Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eşşek ben görmedim kuzummm çook özür dilerim...

kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr

Kilo verenlereeeee alkışlaaarrr :129::81::81: :13:

En tembel öğrenci benmişim yahu Hep bu savunma dolu bünyem yüzünden Reglim geçince düzelir inşallah

ay kıyamam yazık sana
gözden kaçmıştır.yarim atlamaz yoksa..

eşşek ben görmedim kuzummm çook özür dilerim...

yok canım o değil de, zaten bu aralar zorlanıyorum; malum sindirim sistemim altüst oldu. O çalışsın diye yağlı yağlı çorbaları içiyorum.

Şimdi iyice motivasyon yerlerde, gelsin kaçamaklar, yasaklılar

nasıl beğenmem.ay bir de olsunlar da bak üstüne başka sevgi var mı dünyada..benim kızımın adı da Duru Deniz:))

ooyyy çok güzel...
allah bağışlasın adı gibi duru ömrü olsun inşallah....
Zeynep= annemin en sevdiği isimlerden biri (benim de göbek adımmış ama kimse bilmez kullanmayız) su olsun da istiyorum içinde
Ali Aydın= Ali baba dedesi Aydın da anne dede isimleri ondan çok yakıştırdık... yaklaşık 1 yıldır falan böyle bahsediyoruz onlardan :=))

Son düzenleme:
Ama 700 gr vermişsin zaten yanlış mıyım??üzme tatlı canını.

Ama 700 gr vermişsin zaten yanlış mıyım??üzme tatlı canını.

Aslında daha fazla olurdu da işte wc ile dün-bugün ancak buluştuk, yarın-öbür gün de beklenen misafir gelirse haftaya best of yaparım inşallah.

Tabi bu kaçamaklara son vermek şart....

olmaz dmk isterdimm ama üzgünüm diyemicemmm ama madem dogumgunun,,bi ince dilim yiyip,yürüyüşü daha fazla yap,o zmn dengelersin die dusunuorumm..mutlu we saglıklı yıllar bu aradaaa...

Cok tesekkür ederim...:) Duruma göre bakacam artik..

Cok tesekkür ederim arkadasim sabah 45dk fazla yürürüm...Benimkiler büyük ben yemeyince üzülüyorlar cocuk iste..

Cok tesekkür ederimmmm aminnnn...

Tesekkür ederim..bende yas pastayi severim ama kremasini yemezdim bu seferde ucundan alirim gönülleri olsun..

canım sevdiklerinle nice mutlu senelere inşşş
Yeni yaşında ve bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olsun

evet 1 dilim ye ama sonraki hafta sporu 2 katına çıkar olur mu

Cok tesekkür ederim canim sagol güzel dileklerin icin dün kacamaksiz 2 saat yürüdüm sabah 1 saat aksam 1 saat yarinda fazla yürürüm..Cocuklarim dogum günüm diye cok heyecanlilar sabah esim isten gelmemisti henüz bizimde okula gizmemiz lazimdi kücük oglum diyorki anne süpriz yapacaktim sana ama babam gelmedi benimde param yok para ver cicek alacam sana dedi...Kurban olurum onu verene sanki orucmusum gibi yemez icmez yanimda

çok ince bir dilim olsun. kremasını sıyır kekinden ye 2 çatal.

Bende öyle diyorum ya bakalim..

Tesekkür ederim amin canim yemeyeyim demi...

harika düşünmüşsünüz benim de oğlum olursa öyle bir fikrim var.Deniz ismine hep bayılmışımdır .duru yu da yeditepe istanbul diye bir dizi vardı özgü namal ın adıydı.taaa o zamandan beri isterim.gerçi son yıllarda çok moda bir isim oldu pek hoşlanmıyorum ama bu durumdan yine de koydum:)))

nice güzel sağlıklı yaşlaraaaaaaaaaa:119:

kızlar bişey sorucam size,ben şimdi vanilya aroması,dijon hardalı,toz jelatin,goji berry falan gibi Dukandan önce hiç tanımadığım şeyleri sipariş edeceğim :)))) sizce nerden edeyim.yani fiyat ve kalite bakımından hangisi iyi gurmenet mi yoksa farklı biyerler var mı sizin bunları aldığınız ? ben diyete başlarken bunların hiç birini almadım;klasik süt,peynir,yoğurt,et ürünleri falan stokladım ama artık sizin gibi kek poğaça falan gibi şeyler yapmak istiyorum ve bu malzemelere ihtiyacım var,nerden sipariş edeyim ?

kuzummm...
sakin lütfen ben ilk hafta 6 kilo vermiştimmm...
şimdi bak seke seke gidiyorum

nasıl sakin olayım nasıll bu aralar çok taktım kafama onlarda bana taktı öyle gül gibi geçinip gidiyoruz yağlarımlaa
2 ayda vermem lazım artık hadi olmadı 2,5 ay yiterr yhaa yiteeerrr

nasıl beğenmem.ay bir de olsunlar da bak üstüne başka sevgi var mı dünyada..benim kızımın adı da Duru Deniz:))

adı gibi duru ömrü olur inşş deniz ismini çok severim kuzenim doğduğunda koymuştum ben adını
evlenip kendi çocuğum olup koymayı akıl edemedim hiiç neyse artık kullanıldı bir daha olmaz
bende zeynep ismine bayılırım onuda kardeşime koydum Zeynep Sude
bizim isimlerde belli kızım Mina , Oğlum Serhan... ama bizimde şu düşüncemiz yok değil :) Mina Selin... Serhan Mutlu...

ben alışverişimi hammaddeler.comdan yapıyorum.....

Dukan Diyeti Malzemeleri Kategorisi - Hammaddeler.com Online Satışta 6. Yıl!

ya bende ona sasiyorum canim. ilk yarim den duymustum Tr de olmasi garibime gitti. zira ben sadece almanya da var saniyordum burada cok yaygin bir site cünkü. hatta sokakta bile hemen tanirsiniz "aa bonprix teki elbise " diye

bilmiyorum ilk defa mi alacaksiniz bu siteden ama beklentiyi yüksek tutmayin derim.
hatta yarim e de sormustum acaba nerde üretildigini biliyormu diye. cünkü eger 20 günde filan geliyorsa size demek ki yurt disindan geliyor. ben mesela siparis ettigimde
3 gün icinde teslim ediliyor demek ki buralarda biryerlerde stoklari var ya da üretim yeri yakin ( arastirmadim hic )

demek istedigim su ki biz yurtdisinda yasayanlar TR deki tekstil üstüne tanimayiz.
yani ben sahsen kendi adima TR de tesktil de calistigim icin biliyorum ki buradaki mallar kaliteli degil
he kaliteli olanlarc var ama cok cok pahali. o yüzden hep TR den alisveris etmeyi tercih ediyorum zira kaliteli seyleri ucuza alabildigimiz icin.

bu arada bonprix in mallari kalitesiz degil ama ben mecburiyetten aliyorum yani burada uygun fiyatli oldugu icin. Tr de olsam sahsen baska yerleri tercih ederim.

mesela ayni elbise naylscim bizde 32.99 euro..

simdi bu konu epey gereksiz oldu farkindayim ama cok dertliyim bu konuda paylasayim dedim konusu gelmisken. cok özür valla

hammaddeler de iyi gurmenet de iyi . farketmez yani. hangisinden istersen yapabilirisn bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…