Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yaaa geç kalım ben biraz. ama hemmen yazıyorum:

başlangıç tarihi: 30 nisan

başlangıç kilo: 56.7

hedef kilo: 51

güncel kilo: 54.9

Off yarim çok fena yaptın beni yahuuu,duygulandım vallahii
ama ne mutlu sana ki aradığın doğru insanı bulmuşsun,çok aşık oldum uğrunda ölebileceğim insan diyebilmek çok önemli.
herkes bu kadar şanslı olmuyor emin ol bana.bu dünyada her elmanın bir yarısı var belki ama her zaman insanın karşısına o yarısı çıkamıyor maalesef.sen bu şansının farkında ol,ne mutlu ki çok güzel,çok keyifli yeni bir hayata başlayacaksın.veeee inşallahhh dediğin gibi o evin annesi de olursun da nur topu gibi bebişleriniz olur :))))

bunu bi yerde gördüm de paylaştım ben yazmadım...
ama çooook güzelll...
ZeynepSu ve AliAydın'a anlatıcak o kadar çok şey biriktiriyoruzki...

Selam kızlarrr :)

Bugün hastanedeydim ve endokrinden diyetisyene yönlendirdiler beni. O hastanedeki diyetisyenime lisanstayken gidip 30 kilo vermiştim. Beni çok iyi tanır ve her gidişimde süper davranır :) Bugün yine gittim, süper görünüyorsun dedi bir hoşuma gitti bi hoşuma gittiiii Aslında sen her şeyi biliyorsun anlatmama gerek yok diyet yapmaya hazır mısın dedi, ben de dukan yapıyorum diyemedim, kendisine ihanet etmiş gibi hissettim hehehe, hazırım dedim Bir ay sonra kontrole bekliyor beni hem de son 3 gün içerisinde yediklerimi yazmamı bekliyor :)

yarim o yazılanları okumaya yüreğim yetmez benim.o yüzden okuyamadım .sonunu gördüm sadece yetti.
haftaya perşembe anacığıma,babacığıma gideceğim.anneler gününü de kutlarım.
offf beee özledim..

Elbise çok güzel Ben lilasını en çok beğendim. eminim çok yakışacak :132:

O kadar zamandır internet alışverişi canavarıyım, bu siteyi duymamışım.. Hemen bakiyim

Bu arada yemek yedim geldim. Somon ızgara varmış. Sevmiyorum balık ama değişiklik olsun diye yedim. Balık daha çok zayıflatıyormuş dediler, hemmen harekete geçtim Denk geldi tabi. Kayısılı form çayı içiyorum şimdi de. İşe yarasa baariiii...

Yeni gelenler de hoşgelmişler. Bizden daha çabuk zayıflasınlar inşallah!!

kizlar seyir evresindede yulaf kasigi 1.5 kasikmi yoksa 2 kasigami cikiyor.

valla tablo süper olmuş yarim eline sağlık.bu arada sabahtan beri tam olarak ne işe yaradığını anlayamamıştım,şimdi anladım :))))
herkesi tebrik ediyorum kaybettikleri kilolar için ama özellikle de emimm ne yapmışsın öyle 1 haftada 5.2 kaybetmenin formülü nedir yahu,biz de yapalım :))))))

benimde gözüm aynı yere takıldı
valla bekliyoruz tiyoları

Kızlaar 2 günde 1.800 gitmişş en güzel sonuçç veren diyet bu kesinlikle :) atakta 3 yapcaktm 4 yapmaya karar verdm :)

Her hafta olduğu gibi geçen hafta da listede vardım;

kilo veren veremeyen duraklayan kaçamak yapıp PİŞMAN OLAN herkese de kocamaaaannnnn

Eki Görüntüle 400435

Bugün de bildirimde bulundum;

Herkese günaydın;

Başlangıç tarihi: 27.02.2012

Başlangıç kilo: 86,1 kg
Hedef kilo : 65 kg

Geçen perşembe kilo : 74,1 kg
Güncel kilo: 73,4 kg

Ama Yarimmmm bu hafta beni çizelgeden çıkarmışssın başladığımdan beri her hafta düzenli olarak, vaktinde bildirimde bulunuyorum ama...

kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr

Eki Görüntüle 405715

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…