Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

det ek birşey yok ilaç alan asla..yeşil çay iç,goji ye...

o zaman çoook şaaanee...
aramıza hoşgeldin şekerimmmm

harika yapmışsın.çoklu kargo en mantıklısı.ben ilk başladığımda yulaf kepegi bile bulamıyordumm.
hoşgeldin canım....

başlangıç tarih:03.05.2012 (tam da bildirim gününde başlamışım bilmeden )
başlangıç kilo:116,7
hedef kilo:81 (aslında 75 ama Dukan Test'e 81 çıktı :26: )
geçen perşembe kilo: bunu bilmiyorum işte tartıyı bu hafta aldım çünkü
güncel kilo: 116,7

hayırlısı artık

harika yapmışsın.çoklu kargo en mantıklısı.ben ilk başladığımda yulaf kepegi bile bulamıyordumm.
hoşgeldin canım....

tşk ederim hoşbuldum canım.daha öncesinde başlayanların yorumlarını okudum bende yaşadığım yerde yulaf kepegini bulamadım ama böyle olunca adını bile ilk kez duyduğum tofu peynirinden bile sipariş verdim bir çok tarifte kullanmışlar değilse bu yulaf kepegi beni zorlar biliyorum kendimi:)

o tofu varya o tofu... tam ziyanlık... ben bi kavanozdan cips yaptım ama bişeye benzemedi çöp oldu onca para... diğer kavanozda dolapta bekliyo...

içiyorum zaten hemde has yeşil çay içiyorum ben uzak doğudan :)
böyle yuvarlak yuvarlak geliyor yada yaprak.... :)
gojide yiyorum eee demek birşeyler daha lazım:))

hahahah o uzak doğudanmı geliyormuş bi diyet denememde almıştım ilk kez bende kardeşime anlattığım zamanı aklıma getirdin kızım üşenmemişler yaprakları büküp yuvarlamışlar diye anlatmıştım :)) dur ona bulaşıp 2 daha hava atayım has yeşil çay içiyormuşum diye:)))

o tofu varya o tofu... tam ziyanlık... ben bi kavanozdan cips yaptım ama bişeye benzemedi çöp oldu onca para... diğer kavanozda dolapta bekliyo...

vallahamı:))) ama ben olumsuz yorumlarıda okuyup 300 gram sipariş ettim ne olur ne olmaz diye:))) 10 tl falandı devede kulak sen asıl totom yemeyip diyeti bırakırsam bendeki ziyanlığı gör:))

Herkese günaydın;

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 74,1 kg
Güncel kilo: 73,4 kg

vallahamı:))) ama ben olumsuz yorumlarıda okuyup 300 gram sipariş ettim ne olur ne olmaz diye:))) 10 tl falandı devede kulak sen asıl totom yemeyip diyeti bırakırsam bendeki ziyanlığı gör:))

abooowwwww...
böyle güzel diyet bırakılırmı... 1 haftada alışıcaksın... sonra bıraktım desen bile bu tip besleniceksin aha da garantisi ben

abooowwwww...
böyle güzel diyet bırakılırmı... 1 haftada alışıcaksın... sonra bıraktım desen bile bu tip besleniceksin aha da garantisi ben

tatlım beni bağlayan kısmı zaten et süt yoğurt kısmı beni düşündüren kısmı yahu en sevdiğim meyveler geliyor onlardan uzak kalıp süt ürünlerinide light tüketmek :))keşke onlarda normal olsaydı meyve kaçamakları olsaydı o zaman ömürlük yapabilirdim valla:)

Merhabaa;

Çok uykum var, bayılıcam şimdiii Gözlerim açık duramıyor.. Bir de sabah moral bozukluğu oldu tartıda. Hala 63 kiloyum.. Pufff!! Benimle beraber başlayanlar ne güzel 7-8 kilo vermişler. Ben de bari bi 5 kilo vermiş olsaydım, ama gitmiyor. Reglimin son günleri. Umarım o yüzdendir; hiç de sanmasam da. Pek şişmem normalde çünkü ama;, bugünlerde karnım çocuk doğurmuş gibi sarkıyo :S Egzersiz falan da yapıyorum, hiiiç...!

Ommur çok güzelsin, tebrikleeerr :81: Ayrıca korupark'ı çok severiimm! Bursa'dayken haftada 3 kere ordaydık nerdeyse

Çook güzel gitmiş bu hafta. Devamı gelir inşallah!! :81:

Mutlu yıllllaarr sanaaa!!:124::81: Sevdiklerinle ailenle nice nice sağlıklı yaşların olsun inşallah!!
Bence yine de 1 dilim yeme :) Ucundan 2 çatal alsan olma mııı

Öyle bir şey yapıp bu eksiyi görmeeekkkk Ammaannn nazarlar değmesiiiinnn

det ek birşey yok ilaç alan asla..yeşil çay iç,goji ye...
şu goji ne işe yarıyor anlayamadım , C vitamini desteği için yiyorum ayrıca bağırsakları çalıştırıyormuş ya bende işe yaramadı ben atıştırmalık niyetine yiyorum o açıdan iyi geldi bana sanki kuru dut üzüm vb. yiyormuşum gibi geliyor
içiyorum zaten hemde has yeşil çay içiyorum ben uzak doğudan :)
böyle yuvarlak yuvarlak geliyor yada yaprak.... :)
gojide yiyorum eee demek birşeyler daha lazım:))
bir arkadaş balık demişti bende denemiştim balık yediğim günler daha çok kilo verdim bir dene istersen birde yoğurt çok yediğim zaman daha hızlı veriyorum gibi geliyor bana , istatistiğini daha tam yapamadım ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…