Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşttt derler adama... kız buralarda personel hep öncelikli... ne randevusu... randevusuz alıyolar valla

almak olarak dusunme onuu,,bzn vücut su tutuo sanırım ama gunden gune fark edebilio..ben sırf bu yuzden artık haftada 1 tartılıorum..

bende cok uzun süredir kotlarımı artık rahatlıkla giyiorum we small beden t-shirt.lerle bile göbeğim yanlarım pörtlemeden giyinebilio olmak,,acayip bi özgüwen werior.cok mutluyum aynen sen gibi :)

Tugba kuruyemişi bende duyurmustum burdan hatta firma ile irtibatada geçtim.ama suan ellerinde yokmus we yaklasık 1-1,5 aydan öncede gelmicekmiş ellerine..o nedenle bende bizim ordaki aktardan yada gurmenetten siparişim oldugunda ordan alıorum..

bende yaklaşık 1 aydır haftada 600-700 grm civarı weriorum..napalım diorum artık gitsinde bunada şükür :)

Herkese günaydin Dukancanlar..:) Dün dogum günümü kutlayan tüm dukancanlara tesekkür ediyorum.. Dün kisir,poaca pasta vardi menüde ama ben sadece pastanin tabanindan iki catal aldim.. Kücük oglum sen yemezsen bende yemem diyerek kollarini koynuna koyunca onun elinden yedim..Oglum icin yazmis olduguz güzel sözler icinde ayrica tesekkür ederim..Dedesine bir buket kirmizi gül aldirmis birde not yazmis..Annecim seninle cok güzel saman (zaman) geciriyoruz dogum günün kutlu olsun seni cok seviyorum..Aldigim en güzel hediyeydi..

Bu sabah hic halim yok felaket yorgunluk var..ilerleyen saatlerde daha iyi olurum insallah..

Miraycim sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim..Rabbim herseyi diledigin gibi sunsun sana.. Hamarat hatun keske deseydin ya sabah sabah güldürdün beni Allah senide güldürsün kilo vererek insallah..

Son düzenleme:
canım benim çok sağol.Allah size de en kısa zamanda nasip etsin..
süper miray çok sevindim.benim de böbrek değerlerim(üre v.s) çok iyi şükür.
karalama yani aksini söyleyenler.

hayatım valla sen hiç 88 kilo durmuyorsun...o dijitaller zaten aldığın nefesi yazıyor uyuz oluyorum..
sen süpersin süper:119:

kızlar güçlendirmede 5,günüm..
- göremedim henüz ama aynıyım.
bugün sp yapıyorum...

Günaydın!

Ay ben uyanamıyorum bu günlerde yaa :S Fiilen uyanıyorum da, beynim uyuyo, gözlerim kapanıyoo. Metabolizmam iyice yavaşladı herhalde, kilo da o yüzden veremiyorum :44: Dukan amcam diyo ya diyete devam ettikçe belli bi zamandan sonra vücut en az enerjiyi harcamak için uyuşuklaşır diye.. Aman be vücuutt! Alt tarafı diyet yapıyoz.. Büyütecek ne var. Sanırsın iğne ipliğe döndük...

benimde son zmnlarda senden farkım yokk..sabahları resmen o yataktan kalkarken,,,yatak yapısıor banaaaaaa gitme deyeydimmmm,,acaydımmm sıcacıkkkk kollarımııı,,kalkmayaydınn üstümden derr gibii

Yarim, sonuçlarının iyi çıkması çok güzel. İlaçlarını sakın ihmal etmeeee Bebişlere kan can lazım olacak hihihi

kızlar güçlendirmede 5,günüm..
- göremedim henüz ama aynıyım.
bugün sp yapıyorum...

ben güçlendirmeyi daha okumadım hee:26:
mantığı ne güçlendirmenin... seyir gibi yapılıp ödül öğünlerimi oluyo ki
seyir gibi yapıyorsun ama güçlendirmenin ilk yarısında haftada 1 kez 200gr civarı nişastalı yiyecek yiyebiliyorsun.haftada bir öğün ödül yemeği.1 porsiyon meyve yulaf kepeği yanında 2 dilim tahıllı ekmek ekleniyor..patates çok önerilmiyor ve beyaz pirinç...bakalım bu hafta iyiydi. haziran sonuna kadar 2-3 kilo daha versem süper olacak...
bu arada güçlendirmenin 2. yarısında bunlar 2 ye çıkıyormuşşşşş

140 gün güçlendirme yapacağım bu arada..

bu arada 1 gün sp.protein perşembesi diyor dukan..

e iyimiş.... ben hiç okumaya cesaret edemiyorum oraları valla... sonra dayanamam diye
ppfffffffffff........ sıkıntı bastı

e iyimiş.... ben hiç okumaya cesaret edemiyorum oraları valla... sonra dayanamam diye
ppfffffffffff........ sıkıntı bastı
iyi tabi ama insan kendini kötü hissediyor sanki çok yiyormuşum gibi.bu hafta seyirden farklı bir tek 1Mayıs ta gittiğim piknikte lavaş yedim(ödül niyetine) vicdan azabından öldüm..gerisini aynı seyir gibi yapıcam sp günü hariç

Son düzenleme:
dün akşam yaptığım güzel ekmeklerim

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

ben yeni başladım ve kitapta alamadım 6 aylık bebeğim var çıkmak zor oluyo. yani biraz dukana ace miyim . Güçlendirme döneminden başladım emzirdiğim için . Dukan kahvaltısı nasıl oloyu tabi güçlendirme evresi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…