Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım ben de duruluyorum ühü. regl oldum diye mi oldu? daha önce sordum ama? bilen varmidir acep?daha önceki haftalarda 1,4 veriyordum 2 haftadır yarım kilo yarım kilo....sizce düzelir mi bu? daha önce bunu yaşayan var mı aranızda?

33 € demek 70 tl demek zaten aynı para demekki

arkadaşlar merhaba sayfayı biraz okudumm..ben yaklaşık 1,5 aydır elma diyeti yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim...şimdi ara verip dukan diyeti yapsam faydası olurmu sizce...şimdiden teşekkür ederimm...

kızlar ticker oluşturamıyorum açıklamaları okudum ayrıca lilyslimden bütün linkleri kopyaladm uyumlu değildir diyo

ben de hiç duymamıştım bu siteyi,elbiseler hakikaten çok güzel görünüyor,bedenleri falan da var ama kalite konusu da önemli tabi.o konuda bir bilgim yok.haklı olabilirsiniz daha önce yurtdışından gelen bir internet sitesinden bikini almıştım,felaket kötüydü lastikleri gevşemiş falandı.hiç giyemedim.ama buradakiler kaliteliyse ben de bir arkadaşımın nikahı için buradan bir elbise seçebilirim,zira bizzat şahsım kendisinin nikah şahidi olacağım :)))))))

kızlar ticker oluşturamıyorum açıklamaları okudum ayrıca lilyslimden bütün linkleri kopyaladm uyumlu değildir diyo

kızım - oğlum değil bebişko....
kızımIZ - oğlumUZ

33 € demek 70 tl demek zaten aynı para demekki

evet de biz euro olarak kazandigimiz icin parayi bana 33 euro sadece bu da böle birsey iste . amann ne bileyim iste TR de her zaman daha kalitelisini buluyorum ben onu demek istedim. zira tekstilde calisirken bütün müsterilerim yabanciydi en ünlü markalrin hemde. ey gidi Türkiyem yaa

canimcim tabikide eskisi gibi olamaz artik. kac gün oldu baslayali bilmiyorum ama yavasladiysa kilo vermen artik hep böle gidecek. bu da kötü birsey degil. zira vücut yeni sisteme alismis demektir. sabirla yavas yavas veridigimiz dönemdeyiz cogumuz. ilk günlerdeki gibi degiliz. DR dukan in da dedigi gibi.

mesela ben ilk hafta yani atak döneminde 4 kilo vermistim. bir ayda da toplam 8 kilo filandi yanlis degilsem. ama sonra tabikide yavasladi.

arkadaşlar merhaba sayfayı biraz okudumm..ben yaklaşık 1,5 aydır elma diyeti yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim...şimdi ara verip dukan diyeti yapsam faydası olurmu sizce...şimdiden teşekkür ederimm...

kac kilonuz var vermeniz gereken? dukan in elbette faydasi var ki bir cogumuz aylardir yapiyoruz ve vazgecmedik.

tatlandırıcı kullanmıyorum o yüzden tavsiyede bulunamam ama hatırlatmak istedim sıvıyağ kullanılmıyor yarım fincan koymak epey büyük bir kaçamak...benim bildiğim günlük 1 tatlı kaşığı zeytinyağ serbest

yalniz ben siteyi kötülemedim. sakin öyle anlasilmasin. hatta kisiye göre kalite degiskendir. kimisi begenir kimisi begenmez. ben tercihimi belirtmek istedim sadece. yani TR de üretilmesi tercihimdir diyerek.

Bir sürü kiyafet getirttim oradan. memnun kalarak da giydim. hemde büyük beden oldugu icin tercih ediyordum

ama iste siz anladiniz nedemek istedigimi

ımmmm :26: şey :44:

liste nerde

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar ben kilomu bildirim listeye alirsaniz eger.2 kilo gitti toplamda biraz yavas gidiyorum galiba ama olsun.kizim 4 kilo verdi inanilmaz bir azimle devam ediyor.

gecen carsamba:85.600
bu gun:83.600

mersa sen eski 5. takımdaki mersa mısın

canım dukan dostları....
öncelikle yaşgünü olan arkadaşın yaşgününü kutlar uzun sağlıklı bir ömür dilerim sevdikleriyle.bebesi olan kardeşlerin (küçük bi melek şükür ki bende de var)allah onlara bağışlasın inşallah her zaman.
konu yazım için sonu yarım fincan yağ ile 4 günlük yulaf kepeği ihtiyacını gideren ekmek tarzı bişey oluyor fakat ben yağı diğer yemeklerde de abartmışım geç farkettim bu nedenle kilo kaybım yavaş oldu belirtmek istedim.
tatlandırıcı spenta tavsiye edilmişti fakat temin edemedim takita diye bi marka buldum aspartamsız umarım bileniniz vardır nasıl kullanayım mı bilemedim.spenta çok iyiymiş dediler netten mi alsam ki.
ayrıca bende yağ gidiyor diye düşünüyorum çünkü hafif bacaklarda çatlaklar oldu sanki.çaresi var mı bilemiyorum.
son olarak yarim in listesi süper bence fakat ben başlangıç kilomu yazdırmaktan hafif çekiniyorum ondan dahil olmadım.normale yakın bi yerden kaç kiloyum yazıcam inşallah.
oturarak çalışıyorum bebişim ufak yürüyüşüm çok değil fakat buna karşılık bu diyetle imkansız oluyor ve aç kalmadan kilo veriyorum.
mutlu ve umutluyum.
sevgiler.....

Ben de reglim ve bu hafta hiiiçç verememişim güyaaa :S Halbuki bikaç gün önce -200 görmüştüm. Umarım reglden dolayıdır bu durum. Göbek yapmış gibiyim zaten Ki ben hiiiçç öyle çabucak veremedim zaten kiloları. Yarım kilo yarım kilo olsa razı olcam... O da yookkk... Elleriiim bak boş kaldııııı:85:

Ayyyy Çok duygulandım yaaa Hemen yaşarıyo gözlerim böyle şeyleri duyunca bile.. Yerim ben onu yeriiimmm!!! Kendi çocuğum olsa heralde böyle bişey dese, hüngür hüngür ağlarım sarılıp sarılıp. Çiçek alacakmış yaa. Oy oy oyyy Allah bağışlasın canım

kuzun da sende çok tatlısınız...

cok tşk ederimmm ömmür,utandırdınnn biziii

cnm ben gurmenetten alıorum bana hammadeler.e göre daha uygun gelior oranın fiyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…