Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Eline sağlııkkk!! Benimki hayatta bu kadar kabarmıyor. Hiç kabarmıyor ki zaten :S hehhe Kabartma tozu koysam olma mııı :44:

mayayla kabartamıyosan kabartma tozuyla hiç kabarmaz... tairifin orjinalinde kabartma tozu var ben denedim ama kabarmadı o yüzden mayayla değiştirdim... şu ekmeğin yarısını bile yiyemmiyorum ben 1 günde...

mayayla kabartamıyosan kabartma tozuyla hiç kabarmaz... tairifin orjinalinde kabartma tozu var ben denedim ama kabarmadı o yüzden mayayla değiştirdim... şu ekmeğin yarısını bile yiyemmiyorum ben 1 günde...

Sen çok güzel yapıyosun mmmmm Bi de kabartma tozuyla denerim bakalım. Olmadı, kabarmadan yiyorum zaten, napalım :)

yağsız olmak kaydıyla peynir.domates salatalık vs.yumurta ..yeşil zeytin olablir mesela..

kızlarrrr atak döneminde süper kilo verdim yaklaşık 4 gündür seyirdeyim ama veremiyorum Normal dimi... Veririm yani. Sebzelerin suyu dimi bu :))) Yok Yok pes etmek yok veririm :)))

çoooooooooooook yoruldum....
artık ofisteyken aklıma geldikçe spor yapmayı düşünüyorum....

* ayakta dik durup dizlerimi ve kollarımı hiç kırmadan avuç içlerimi ayak parmaklarıma veya yere değdiriyorum (50 adet)
* ayakta dik durup sağ ve sola eğiliyorum (60 adet)
* ayakta dik durup duvara ellerimi yaslayıp duvar şınavı çekiyorum (50 adet)

evde dün akşam bi adımsayar buldum onu da taktım göğüs arama :26: bakıyım akşam yatana kadar kaç kalori harcamış olucam bu hareketlerle... ve tabi eve 30 dk yokuş tırmandıktan sonra ulaşıcam...

dukan güzelleriiii!

yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................

haydaaaaa

bir de hatunlarım hani geçen gün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme vardıya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......

Son düzenleyen: Moderatör:

TEBRİKLER.... ozaman çizelge değişim zamanı bence

[/B]

süpermiş valla öyle coskulu yazmışsın ki kendim vermiş gibi sevindirik oldum

dün bir tane öğretmen arkadaşım daha doğrusu abimiz telefon açtı.direkt o listeyi bana yolla dedi.dedim abi ne listesi.diyet listesi ne olacak dedi.ey allahım abi bunda liste yok netten araştır kitabını vereyim sana oku dedim.ay bu arada kitabım da bir değerli ki kimseye vermiyorum her isteyene bir arkadaşta diye yalan söylüyorum valla.tövbe tövbe:))

günaydıınnn kıssslarr

bende sabahki kadın doğum randevuma gittim. kist mist kalmamış!!!hamilelik düşündüümü bilioo hemen folikasit yazayımm dediii.

yokk dedimm bebek düşünüuorz ama önce birass daha kilo vermeliymmD

-400 le başladm bu güne 71.400ümmm..

canım şimdi bizim aldığımız light peynirler tamamen yağsız değil malesef.. saf protein de değiller içinde yağ ve karbonhidrat da var.. bu sebeple bloglarda öyle yazıyor.. mesela benim aldığım light peynir (burada iki marka vvar sadece içim ve yörsan) yağı %47 azaltılmış.. başka da yok belki büyük marketlerde vardır sizin oralarda bilmiyorum..

kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???

ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)

çamaşırlarımla tartılıyorum ben..

700 gr vermişim bu arada ve 3 gündür de tuvalete çıkmıyorum hepsi içimde

senin aşaman en keyifli aşamalardan bence son 2 kilo muhteşemm. kitabıda verme bence herkes azmedip edinsin benim kitaplarım çok kıymetlidir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…