Bilirim o durumu, dibine kadar yaşadım (dibine kadar yaşamak da nasıl oluyosa) Dedim ki o kadar uğraş, emek harca, ağla, zırla kadın seni iki dakikada obez yapsın, ayyy bir de yanında öğrenci vardı, acır gözlerle baktı banaa böhüüüü.
Çıktım odadan ne için uğraşıyorsun ki dedim, sat anasını, ye ne istiyosan amaaa sonra ne olacakkk koca bir popo, içine giremediğim elbiseler, yüzüne bakılmayacak bir hatun, sonra kendime geldim hemen :)
Diyetisyenime gittim, beni bir güzel motive etti, verdiğim parayı geri almam için beni yönlendirdi, üstüne bir de teeee ekim ayına verdikleri ultrason randevumu öne çekmek için bana yardımcı olmayı teklif etti, ayyy dedim insanlık ölmemiş :)) Kapıya kadar da uğurladı, kendimi bir özel hissetttim bir özel hissettim anlatamam :)
Haa bir de şöyle bir durum var gittiğim hastane benim personeli olduğum üniversite ama muamele berbat....
ben niye +500le uyandımki bugün =(( kilo vermemek koymuo ama geri almak fena =// ne etkilediki acaba bu kadar :S hiç kaçamak da yapmadım, dün her zamanki gibi beslendim. Peynir olarak yörsanın lor peynirini tüketiorum. her şeyin lightını yiyorum ama neden veremedim ki =/ önceki gün 300gr verdim die sevinmiştim ne güzel, fazlasıyla geri geldi anlamadım ='((
Bugün 4saat yürüdüm çarşı pazar gezdim.59.900 sabah tartıda gördüğüm rakamlar :) öyle keyiflendim ki diyete daha bir sıkı sarıldım.Bu sefer verdiğim kiloları koruyacağıma olan inancım iyice artıyor... pantalonlar rahat bir yerlerimdem çıkıntı olacak diye hırka giymekte yok artık..içime çekmeye çalıştığım göbeğimde :) çok mutluyum...55 olana kadar devam:)))
kızlar selam tekrardan,
dün gurmenetten siparişlerimi verirken goji berry de alacaktım.sonra aklıma geldi bizim buralarda Tuğba Kuruyemiş var,baya bir zincirleri var.Eskişehir,İzmir,İstanbul,Denizli,Aydın,Uşak gibi illerde varmış.olmadığı şehirlere de internetten satışı varmış zaten.ben sordum goji berry kilosu 38 liraymış.yani 100 gramı 3.8 lira.internette diğer kanallarda daha pahalı satıyorlar.temin etmek isteyenler olursa bilginiz olsun.neyse saat 22:00 olmuş,yeter artık bu kadar fazla mesai.haydi bakalım ben kaçar,yarın görüşürüz ve umarım herkes yarın güne bolll eksilerle başlar da hafta sonuna moralli gireriz :))))))
var var ben varım bende 2 haftadır 500, 800 gr veriyorum başlarda çoktu ama benim yürüyüşlerim azaldı ondan diye düşünüyorum
bende kıyafetlerimle ve gün sonunda tarıda 60 ı görünce güçlendirmeye geçmek istiyorum
tebrikler güçlendirmeye 1 kg kalmış ne kadar oldu diyete başlayalı?
canım benim çok sağol.Allah size de en kısa zamanda nasip etsin..nasıl sakin olayım nasıllbu aralar çok taktım kafama onlarda bana taktı öyle gül gibi geçinip gidiyoruz yağlarımlaa
2 ayda vermem lazım artık hadi olmadı 2,5 ay yiterr yhaa yiteeerrr
adı gibi duru ömrü olur inşşdeniz ismini çok severim kuzenim doğduğunda koymuştum ben adını
evlenip kendi çocuğum olup koymayı akıl edemedim hiiçneyse artık kullanıldı bir daha olmaz
bende zeynep ismine bayılırım onuda kardeşime koydum Zeynep Sude
bizim isimlerde bellikızım Mina , Oğlum Serhan... ama bizimde şu düşüncemiz yok değil :) Mina Selin... Serhan Mutlu...
süper miray çok sevindim.benim de böbrek değerlerim(üre v.s) çok iyi şükür.bugun cuma eminim çok yoğun olucak yine...
o yüzden saygıdeğer doktorum levent amcanın yorum ve tedavi yöntemini kısaca özet geçiyorum sizlere... biçok arkadaşımız bilir ki; ciddi bir kansızlık sorunu olan ben, diyete başladığımdan beri her ay rutin kontrollerimi yaptırıyorum... ilk ay pek değişme göremesem de; ikinci ay ki kontrole gittiğimde kan seviyemde ciddi bir şekilde yükselme olduğunu gördük... bunun en önemli sebebi, ilk aylarda kırmızı et ve sakatat çok tükettim... doktorumun verdiği ilaçları kullanmadım nefret ediyorum ilaç içmekten hele bi de kokuyosaa (öğğkk)... normal seviyenin 0.2 değer altında şu an kan ve demir değerim... levent amca bizim aile doktorumuz ve allah razı olsun ki ne istersek yapar, ne istersek ona bakar... pazartesi günü gittiğimde şeker adam bayılıcaktı beni gördüğünde... süpersin çok güzel zayıflamışsın tebrikk ediyorum valla,harika bi diyet yapmışsın çok zor ama başarabilmişsin, sıkı bi diyettir diyip durdu... tabi bu çok dolanan böbreklerde sorun oluşurmu mevzusu benim de kafama takıldığından onu da sormuştum, çok su içersen bişey olmaz ama yine ona da bi bakalım istersen demişti... o akşam tahlillerimi verdim ve annem dün sonuçları göstermiş... valla miray ablama bravo fıstık gibi olmuş demiş... ne böbreklerde bi sorun var ne de başka bişey... maşallah diyelim ama kolestrolüm şekerim tansiyonum kanım demirim... herşey harika... demir seviyem biraz düşük bunun için ilaç vermiş bunu mutlaka içsin ve evlendiği gibi de çocuk yapsın yaşı geçmeden demiş... evlenene kadar bu ilacı düzenli kullansın biraz sebze ve meyve mutlaka diyetine eklesin o zaman herşey daha güzel ve kolay olucak demiş... ben hayatım boyunca sebze ve meyveden nefret ettim zaten... ama ne hikmettir ki; hergün sebze yiyiyorum (mesela günde 1 adet közlenmiş biber veya çeyrek salatalık) onun dışında meyveymiş sebze yemeğiymiş hiç işim olmaz...bunca zamandır bu kadar kansız dolaşmamın sebebi de bu zaten... dün akşam itibariyle ilacımı içmeye başladım... valla da aksatmıycam billa da aksatmıycam... ZeynepSu ve AliAydın'a ne kadar erken kavuşursak o kadar iyi bizim için... çok gevezelik yapmadan net olarak şunu söyleyebilirim ki; bu diyet kontrollü bi şekilde yapıldığında gerçekten korkusuz bi şekilde yapılabilir... ben çok şanslıyım ki ; levent amca gibi şeker bir doktora sahibiz... vücudumuzda neyi öğrenmek istiyorsak hemen yardımcı olabilecek iyi bir doktorumuz var... ondan Allah razı olsun... ve sizlere bir dipnot-bu adam devlet hastanesi doktoru-... ben hep alışmıştım devlet hastanesinde baştansavma muayane eden doktorlar görmeye...
hayatım valla sen hiç 88 kilo durmuyorsun...o dijitaller zaten aldığın nefesi yazıyor uyuz oluyorum..Bilirim o durumu, dibine kadar yaşadım (dibine kadar yaşamak da nasıl oluyosa) Dedim ki o kadar uğraş, emek harca, ağla, zırla kadın seni iki dakikada obez yapsın, ayyy bir de yanında öğrenci vardı, acır gözlerle baktı banaa böhüüüü.
Çıktım odadan ne için uğraşıyorsun ki dedim, sat anasını, ye ne istiyosan amaaa sonra ne olacakkk koca bir popo, içine giremediğim elbiseler, yüzüne bakılmayacak bir hatun, sonra kendime geldim hemen :)
Diyetisyenime gittim, beni bir güzel motive etti, verdiğim parayı geri almam için beni yönlendirdi, üstüne bir de teeee ekim ayına verdikleri ultrason randevumu öne çekmek için bana yardımcı olmayı teklif etti, ayyy dedim insanlık ölmemiş :)) Kapıya kadar da uğurladı, kendimi bir özel hissetttim bir özel hissettim anlatamam :)
Haa bir de şöyle bir durum var gittiğim hastane benim personeli olduğum üniversite ama muamele berbat....
kızlar güçlendirmede 5,günüm..
- göremedim henüz ama aynıyım.
bugün sp yapıyorum...
Günaydın!
Ay ben uyanamıyorum bu günlerde yaa :S Fiilen uyanıyorum da, beynim uyuyo, gözlerim kapanıyoo. Metabolizmam iyice yavaşladı herhalde, kilo da o yüzden veremiyorum :44: Dukan amcam diyo ya diyete devam ettikçe belli bi zamandan sonra vücut en az enerjiyi harcamak için uyuşuklaşır diye.. Aman be vücuutt! Alt tarafı diyet yapıyoz.. Büyütecek ne var. Sanırsın iğne ipliğe döndük...
hayatım valla sen hiç 88 kilo durmuyorsun...o dijitaller zaten aldığın nefesi yazıyor uyuz oluyorum..
sen süpersin süper:119:
bugun cuma eminim çok yoğun olucak yine...
o yüzden saygıdeğer doktorum levent amcanın yorum ve tedavi yöntemini kısaca özet geçiyorum sizlere.............
ve sizlere bir dipnot-bu adam devlet hastanesi doktoru-... ben hep alışmıştım devlet hastanesinde baştansavma muayane eden doktorlar görmeye...
seyir gibi yapıyorsun ama güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 kez 200gr civarı nişastalı yiyecek yiyebiliyorsun.haftada bir öğün ödül yemeği.1 porsiyon meyve yulaf kepeği yanında 2 dilim tahıllı ekmek ekleniyor..patates çok önerilmiyor ve beyaz pirinç...bakalım bu hafta iyiydi. haziran sonuna kadar 2-3 kilo daha versem süper olacak...ben güçlendirmeyi daha okumadım hee:26:
mantığı ne güçlendirmenin... seyir gibi yapılıp ödül öğünlerimi oluyo ki
bu arada 1 gün sp.protein perşembesi diyor dukan..seyir gibi yapıyorsun ama güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 kez 200gr civarı nişastalı yiyecek yiyebiliyorsun.haftada bir öğün ödül yemeği.1 porsiyon meyve yulaf kepeği yanında 2 dilim tahıllı ekmek ekleniyor..patates çok önerilmiyor ve beyaz pirinç...bakalım bu hafta iyiydi. haziran sonuna kadar 2-3 kilo daha versem süper olacak...
bu arada güçlendirmenin 2. yarısında bunlar 2 ye çıkıyormuşşşşş
140 gün güçlendirme yapacağım bu arada..
seyir gibi yapıyorsun ama güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 kez 200gr civarı nişastalı yiyecek yiyebiliyorsun.haftada bir öğün ödül yemeği.1 porsiyon meyve yulaf kepeği yanında 2 dilim tahıllı ekmek ekleniyor..patates çok önerilmiyor ve beyaz pirinç...bakalım bu hafta iyiydi. haziran sonuna kadar 2-3 kilo daha versem süper olacak...
bu arada güçlendirmenin 2. yarısında bunlar 2 ye çıkıyormuşşşşş
140 gün güçlendirme yapacağım bu arada..
iyi tabi ama insan kendini kötü hissediyor sanki çok yiyormuşum gibi.bu hafta seyirden farklı bir tek 1Mayıs ta gittiğim piknikte lavaş yedim(ödül niyetine) vicdan azabından öldüm..gerisini aynı seyir gibi yapıcam sp günü hariçe iyimiş.... ben hiç okumaya cesaret edemiyorum oraları valla... sonra dayanamam diye
ppfffffffffff........ sıkıntı bastı
iyi tabi ama insan kendini kötü hissediyor sanki çok yiyormuşum gibi.bu hafta seyirden farklı bir tek 1Mayıs ta gittiğim piknikte lavaş yedim(ödül niyetine) vicdan azabından öldüm..gerisini aynı seyir gibi yapıcam sp günü hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?