:83.600cnm kilo bildirimini asağıdaki gibi yapıosun..bilgileri tam olarak doldur öle yeniden gönder istersen..
başlangıç tarih:25/04/2012
başlangıç kilo:85.600
hedef kilo:75
geçen perşembe kilo:85.100
güncel kilo
aaaa onun adidami tarcinnn cok guzel yoksa odami golden
selam hanımlar ben malesef sağlık problemlerimden dolayı bırakmıştım diyeti karatayı yapıyorum şuan iyi gidiyor neyse benim sorum yanımda bi arkadaşım var şuan dukana başladı ama kırmızı et yiyemiyor soya kıyması ve soya eti varmış ben hiç bilmediğimi söyledim oda saf proteinmiş tüketebilirmiyim diye soruyor ama yanıltmak istemem bildiğim tüketilebilir ama yinede sizlere bi sorayım dedim?tüketilebiliyormu?
olmazmi yuzlerce resmi var o benim en kucuk kizim tarcinnnEki Görüntüle 405630 Eki Görüntüle 405631
yarim senin de mi kuzun var. oy kıyamam ben ona. ne yazık benim kara kızım 2 yıl önce gitti buralardan. onu çok özlüyorum elbette. ama şimdide 2 manyak kedim var. tırmık ve biber.Eki Görüntüle 405643 Eki Görüntüle 405644 fotoğraflarını eklemeye çalıştım ama bilmem başarabildim mi
ben kedilerden nefret ediyorummmmmmmmm
oyyyy ben bunu yerimmm yerimmm..bende tam bi köpek hastasıyımmm..yulaf kepeği seyirde 2 kasık we ewt ayrıca olmus bildirimmm..buda benimm kuzum oglummmm,,7 yasında,,45 günlükken almıştık bizz onuu,,bitanecikkk herseyım hayatımın bebeği o benimmmm;
Eki Görüntüle 405650 Eki Görüntüle 405648 Eki Görüntüle 405649
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?