Eline sağlııkkk!! Benimki hayatta bu kadar kabarmıyor. Hiç kabarmıyor ki zaten :S hehheKabartma tozu koysam olma mııı :44:
mayayla kabartamıyosan kabartma tozuyla hiç kabarmaz... tairifin orjinalinde kabartma tozu var ben denedim ama kabarmadı o yüzden mayayla değiştirdim... şu ekmeğin yarısını bile yiyemmiyorum ben 1 günde...
yağsız olmak kaydıyla peynir.domates salatalık vs.yumurta ..yeşil zeytin olablir mesela..ben yeni başladım ve kitapta alamadım 6 aylık bebeğim var çıkmak zor oluyo. yani biraz dukana ace miyim . Güçlendirme döneminden başladım emzirdiğim için . Dukan kahvaltısı nasıl oloyu tabi güçlendirme evresi için
yarim ne kadar zamanda verdin kilolarını??
26.01.2012 başlangıç tarihim...
26.01.2012 başlangıç tarihim...
kaç kilo verdin atak döneminde
dukan güzelleriiii!
yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................
haydaaaaa.64:
bir de hatunlarım hani geçengün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme var dı ya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......
dukan güzelleriiii!
yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................
haydaaaaa
bir de hatunlarım hani geçen gün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme vardıya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......
e iyi ama kitapta hiç öyle bişey demiyor ki amcam.yani sınırsız protein,istediğin saat ne demek acıktıkça yağsız protein yiyebilirsin demek.ben zaten abartmıyorum hiç bir zaman ama bugün yemek yiyemedim diye ve midem daha fazla açlığa dayanamayacak diye bari peynir yiyeyim dedim ama arada da peynir atıştırıyordum doğrusu.neyse azaltayım bari bakalım haftaya ki sonucumu etkileyecek mi :)
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)
evet hemen değiştirdim zaten teşekkürler...TEBRİKLER.... ozaman çizelge değişim zamanı bence
[/B]
süpermiş valla öyle coskulu yazmışsın ki kendim vermiş gibi sevindirik oldum
dün bir tane öğretmen arkadaşım daha doğrusu abimiz telefon açtı.direkt o listeyi bana yolla dedi.dedim abi ne listesi.diyet listesi ne olacak dedi.ey allahım abi bunda liste yok netten araştır kitabını vereyim sana oku dedim.ay bu arada kitabım da bir değerli ki kimseye vermiyorum her isteyene bir arkadaşta diye yalan söylüyorum valla.tövbe tövbe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?