Bilirim o durumu, dibine kadar yaşadım (dibine kadar yaşamak da nasıl oluyosa) Dedim ki o kadar uğraş, emek harca, ağla, zırla kadın seni iki dakikada obez yapsın, ayyy bir de yanında öğrenci vardı, acır gözlerle baktı banaa böhüüüü.
Çıktım odadan ne için uğraşıyorsun ki dedim, sat anasını, ye ne istiyosan amaaa sonra ne olacakkk koca bir popo, içine giremediğim elbiseler, yüzüne bakılmayacak bir hatun, sonra kendime geldim hemen :)
Diyetisyenime gittim, beni bir güzel motive etti, verdiğim parayı geri almam için beni yönlendirdi, üstüne bir de teeee ekim ayına verdikleri ultrason randevumu öne çekmek için bana yardımcı olmayı teklif etti, ayyy dedim insanlık ölmemiş :)) Kapıya kadar da uğurladı, kendimi bir özel hissetttim bir özel hissettim anlatamam :)
Haa bir de şöyle bir durum var gittiğim hastane benim personeli olduğum üniversite ama muamele berbat....
e iyi ama kitapta hiç öyle bişey demiyor ki amcam.yani sınırsız protein,istediğin saat ne demek acıktıkça yağsız protein yiyebilirsin demek.ben zaten abartmıyorum hiç bir zaman ama bugün yemek yiyemedim diye ve midem daha fazla açlığa dayanamayacak diye bari peynir yiyeyim dedim ama arada da peynir atıştırıyordum doğrusu.neyse azaltayım bari bakalım haftaya ki sonucumu etkileyecek mi :)
kızlar kıyafetli kıyafetsiz nasıl tartılıyosunuz ve hangisini baz alıyosunuz ???
ben aranıza yeni katıldım. hepinize bol bol eksili günler diliyorum :)
ben de öyle düşünüyorum canım...vermeyeceğim:)))senin aşaman en keyifli aşamalardan bence son 2 kilo muhteşemm. Kitabıda verme bence herkes azmedip edinsin benim kitaplarım çok kıymetlidir de
dukan güzelleriiii!
yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................
haydaaaaa
bir de hatunlarım hani geçen gün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme vardıya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......
yarimmmmmmm yarimsekerim benim yolum çok uzun 30 kilo fazlam var hedeflerimi 10 10 yapsam sorun olurmu ? diger türlü çok gözümde büyüyor
günaydın kızlar
nasılsınız
güzel bir gün :))
ben de öyle düşünüyorum canım...vermeyeceğim:)))
Ayyyy!!! Ne güzel yaaa!!!Senin adına çok sevindim ve kendime de çok acıdım... Hala 63'üm. Nefret ettim 63'den
Şakacı adamlarınyola gelmesine de sevindim Dedim ben onlara: gidin bakiyim özür dileyin ablanızdan! Öpün elini, af dileyin, yalvarın, dedim Hahh şöyle yola gelsinler :112:
olurrrrrr.........
hedefin neyse o olucak benim heddefim de 26...
dukan küçük hedefler koymayın diyor...
dukan güzelleriiii!
yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................
haydaaaaa
bir de hatunlarım hani geçen gün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme vardıya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......
dün bir tane öğretmen arkadaşım daha doğrusu abimiz telefon açtı.direkt o listeyi bana yolla dedi.dedim abi ne listesi.diyet listesi ne olacak dedi.ey allahım abi bunda liste yok netten araştır kitabını vereyim sana oku dedim.ay bu arada kitabım da bir değerli ki kimseye vermiyorum her isteyene bir arkadaşta diye yalan söylüyorum valla.tövbe tövbe:))
Kızlar nasılsınızzz ?
YArım kilo gitmiş kaldı 1.5 ...
olurrrrrr.........
hedefin neyse o olucak benim heddefim de 26...
dukan küçük hedefler koymayın diyor...
Kızlar nasılsınızzz ?
YArım kilo gitmiş kaldı 1.5 ...
hahahhahahahahahohuhuhohhhuhohuhohahahhh sağol bacım .......güldürdün beni kanka.... benim canumsun kehkeh...
beden kitle indeksine bak sen ehe ..... fıstık gibisin maşallah...
küçük hedefler koymayın diyor da dukan amcama göre ben 62 kilo olunca iyiyim....sizce daha altına düşmelimiyim bu kilonun gereksiz olur gibime geliyor bacım....
eşim biraz tombul seviyor da beni şimdiden çok zayıfladın burada durabilirsin demeye başladı.....ehehehhe
napiim sence? kilo vermek çok keyifli insan vermeye başladı mı durmak istemiyor yauuuuvvv!
ecefatmaaa hem kilo werişine,,hemde o sinir warlıkların senden ozur dılemesıne cokkkkkkkkkk sewindimmmm..haydiii dewamı kolayca gelirr inş....
umarım Allah katında bu yalanlarımız günah sayılmıodurcunku bendende ısteyenlere ablama adanaya yolladım diorummm ama napayım yaa o kitap diyetimin hazinesiii,,nasıl wereyim baskasına,,ben takılsam bi yerde napcam o zmnn,,haksız mıyım ama ? değilim dimiiiiii,,biliodummm tşklerrrrrr
eski bir masal arkadasım bak gördunmu bosa takıntı yapmıssın o kdr..eninde sonunda gidecek o 1,5 kiloda,,yeterki sen rahat oll..
Nasıl sevindim anlatamam ben hiç 57nin altında olduğum zamanları hatırlamıyordum galiba bu kiloyu görerek takıntımı azalttımm ..eski bir masal arkadasım bak gördunmu bosa takıntı yapmıssın o kdr..eninde sonunda gidecek o 1,5 kiloda,,yeterki sen rahat oll..
Ohh oohh!! Ne mutluuu!!!
Darısı başımıza, demekten başka elden ne gelir :))
Hehheyok canım nerdeee..? Beden kitle indeksi normalsin diyo zaten, delirmiş 1.63 boya 63 kilo. Normal değil tutarlıyım.. Çook tutarlıyıımm :76: hihi
kitabım geldi az önceben bi okuyup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?