Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yahu diyetisyenlere kalsa hepimiz obeziz, kötü besleniyoruz ve bir an önce diyetisyen kontrolünde kilo vermeye başlamamız lazım. boşverin onları, siz işinize bakın.
ben de dijital tartı kullanıyorum. (simbonun marketlerde de satılan bi tartısı var, cam) doğrumudur yanlışmıdır bilemem ama diyete başladığım gün almıştım. ilk onunla tartıldım ve başka tartıyla da tartılmadım. önemli olan da budur. farklı tartılarla, farklı giysilerle ya da farklı saatlerde tartılmamak lazım. yoksa tartıdan tartıya illaki farkeder. 1 kg farketse bunalıma gireriz ya da sevinçten havalara uçarız duruma göre. ki bu rakam tartı için küçük bizim için büyük bir rakam. Allah kimseyi kendi tartısından ayırmasın. tartımı komşuma verdim de her gün tartılmayayım diye. özledim kendisini.

canım şimdi bizim aldığımız light peynirler tamamen yağsız değil malesef.. saf protein de değiller içinde yağ ve karbonhidrat da var.. bu sebeple bloglarda öyle yazıyor.. mesela benim aldığım light peynir (burada iki marka vvar sadece içim ve yörsan) yağı %47 azaltılmış.. başka da yok belki büyük marketlerde vardır sizin oralarda bilmiyorum..

kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???

ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)

çamaşırlarımla tartılıyorum ben..

700 gr vermişim bu arada ve 3 gündür de tuvalete çıkmıyorum hepsi içimde

yarimmmmmmm yarim sekerim benim yolum çok uzun 30 kilo fazlam var hedeflerimi 10 10 yapsam sorun olurmu ? diger türlü çok gözümde büyüyor

Ayyyy!!! Ne güzel yaaa!!! Senin adına çok sevindim ve kendime de çok acıdım... Hala 63'üm. Nefret ettim 63'den

Şakacı adamların yola gelmesine de sevindim Dedim ben onlara: gidin bakiyim özür dileyin ablanızdan! Öpün elini, af dileyin, yalvarın, dedim Hahh şöyle yola gelsinler :112:

kızlarrrr günaydııın,
bu sabah tartıldım veee -200 gördüm :)
ohhh yandan,gidiyor kilocuklarr çikiçikiçikiçikiii hobbaaaa hatta şu an zılgıtlar atarak halay çekiyorum ama ikoncanlarım olmadığından siz göremiyorsunuz :))))))

hahahhahahahahahohuhuhohhhuhohuhohahahhh sağol bacım .......güldürdün beni kanka.... benim canumsun kehkeh...

beden kitle indeksine bak sen ehe ..... fıstık gibisin maşallah...

ecefatmaaa hem kilo werişine,,hemde o sinir warlıkların senden ozur dılemesıne cokkkkkkkkkk sewindimmmm..haydiii dewamı kolayca gelirr inş....

umarım Allah katında bu yalanlarımız günah sayılmıodur cunku bendende ısteyenlere ablama adanaya yolladım diorummm ama napayım yaa o kitap diyetimin hazinesiii,,nasıl wereyim baskasına,,ben takılsam bi yerde napcam o zmnn,,haksız mıyım ama ? değilim dimiiiiii,,biliodummm tşklerrrrrr

Kızlar nasılsınızzz ?
YArım kilo gitmiş kaldı 1.5 ...

eski bir masal arkadasım bak gördunmu bosa takıntı yapmıssın o kdr..eninde sonunda gidecek o 1,5 kiloda,,yeterki sen rahat oll..

olurrrrrr.........
hedefin neyse o olucak benim heddefim de 26...
dukan küçük hedefler koymayın diyor...

küçük hedefler koymayın diyor da dukan amcama göre ben 62 kilo olunca iyiyim....sizce daha altına düşmelimiyim bu kilonun gereksiz olur gibime geliyor bacım....
eşim biraz tombul seviyor da beni şimdiden çok zayıfladın burada durabilirsin demeye başladı.....ehehehhe

napiim sence? kilo vermek çok keyifli insan vermeye başladı mı durmak istemiyor yauuuuvvv!

Kızlar nasılsınızzz ?
YArım kilo gitmiş kaldı 1.5 ...

Ohh oohh!! Ne mutluuu!!!
Darısı başımıza, demekten başka elden ne gelir :))

hahahhahahahahahohuhuhohhhuhohuhohahahhh sağol bacım .......güldürdün beni kanka.... benim canumsun kehkeh...

beden kitle indeksine bak sen ehe ..... fıstık gibisin maşallah...

Hehhe yok canım nerdeee..? Beden kitle indeksi normalsin diyo zaten, delirmiş 1.63 boya 63 kilo. Normal değil tutarlıyım.. Çook tutarlıyıımm :76: hihi

Bence sen bi 62 ol hayrılısıyla, ki az kaldı kanımca Sonra bakarsın duruma. Memnun olmazsan kendinden, ayyyneenn devam

sağol bacım ya Allah hepimize nasip etsin ! takır takır zayıflayalım inşallah çıtır çıtır gezeriz sonraaa.......

yaw şu kitabı isteyenlere de gıcık oluyorum kardeşim çok mu zor gidin alın hayret bişi..... ben "şurada var al diyorum!" ama almadan önce de "öyle kolay bir diyet değil hiç kaçamak yapmaya müsade etmiyor bozacaksan alma da başlama da" diyorum....töve töbe bunlar adamadan sütyenini donunu da ister ver bakim nasıl duruyor ona göre alim diye zuhahhahahahah :130::92:

Son düzenleyen: Moderatör:
eski bir masal arkadasım bak gördunmu bosa takıntı yapmıssın o kdr..eninde sonunda gidecek o 1,5 kiloda,,yeterki sen rahat oll..
Nasıl sevindim anlatamam ben hiç 57nin altında olduğum zamanları hatırlamıyordum galiba bu kiloyu görerek takıntımı azalttımm ..
Bir de arkadaşım boy aynası alıp gelmiş dün aaa dedim bu zayıf gösteriyor.
Yoo dedi aynı.
ben böyle miyim yani dedim öylesin tabi diyor o da hoşuma gitti ..

İnşallah şekerler hepimiz istediğimiz gibi olacağızzz ..

bugünkü menümü yazıyorum bebekler;

SABAH

* 7 otlu çay

KAHVALTI

* 1/2 bardak çay
* azıcık küçücük beyaz peynir
* minik ekmeğimden de ince 1 dilim

ARA

* ice tea limonlu (light)

ÖĞLE

* 6 adet köfte (akşam evde misler gibi köftelerimi de hazırladım)
* ince 1 dilim ekmek

ARA

* meyveli yoğartt (belki)

AKŞAM

* sanırım balık yiyiciiimmm bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…