soya yok bildiğim kadarıyla. ayrıca soya saf protein mi ona da emin değilim.
oyyyy ben bunu yerimmm yerimmm..bende tam bi köpek hastasıyımmm..yulaf kepeği seyirde 2 kasık we ewt ayrıca olmus bildirimmm..buda benimm kuzum oglummmm,,7 yasında,,45 günlükken almıştık bizz onuu,,bitanecikkk herseyım hayatımın bebeği o benimmmm;
biliyor musun sen benim bir arkadaşıma inanılmaz derecede benziyorsun! acaba ismin nedir? mahsuru yoksa....
yok cnm mahsuru.adım Sevgi :)
anladım yani tüketilemiyor cevabın için teşekürler...
oyyyy ben bunu yerimmm yerimmm..bende tam bi köpek hastasıyımmm..yulaf kepeği seyirde 2 kasık we ewt ayrıca olmus bildirimmm..buda benimm kuzum oglummmm,,7 yasında,,45 günlükken almıştık bizz onuu,,bitanecikkk herseyım hayatımın bebeği o benimmmm;
Eki Görüntüle 405650 Eki Görüntüle 405648 Eki Görüntüle 405649
ben süt içemeyenlerin soya sütü içebileceklerini hatırlıyorum, sanırım soyalı ürünleri kullanabiliyoruz. soya sosu da serbest mesela...
ayy yulaf kepeginin 2 kasik olmasi cok iyi daha cok krep yiyebilirimmmm
cok tatli senin bebeginde keske adinida yazsaydin,seninki kucuk kucagina al gezdir benimki dana gibi oldu 11 aylik daha ama cok sekerrrr o benim dunyammmmm
ben süt içemeyenlerin soya sütü içebileceklerini hatırlıyorum, sanırım soyalı ürünleri kullanabiliyoruz. soya sosu da serbest mesela...
yariiim yariimmmm
bonprixten alışveriş yapınca kaç günde geliyor bebeğim sanırım söz elbisemi bulduummm
Eki Görüntüle 405666 Eki Görüntüle 405667
yariiim yariimmmm
bonprixten alışveriş yapınca kaç günde geliyor bebeğim sanırım söz elbisemi bulduummm
Eki Görüntüle 405666 Eki Görüntüle 405667
İşte buuu...
sanırım 15-20 falan... tam hatırlamıyorum ama öyle biişi di sanırm...
nilesss bayıldımmmm cnmmm süperrrrr bi elbiseee ama bence bordo renkkk..tabi senin zewkini bilemem renk konusunda ama bordo olan tek kelime ile harikaaa...bu arada bunun fiyatı nedir bacımm sorması ayıpp?
canım saç rengimde kırmızıya yakın benim :) bayar diye düşündüm ama kesinlikle dut rengi olan süpeeer:) onu ısmarlıcam zaten karalar bağlamaya gerek yok
fiyatı 65 lira:) vee bu kız 40 beden ısmarlaaaaarrr
Tek omuz payetli elbise dut rengi - bonprix.com.tr
canım saç rengimde kırmızıya yakın benim :) bayar diye düşündüm ama kesinlikle dut rengi olan süpeeer:) onu ısmarlıcam zaten karalar bağlamaya gerek yok
fiyatı 65 lira:) vee bu kız 40 beden ısmarlaaaaarrr
Tek omuz payetli elbise dut rengi - bonprix.com.tr
güle güle giyyy cnmmm..fiyatıda cok uygunmuşşş vede cok güsel..lilasıda güselmiş ama o tükenmiş..altına gümüş rengi topuklu bi ayakkabı ileee süpper ötesii olacagına eminimmm..
inş cumartesiye kadar bitmeezz:26: maaş günü o gün vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?