Ankara da gerçekten çok sevilecek bir şehir değil bence.
Çok karamsar bir havası var gibi geliyor bana .
Böyle daha küçük sıcak doğal bir yer olacak bana ..
Ama senin sevdiceğin buradaymış öyle olunca her yer güzel gelir
Ben her şikayet ettiğimde İstanbul da olan arkadaşlarım o da trafik mi diye çıkışıyor ama sevmiyoruz iştee ..
Hosgeldin :) ben evde oldugum halde zorlaniyorum ne yesem diye..canim öyle yemek yapmak istemezde tonbaligi yiyorum..90.gün dedigin ne ki hemencecik gecer benim seyir 12.02.2013. bitiyor..
bu diyet çok uzun sürüyor sanırım bu uzun süre insanı korkutuyor..
of ya çok moralimi bozuyolar hergün masada bisürü sey yiyolar bitek ben tavuktur köftedir yiyorum içtiğim 1 bardak light kolayada yanlş yapıosn die laf ediolar çilek elma bi sürü meyve getiriyo ananem getrme diyorum sürekli bi yemekler sölüo atagmn 3. gününde biraz gerginim sanırım
dene bence de o tatlıyı,aslında normalde içine ceviz falan da konuyor da biz koymayacağız tabiki ama inan tadına bayılacaksınız,ben çok severim.aaaaaaa çok önemli bişeyi unuttum bunun içine normalde bisküvide konuyordu,hımmm o zaman onun yerine yulaf kepeği koyarız olma mı.h.sonu deneyeyim sizle de paylaşırım bakalım nasıl olcak.bu arada ikonlarla ilgili bilgi için sağol canım,bu akşam nöbetçiyim bol bol vaktim olacak.girip yapayım ayarlarımı da ben de halay çekeyim yahuu :)))))
hiiçç dert etme ben neler çektim atak evremde anneannem hamurlar mı açmadı elmalı pastalar mı uçuşmadı kim ne derse desin sakın bozma sonunda sevinen sen olacaksın bırak onları ne derlerse desinler. gergin olman çok normal atak evresi zor biraz ama sık dişini bak seyir gelince daha rahat olacaksın
5 kilo fazlam var az gibi geliyor ama verilmeyince verilmiyor cicim...
Ay bu tatlı hoşume gitti ve tadını da seveceğim galiba, yaşasın :))Bu arada senin ikonların mı çıkmıyor? ama aslında onlar çıkıyor Ben de bilmiyordum önce. Sonra araştırdım. Ayarlarda bir değişiklik yapıyorsun, hoopp, halay çeken mi istersiinnn, gülen mi, ağlayan mı, öpüşen mi heppssii oluyo :119::118: Kullanıcı kontrol paneline gir, Ayarlarım/Hesabım/Seçenekleri Düzenle. Orda en altta Çeşitli Seçenekler Bölümü'nde Mesaj Editörü'nde Standart Editör - Toolbar'ı işaretle, aşağıda da Değişiklikleri Kaydet'e baaaass. Oldu da bitti maşallah
Ay ben cıbıl cıbıl tartılıyorum vallaZaten gram gram gidiyo gitmiyo... Hayatta kıyafete 100 gr bile dayanamam hahaha ve de hoşgeldin :))
Cezerya bilirim beeenAslen Adanalıyız hihih Ama gerçeğini pek sevmem İçinde dediğin gibi bi sürü başka şeyler de var, öyle karışık şeyleri pek sevmem de ben :)) ama bu dediğini hatırladım. Nerde yedim bilmiyorum ama, ben de dicektim bisküvi vardı bi de içinde diye :) Nefis bişeydi Zaten bisküvili hafif tatlılara bayılırıımmm. Piramit pastanın da dukan usulünü yapsak ayyy :S
Cezerya bilirim beeenAslen Adanalıyız hihih Ama gerçeğini pek sevmem İçinde dediğin gibi bi sürü başka şeyler de var, öyle karışık şeyleri pek sevmem de ben :)) ama bu dediğini hatırladım. Nerde yedim bilmiyorum ama, ben de dicektim bisküvi vardı bi de içinde diye :) Nefis bişeydi Zaten bisküvili hafif tatlılara bayılırıımmm. Piramit pastanın da dukan usulünü yapsak ayyy :S
Bi de peynir konusunda, ben Tahsildaroğlu'nun light peynirini alıyorum. Sadece kahvaltıda yiyorum gerçi. Ondan bişey olur mu kii :44: Light başka peynir falan yemiyorum. Bir de lor işte. Sebze günlerimde doğru düzgün sebze bile yemiyorum ki ben yaa :S Az sebze yediği için zayıflamamak diye bir şey var mıdır :44: Tatlandırıcıyı çok kullanınca zayıflamamak diye bir şey var mıdır :44: Başka ne yapıyorum ki ben acaba? Ben neerrrddeee yanlış yaptııımmmm!!! :122:
ayy çok komiksin sen yaa,çok güldüm akşam akşam :)))
kahvaltıdaki light peynirin zararı yoktur tahmin ediyorum. tatlandırıcının ve sebzenin de kilo aldırdığını hiç sanmam.ama bu normal tatlandırıcılardan kullanıyorum ben basmalı olanlardan çünkü şekersiz çay kahve içemiyorum fakat onların zararlı olduğunu duyup duruyorum.unutkanlık falan yapıyormuş ileride.onun için splenda sipariş vericem şimdi.çünkü splenda tatlandırıcı değil,şeker değil ama tatlı.yani içlerindeki en zararsızı bu bildiğim kadarıyla .
of ya çok moralimi bozuyolar hergün masada bisürü sey yiyolar bitek ben tavuktur köftedir yiyorum içtiğim 1 bardak light kolayada yanlş yapıosn die laf ediolar çilek elma bi sürü meyve getiriyo ananem getrme diyorum sürekli bi yemekler sölüo atagmn 3. gününde biraz gerginim sanırım
Hehehehbende aydınlandım böylece
Benim çıkma saatim geliyor hazırlanayım yavaştan yarın tekrar gelmeye çalışırım işlerim hafiflerse :) bu foruma bayıldım :) herkes fikirlerini paylaşıyor :)
Yarın görüşmek üzere bol bol bol eksili günler kızlar :)
aaaa delyyy inanmıorum sende mi adanalısın? bende adanalıyımmmm cok sewindimmm burada bi hemserimiii buldugumaaa
%100 bitkisel Bende onu kullanıyorum
Ayyy :S Yavruumm! Neyapalım be güzelim. Bizim hayatımız da artık böyle. Kader utansın...hihihihi Volta atan smiley var mı heheh
Heheheh
Valla ben de bunun yüzünden iş yapamıyorum, o derece :Shihihi sonum hayrolsun
Heee :)) Enee! Sende mii!? Benim doğum yerim orası ama kalmamışım ben orda. Yine de toprağım tabi
Bi de bişey daha sorup çıkiyim. Öğlenleri bazen normal yoğurt yiyorum restoranda. O etkiliyo mudur peki :44: Kesiyim bari tamamen onu daEtkiliyodur heralde di mi? Kendi kendime cevap veriyorum ama yine de cevap bekliyorum işte :) Çok mu etkiliyodur ki yani, onu merak ettim :44:
Çıkıyorum kızlaaarr!! iyi akşamlaaarr!!!
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)
moralini bozma,ilk başlarda gerçekten gergin oluyor insan.ne yiceğini ne yapacağını bilmiyorsun.bir de çevrede dukanı bilmeyen herkes bıdır bıdır bişeyler sorup duruyor.ayyy yok artık bu kadar et yiyip nasıl kilo vericen hiç aklım almıyor,ayyy nasıl diyet bu bütün diyetisyenler sebze verir bu nasıl sebzeyi kısıtlar,olur mu canım öyle saçma şey falan diye bilip bilmeden konuşurlar.bunlar da insanı çok geriyor.senin onlara vereceğin en güzel cevap kaybedeceğin kiloların olacak :))))
bak mesela ben otelde çalışıyorum,burda da her yer bubi tuzağı gibi.mutfağa giriyorum binbir çeşit yemek,bir bakıyorum 5 çayı çıkmış kuru pastalar,kuruvasanlar,börekler,kahvaltıya bir bakıyorum jambonlar,nutellalarr,fındıklar ama zaman geçtikçe ona da alışıyor insan.
inanır mısınız artık canım falan da o kadar deli gibi çekmiyor hiç bişeyi.hatta sanırım bu diyet bittikten sonra ben normal hayata adapte olup eskiden yediklerimi yiyemicem gibi geliyor.
otelde de bir sürü çalışan var.ilk başlarda bana da bir sürü laf eden vardı ama ben onlara gülüp geçtim,zamanı gelince görürsünüz dedim.
hatta az önce koca göbekli bir abimiz var takılıp duru bana,sordu kaç oldu 7 kilo mu hala dedi.ne yedisi yaa 8.5 oldu dedim.ohoo niye 30 vermedin diye hala didişiyor benle.gülüp geç hepsine en güzeli.ayy çok uzun yazdım dimi ama için rahat olsun,eminim buradaki pek çok kişi benzer süreçlerden geçmiştir.bu arada umarım yediğin köfte dukana uygundur ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?