Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahahahaahaha,,alemsinnn yaaa cok güldümmmmm,,halada gülüorummm,,aynen aynenn

bu arada dukan amca banada ideal kilon 57,86 kg dior ama 55 olmam lazım..yoksa dukana göre wermem gereken 240 grammcıgımmm warrr

Maşallah pek güzel, şu ice teanin light olanını bir türlü bulamadım.
Tatlandırıcı ile limonata yapsam problem olmaz değil mi ?
Ama protein günlerinde olmuyor sanırım.

bende 72 yim ama benim manyak sevgilim de yeterrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! diyip duruyo... delirmiş olmalı diye kaalee almıyorum bile bebemmm...

Kızlar ben kitabı -anlatımını çok sıkıcı ve çevirisi anlamsız olduğundan- çok kendimi vererek okuyamamıştım. O nedenle de haftada bir gün beyaz gün yapmam gerektiğini bilmiyordum. İstanbulda satılan tavuklar mideme dokunduğundan memleketten getirdiğim tavukları idareli kullanıyor bu nedenle de çok sık kırmızı et tüketiyordum. (Malum balık mevsimi geçti, ben kayınvalidemle yaşadığımdan evde balık kokusu olsun istemiyor.Koku olmasın diye ben dışarıdan balık söylüyorum O yüzden çok balık da tüketemiyorum)
Bi de ben hiç yürümedim spor yapmadım bu güne kadar. Hani kilo vermem 70i görünce duracak vücudumu o zaman şaşırtayım hesabı yapıyorum. Bi de yeşil çayı poşet ve sadece bir kupa içiyordum ben.Kitapta ne kadar içileceğini yazmamış sadece içmeniz iyidir yazıyordu.

Dün beyaz gün yaptım.Bi de 2,5 saat yürüdüm. çok değil ama demleme yeşil çay da içtim bu sabah - 500 ile uyandım. Bi mutluyum ki sormayın bu arada neredeyse herkes - ile uyanmış bu sabah... Ne hikmetse? acaba tartı/çizelge gününü stres mi yatık? Ne dersiniz?

Bence sen bi 62 ol hayrılısıyla, ki az kaldı kanımca Sonra bakarsın duruma. Memnun olmazsan kendinden, ayyyneenn devam

yaw ben şuan bile mutluyum halimden bacım..... 2. doğumdan sonra 86 kiloya kadar çıktım şimdi 66 ları görmüşüm vallahi çok mutluyum.... yeni evlendiğimde giydiğim pantolonlarım oluyor bana halbuki ozaman 59 kiloydum...nasıl bir zayıflama şekliyse sanırım direk yağlardan gittiği için etkili incelme sağlıyor...ne biliim ehe

fıstık gibisindir seeennn... benim boyum 1,60 67 kiloyken bile absürt durmuyo ...sen kesin fıstık gibisin keşke görsek nasılsın ...eminim fıstık gibisin yavruuuu eheheheheheh

arkadaşlar merhaba, ben de 27 martta dukan a başladım. başladığımda 65,4 kiloydum, şu an 60,5 kiloyum. hedefim 58 inşallah :) çok güzel şeyler paylaşmışsınız, hepinizi öpüyorum nanaktan

bugünkü menümü yazıyorum bebekler;

...................

AKŞAM

* sanırım balık yiyiciiimmm bu akşam

Ben de dün öğlen balık yemiştim, akşam da balık yedim.. Gıdaklamaktan sonra, şimdi de yüzgeçlerim çıkmasın Sevmiyom da hayvanı. Akvaryumda güzel duruyo

fıstık gibisindir seeennn... benim boyum 1,60 67 kiloyken bile absürt durmuyo ...sen kesin fıstık gibisin keşke görsek nasılsın ...eminim fıstık gibisin yavruuuu eheheheheheh

walla ece fatma ben 1.68 boyunda 58.1 kg iken (suan)bile fıstık hissetmiorum hiç kendimi..diyete basladıgımda 65.6 kg da hele nasıl kötü hissediordum kendimi..sanırım o zmn senin vucut orantılıki absürd durmamıs..ama benim belll masallah silindir gibi duruoduuu..

selamlar kızlar.
ben gecen sene dukan amcayı dinlemeye başlamıştım.atak seyir bir güzel gidiyorduki sormayın.60 kılodan 56.5 lara inmiştim.ama 2-2.5 ayda falan.herneyse sonra gitmez olaydım 10 gun yurtdışına cıktım vee tabiki bol karbonhidrattan başka sığınacak limanım yoktu.kiloları aynen aldım.döndüğümde de bir türlü konsantre olup başlayamadım ve 'ha bugunde yeyımde yarın baslayım ha olmadı haftaya başlayım' derken derken benim kiilolar aldı başını gitti.
bu sabah tartıldım 61.9 kıloyum.dun gece karar verdım ve sabahıma dukana gunaydın dıyerek uyandım.bugunden itibaren dukanist günlere geri dönüyorum.

lütfen bana destek olun da bu sefer caymadan gideyim hedefim 55-54.

bu arada boyum 160. yaşımda 28.

tarih atıyorum beynime

04-05-2012...........61.9

Son düzenleme:
Ben de dün öğlen balık yemiştim, akşam da balık yedim.. Gıdaklamaktan sonra, şimdi de yüzgeçlerim çıkmasın Sevmiyom da hayvanı. Akvaryumda güzel duruyo

yaa ne pis bi kızsın sen yaaa
omega var omegaa ye gitsin... şifa niyetineee

bende 72 yim ama benim manyak sevgilim de yeterrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! diyip duruyo... delirmiş olmalı diye kaalee almıyorum bile bebemmm...

ama bacım senin de boyun uzun ya ondan öyle diyordur...birde birçok erkek kadının etli butlusunu seviyor anladığım kadarıyla..... kuruları pek sevmiyorlar zannımca ehe..... ama sen gelin olacan ...nedense toplumumuzda gelin olacaklar extra incelmeli (ben 160 cm boyundayım 59 kiloyla gelinlik giydim gayet güzeldi) ....... olsun sen istediğin kiloya in ki mutlu olasın....çünkü insan o eski kilolu hallerini unutup yeni kilosuna alışıyor zamanla ve bunu da fazla görmeye başlıyor yani ihi.....

bacım sen atletik vücutlu çıkmamışmıydın! sen de eminim fızztıggg gibüsün de çaktırmıyosun burda

ahahahahaahaha,,alemsinnn yaaa cok güldümmmmm,,halada gülüorummm,,aynen aynenn

bu arada dukan amca banada ideal kilon 57,86 kg dior ama 55 olmam lazım..yoksa dukana göre wermem gereken 240 grammcıgımmm warrr

Ayyyy!!! Ne güzeeelll Ben de 55 istiyoruumm. Ama zaten gitmiyo bi de 55 nasıl olcam yahuuu Bu hafta 1-2 kilo gitse keşke artııkk! O zaman 55'e göz koyabilirim. :44: Artık herrr akşam spor yapcaaammm, kesinlikle bi lokma Dukan dışı yemicem bu haftaa. Kilo veremedikçe daha çok gaza geliyorum hee ben Verince bi rahatlama geliyo sanki Belki de benim iyiliğime olmuştur bu zayıflayamama :76: Ovvv Polyannaaa

pekiiiii sizin engin deneyimlerinizden faydalanayım: bu göbek nasıl gider :2: her bir yanım inceldi. göğüslerim bileeee ama yok bu göbek gitmiyo. son 2,5 kilo komple ordan gider mi ki hahahahahah

Benim de babam telefonda görmeden, süzülme sakın, yeter diyo :)) Canım yaa!! İhihihi

pekiiiii sizin engin deneyimlerinizden faydalanayım: bu göbek nasıl gider :2: her bir yanım inceldi. göğüslerim bileeee ama yok bu göbek gitmiyo. son 2,5 kilo komple ordan gider mi ki hahahahahah

gider gider merak etmeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…