sağol bacım ya Allah hepimize nasip etsin ! takır takır zayıflayalım inşallah çıtır çıtır gezeriz sonraaa.......
yaw şu kitabı isteyenlere de gıcık oluyorum kardeşim çok mu zor gidin alın hayret bişi..... ben "şurada var al diyorum!" ama almadan önce de "öyle kolay bir diyet değil hiç kaçamak yapmaya müsade etmiyor bozacaksan alma da başlama da" diyorum....töve töbe bunlar adamadan sütyenini donunu da ister ver bakim nasıl duruyor ona göre alim diye zuhahhahahahah :130::92:
bugünkü menümü yazıyorum bebekler;
SABAH
* 7 otlu çay
KAHVALTI
* 1/2 bardak çay
* azıcık küçücük beyaz peynir
* minik ekmeğimden de ince 1 dilim
ARA
* ice tea limonlu (light)
ÖĞLE
* 6 adet köfte (akşam evde misler gibi köftelerimi de hazırladım)
* ince 1 dilim ekmek
ARA
* meyveli yoğartt (belki)
AKŞAM
* sanırım balık yiyiciiimmm bu akşam
küçük hedefler koymayın diyor da dukan amcama göre ben 62 kilo olunca iyiyim....sizce daha altına düşmelimiyim bu kilonun gereksiz olur gibime geliyor bacım....
eşim biraz tombul seviyor da beni şimdiden çok zayıfladın burada durabilirsin demeye başladı.....ehehehhe
napiim sence? kilo vermek çok keyifli insan vermeye başladı mı durmak istemiyor yauuuuvvv!
Bence sen bi 62 ol hayrılısıyla, ki az kaldı kanımcaSonra bakarsın duruma. Memnun olmazsan kendinden, ayyyneenn devam
Maşallah pek güzel, şu ice teanin light olanını bir türlü bulamadım.
Tatlandırıcı ile limonata yapsam problem olmaz değil mi ?
Ama protein günlerinde olmuyor sanırım.
Ohh oohh!! Ne mutluuu!!!
Darısı başımıza, demekten başka elden ne gelir :))
Hehheyok canım nerdeee..? Beden kitle indeksi normalsin diyo zaten, delirmiş 1.63 boya 63 kilo. Normal değil tutarlıyım.. Çook tutarlıyıımm :76: hihi
bugünkü menümü yazıyorum bebekler;
...................
AKŞAM
* sanırım balık yiyiciiimmm bu akşam
problem olmaz olurmuuuuuuuuuuuuu
sakııınnn!!!!!!!!!
limon meyveee!!!!!!!!!!!!
fıstık gibisindir seeennn... benim boyum 1,60 67 kiloyken bile absürt durmuyo ...sen kesin fıstık gibisin keşke görsek nasılsın ...eminim fıstık gibisin yavruuuu eheheheheheh
Ben de dün öğlen balık yemiştim, akşam da balık yedim.. Gıdaklamaktan sonra, şimdi de yüzgeçlerim çıkmasınSevmiyom da hayvanı. Akvaryumda güzel duruyo
bende 72 yim ama benim manyak sevgilim de yeterrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! diyip duruyo... delirmiş olmalı diye kaalee almıyorum bile bebemmm...
ahahahahaahaha,,alemsinnn yaaa cok güldümmmmm,,halada gülüorummm,,aynen aynenn
bu arada dukan amca banada ideal kilon 57,86 kg dior ama 55 olmam lazım..yoksa dukana göre wermem gereken 240 grammcıgımmm warrr
bende 72 yim ama benim manyak sevgilim de yeterrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! diyip duruyo... delirmiş olmalı diye kaalee almıyorum bile bebemmm...
fıstık gibisindir seeennn... benim boyum 1,60 67 kiloyken bile absürt durmuyo ...sen kesin fıstık gibisin keşke görsek nasılsın ...eminim fıstık gibisin yavruuuu eheheheheheh
Ayyyy!!! Ne güzeeelllBen de 55 istiyoruumm. Ama zaten gitmiyo bi de 55 nasıl olcam yahuuu Bu hafta 1-2 kilo gitse keşke artııkk! O zaman 55'e göz koyabilirim. :44: Artık herrr akşam spor yapcaaammm, kesinlikle bi lokma Dukan dışı yemicem bu haftaa. Kilo veremedikçe daha çok gaza geliyorum hee ben Verince bi rahatlama geliyo sanki Belki de benim iyiliğime olmuştur bu zayıflayamama :76: Ovvv Polyannaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?