ya itiraf edeyim galiba benim de acıkmış ki durmadan hayaller kuruyorum ama bunun suçlusu da kendimim çünkü bugün neredeyse hiç bişey yemedim
sabah bir bardak sütle yulaf kepeği yiyip evden çıktım.bugün protein günüm.işyerime gelince 2 dilim yağsız beyaz ve 2 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.öğle yemeği yemedim,saat 2 gibi 3 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.aralarda da kahve.hepsi bu.sanırım onun için hep yemek düşünüyorum,neyse bir an önce akşam olsun da doysun karnım :)
Ben patlıcanı yağsız olarak fırına veriyorum közleniyor yağsız karnıyarık yapıyorum.
Ya da yine közleyip eziyorum üstüne yoğurt onun üstüne de kıymalı salçalı bir sos yapıp döküyorum iki türlü de hoşuma gidiyor.
amannnnnnnnnnn.........
yağsız kaşar peyniri diye bişey yok... light var onların bile yağ oranı yüksek aman diyim kullanma yada çok seyrek kullan.... günde 2-3 öğünde kullanmak ne demek... iyi bi duraklama sebebi... tecrübeyle sabittirr...
anaaaaam ciddi olamazsın,e ben bunu bilmiyordum yaa.valla doğrusu light diye de aralarda acıktıkça falan çerez gibi 3-4 dilim yiyiyorum.
oyyyyyyy gördün mü başıma geleni.offf yaa kaşarı da çok severim.diyetten önceki hayatımda da kaşar,dil peyniri dışındaki peynirleri yemezdim.neyse tamam zararın neresinden dönülse kardır.şu an itibariyle light kaşarı da azaltıyorum. hayatımdan neleri neleri çıkardım kaşar da neymiş ki hıhhh :) ama lor serbest bari dimi ? pekiiiiiii bişey daha soracağım şimdi gurmenetten alışveriş yapıyorum bi taraftan;vanilya aroması alıcam ama dukana uygun diye bir sürüüüü aromalar var çikolata aroması,çilek aroması falan.vanilyanın yanında bir de hindistan cevizi aroması yada damla sakızı alsam mı yoksa yasak mı,biliyor musunuz ?
zaten peyniri kahvaltı dışında pek yemeyin diyorlar Dukan Bloglarında falan :26:
zaten peyniri kahvaltı dışında pek yemeyin diyorlar Dukan Bloglarında falan :26:
ya söleyeyimmm ama gülmeyinnn,zira kuzumun ismini duyanlar ilk basta basıor kahkayı..ismi Kaşar.ama isminin konuş hikayesi;arkadasımızın köpegı sımsıyahtı bu yuzden ısmını zeytin koymuşlardı,bu da beyaz uzerıne sampanya,kaşar peynire benzio ismi Kaşar olsun dedik.diğer anlamını hiç düşünmemiştikkk ama zawallımın kaderi ile oynamışızz,sonrada değiştirmedikherseye ragmen cok yakısıo ismi bence bebegime..allahtan erkek,,dişi olsa daha fena dururduuuu
kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr
Eki Görüntüle 405715
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben her öğünde sebze yiyorum ama yanında sebzeden fazla proteini mutlaka yiyorum sizce böyle mi devam etmeliyim?
patlıcan manyağı bi insanım
ben ara öğün yapıyorum bazen peyniri ama ben hep lor kullanıyorum artık. lightlara yarimin dediği gibi pek inanmıyorum artıkın.
başlarda hep onlar yüzünden zınk diye durdu kilo vermem bence:) A101de bir lor peynir var vakumlu poşette markasını unuttum eve gidince söylerim ama hem çok lezzetli hemde yağı çok çok az
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
Rica ederim ne demek.
Bence yine de her öğün yeme ama miktarına da bağlı mesela.
Ben genelde sebze günlerinde sabah bol marul maydanoz yiyorum ki kabızlık problemim olmasın.
Yersem akşam da az bir sebze yiyorum ama miktarına dikkat et yine de..
Ben de ben de ama sebze günlerinde az bir sebze yiyorum zaten o yüzden hadi değişik olsun derken bir yaptığım yemeği de 2-3 kerede bitirdiğimden bir türlü sıra gelmiyor..
bence de en güzeli lor peynir.
Yağ oranı çok düşük ben tadını da pek seviyorum iyi oluyor.
Üstümde ne varsa çıkarıyorum gram gramdır deyip
ben ara öğün yapıyorum bazen peyniri ama ben hep lor kullanıyorum artık. lightlara yarimin dediği gibi pek inanmıyorum artıkın.
başlarda hep onlar yüzünden zınk diye durdu kilo vermem bence:) A101de bir lor peynir var vakumlu poşette markasını unuttum eve gidince söylerim ama hem çok lezzetli hemde yağı çok çok az
her sabah 8de iç çamaşırım iyi tartılıyorum ben
ama bu sefer teee pazartesi tartılcam
buarada yarın aranızda olamıcam 09:30-18:30 arası seminer vaaar
teee ümraniyedeee hemdee
:) iyiymiş ben kıyafetli halimde çıktığımda da düşük kilo görmek istediğim için iki türlü de tartılıp ikisinin de kaydını tutuyorum :) manyak mıyım evet :)
her sabah 8de iç çamaşırım iyi tartılıyorum ben
ama bu sefer teee pazartesi tartılcam
buarada yarın aranızda olamıcam 09:30-18:30 arası seminer vaaar
teee ümraniyedeee hemdee
anaaaaam ciddi olamazsın,e ben bunu bilmiyordum yaa.valla doğrusu light diye de aralarda acıktıkça falan çerez gibi 3-4 dilim yiyiyorum.
Oyyyyyyy gördün mü başıma geleni.offf yaa kaşarı da çok severim.diyetten önceki hayatımda da kaşar,dil peyniri dışındaki peynirleri yemezdim.neyse tamam zararın neresinden dönülse kardır.şu an itibariyle light kaşarı da azaltıyorum. Hayatımdan neleri neleri çıkardım kaşar da neymiş ki hıhhh :) ama lor serbest bari dimi ? Pekiiiiiii bişey daha soracağım şimdi gurmenetten alışveriş yapıyorum bi taraftan;vanilya aroması alıcam ama dukana uygun diye bir sürüüüü aromalar var çikolata aroması,çilek aroması falan.vanilyanın yanında bir de hindistan cevizi aroması yada damla sakızı alsam mı yoksa yasak mı,biliyor musunuz ?
yaaa kızlar şimdi aklıma geldi hani havuçla top top da yapılabilen tatlı var ya cezerye,ondan yapabiliriz dimi tatlı olarak.hem de bayılırım ben ona.üstelik çok pratik.havucu az tüketmemiz gerekiyor ama sebze günümüzde en azından 3-4 top yesek harika olmaz mı.
havuçları rendeleyip yağsız teflon tencerede falan kavurup içine splenda ve tarçın ekleriz,soğuyunca top top yapıp hindistan cevizine bularız,ohhh mis gibi talı olmaz mı,yaa benim de halay çeken ikonlarım olsun artık :)))))))
Bu sıcakta yol ço zor geliyor gerçekten kolay gelsinn ..
Ben ne hallerimle tartılırdım ya wc öncesi sonrası su içmeden önce su içtikten sonra yemekten önce yemekten sonra vs
En sonunda tartıyı kilitlettim de 1 gün çıplak tartılıyorum artık ama yine ortaya çıkarmayı düşünüyorum tartıyı meraktan çatlıyorum
aromaların hiçbiri yasak değil...
Ayrıca light üçgen peynir de yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?