Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yediklerinde de problem yok gibi ama belki bir duraklama dönemindesindir ..

Ne bileyim arkadaşım, Dukancıyız işte şunu yap zayıflayacaksın dediği herşeyi yapmaya çalışıyorum:)) (Sanırım proteinin daha saf ve karbonhidratsız halini aldığımız bir gün olsun diye)

Çok güldüm
Cidden ya kim ne dese tamam hemen yapıyorum diye atlıyorum ..

SAKIIIIIIIIIIIIZZZZZZZ!!!!!!!!!!
4 Çok...
en fazla 2 diyo dukan bide hergün olmasa iyi olur diyo...

Gerçekten mii?? :S tatlandırıcılı olarak kullanabilirim diye düşündüğüm için çiğniodum ya bayadır da kullanıorum, şeker ihtiyacımı giderio die =// o zaman sakıza da elveda diorum :S

cnm bak burda nasıl yapılacagını adım adım anlatmışş,,ordan dene istersen olmazsa yine konusuruz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:

gülüm sakız adedindeki sıkıntı tatlandırıcı içermesinden kaynaklanıyor....çok tatlandırıcı da mide-barsak sorunları gaz fln yapıo bu yüzden ....yoksa 4 tatlandırıcılı sakızın birzararı yok...seni rahatsız eder...ha bir de tatlandırıcılar vücutta su tutulmasına sebep oluyor..... yoksa tatlandırıcıyla yaptığımız keklerin içinde daha çok tatalandırıcı var....bonbon şekerleri içinde aynı şey geçerli 4 taneden fazla yemeyin yoksa mise-bağırsak problemi yaşarsınız diyor....budur....... bunun dışında yediğinde bir problem yok duraklıyıorsundur epeyi vermişin az birşey kalmış su tutuyor olabilirsin...bir sabah tartıda aniden kocaman bir - görebilirsin veya bki in çok düşüktür...yağın kalmamıştır verecek belki?

Kızlar süper yaa,bu sabah herkes -lerle başlamış,hafta sonuna motive olmuş olarak gireceğiz harika bişey bu :)
Bişey sormak istiyorum,kaç kilo verince 1 bedeb küçülüyoruz acaba bilen var mı yada bu kişiden kişiye değişkenlik mi gösterir ki.
Yani ben toplamda 8700 verdim ama kıyafetlerdeki bedenim küçülmedi sanırım.Gittim kot denedim geçen gün yine eski bedenimi giydim sonra kızdım vazgeçtim almadım. kime de kızdıysam artık :)))))
Ya gerçi daha önce dar gelen pantolonlar ,etekler şimdi çok rahat geliyor hatta bol bile oluyorlar ama verdiğim bu kadar kiloya bedenim niye değişmedi ki acaba ?

Normalde 4-5 kgda bir beden değişir ama kişiden kişiye de değişiyor tabi.
Yalnız senin 9kiloya yakın neden değişmedi ki :26:

bu arada dün eve girer girmez light kaşarımın besin değerlerine baktım.bahçıvan marka yağ oranı 10 gr diyordu,bu çok mu sizce zaten yavan lezzetsiz falan yani yağı az belli ki ama yine de dünkü önerilerinizi dinleyip akşam nöbette 7 gibi ızgara tavuk göğsü yedim sadece,eve girince de acıkmıştım akşam 10 gibi lor peynirli yumurta yaptım kaşara dokunmadım :)
bugünkü menümse sabah 3 küçük cherry domates,1 küçük salatalık,yeşil biberle kavrulmuş lor peyniri,1 dilim tavuk füme,2 bardak light süt.ondan sonra bişey yemedim artık ,çok doymuşum:)

afiyet olsun canım ama ben bugün kahvaltımı bile yapmadım
iki gündür çok düzensiz gidiyorum sütüm kesilmese bari :26:

Ayyy! yapma öyllee! Yazıııkk! Yesene bişeyleerr

Ayyy bu yorumu görünce ağzımdaki sakızı attım hemen iyimi

Hahahah

Gerçekten mii?? :S tatlandırıcılı olarak kullanabilirim diye düşündüğüm için çiğniodum ya bayadır da kullanıorum, şeker ihtiyacımı giderio die =// o zaman sakıza da elveda diorum :S

Ya tatlandırıcıların su tuttuğunu da bilmiyordum beeennn :S Kesin o yüzden kilo verdiğim görülmüyor. GAz falan da yapıyomuuşşş Ben bu aralar çook tatlandırıcı yedim ve dediğiniz gibi sakız da çok çiğnemeye başladım çünkü tatlı istiyorruuummmm!!! Onları da kesiyim bariii İyice tatsız bir hayatım olsun, napiimm :85::105: Zayıflıcaz.. :85:

Yedim tavuk şişimi, zeromu içtim geldim. Tavukların yağını da peçeteyle aldım. Yoğurt yemedim bu sefer. Yağa hayır

Son düzenleme:
Kızlar ya bende günde 2 kutu kola light içiyorum mutlaka azaltmalı mıyım yaa tok tutuyo diye içiyorum ama :s

i

Normalde 4-5 kgda bir beden değişir ama kişiden kişiye de değişiyor tabi.
Yalnız senin 9kiloya yakın neden değişmedi ki :26:

ufff ben de onu anlamadım iştee yaaa
gerçi sonuçta dar gelenler bol gelmeye başladığına göre demekki neredeyse 1 beden küçülmüş gibi olmalyım ama keşke o kot pantolonu denemeseydim yaa canım sıkıldı .neyse yeni kıyafetler denemek için biraz daha savretmeliyim anlaşılan ((

yarim_ fotolarını gördüm çok zayıflamışsın.. tebrikler.

anammmmmmmmmmmmm...
valla diyinnn
yaaa bide reglim acayip şişkinim... bitsin reglim dar bişiler giyip resim çekiyim de görün siz göbişsiz halimi...
bide şu kemikleri incelticek bişi bulsak tam olucak...

ya arkadaşlar ben bişey sölicem 10 gün atak yaptım ben ardından 5 gün p+sebze şimdi 5gün ataga geçtim ama
sadece 2 kilo vermiş görünüyorum hastalandıgım için olabilirmi ? bu yoksa bırakmayı düşünüyorum dukanı

Kızlar ya bende günde 2 kutu kola light içiyorum mutlaka azaltmalı mıyım yaa tok tutuyo diye içiyorum ama :s

i

dukan diyoki günlük 3 x 330 ml zero içmenize müsade var fekattt tatlandırıcı sebebiyle duraklamalara sebep olabilir...
dukan bunu sınırlı tüketilecek ürünlerin hepsi için söylemiş aslında...
ben zero içtim hemde hergün 1 tane... 1 ay çatır çatır kilo verdim sonra 20 gün durdum... bu bi de kişiden kişiye değişen bir durum...
deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz...

i

dukan diyoki günlük 3 x 330 ml zero içmenize müsade var fekattt tatlandırıcı sebebiyle duraklamalara sebep olabilir...
dukan bunu sınırlı tüketilecek ürünlerin hepsi için söylemiş aslında...
ben zero içtim hemde hergün 1 tane... 1 ay çatır çatır kilo verdim sonra 20 gün durdum... bu bi de kişiden kişiye değişen bir durum...
deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…