Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşım d. günün kutlu olsun, çocuklarınla uzun bir ömrün olsun... Hep incecik yaşa bundan sonra inşallah

Aslına bakarsanız bütün tatlandırıcılar aşırıya kaçtığında sorun doğuruyor. Fakat bana eczacı splenda verdi onu kullanıyorum

cok tşk ederimmm ömmür,utandırdınnn biziii

cnm ben gurmenetten alıorum bana hammadeler.e göre daha uygun gelior oranın fiyatı..

evet bana da gurmenet fiyatı daha uygun geldi hatta siteyi sanırım senden duymuştum daha önce de,çok teşekkür ederim önerileriniz için yaaa.yani gerçekten böyle herkes birbirine destek oldukça,deneyimleri paylaştıkça,güç kuvvet verdikçe insan iyice gaza geliyor harika bişey bu :)))))

Miraycığım liste için tekrar teşekkürler:)) Ama niye kendini liste dışı tutuyorsun anlamadım.Liste başı olmak senin hakkın

Bu arada kızlar şu yeşil çay ne kadar da önemliymiş.Dünden bu güne 500 gr fark ettim. Bi de gaza gelip bugün 2,5 saat arada dinlenerek yürüdüm.

Ben yeşil çayı günde 1 tane hem de poşet içiyordum. Gittim mısır çarşısından iri yapraklı yeşil çay aldım.(Sizin önerinizle poşet içmeyeyim artık)Demleyeceğim şimdi...

Bi de sorularımla sıktığımın farkındayım ama... Beyaz gün bölümünde bu ayrıntı yazmıyordu= beyaz günde goji yiyebiliyor muyuz? 2 gündür Gojim yoktu bugün onu da aldım.İzin varsa yiyeceğim hemen 1 kaşık:))

canlarim az önce face de de sordum acaba patlicanla yapilan bayildiginiz bir tarif verebilir misiniz? ne yapsam bilemedim

canlarim az önce face de de sordum acaba patlicanla yapilan bayildiginiz bir tarif verebilir misiniz? ne yapsam bilemedim

hımmm bayılırım patlıcana.ben hiç bişey yapamasam közleyip light yoğurt ve sarımsak ile karıştırıp balığın yanına meze gibi yapıyorum.
dana etiyle falan da pişirilebilir belki ama ben hiç öyle denemedim.

yaaa kızlar şimdi aklıma geldi hani havuçla top top da yapılabilen tatlı var ya cezerye,ondan yapabiliriz dimi tatlı olarak.hem de bayılırım ben ona.üstelik çok pratik.havucu az tüketmemiz gerekiyor ama sebze günümüzde en azından 3-4 top yesek harika olmaz mı.
havuçları rendeleyip yağsız teflon tencerede falan kavurup içine splenda ve tarçın ekleriz,soğuyunca top top yapıp hindistan cevizine bularız,ohhh mis gibi talı olmaz mı,yaa benim de halay çeken ikonlarım olsun artık :)))))))

Beğendi sever misin? Ben çok severim de bi beğendi yaptım onu anlatabilirim.Bi de eğer yakınlarında kebapçı varsa (kebepçının en sevdiği müşteri olduğumdan bana ücretsiz yapıyor ama ücret karşılığı da yaptırabilirsin) bütün şirinliğini kullanıp patlıcanını, biberlerini falan közlet.(Patlıcanlar bostan patlıcanı olsun) ben tütsülü tatları çok sevdiğimden bana bu şekilde pişmiş şeyler çok lezzetli geliyor.Eğer imkanın yoksa patlıcanları fırında ALİMİNYUM FOLYOYA sararak közle(Ne alakası var bilmiyorum ama bi yemek programında duymuştum.Bu şekilde patlıcanların içeri kararmıyor.
Tarif=
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1,5 bostan patlıcanı
2/3 yemek kaşığı yulaf kepeği
1/2 çay bardağı süt
Tuz, karabiber

Patlıcanları közle, eğer kararma varsa limonlu suda beklet ama sonrasında çok çok iyi yıkamalısın.
Arkasından patıcanları çok çok küçük doğra (blendırdan geçirme tadı değişiyor bazen)
Teflon bir sütlüğün içine yağı koy.Zaten hene ısınır.Sonra da yulaf kepeğini bu yağla kavur.
kavrulunca ocağın yanına al ve sütü ilave et.İyice karıştırıp tekrar çok kısık ateşte şöyle bi fokurdasın.İçine patlıcanları at.Tekrar bi kaynama sesi gelinceye kadar eze eze pişir. Güzel bi beğendi oluyor.Üzerine ızgara etini de koydun mu..Hünkar beğendi isteğini köreltiyor insanın

Ben patlıcanı yağsız olarak fırına veriyorum közleniyor yağsız karnıyarık yapıyorum.

Ya da yine közleyip eziyorum üstüne yoğurt onun üstüne de kıymalı salçalı bir sos yapıp döküyorum iki türlü de hoşuma gidiyor.

merhaba kızlar. ben de dukan diyeti yapıyorum yazılarınızı mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum malum iş yerinde pek fırsat olmuyor. sizlere birşey sormak istiyorum. sp günlerinde her öğünde tüketmemek şartıyla sebze yazıyor bunun anlamı nedir ? bileniniz var mı? yani her öğün sebze yok mu demek istiyor? yoksa her öğün aynı sebzeyi yemek yok mu demek istiyor? kafam çok karıştı seyir evresinin üçüncü günündeyim bugüne kadar toplam 2,5 kilo verdim. yardımlarınızı rica ediyorum.

bişey sormak istiyorum hardal ille de dijon hardalı mı olmalı ne farkı var ki,evde benim kühnenin orta acı mı ne hardalı var onu kullansam olmaz mı.zaten bu yaşıma kadar hiç sevmediğim bişeydi hardal ama en azından yoğurtla karıştırıp sos yapayım.dijon olmasa olur mu ?

kızlarrrrrrrr.......
delirttiniz beni.......bunlar ne böyleee... karnım çooook acıktıı....

Her öğün sebze yemememiz gerekiyor yani amaç proteinin sebzeden fazla olması ..

HArdal konusunda bir bilgim yok ama ben kullandığımda normal hardal kullanıyorum belki yanlış yapıyorumdur bilemedim kii ..

Her öğün sebze yemememiz gerekiyor yani amaç proteinin sebzeden fazla olması ..

HArdal konusunda bir bilgim yok ama ben kullandığımda normal hardal kullanıyorum belki yanlış yapıyorumdur bilemedim kii ..

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben her öğünde sebze yiyorum ama yanında sebzeden fazla proteini mutlaka yiyorum sizce böyle mi devam etmeliyim?

bencede harika bir duygu ama cikolatali pastayada hic bir zaman hayir diyememmmmmm:)))ben ikisini birden isterim offff valla canim istedi yaaaaa....

kızlarrrrrrrr.......
delirttiniz beni.......bunlar ne böyleee... karnım çooook acıktıı....

ya itiraf edeyim galiba benim de acıkmış ki durmadan hayaller kuruyorum ama bunun suçlusu da kendimim çünkü bugün neredeyse hiç bişey yemedim
sabah bir bardak sütle yulaf kepeği yiyip evden çıktım.bugün protein günüm.işyerime gelince 2 dilim yağsız beyaz ve 2 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.öğle yemeği yemedim,saat 2 gibi 3 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.aralarda da kahve.hepsi bu.sanırım onun için hep yemek düşünüyorum,neyse bir an önce akşam olsun da doysun karnım :)

arkadaşım çok kilo verdi bu diyetle tabi çok sabır gerekiyor.. tatlı krizlerindede diyet kola şekersiz limonata içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…