Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

amannnnnnnnnnn.........
yağsız kaşar peyniri diye bişey yok... light var onların bile yağ oranı yüksek aman diyim kullanma yada çok seyrek kullan.... günde 2-3 öğünde kullanmak ne demek... iyi bi duraklama sebebi... tecrübeyle sabittirr...

patlıcan manyağı bi insanım

anaaaaam ciddi olamazsın,e ben bunu bilmiyordum yaa.valla doğrusu light diye de aralarda acıktıkça falan çerez gibi 3-4 dilim yiyiyorum.
oyyyyyyy gördün mü başıma geleni.offf yaa kaşarı da çok severim.diyetten önceki hayatımda da kaşar,dil peyniri dışındaki peynirleri yemezdim.neyse tamam zararın neresinden dönülse kardır.şu an itibariyle light kaşarı da azaltıyorum. hayatımdan neleri neleri çıkardım kaşar da neymiş ki hıhhh :) ama lor serbest bari dimi ? pekiiiiiii bişey daha soracağım şimdi gurmenetten alışveriş yapıyorum bi taraftan;vanilya aroması alıcam ama dukana uygun diye bir sürüüüü aromalar var çikolata aroması,çilek aroması falan.vanilyanın yanında bir de hindistan cevizi aroması yada damla sakızı alsam mı yoksa yasak mı,biliyor musunuz ?

zaten peyniri kahvaltı dışında pek yemeyin diyorlar Dukan Bloglarında falan :26:

zaten peyniri kahvaltı dışında pek yemeyin diyorlar Dukan Bloglarında falan :26:

e iyi ama kitapta hiç öyle bişey demiyor ki amcam.yani sınırsız protein,istediğin saat ne demek acıktıkça yağsız protein yiyebilirsin demek.ben zaten abartmıyorum hiç bir zaman ama bugün yemek yiyemedim diye ve midem daha fazla açlığa dayanamayacak diye bari peynir yiyeyim dedim ama arada da peynir atıştırıyordum doğrusu.neyse azaltayım bari bakalım haftaya ki sonucumu etkileyecek mi :)

ben ara öğün yapıyorum bazen peyniri ama ben hep lor kullanıyorum artık. lightlara yarimin dediği gibi pek inanmıyorum artıkın.
başlarda hep onlar yüzünden zınk diye durdu kilo vermem bence:) A101de bir lor peynir var vakumlu poşette markasını unuttum eve gidince söylerim ama hem çok lezzetli hemde yağı çok çok az

hahaaaa cok guzel iyiki erkekmis disi olsaydi valla cevredeki erkek kopekler pek iyi gozle bakmazlardi.gulmeyin dedin ama ben cok guldummmm:))))

kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr

Eki Görüntüle 405715

ellerine saglik listeyede girince artik kendimi takimda hissettim.

kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???

ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Ben her öğünde sebze yiyorum ama yanında sebzeden fazla proteini mutlaka yiyorum sizce böyle mi devam etmeliyim?

Rica ederim ne demek.
Bence yine de her öğün yeme ama miktarına da bağlı mesela.
Ben genelde sebze günlerinde sabah bol marul maydanoz yiyorum ki kabızlık problemim olmasın.
Yersem akşam da az bir sebze yiyorum ama miktarına dikkat et yine de..

patlıcan manyağı bi insanım

Ben de ben de ama sebze günlerinde az bir sebze yiyorum zaten o yüzden hadi değişik olsun derken bir yaptığım yemeği de 2-3 kerede bitirdiğimden bir türlü sıra gelmiyor..

bence de en güzeli lor peynir.
Yağ oranı çok düşük ben tadını da pek seviyorum iyi oluyor.

kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???

Üstümde ne varsa çıkarıyorum gram gramdır deyip

her sabah 8de iç çamaşırım iyi tartılıyorum ben
ama bu sefer teee pazartesi tartılcam

buarada yarın aranızda olamıcam 09:30-18:30 arası seminer vaaar
teee ümraniyedeee hemdee

Tamam o zaman öyle yapayım ben :)

aynen ben lor peyniriyle sabahları omlet yapıyorum süper oluyor tavsiye ederim inanılmaz tok tutuyor.

:) iyiymiş ben kıyafetli halimde çıktığımda da düşük kilo görmek istediğim için iki türlü de tartılıp ikisinin de kaydını tutuyorum :) manyak mıyım evet :)

Son düzenleme:

anlaştık o zaman kaşardan ayrılıyorum mümkün oldukça artık gelsin lor peynirli yumurtalarrr :))))

teee ümraniyedeee hemdee

Bu sıcakta yol ço zor geliyor gerçekten kolay gelsinn ..

:) iyiymiş ben kıyafetli halimde çıktığımda da düşük kilo görmek istediğim için iki türlü de tartılıp ikisinin de kaydını tutuyorum :) manyak mıyım evet :)

Ben ne hallerimle tartılırdım ya wc öncesi sonrası su içmeden önce su içtikten sonra yemekten önce yemekten sonra vs
En sonunda tartıyı kilitlettim de 1 gün çıplak tartılıyorum artık ama yine ortaya çıkarmayı düşünüyorum tartıyı meraktan çatlıyorum

teee ümraniyedeee hemdee

iç çamaşırlarıyla gerçek verdiğimiz kilo takip edilebiliyor güzel ama ben kıyafetlerimle de çıktığımda tartıda güzel bi sayı görmek istiyorum psikolojim bozuluyo yoksa :)

kolay gelsin sana :)

aromaların hiçbiri yasak değil...
Ayrıca light üçgen peynir de yeme sakın

Ay bu tatlı hoşume gitti ve tadını da seveceğim galiba, yaşasın :)) Bu arada senin ikonların mı çıkmıyor? ama aslında onlar çıkıyor Ben de bilmiyordum önce. Sonra araştırdım. Ayarlarda bir değişiklik yapıyorsun, hoopp, halay çeken mi istersiinnn, gülen mi, ağlayan mı, öpüşen mi heppssii oluyo :119::118: Kullanıcı kontrol paneline gir, Ayarlarım/Hesabım/Seçenekleri Düzenle. Orda en altta Çeşitli Seçenekler Bölümü'nde Mesaj Editörü'nde Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, aşağıda da Değişiklikleri Kaydet'e baaaass. Oldu da bitti maşallah

Ay ben cıbıl cıbıl tartılıyorum valla Zaten gram gram gidiyo gitmiyo... Hayatta kıyafete 100 gr bile dayanamam hahaha ve de hoşgeldin :))

ben dukana ilk başlarken sabah aç karnıma tartılmıştım o anki kilomu baz aldım başlangıç kilosu olarak.
ondan sonra da her sabah kalkıp elimi yüzümü yıkayıp su bile içmeden ilk iş tartıya çıkıyorum,başlangıç kilomdan o an tartıldığımı çıkarınca genelde mutlu oluyoruum sonra hemen sütümle yulaf kepeğimi yiyiyorum.ama arada duraklamalarım olmuştu belki de o light kaşarlar yüzünden tüh yaa,neyse :)))

valla bende öyleyim sapıttım ama artık her sabah aynı saatlerde bi kıyafetli bi iç çamaşırlarıyla çıkıyorum tartıya.
sapıttım yani karıştırıyorum artık kaç kilo verdiğimi iş yerinde excell dosya tutuyorum kıyafetli kıyafetsiz diye kafayı sıyırdım :) içim öyle rahat ediyo napiimm :)

aromaların hiçbiri yasak değil...
Ayrıca light üçgen peynir de yeme sakın

yok light içgen peynir gördüm ama almadım iyiki almamışım,normalde de tadını sevmem diye almamıştım,ohh iyi yapmışım :)
iyi bari aromalara sevindim,sağolasın uyarın için vallahi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…