kilo verebilen veremeyen herkese kocaman kocaman
eksileriniz bol olsun bebeklerrrr
Eki Görüntüle 405715
haklısın canım dün akşam kıymalı yumurta yedim ben bunu 3 günde yerim filan dediler oysa çokta değildi yani.. anlamalarını beklemiorm ben istediğim kiloya düşeyim yeter bu arada köfteler uygun cnm baharat ve kıyma sadece soğandır ekmek içi filan koydurmuyorum :)
ben niye +500le uyandımki bugün =(( kilo vermemek koymuo ama geri almak fena =// ne etkilediki acaba bu kadar :S hiç kaçamak da yapmadım, dün her zamanki gibi beslendim. Peynir olarak yörsanın lor peynirini tüketiorum. her şeyin lightını yiyorum ama neden veremedim ki =/ önceki gün 300gr verdim die sevinmiştim ne güzel, fazlasıyla geri geldi anlamadım ='((
ben niye +500le uyandımki bugün =(( kilo vermemek koymuo ama geri almak fena =// ne etkilediki acaba bu kadar :S hiç kaçamak da yapmadım, dün her zamanki gibi beslendim. Peynir olarak yörsanın lor peynirini tüketiorum. her şeyin lightını yiyorum ama neden veremedim ki =/ önceki gün 300gr verdim die sevinmiştim ne güzel, fazlasıyla geri geldi anlamadım ='((
ayy çok komiksin sen yaa,çok güldüm akşam akşam :)))
kahvaltıdaki light peynirin zararı yoktur tahmin ediyorum. tatlandırıcının ve sebzenin de kilo aldırdığını hiç sanmam.ama bu normal tatlandırıcılardan kullanıyorum ben basmalı olanlardan çünkü şekersiz çay kahve içemiyorum fakat onların zararlı olduğunu duyup duruyorum.unutkanlık falan yapıyormuş ileride.onun için splenda sipariş vericem şimdi.çünkü splenda tatlandırıcı değil,şeker değil ama tatlı.yani içlerindeki en zararsızı bu bildiğim kadarıyla .
etkiliyordur tabi ya.sonuçta tam yağlı yoğurt,tam yağlı ayran onlar da.ben dışarda yemiyorum yoğurt falan,light bulunmuyor genelde restaurantalardamesela salı günü tatildi ya annemlerle dışarıda biyere kahvaltıya gittik light peynirlerimi verdim garsona bunla bir sahanda yumurta yapar mısınız yağsız diye,neyse ki hoş karşıladılar.bundan sonra light ayran ve light yoğurtları da yanımızda taşıcaz galiba,eee ama napalım restaurantlar da light ürün bulundursun dimi ama :))))
var var ben varım bende 2 haftadır 500, 800 gr veriyorum başlarda çoktu ama benim yürüyüşlerim azaldı ondan diye düşünüyorumsanırım ben de duruluyorum ühü. regl oldum diye mi oldu? daha önce sordum ama? bilen varmidir acep?daha önceki haftalarda 1,4 veriyordum 2 haftadır yarım kilo yarım kilo....sizce düzelir mi bu? daha önce bunu yaşayan var mı aranızda?
bende kıyafetlerimle ve gün sonunda tarıda 60 ı görünce güçlendirmeye geçmek istiyorumiç çamaşırlarıyla gerçek verdiğimiz kilo takip edilebiliyor güzel ama ben kıyafetlerimle de çıktığımda tartıda güzel bi sayı görmek istiyorum psikolojim bozuluyo yoksa :)
kolay gelsin sana :)
tebrikler güçlendirmeye 1 kg kalmış ne kadar oldu diyete başlayalı?sabah aç karnına pijamalarla tartılıyorum 200-300 gr düşüyorum psikolojik olarak iyi geliyor
tebrikler güçlendirmeye 1 kg kalmış ne kadar oldu diyete başlayalı?
Beğendi sever misin? Ben çok severim de bi beğendi yaptım onu anlatabilirim.Bi de eğer yakınlarında kebapçı varsa (kebepçının en sevdiği müşteri olduğumdan bana ücretsiz yapıyor ama ücret karşılığı da yaptırabilirsin) bütün şirinliğini kullanıp patlıcanını, biberlerini falan közlet.(Patlıcanlar bostan patlıcanı olsun) ben tütsülü tatları çok sevdiğimden bana bu şekilde pişmiş şeyler çok lezzetli geliyor.Eğer imkanın yoksa patlıcanları fırında ALİMİNYUM FOLYOYA sararak közle(Ne alakası var bilmiyorum ama bi yemek programında duymuştum.Bu şekilde patlıcanların içeri kararmıyor.
merhaba kızlar. ben de dukan diyeti yapıyorum yazılarınızı mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum malum iş yerinde pek fırsat olmuyor. sizlere birşey sormak istiyorum. sp günlerinde her öğünde tüketmemek şartıyla sebze yazıyor bunun anlamı nedir ? bileniniz var mı? yani her öğün sebze yok mu demek istiyor? yoksa her öğün aynı sebzeyi yemek yok mu demek istiyor? kafam çok karıştı seyir evresinin üçüncü günündeyim bugüne kadar toplam 2,5 kilo verdim. yardımlarınızı rica ediyorum.
bişey sormak istiyorum hardal ille de dijon hardalı mı olmalı ne farkı var ki,evde benim kühnenin orta acı mı ne hardalı var onu kullansam olmaz mı.zaten bu yaşıma kadar hiç sevmediğim bişeydi hardal ama en azından yoğurtla karıştırıp sos yapayım.dijon olmasa olur mu ?
mrb arkadaşlar dukan diyetini 1 hafta yapıp bırakmak kilo verdirir mi
ya itiraf edeyim galiba benim de acıkmış ki durmadan hayaller kuruyorum ama bunun suçlusu da kendimim çünkü bugün neredeyse hiç bişey yemedim
sabah bir bardak sütle yulaf kepeği yiyip evden çıktım.bugün protein günüm.işyerime gelince 2 dilim yağsız beyaz ve 2 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.öğle yemeği yemedim,saat 2 gibi 3 dilim yağsız kaşar peyniri yedim.aralarda da kahve.hepsi bu.sanırım onun için hep yemek düşünüyorum,neyse bir an önce akşam olsun da doysun karnım :)
bu diyet çok uzun sürüyor sanırım bu uzun süre insanı korkutuyor..
valla belli olmuyor ki işte bazen sadece yemekle de ilgili değil bence.sporu yürüyüşü düzenli hale getirmek gerekiyor,mesela hergün yapıp bir gün yapmıyorsan o bile etkiliyor.yada içtiğin sudan açıkçası wc'ye ne sıklıkla gittiğine kadar herşey etkiliyor.ben mesela wc girmeden asla tartılmıyorum.yada regl dönemi olduğunda ister istemez şişlik oluyor.hiç sıkma canını hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz zaman zaman.önemli olan o kilolara siz ne yaparsanız yapın ben sizi yenicem diyebilmek :)
,yarın sabah tekrar tartılıp bildir bakalım bi değişiklik olacak mı ?
off offf kızlar bugün bize halam ve kuzenim geldi bu diyeti uyguluyolarmış ana kız bende fena gaza geldim agustosta düğünüm var kurtulmam lazım bu kilolardan off offf umarım bu sefer olcak:)
ben atak ve seyir yapmadım direk güçlendirmeden başladım yani hergün meyve yiyorum.
canım biraz açıklar mısın.direk güçlendirmeden başladım diyorsun, meyve dışında günde 1-2 dl ekmek, haftada 1-2 ödül ve nişastalı besin de tüketiyor musun? bir de kaç haftada kaç kilo verdin acaba?güçlendirmeye geçersem kilo vermem durur diye korkuyorum, ama seyiri de yapamıyorum artık.güçlendirme mi yapsam acaba ben de, en azından kontrollü kaçamak yapmış olurum.
Günaydın dukan güzelleri :))
Biraz sonra yoğun bir gün başlar, kişiler ve olaylar bastırmadan bir günaydın diyeyim dedimmmmm
Azcık çene yapayım da gideyim sonraDün fark ettim ki diyetisyenim kilo almış Dukanı anlatsam mı dedim içimden hehehehehe Sonra vazgeçtim
Doktorların dijital tartısından nefret ediyorum beni 88 kilo tarttı, ohaaaa dedim içimden kendi dijitalimde bile o kadar çıkmıyorum ben, boyumu da 166 ölçtüler, kime söylediysem inanmadı ahahahahaha herkes sen 166 isen ben şuyum buyum hesabını yaptı ve benim 169 olduğuma kanaat getirdiler
Boyumu yerlerde süründürüp kilomu da tavan yapınca bana obez muamelesi yaptı kadın ona üzüldümyoksa ben ne olduğumu biliyorum
Sonraaa dün oda arkadaşlarıma ilk defa kilomu söyledim, hepsi dondu kaldı, ee ben onlara söylemiştim kilomu açıklarsam şok olursunuz diyegörüntüm ve tartı çok farklı şeyler söylüyor demiştim ben onlara Ayyyy işte böyle , hayat devam ediyorrrr :)
o dijital tartılar allahından bulsun... benim psikolojimi o çökertti... dijital tartı aldığım gün başladım kaçamaklara... şimdi bi sıkı sıkı tutunamıyorum dukana... ama becericemm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?