç tarih
başlangıç kilo
hedef kilo
geçen perşembe kilo
güncel kilo
hedef kilon yokmu
Arkadaslar bugün benim dogum günüm yasak olan pasta dan yersem dukan emmi cok ceza verirmiki...?Bana kalsa yemem de cocuklarim cok fena benim eslik etmedigimde küsüyorlar..(bahane degil valla billa) :))))
Zaten tatli kurabiye kek gibi seyler yapmiyorum günde iki bardak zero disinda bu gün cok ama cok ince pasta yesem bisey olmaz demi.? (Olmaz diyin.)
pes ettim edicem nerdeyse... bırakmak istiyorum. bi yandan da bırakamıyorum..
elbette sorabilirsin. yeni gelen arkadaslarim. lütfen kararli olun. yol ne kadar uzun olursa olsun hepimiz bir sekiilde basaracagiz.
mesela ben aralik ayindan beri pilav yemedim makarna yemedim ve hala yasiyorum
yarimmmmmmne güzel bir nicin var yazarken sevgiliye yazıyormuş gibi:)) günaydın bu arada benide al benide al diye söyleniyorum ama kitabım malzemelerimin siparişini netten verdim elime yarın yada cumartesi ulaşır daha diyete başlamadım yani bu hafta takip edip haftayamı aranızda olayım ne dersin?
Eki Görüntüle 405390 Eki Görüntüle 405391 solda doğumdan sonra bir yıl geçmiş sanırım 78 falandım..Sağda 23 nisan da çekildim 62
ALLAHIM 60 LA FOTO KOYMAYI NASİP ET.
AMİN:))
BU ARADA YARİM SOLDAKİ FOTO BURSA DA BİR AVM KORUPARK MI ACABA? ÖYLE BİR YER VAR MIYDI??
a
ömmür süper görünüosunnn,,bende önceki arkadasın yorumuna katılıorumm we taşşş gibi görünüosun diorum :)
teşekkürler bebekler....
ooyyyyyyy.......
tütütütütüüüüü maşallahh kızımıza artissssssssssss
evet korupark bursanın en kokoş alışveriş merkezi
tersten okuyunca adım çıkıyo ortaya
bana sorarsan herşeyin hazır olmadan başlama... ben yaklaşık 1 ay kadar forumdan takip ettim... gerçi o biraz da mecburiyetten oldu diş ameliyatı olmuştum çünkü... ama haftaya herşeyinle mükemmel bi şekilde aramızda olabilirsin... bu benim fikrim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?