ya bende ona sasiyorum canim. Ilk yarim den duymustum tr de olmasi garibime gitti. Zira ben sadece almanya da var saniyordum burada cok yaygin bir site cünkü. Hatta sokakta bile hemen tanirsiniz "aa bonprix teki elbise " diye
Bilmiyorum ilk defa mi alacaksiniz bu siteden ama beklentiyi yüksek tutmayin derim.
Hatta yarim e de sormustum acaba nerde üretildigini biliyormu diye. Cünkü eger 20 günde filan geliyorsa size demek ki yurt disindan geliyor. Ben mesela siparis ettigimde
3 gün icinde teslim ediliyor demek ki buralarda biryerlerde stoklari var ya da üretim yeri yakin ( arastirmadim hic )
Demek istedigim su ki biz yurtdisinda yasayanlar tr deki tekstil üstüne tanimayiz.
Yani ben sahsen kendi adima tr de tesktil de calistigim icin biliyorum ki buradaki mallar kaliteli degil
he kaliteli olanlarc var ama cok cok pahali. O yüzden hep tr den alisveris etmeyi tercih ediyorum zira kaliteli seyleri ucuza alabildigimiz icin.
Bu arada bonprix in mallari kalitesiz degil ama ben mecburiyetten aliyorum yani burada uygun fiyatli oldugu icin. Tr de olsam sahsen baska yerleri tercih ederim.
Mesela ayni elbise naylscim bizde 32.99 euro..
Simdi bu konu epey gereksiz oldu farkindayim ama cok dertliyim bu konuda paylasayim dedim konusu gelmisken. Cok özür valla
ya bende ona sasiyorum canim. ilk yarim den duymustum Tr de olmasi garibime gitti. zira ben sadece almanya da var saniyordum burada cok yaygin bir site cünkü. hatta sokakta bile hemen tanirsiniz "aa bonprix teki elbise " diye
bilmiyorum ilk defa mi alacaksiniz bu siteden ama beklentiyi yüksek tutmayin derim.
hatta yarim e de sormustum acaba nerde üretildigini biliyormu diye. cünkü eger 20 günde filan geliyorsa size demek ki yurt disindan geliyor. ben mesela siparis ettigimde
3 gün icinde teslim ediliyor demek ki buralarda biryerlerde stoklari var ya da üretim yeri yakin ( arastirmadim hic )
demek istedigim su ki biz yurtdisinda yasayanlar TR deki tekstil üstüne tanimayiz.
yani ben sahsen kendi adima TR de tesktil de calistigim icin biliyorum ki buradaki mallar kaliteli degil
he kaliteli olanlarc var ama cok cok pahali. o yüzden hep TR den alisveris etmeyi tercih ediyorum zira kaliteli seyleri ucuza alabildigimiz icin.
bu arada bonprix in mallari kalitesiz degil ama ben mecburiyetten aliyorum yani burada uygun fiyatli oldugu icin. Tr de olsam sahsen baska yerleri tercih ederim.
mesela ayni elbise naylscim bizde 32.99 euro..
simdi bu konu epey gereksiz oldu farkindayim ama cok dertliyim bu konuda paylasayim dedim konusu gelmisken. cok özür valla
kızlar ticker oluşturamıyorum açıklamaları okudum ayrıca lilyslimden bütün linkleri kopyaladm uyumlu değildir diyo
nasıl sakin olayım nasıllbu aralar çok taktım kafama onlarda bana taktı öyle gül gibi geçinip gidiyoruz yağlarımlaa
2 ayda vermem lazım artık hadi olmadı 2,5 ay yiterr yhaa yiteeerrr
adı gibi duru ömrü olur inşşdeniz ismini çok severim kuzenim doğduğunda koymuştum ben adını
evlenip kendi çocuğum olup koymayı akıl edemedim hiiçneyse artık kullanıldı bir daha olmaz
bende zeynep ismine bayılırım onuda kardeşime koydum Zeynep Sude
bizim isimlerde bellikızım Mina , Oğlum Serhan... ama bizimde şu düşüncemiz yok değil :) Mina Selin... Serhan Mutlu...
33 demek 70 tl demek zaten aynı para demekki
sanırım ben de duruluyorum ühü. regl oldum diye mi oldu? daha önce sordum ama? bilen varmidir acep?daha önceki haftalarda 1,4 veriyordum 2 haftadır yarım kilo yarım kilo....sizce düzelir mi bu? daha önce bunu yaşayan var mı aranızda?
arkadaşlar merhaba sayfayı biraz okudumm..ben yaklaşık 1,5 aydır elma diyeti yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim...şimdi ara verip dukan diyeti yapsam faydası olurmu sizce...şimdiden teşekkür ederimm...
kızım - oğlum değil bebişko....
kızımIZ - oğlumUZ
merhabalar;
cuma günü yulaf kepeği ile tuzlu topkekler yaptım hiç fena diildi.arasına peynir koyup yada ekmekle birlikte yedim.
tarif şöyle;
2 yumurta iyice çırpılıyor"beyazlaşana kadar".
içine 1 fincan süt 1 fincan "ben yarım fincan koydum" sıvı yağ konulup tekrar çırpılıyor.
içine 4 fincan yulaf kepeği ve 1 paket kabartma tozu konulup karıştırılıyor ve küçük kalıplara konulup 180 derece fırında 10-15 dk. kadar bi sürede pişiyor.içine peynir yada lor konulabilir içine sanırım.daha bu tarif değişebilir yada geliştirilebilir.paylaşayım dedim.
birde atak döneminde daha önce 6.gün yaşgünüm olduğu için çok ufak bir ihlah yaptığımı yazmıştım.durakladım sonra 5-6 gün fakat şimdi seyir dönemim iyi gidiyor.bulantım olmuştu 1 gün.yazmıştım burdan sağolsun arkadaşlar limonlu salata demişlerdi iyi geldi.
tatlandırıcı alacağım fakat ne alabilirim bilmiyorum.tavsiyesi olan var mı?
ben de hiç duymamıştım bu siteyi,elbiseler hakikaten çok güzel görünüyor,bedenleri falan da var ama kalite konusu da önemli tabi.o konuda bir bilgim yok.haklı olabilirsiniz daha önce yurtdışından gelen bir internet sitesinden bikini almıştım,felaket kötüydü lastikleri gevşemiş falandı.hiç giyemedim.ama buradakiler kaliteliyse ben de bir arkadaşımın nikahı için buradan bir elbise seçebilirim,zira bizzat şahsım kendisinin nikah şahidi olacağım :)))))))
kizlar ben kilomu bildirim listeye alirsaniz eger.2 kilo gitti toplamda biraz yavas gidiyorum galiba ama olsun.kizim 4 kilo verdi inanilmaz bir azimle devam ediyor.
gecen carsamba:85.600
bu gun:83.600
kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr
Eki Görüntüle 405715
mavi yeşilin çikolatasının değerlerini yazıyorum ;
protein 3.6
yağ 13,4
şeker 0
karbonhidrat 21
nasıl yorumlar gelsin?:)
tatlandırıcı kullanmıyorum o yüzden tavsiyede bulunamam ama hatırlatmak istedim sıvıyağ kullanılmıyor yarım fincan koymak epey büyük bir kaçamak...benim bildiğim günlük 1 tatlı kaşığı zeytinyağ serbest
sanırım ben de duruluyorum ühü. regl oldum diye mi oldu? daha önce sordum ama? bilen varmidir acep?daha önceki haftalarda 1,4 veriyordum 2 haftadır yarım kilo yarım kilo....sizce düzelir mi bu? daha önce bunu yaşayan var mı aranızda?
Cok tesekkür ederim...:)
Cok tesekkür ederim canim sagol güzel dileklerin icin dün kacamaksiz 2 saat yürüdüm sabah 1 saat aksam 1 saat yarinda fazla yürürüm..Cocuklarim dogum günüm diye cok heyecanlilar sabah esim isten gelmemisti henüz bizimde okula gizmemiz lazimdi kücük oglum diyorki anne süpriz yapacaktim sana ama babam gelmedi benimde param yok para ver cicek alacam sana dedi...Kurban olurum onu verene sanki orucmusum gibi yemez icmez yanimda
kuzun da sende çok tatlısınız...
kızlar bişey sorucam size,ben şimdi vanilya aroması,dijon hardalı,toz jelatin,goji berry falan gibi Dukandan önce hiç tanımadığım şeyleri sipariş edeceğim :)))) sizce nerden edeyim.yani fiyat ve kalite bakımından hangisi iyi gurmenet mi yoksa farklı biyerler var mı sizin bunları aldığınız ? ben diyete başlarken bunların hiç birini almadım;klasik süt,peynir,yoğurt,et ürünleri falan stokladım ama artık sizin gibi kek poğaça falan gibi şeyler yapmak istiyorum ve bu malzemelere ihtiyacım var,nerden sipariş edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?