Her hafta olduğu gibi geçen hafta da listede vardım;
Bugün de bildirimde bulundum;
Ama Yarimmmm bu hafta beni çizelgeden çıkarmışssınbaşladığımdan beri her hafta düzenli olarak, vaktinde bildirimde bulunuyorum ama...
kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr
canım ellerine sağlııkk
"emlmm" hayatım boyunca hiç 1 haftada 5 kg veremedim ne yapıyorsun ne olur söylee gizli bir sırrı olmalı bunun:44:
nasıl beğenmem.ay bir de olsunlar da bak üstüne başka sevgi var mı dünyada..benim kızımın adı da Duru Deniz:))hı hı...
beğendinmi ömür teyzesi...
ay kıyamam yazık sanaHer hafta olduğu gibi geçen hafta da listede vardım;
Bugün de bildirimde bulundum;
Ama Yarimmmm bu hafta beni çizelgeden çıkarmışssınbaşladığımdan beri her hafta düzenli olarak, vaktinde bildirimde bulunuyorum ama...
eşşek ben görmedim kuzummm çook özür dilerim...
kuzun da sende çok tatlısınız...oyyyy ben bunu yerimmm yerimmm..bende tam bi köpek hastasıyımmm..yulaf kepeği seyirde 2 kasık we ewt ayrıca olmus bildirimmm..buda benimm kuzum oglummmm,,7 yasında,,45 günlükken almıştık bizz onuu,,bitanecikkk herseyım hayatımın bebeği o benimmmm;
Eki Görüntüle 405650 Eki Görüntüle 405648 Eki Görüntüle 405649
nasıl beğenmem.ay bir de olsunlar da bak üstüne başka sevgi var mı dünyada..benim kızımın adı da Duru Deniz:))
Ama 700 gr vermişsin zaten yanlış mıyım??üzme tatlı canını.yok canım o değil de, zaten bu aralar zorlanıyorum; malum sindirim sistemim altüst oldu. O çalışsın diye yağlı yağlı çorbaları içiyorum.
Şimdi iyice motivasyon yerlerde, gelsin kaçamaklar, yasaklılar
Ama 700 gr vermişsin zaten yanlış mıyım??üzme tatlı canını.
olmaz dmk isterdimm ama üzgünüm diyemicemmmama madem dogumgunun,,bi ince dilim yiyip,yürüyüşü daha fazla yap,o zmn dengelersin die dusunuorumm..mutlu we saglıklı yıllar bu aradaaa...
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara incecik bir dilim yiyebilirsin bencede bol bol yürürsün sonra :)) haftayada benim d.günüm ama benim oğlan daha küçük ben yemiyince daha çok mutlu oluyor pasta ona kalıyor diye :)))
olmaz olmazz,çocukların peşinde koşar yakarsın :))))))
doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara çoluğunla çocuğunla ve booooolllll eksilerle inşallah.Allah bir an evvel tüm hedeflerine kavuştursun,amin :)))
doğum günün kutlu olsun canım bu kadar emekle başlamışsın zor olsada bozma yiyiyormuş gibi yapbir 2 çatal al hem nefsin körelsin hem yedi sansınlar:) yaş pasta delisi olarak bunları yazdığıma inanamıyorum:)
canım sevdiklerinle nice mutlu senelere inşşş
Yeni yaşında ve bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olsun
evet 1 dilim ye ama sonraki hafta sporu 2 katına çıkar olur mu
çok ince bir dilim olsun. kremasını sıyır kekinden ye 2 çatal.
Merhabaa;
Çok uykum var, bayılıcam şimdiiiGözlerim açık duramıyor.. Bir de sabah moral bozukluğu oldu tartıda. Hala 63 kiloyum.. Pufff!! Benimle beraber başlayanlar ne güzel 7-8 kilo vermişler. Ben de bari bi 5 kilo vermiş olsaydım, ama gitmiyor. Reglimin son günleri. Umarım o yüzdendir; hiç de sanmasam da. Pek şişmem normalde çünkü ama;, bugünlerde karnım çocuk doğurmuş gibi sarkıyo :S Egzersiz falan da yapıyorum, hiiiç...!
Ommur çok güzelsin, tebrikleeerr:81: Ayrıca korupark'ı çok severiimm! Bursa'dayken haftada 3 kere ordaydık nerdeyse
Çook güzel gitmiş bu hafta. Devamı gelir inşallah!!:81:
Mutlu yıllllaarr sanaaa!!:124::81: Sevdiklerinle ailenle nice nice sağlıklı yaşların olsun inşallah!!
Bence yine de 1 dilim yeme :) Ucundan 2 çatal alsan olma mııı
Öyle bir şey yapıp bu eksiyi görmeeekkkkAmmaannn nazarlar değmesiiiinnn
harika düşünmüşsünüz benim de oğlum olursa öyle bir fikrim var.Deniz ismine hep bayılmışımdır .duru yu da yeditepe istanbul diye bir dizi vardı özgü namal ın adıydı.taaa o zamandan beri isterim.gerçi son yıllarda çok moda bir isim oldu pek hoşlanmıyorum ama bu durumdan yine de koydum:)))ooyyy çok güzel...
allah bağışlasın adı gibi duru ömrü olsun inşallah....
Zeynep= annemin en sevdiği isimlerden biri (benim de göbek adımmış ama kimse bilmez kullanmayız) su olsun da istiyorum içinde
Ali Aydın= Ali baba dedesi Aydın da anne dede isimleri ondan çok yakıştırdık... yaklaşık 1 yıldır falan böyle bahsediyoruz onlardan :=))
nice güzel sağlıklı yaşlaraaaaaaaaaa:119:Cok tesekkür ederim...:) Duruma göre bakacam artik..
Cok tesekkür ederim arkadasim sabah 45dk fazla yürürüm...Benimkiler büyük ben yemeyince üzülüyorlar cocuk iste..
Cok tesekkür ederimmmm aminnnn...
Tesekkür ederim..bende yas pastayi severim ama kremasini yemezdim bu seferde ucundan alirim gönülleri olsun..
Cok tesekkür ederim canim sagol güzel dileklerin icin dün kacamaksiz 2 saat yürüdüm sabah 1 saat aksam 1 saat yarinda fazla yürürüm..Cocuklarim dogum günüm diye cok heyecanlilar sabah esim isten gelmemisti henüz bizimde okula gizmemiz lazimdi kücük oglum diyorki anne süpriz yapacaktim sana ama babam gelmedi benimde param yok para ver cicek alacam sana dedi...Kurban olurum onu verene sanki orucmusum gibi yemez icmez yanimda
Bende öyle diyorum ya bakalim..
Tesekkür ederim amin canim yemeyeyim demi...
nice güzel sağlıklı yaşlaraaaaaaaaaa:119:
kuzummm...
sakin lütfen ben ilk hafta 6 kilo vermiştimmm...
şimdi bak seke seke gidiyorum
nasıl beğenmem.ay bir de olsunlar da bak üstüne başka sevgi var mı dünyada..benim kızımın adı da Duru Deniz:))
ben alışverişimi hammaddeler.comdan yapıyorum.....kızlar bişey sorucam size,ben şimdi vanilya aroması,dijon hardalı,toz jelatin,goji berry falan gibi Dukandan önce hiç tanımadığım şeyleri sipariş edeceğim :)))) sizce nerden edeyim.yani fiyat ve kalite bakımından hangisi iyi gurmenet mi yoksa farklı biyerler var mı sizin bunları aldığınız ? ben diyete başlarken bunların hiç birini almadım;klasik süt,peynir,yoğurt,et ürünleri falan stokladım ama artık sizin gibi kek poğaça falan gibi şeyler yapmak istiyorum ve bu malzemelere ihtiyacım var,nerden sipariş edeyim ?
Elbise çok güzelBen lilasını en çok beğendim. eminim çok yakışacak :132:
O kadar zamandır internet alışverişi canavarıyım, bu siteyi duymamışım.. Hemen bakiyim
Bu arada yemek yedim geldim. Somon ızgara varmış. Sevmiyorum balık ama değişiklik olsun diye yedim.
Balık daha çok zayıflatıyormuş dediler, hemmen harekete geçtimDenk geldi tabi. Kayısılı form çayı içiyorum şimdi de. İşe yarasa baariiii...
Yeni gelenler de hoşgelmişler. Bizden daha çabuk zayıflasınlar inşallah!!
kızlar bişey sorucam size,ben şimdi vanilya aroması,dijon hardalı,toz jelatin,goji berry falan gibi Dukandan önce hiç tanımadığım şeyleri sipariş edeceğim :)))) sizce nerden edeyim.yani fiyat ve kalite bakımından hangisi iyi gurmenet mi yoksa farklı biyerler var mı sizin bunları aldığınız ? ben diyete başlarken bunların hiç birini almadım;klasik süt,peynir,yoğurt,et ürünleri falan stokladım ama artık sizin gibi kek poğaça falan gibi şeyler yapmak istiyorum ve bu malzemelere ihtiyacım var,nerden sipariş edeyim ?
ben alışverişimi hammaddeler.comdan yapıyorum.....
Dukan Diyeti Malzemeleri Kategorisi - Hammaddeler.com Online Satışta 6. Yıl!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?