yarim bisi sorcam tatlim sana. ben aralik ayinda bu topiki incelerkene desendesen le birlikte telliturna da vardi. whitebird vardi onlardan haberin varmi hic? özellikle telliturna vardi tam istedigi kiloya inmek üzereydi ki hamile kalmisti cok özenmistim o zaman. tabii ayni duruma gelebilecegim ümidim yoktu o zaman. simdi geldim tabii.
merak ettim hatirliyormusun onlari haberin varmi ? tam ben basladim 15 gün falan sonra TR ye gittim bi geldim listeyi sen yapiyorsun o zaman telli turna yapiyordu. ey gidi günler . haberin varmi canim onlardan?
callanetics gerçekten de çok iyi. ben 15 gün devam ettikten sonra ağır grip oldum ve ara vermek zorunda kaldım. bugün tekrar başlayacağım. ben karın bölgesinden çok popo ve bcaklarda fark gördüm.
ben de bacaklarimda da gördüm tabiiki incelme. ama benim üst bacaklarim o kadar kalindi ki anca inceliyo daha yavas yavas
Herlade kemik-vucut yapısı ve kaslı olmakla ilgili bişey: Ben üniversitede bi şanssızlık eseri bir yıl okulu uzattım.(Bütünleme sınavına garip olaylar silsilesi ile geç kaldım ve bu nedenle de okulum uzadı.2,5 ay boyunca hiç susmadan ağladım ve o dönemde 55-56kg a düştüm. Boyum da 168cm. Nasıl çirkin oldum anlatamam.Bi kere cildim karardı. Koca kafalı Afrikalı gibi oldum.(Çok zayıflayınca insanın kafası büyümüş gibi olur ya..Aslında 58-59 kg olduğumda gayet iyiyim ben.. 55-56 da 34 bedenden de aşağıya düşüyorum zaten.Ben ancak 71-72 kg olduğumda 40 beden oluyorum.Ne bileyim belki arkadaşın kemik ağırlığı azdır ya da kas yapısı çok incedir..
Bi de şöyle bi durum var bazı insanlar için o afrikalı tipi güzel zevk meselesi sonuçta.. Ben kendimi 36 bedende gayet iyi hissediyorum ki 61-62 kg olduğumda 36 beden giyiyorum ben
desendesen buralarda uğruyor arada bir...
telliturna da (ben hiç görmedim) sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdiğinden topiğe fazla gelemiyormuş...
whitebird evet hatırladım ama onu hiç görmüyorum...
callanetics gerçekten de çok iyi. ben 15 gün devam ettikten sonra ağır grip oldum ve ara vermek zorunda kaldım. bugün tekrar başlayacağım. ben karın bölgesinden çok popo ve bcaklarda fark gördüm.
afiyet olsun canım ama ben bugün kahvaltımı bile yapmadımmerhaba dukan kızlarıııı :)))
dukana uygun köftemi ve yoğurdumu yedim şimdi öğle tatili zamanı gidip kızlarla kaynatalım biraz :)
sizin öğle yemeğinizde neler var :) ben gelince okuyacağım öpücükler hepinize :)
selin nerde bugunnnnnnnnnnnnnnn
bence sen cok sanslıymıssın ckpln..aynı boydayız ama sen 61-62 kg.da 36 bedenden bahsediosunnnn..kendimden bi kere daha nefret ettim..71-72 kg olsam ayyyy kendımı o göbekle asla hayal etmek istemiorum...
Lor peynirden olacağını zannetmiyorum ben yağ oranı gerçekten çok düşük çünkü.
Başka bir yanlışın olabilir mi acaba ?
Şimdi bu beyaz günü yapmanın gerekçesi nedir desem çok saçma bir soru olur mu
Öyle deme ben şuan 73,1 kgdayım ve mutluyum yine de... (düşün ki 7,4kg verdim) Şans derken kalın kemikler o kadar da şans sayılmaz şöyle anlatayım düğünümde ailem haricinde bana 19 bilezik takıldı. Ailemin taktığı bileziklerin haricinde hiçbir bilezik koluma girmedi.Ama annem gelin bilezikleri ile oynar diye tutturdu ve o 19 bileziği zorla bileğime taktı ertesi gün ellerim yara içindeydi.Parmakalarım gayet kalın benim; çooook bilirim (zayıfken de aynı şey oluyordu) beğendiğim yüzüğün parmağımdan girmediğini
Kaslar şişmanken avantaj tabi ben 80 kilo olduğumda bile asla bacağım sallanmaz yürürken.. Ama zayıfken (basketbolcuların alt bacakta yuvarlak bi kası olur sürekli zıplamaktan) üst bacağım ince olmasına rağmen dar paça pantolonlar orada bi şişkinlikle belirir nasıl çirkin durur anlatamam..
bilmiyorumkii =(( yani günde 4 tane falan sakız çiğniyorum. Sabah bi haşlanmış yumurta öğlen hindi ya da tavuk artı yoğurt, akşam da yine hindi tavuk ya da bazen kıyma kavurup yiyorum. krep artı lor peyniri her gün muhakkak yiyorum. Çok acıktıysam yine yoğurtla falan geçiştiriyorum. bunların dışında yediğim bi şey yok hiç =//
Ne bileyim arkadaşım, Dukancıyız işte şunu yap zayıflayacaksın dediği herşeyi yapmaya çalışıyorum:)) (Sanırım proteinin daha saf ve karbonhidratsız halini aldığımız bir gün olsun diye)
sen neden ticker eklemedin profiline ?
bilmiyorumkii =(( yani günde 4 tane falan sakız çiğniyorum. Sabah bi haşlanmış yumurta öğlen hindi ya da tavuk artı yoğurt, akşam da yine hindi tavuk ya da bazen kıyma kavurup yiyorum. krep artı lor peyniri her gün muhakkak yiyorum. Çok acıktıysam yine yoğurtla falan geçiştiriyorum. bunların dışında yediğim bi şey yok hiç =//
kitabım geldi az önceben bi okuyup geleyim
SAKIIIIIIIIIIIIZZZZZZZ!!!!!!!!!!
4 Çok...
en fazla 2 diyo dukan bide hergün olmasa iyi olur diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?