Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aslında doğru söyliyosun kıyafetsiz tartılmak en güzeli :)))) hoşbulduk :)

şu yazdıklarınıza bakınca hanımlar anladım ki ben yağ konusunda pek bi rahat davranmışım ...dikkat edeceğim artık....

ben daha önce dukan yaptım o light kaşarlar yüzünden hiç kilo veremedim :) şuan ağzıma yağ sürmüyorum :) hemen bırak hemen :) bende iç çamaşırlarıyla olan halimi baz alıyorum hadi hakkımızda hayırlısı :)

dene bence de o tatlıyı,aslında normalde içine ceviz falan da konuyor da biz koymayacağız tabiki ama inan tadına bayılacaksınız,ben çok severim.aaaaaaa çok önemli bişeyi unuttum bunun içine normalde bisküvide konuyordu,hımmm o zaman onun yerine yulaf kepeği koyarız olma mı.h.sonu deneyeyim sizle de paylaşırım bakalım nasıl olcak.bu arada ikonlarla ilgili bilgi için sağol canım,bu akşam nöbetçiyim bol bol vaktim olacak.girip yapayım ayarlarımı da ben de halay çekeyim yahuu :)))))

Kilo vermen iyiyken güzel ama biraz yavaşlayınca haftada 1 tartılmak daha iyi gibi geliyor bana ..

aynen canım heleki sabah metrobüsler hiç çekilmiyor vallaa
ama ben akıllılık edip bu akşam karşıya teyzeme kalmaya gidicem o çengelköyde yer ümraniyede 10 dk mesafe
akşamda oyalanırım teyzemde yine 8 gibi çıkarım eve dönmek için :) 8 de çıksam 9:15te evde oluyorum :) 6da çıksam 8:30 şaka gibi İstanbul

Arkadaşlar tecrübemi paylaşayım. ben yağ oranına çok fazla dikkat etmeden light ürünlerle dukan yaptım 2 haftada 1,5 kilo verdim.

Çıldırıp bıraktım. Size tavsiyem ne kadar yağsız beslenirseniz o kadar çabuk kilo veriliyor. Benim bi arkadaşım 40 gün gibi bi sürede 62 kilodan 48'e düştü dukanla.

Bilgilerinize...

of ya çok moralimi bozuyolar hergün masada bisürü sey yiyolar bitek ben tavuktur köftedir yiyorum içtiğim 1 bardak light kolayada yanlş yapıosn die laf ediolar çilek elma bi sürü meyve getiriyo ananem getrme diyorum sürekli bi yemekler sölüo atagmn 3. gününde biraz gerginim sanırım

Allahım ne kadar güzel birşey

Trafik çok büyük bir sıkıntı sırf bu yüzden bir gün İstanbulda yaşamak zorunda kalmam inşallah diyorum.
Çok güzel bir şehir ama gezeceksin göreceksin, ben ki Ankara'nın trafiğinde bile sinir harbi geçiriyorum.
Bir de yolda hiç bir şey yapamam bir kitap okuyabilsem hiç problem olmayacak da ..

Kilo vermen iyiyken güzel ama biraz yavaşlayınca haftada 1 tartılmak daha iyi gibi geliyor bana ..

Valla yavaşlasa da eksi 100 görsem bile görmek istiyorum yeter ki eksi göreyim veremicem diye korkularım var benim :)

Ama sen haklısın tabi yavaşsa bi anda haftada bir çok düşüş görmek daha zevk vericidir :)hihihihihi

o konuyu bende anlamamıstık ilk okudugumda we cok arastırdım sonuc olarak,her ögunde sebze yiyebilirsin ama her ogunde aynı sebzeyi yiyemiorsun..ayrıca yemegının 1/3 sebze,2/3.ü proteinden oluşmalı.

bende Yörsanın böreklik lorunu tüketiorum,,light beyaz peynirden daha güsel gelior bana.

hahaaaa cok guzel iyiki erkekmis disi olsaydi valla cevredeki erkek kopekler pek iyi gozle bakmazlardi.gulmeyin dedin ama ben cok guldummmm:))))

.

askolllsunnn yaaaaa,,gülmeyin demiştimm amaaa

kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???

ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)

ben haftada bir tartılıorum we sadece iç çamasırları ile tartılıorum..

hiiçç dert etme ben neler çektim atak evremde anneannem hamurlar mı açmadı elmalı pastalar mı uçuşmadı kim ne derse desin sakın bozma sonunda sevinen sen olacaksın bırak onları ne derlerse desinler. gergin olman çok normal atak evresi zor biraz ama sık dişini bak seyir gelince daha rahat olacaksın

ahhh bende ankaraya gelin gelicem bakalım nasıl olcak her gelişimde kendime diyorum bak burası senin memleketin olacak diye ama yok daha alışamadımda ısınamadımda:)

bende hergün görme taraftarıyım gün içinde motivemi sağlıyor kio alıp bıraktğım an tartıyı görmüyorum bile

ayy inanamıyorum yaaa,resmen farkında bile değilmişim,ohh mis gibi ne de olsa izinlilerden diye de utanmasam bir kalıp yicem hergün.hay allahım yaa.ben hiç bir yemekte falan o 1 damla zeytinyağını bile kullanmadım diyetim bozulmasın diye,geçen hafta ps günümde normalde light yoğurtla cacık yiyebilirdim tabiki ama normal yoğurtla cacık yedim diye vicdan azabımdan 11 km yürüdüm sporda ve 497 kalori harcadım,heder ettim kendimi.gelim görün ki hain light laşar tuzak kurmuş banaa.ayyy sağolun arkadaşlar ya bunu geç de olsa farkettiğime çok sevindim,hem ben de lorun tadını severim,ohh mis gibi yerim onu :)))))

Ankara da yaşayanlardan biri de benim veeee trafiğine deli olanlardan biri de benim :)

ahhh bende ankaraya gelin gelicem bakalım nasıl olcak her gelişimde kendime diyorum bak burası senin memleketin olacak diye ama yok daha alışamadımda ısınamadımda:)

Ankara da gerçekten çok sevilecek bir şehir değil bence.
Çok karamsar bir havası var gibi geliyor bana .
Böyle daha küçük sıcak doğal bir yer olacak bana ..
Ama senin sevdiceğin buradaymış öyle olunca her yer güzel gelir

Ankara da yaşayanlardan biri de benim veeee trafiğine deli olanlardan biri de benim :)

Ben her şikayet ettiğimde İstanbul da olan arkadaşlarım o da trafik mi diye çıkışıyor ama sevmiyoruz iştee ..

Ben light yoğurt alırken bile en az yağ oranı hangisiyse onu alıyorum. Peynir de de öyle yapıyorum. Genelde lor yiyorum ama iki üç günde bir light beyaz peynirden alıyorum bir kaç çatal ahanda o :)

Neyse sen sıkma canını geçte olsa farkettin ya bak bundan sonra daha hızlı gidecek kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…