detGünaydın dukaniçeler....
valla benim atak bitti artık sanırım aynı anda reglide bitti
68.5 olarak bıraktığım 2 haftada 74 gördüğüm ve tekrar 74 ile başladığım dukan maceramda bu sabah tam 71 kg uyandım.
74 e göre iyi ama hala +2,5 kg fazlalık var.
nasıl zayıflıcam bilemiyorum seyire devam edicem tabikide ama sanki veremicekmişim gibi geliyor.
sırf diyet + spor ile olmuyor sanki ve tekrar duraklamaya da girmek istemiyorum.
ek birşeyler kullananlar var mı? en azından şu 1 ayda 65i göreyim yaa
süpermiş çok sevdim ismini valla:)) ben uzun zamandır diyetin takipçisiyim zaten canım, bloglarda yemek tarifleri kadar herşeyi tüm yorumları okudum ama kitabını alıp okumadan başlamadım birşeyi ya tam yapmak yada hiç yapmamak gibi bir huyum var malesef şu an hemen başla deselerde başlayamam imkansız:)))netten siparişlerimi görsen bir kez kargo olsun bidaha uğraşmayayım diye incelediğim tariflerdeki aromaları bile ekledim:)bu diyet için fikren hazırım sanki zaten süt yoğurt peynir için ölürüm:) ee etide severim tam benlik sanki sizi görünce yapacağıma daha çok kanaat getiriyorum valla:) bende sana katılıyorum haftaya herşey hazır nazır pazartesi başlar perşembe kilomu bildiririm:)
detek birşey yok ilaç alan asla..yeşil çay iç,goji ye...
ah bana pilav demeyin. göğsüm daralıyor, yüreğim kanıyooooooor
Ommur harika görünüyorsunKıskandım bende eklicem foto en kısa sürede
süpermiş çok sevdim ismini valla:)) ben uzun zamandır diyetin takipçisiyim zaten canım, bloglarda yemek tarifleri kadar herşeyi tüm yorumları okudum ama kitabını alıp okumadan başlamadım birşeyi ya tam yapmak yada hiç yapmamak gibi bir huyum var malesef şu an hemen başla deselerde başlayamam imkansız:)))netten siparişlerimi görsen bir kez kargo olsun bidaha uğraşmayayım diye incelediğim tariflerdeki aromaları bile ekledim:)bu diyet için fikren hazırım sanki zaten süt yoğurt peynir için ölürüm:) ee etide severim tam benlik sanki sizi görünce yapacağıma daha çok kanaat getiriyorum valla:) bende sana katılıyorum haftaya herşey hazır nazır pazartesi başlar perşembe kilomu bildiririm:)
o zaman çoook şaaanee...
aramıza hoşgeldin şekerimmmm
hoşbuldummmmmmmm hoşbuldummmmmmmm sizi hep zayıf bulurum inşallahhhhh:)) bende arada kaynar zayıflarım nasılsa:)
harika yapmışsın.çoklu kargo en mantıklısı.ben ilk başladığımda yulaf kepegi bile bulamıyordumm.
hoşgeldin canım....
tşk ederim hoşbuldum canım.daha öncesinde başlayanların yorumlarını okudum bende yaşadığım yerde yulaf kepegini bulamadım ama böyle olunca adını bile ilk kez duyduğum tofu peynirinden bile sipariş verdim bir çok tarifte kullanmışlar değilse bu yulaf kepegi beni zorlar biliyorum kendimi:)
içiyorum zaten hemde has yeşil çay içiyorum ben uzak doğudan :)
böyle yuvarlak yuvarlak geliyor yada yaprak.... :)
gojide yiyorum eee demek birşeyler daha lazım:))
o tofu varya o tofu... tam ziyanlık... ben bi kavanozdan cips yaptım ama bişeye benzemedi çöp oldu onca para... diğer kavanozda dolapta bekliyo...
vallahamı:))) ama ben olumsuz yorumlarıda okuyup 300 gram sipariş ettim ne olur ne olmaz diye:))) 10 tl falandı devede kulak sen asıl totom yemeyip diyeti bırakırsam bendeki ziyanlığı gör:))
abooowwwww...
böyle güzel diyet bırakılırmı... 1 haftada alışıcaksın... sonra bıraktım desen bile bu tip besleniceksin aha da garantisi ben
solda doğumdan sonra bir yıl geçmiş sanırım 78 falandım..Sağda 23 nisan da çekildim 62
ALLAHIM 60 LA FOTO KOYMAYI NASİP ET.
AMİN:))
BU ARADA YARİM SOLDAKİ FOTO BURSA DA BİR AVM KORUPARK MI ACABA? ÖYLE BİR YER VAR MIYDI??
arkadaslarr 2 haftalık duraklama sonrasında kilo deişimim bööle:))
birass da benm yüzüm gülsünn 15gündür karalar bağladımm!!
son 10 gündür de sınırlı izinli yemiorumm (günde 1 bar. zero dışında )
Başlangıç tarihi: 12/03/2012
başlangıç kilo: 80.50
hedef kilo : 59
geçen perşembe kilo : 75.00
güncel kilo: 71.800
Arkadaslar bugün benim dogum günüm yasak olan pasta dan yersem dukan emmi cok ceza verirmiki...?Bana kalsa yemem de cocuklarim cok fena benim eslik etmedigimde küsüyorlar..(bahane degil valla billa) :))))
Zaten tatli kurabiye kek gibi seyler yapmiyorum günde iki bardak zero disinda bu gün cok ama cok ince pasta yesem bisey olmaz demi.? (Olmaz diyin.)
bu hafta ki bildirimim
başlangıç tarih 03/04/2012
başlangıç kilo: 65,2
hedef kilo: 53,5
geçen perşembe kilo: 61,1
güncel kilo: 60,5
hafta sonu misafirler için aldığım ama program iptal olunca atmaya kıyamayıp kendi başıma yediğim profiterol pasta sayesinde bu hafta sadece -600, ama yine de mutluyum ben daha kötü bir sonuç bekliyordum
şu goji ne işe yarıyor anlayamadım , C vitamini desteği için yiyorum ayrıca bağırsakları çalıştırıyormuş ya bende işe yaramadı ben atıştırmalık niyetine yiyorum o açıdan iyi geldi bana sanki kuru dut üzüm vb. yiyormuşum gibi geliyordetek birşey yok ilaç alan asla..yeşil çay iç,goji ye...
bir arkadaş balık demişti bende denemiştim balık yediğim günler daha çok kilo verdim bir dene istersen birde yoğurt çok yediğim zaman daha hızlı veriyorum gibi geliyor bana , istatistiğini daha tam yapamadım ama :))))içiyorum zaten hemde has yeşil çay içiyorum ben uzak doğudan :)
böyle yuvarlak yuvarlak geliyor yada yaprak.... :)
gojide yiyorum eee demek birşeyler daha lazım:))
o tofu varya o tofu... tam ziyanlık... ben bi kavanozdan cips yaptım ama bişeye benzemedi çöp oldu onca para... diğer kavanozda dolapta bekliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?