Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevindim yaa!! Umut oluyo bana daa :) Bari bi çıkış yolum daha olsun, 1 hafta daha veremezsem onu da denerim. Gerçi ben genelde beyaz et yiyorum zaten ama.. Dün de balık yiyince daha çok eksi görüyorsun sanki, demişlerdi. Kim ne derse uymaya çalışıyorum :))

ozaman bende bir anormallik olmalı eheheheheheh
ben herhalde kilolarıyla barışık insan oluyorum....ama 1,68 boyundaki bir kişinin 55 kilo olması biraz sarsıcı olmuyormu bacım ? su an beden kitle indeksine göre kilo alması gereken gurubun tam başında duruyorsun? :44:

yok yok sarsmaz,,hatta ben 52 fln olayım istiodumda güçlendirmedede gider die 55 yaptım :) benim vucudum orantılı deil.bacaklarım ince herzmn.direk belden we gobekten alıorum..55 olursam yanlardakı fazlalıklarım fln tam gider..

uzun değilim ayol ne uzunu 165... evet atletik çıkmıştım... hakkatten de atletik vücudum hep voleybolun eseri sen benimn resmimi görmedinmi ayol...

Son düzenleme:
ya ama ben sinir olmaya başlıyorum artık =(( 2 gün önce tartıya çıktığımda 54'tüm. 2 gündür 54.5 çıkıyorum anlamadım bi türlü. her zamanki gibi besleniyorum neden böyle oluyoki=// burada bazı arkadaşlar peynir tüketimi hakkında bi şeyler yazmıştı ben kreple beraber lor yiyorum ondan olabilir mi acaba? süt içiyordum onu da bıraktığım halde almış görünüyorum, çözemedim bi türlü ='((

uzun değilim ayol ne uzunu 165... evet atletik çıkmıştım... hakkatten de atletik vücudum hep voleybolun eseri sen benimn resmimi görmedinmi ayol...

son halini görmedim bacım daha öncekileri biliorum... en son halini görürsek?

tebriklerrrrrrrrr =)))))))))))))))))) bir de şu tuvalet sorunumuz olmasa :)

fıstık gibisindir seeennn... benim boyum 1,60 67 kiloyken bile absürt durmuyo ...sen kesin fıstık gibisin keşke görsek nasılsın ...eminim fıstık gibisin yavruuuu eheheheheheh

İncelik konusunda öyle aslında yaa. Evlendiğimde 60'dım, sanki aynı gibiydim bu halimle incelik açısından. Mucize Dukan Hem 2 çocuğun varmış, Allah bağışlasıınnn ne güzeell Ben 2 çocukla ohoo, nasıl olurum Dışardan bakınca şişko değilim ama, giyemediğim pantolonlarımdan oluşan yığınım beni çok üzüyoorrr Eski resimlerim deee. Pek fıstık değilim yanii. Dombili fıstık biraz heheh

QUOTE=Love01;24430262]walla ece fatma ben 1.68 boyunda 58.1 kg iken (suan)bile fıstık hissetmiorum hiç kendimi..diyete basladıgımda 65.6 kg da hele nasıl kötü hissediordum kendimi..sanırım o zmn senin vucut orantılıki absürd durmamıs..ama benim belll masallah silindir gibi duruoduuu..[/QUOTE]

Benim de bazenler çıktııı Pantolonlar geçmiyo yahuu. 55 olsam çook müthiş oluurrr

yaa ne pis bi kızsın sen yaaa
omega var omegaa ye gitsin... şifa niyetineee

Hehehehe aşkolsuuunnn :104:
yiyorum yiyorum mecbuurr!! :Ne derseniz yaparım zayıflamak için :))

Yemeğe çıkıyorruummm bybyyy

kızlarrrr atak döneminde süper kilo verdim yaklaşık 4 gündür seyirdeyim ama veremiyorum Normal dimi... Veririm yani. Sebzelerin suyu dimi bu :))) Yok Yok pes etmek yok veririm :)))

evet kesinlikle vereceksin yilmak yok. sabirla devam

tebrikler süperr ben de cekeyim halay

bence kendini iyi hissettigin kiloya kadar in hatta biraz daha in ki. hata payi olsun. bir kac kilo alirsan kafayi yemezsin.

evet yurtdisinda disarida yemek yemek cok zor. biz ne zamandir disarida yemiyoruz benim yüzümden. gerci domuz etinden dolayi burger ve pizza yiyebiliyorsun en fazla ama olsun.

o y+üzden eger disarida zorda kalirsam ehemen esimi cin restaurantina cekiyorum ; orada tavuk ya da krides filan yiyorum sossuz olarak da hazirliyorlar. kurtaricim oluyor.

destekleriz tabii ki canim fazla kilon yok verirsin mutlaka

pekiiiii sizin engin deneyimlerinizden faydalanayım: bu göbek nasıl gider :2: her bir yanım inceldi. göğüslerim bileeee ama yok bu göbek gitmiyo. son 2,5 kilo komple ordan gider mi ki hahahahahah

o göbek iste beni de deli ediyor uzun zamandir ama callanetics e basladigimdan beri gögüs altindaki birikintim zaten gitti kaldi alt göbegim o da yavas yavas gidiyor hemde süper bir bel görüntüsüne kavustum

bu diyet böyle anacım alıyosun veriosun am en sonunda veriosun yani ......

Lor peynirden olacağını zannetmiyorum ben yağ oranı gerçekten çok düşük çünkü.
Başka bir yanlışın olabilir mi acaba ?

Herlade kemik-vucut yapısı ve kaslı olmakla ilgili bişey: Ben üniversitede bi şanssızlık eseri bir yıl okulu uzattım.(Bütünleme sınavına garip olaylar silsilesi ile geç kaldım ve bu nedenle de okulum uzadı.2,5 ay boyunca hiç susmadan ağladım ve o dönemde 55-56kg a düştüm. Boyum da 168cm. Nasıl çirkin oldum anlatamam.Bi kere cildim karardı. Koca kafalı Afrikalı gibi oldum.(Çok zayıflayınca insanın kafası büyümüş gibi olur ya..Aslında 58-59 kg olduğumda gayet iyiyim ben.. 55-56 da 34 bedenden de aşağıya düşüyorum zaten.Ben ancak 71-72 kg olduğumda 40 beden oluyorum.Ne bileyim belki arkadaşın kemik ağırlığı azdır ya da kas yapısı çok incedir..

Bi de şöyle bi durum var bazı insanlar için o afrikalı tipi güzel zevk meselesi sonuçta.. Ben kendimi 36 bedende gayet iyi hissediyorum ki 61-62 kg olduğumda 36 beden giyiyorum ben

hafta da bir beyaz gün mü aaaaa ben onu bilmiyorum yapmak gerekli mi ? yani nası yani seyir de yapılabilir mi ? yapmalı mıyım ? :=))))) delirdim help meee :))))

yarim bisi sorcam tatlim sana. ben aralik ayinda bu topiki incelerkene desendesen le birlikte telliturna da vardi. whitebird vardi onlardan haberin varmi hic? özellikle telliturna vardi tam istedigi kiloya inmek üzereydi ki hamile kalmisti cok özenmistim o zaman. tabii ayni duruma gelebilecegim ümidim yoktu o zaman. simdi geldim tabii.

merak ettim hatirliyormusun onlari haberin varmi ? tam ben basladim 15 gün falan sonra TR ye gittim bi geldim listeyi sen yapiyorsun o zaman telli turna yapiyordu. ey gidi günler . haberin varmi canim onlardan?

callanetics gerçekten de çok iyi. ben 15 gün devam ettikten sonra ağır grip oldum ve ara vermek zorunda kaldım. bugün tekrar başlayacağım. ben karın bölgesinden çok popo ve bcaklarda fark gördüm.

bahsettiğiniz kişileri tanımıyorum ama eskilerden, güçlendirmesine uzun zamandır devam edenlerden, hatta tamamlamış olanlardan ses çıksa ne iyi olur. bakalım ne durumdalar, kilo almışlar mı, koruyabilmişler mi? bize de motivasyon olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…