Ay bu tatlı hoşume gitti ve tadını da seveceğim galiba, yaşasın :))Bu arada senin ikonların mı çıkmıyor? ama aslında onlar çıkıyor Ben de bilmiyordum önce. Sonra araştırdım. Ayarlarda bir değişiklik yapıyorsun, hoopp, halay çeken mi istersiinnn, gülen mi, ağlayan mı, öpüşen mi heppssii oluyo :119::118: Kullanıcı kontrol paneline gir, Ayarlarım/Hesabım/Seçenekleri Düzenle. Orda en altta Çeşitli Seçenekler Bölümü'nde Mesaj Editörü'nde Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, aşağıda da Değişiklikleri Kaydet'e baaaass. Oldu da bitti maşallah
Ay ben cıbıl cıbıl tartılıyorum vallaZaten gram gram gidiyo gitmiyo... Hayatta kıyafete 100 gr bile dayanamam hahaha ve de hoşgeldin :))
ben dukana ilk başlarken sabah aç karnıma tartılmıştım o anki kilomu baz aldım başlangıç kilosu olarak.
ondan sonra da her sabah kalkıp elimi yüzümü yıkayıp su bile içmeden ilk iş tartıya çıkıyorum,başlangıç kilomdan o an tartıldığımı çıkarınca genelde mutlu oluyoruum sonra hemen sütümle yulaf kepeğimi yiyiyorum.ama arada duraklamalarım olmuştu belki de o light kaşarlar yüzünden tüh yaa,neyse :)))
Ay bu tatlı hoşume gitti ve tadını da seveceğim galiba, yaşasın :))Bu arada senin ikonların mı çıkmıyor? ama aslında onlar çıkıyor Ben de bilmiyordum önce. Sonra araştırdım. Ayarlarda bir değişiklik yapıyorsun, hoopp, halay çeken mi istersiinnn, gülen mi, ağlayan mı, öpüşen mi heppssii oluyo :119::118: Kullanıcı kontrol paneline gir, Ayarlarım/Hesabım/Seçenekleri Düzenle. Orda en altta Çeşitli Seçenekler Bölümü'nde Mesaj Editörü'nde Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, aşağıda da Değişiklikleri Kaydet'e baaaass. Oldu da bitti maşallah
Ay ben cıbıl cıbıl tartılıyorum vallaZaten gram gram gidiyo gitmiyo... Hayatta kıyafete 100 gr bile dayanamam hahaha ve de hoşgeldin :))
valla bende öyleyim sapıttım ama artık her sabah aynı saatlerde bi kıyafetli bi iç çamaşırlarıyla çıkıyorum tartıya.
sapıttım yani karıştırıyorum artık kaç kilo verdiğimi iş yerinde excell dosya tutuyorum kıyafetli kıyafetsiz diye kafayı sıyırdım :) içim öyle rahat ediyo napiimm :)
Bu sıcakta yol ço zor geliyor gerçekten kolay gelsinn ..
Ben ne hallerimle tartılırdım ya wc öncesi sonrası su içmeden önce su içtikten sonra yemekten önce yemekten sonra vs
En sonunda tartıyı kilitlettim de 1 gün çıplak tartılıyorum artık ama yine ortaya çıkarmayı düşünüyorum tartıyı meraktan çatlıyorum
Arkadaşlar tecrübemi paylaşayım. ben yağ oranına çok fazla dikkat etmeden light ürünlerle dukan yaptım 2 haftada 1,5 kilo verdim.
Çıldırıp bıraktım. Size tavsiyem ne kadar yağsız beslenirseniz o kadar çabuk kilo veriliyor. Benim bi arkadaşım 40 gün gibi bi sürede 62 kilodan 48'e düştü dukanla.
Bilgilerinize...
aynen canım heleki sabah metrobüsler hiç çekilmiyor vallaa
ama ben akıllılık edip bu akşam karşıya teyzeme kalmaya gidicem o çengelköyde yer ümraniyede 10 dk mesafe
akşamda oyalanırım teyzemde yine 8 gibi çıkarım eve dönmek için :) 8 de çıksam 9:15te evde oluyorum :) 6da çıksam 8:30 şaka gibi İstanbul
Kilo vermen iyiyken güzel ama biraz yavaşlayınca haftada 1 tartılmak daha iyi gibi geliyor bana ..
merhaba kızlar. ben de dukan diyeti yapıyorum yazılarınızı mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum malum iş yerinde pek fırsat olmuyor. sizlere birşey sormak istiyorum. sp günlerinde her öğünde tüketmemek şartıyla sebze yazıyor bunun anlamı nedir ? bileniniz var mı? yani her öğün sebze yok mu demek istiyor? yoksa her öğün aynı sebzeyi yemek yok mu demek istiyor? kafam çok karıştı seyir evresinin üçüncü günündeyim bugüne kadar toplam 2,5 kilo verdim. yardımlarınızı rica ediyorum.
ben ara öğün yapıyorum bazen peyniri ama ben hep lor kullanıyorum artık. lightlara yarimin dediği gibi pek inanmıyorum artıkın.
başlarda hep onlar yüzünden zınk diye durdu kilo vermem bence:) A101de bir lor peynir var vakumlu poşette markasını unuttum eve gidince söylerim ama hem çok lezzetli hemde yağı çok çok az
hahaaaa cok guzel iyiki erkekmis disi olsaydi valla cevredeki erkek kopekler pek iyi gozle bakmazlardi.gulmeyin dedin ama ben cok guldummmm:))))
.
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)
of ya çok moralimi bozuyolar hergün masada bisürü sey yiyolar bitek ben tavuktur köftedir yiyorum içtiğim 1 bardak light kolayada yanlş yapıosn die laf ediolar çilek elma bi sürü meyve getiriyo ananem getrme diyorum sürekli bi yemekler sölüo atagmn 3. gününde biraz gerginim sanırım
Trafik çok büyük bir sıkıntı sırf bu yüzden bir gün İstanbulda yaşamak zorunda kalmam inşallah diyorum.
Çok güzel bir şehir ama gezeceksin göreceksin, ben ki Ankara'nın trafiğinde bile sinir harbi geçiriyorum.
Bir de yolda hiç bir şey yapamam bir kitap okuyabilsem hiç problem olmayacak da ..
Valla yavaşlasa da eksi 100 görsem bile görmek istiyorum yeter ki eksi göreyim veremicem diye korkularım var benim :)
Ama sen haklısın tabi yavaşsa bi anda haftada bir çok düşüş görmek daha zevk vericidir :)hihihihihi
ben daha önce dukan yaptım o light kaşarlar yüzünden hiç kilo veremedim :) şuan ağzıma yağ sürmüyorum :) hemen bırak hemen :) bende iç çamaşırlarıyla olan halimi baz alıyorum hadi hakkımızda hayırlısı :)
Trafik çok büyük bir sıkıntı sırf bu yüzden bir gün İstanbulda yaşamak zorunda kalmam inşallah diyorum.
Çok güzel bir şehir ama gezeceksin göreceksin, ben ki Ankara'nın trafiğinde bile sinir harbi geçiriyorum.
Bir de yolda hiç bir şey yapamam bir kitap okuyabilsem hiç problem olmayacak da ..
ahhh bende ankaraya gelin gelicem bakalım nasıl olcak her gelişimde kendime diyorum bak burası senin memleketin olacak diye ama yok daha alışamadımda ısınamadımda:)
ahhh bende ankaraya gelin gelicem bakalım nasıl olcak her gelişimde kendime diyorum bak burası senin memleketin olacak diye ama yok daha alışamadımda ısınamadımda:)
Ankara da yaşayanlardan biri de benim veeee trafiğine deli olanlardan biri de benim :)
ayy inanamıyorum yaaa,resmen farkında bile değilmişim,ohh mis gibi ne de olsa izinlilerden diye de utanmasam bir kalıp yicem hergün.hay allahım yaa.ben hiç bir yemekte falan o 1 damla zeytinyağını bile kullanmadım diyetim bozulmasın diye,geçen hafta ps günümde normalde light yoğurtla cacık yiyebilirdim tabiki ama normal yoğurtla cacık yedim diye vicdan azabımdan 11 km yürüdüm sporda ve 497 kalori harcadım,heder ettim kendimi.gelim görün ki hain light laşar tuzak kurmuş banaa.ayyy sağolun arkadaşlar ya bunu geç de olsa farkettiğime çok sevindim,hem ben de lorun tadını severim,ohh mis gibi yerim onu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?