Herlade kemik-vucut yapısı ve kaslı olmakla ilgili bişey: Ben üniversitede bi şanssızlık eseri bir yıl okulu uzattım.(Bütünleme sınavına garip olaylar silsilesi ile geç kaldım ve bu nedenle de okulum uzadı.2,5 ay boyunca hiç susmadan ağladım ve o dönemde 55-56kg a düştüm. Boyum da 168cm. Nasıl çirkin oldum anlatamam.Bi kere cildim karardı. Koca kafalı Afrikalı gibi oldum.(Çok zayıflayınca insanın kafası büyümüş gibi olur ya..Aslında 58-59 kg olduğumda gayet iyiyim ben.. 55-56 da 34 bedenden de aşağıya düşüyorum zaten.Ben ancak 71-72 kg olduğumda 40 beden oluyorum.Ne bileyim belki arkadaşın kemik ağırlığı azdır ya da kas yapısı çok incedir..
Bi de şöyle bi durum var bazı insanlar için o afrikalı tipi güzel zevk meselesi sonuçta.. Ben kendimi 36 bedende gayet iyi hissediyorum ki 61-62 kg olduğumda 36 beden giyiyorum ben
ya arkadaşlar ben bişey sölicem 10 gün atak yaptım ben ardından 5 gün p+sebze şimdi 5gün ataga geçtim ama
sadece 2 kilo vermiş görünüyorum hastalandıgım için olabilirmi ? bu yoksa bırakmayı düşünüyorum dukanı
dukan diyoki günlük 3 x 330 ml zero içmenize müsade var fekattt tatlandırıcı sebebiyle duraklamalara sebep olabilir...
dukan bunu sınırlı tüketilecek ürünlerin hepsi için söylemiş aslında...
ben zero içtim hemde hergün 1 tane... 1 ay çatır çatır kilo verdim sonra 20 gün durdum... bu bi de kişiden kişiye değişen bir durum...
deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz...
sebze+protein günlerinde kolay kolay eksi görmüyoruz ve birçoğumuz bunu olumsuz bir durum gibi görüp, seyir evresini 1+1 olarak yapmayı tercih ediyoruz... 5 gün saf protein yaptığında eksilmeyi göreceksindir... dukan 1 haftada 1 kilo normal diyor... sadece seyirde mi 2 kilo verdin yoksa atak+seyirdemi?... gerçi atak+seyirde de 2 kilo vermiş olsan 15 gün=2 hafta=2 kilo doğru yoldasın bence...
iki kiloyu sırf atakta verdim sebzede vermedim sanırım hastalandım çünki
ataga geçelide 2 gün oldu bugün
dukan diyoki günlük 3 x 330 ml zero içmenize müsade var fekattt tatlandırıcı sebebiyle duraklamalara sebep olabilir...
ben zero içtim hemde hergün 1 tane... 1 ay çatır çatır kilo verdim sonra 20 gün durdum... bu bi de kişiden kişiye değişen bir durum...
ufff ben de onu anlamadım iştee yaaa
gerçi sonuçta dar gelenler bol gelmeye başladığına göre demekki neredeyse 1 beden küçülmüş gibi olmalyım ama keşke o kot pantolonu denemeseydim yaa canım sıkıldı .neyse yeni kıyafetler denemek için biraz daha savretmeliyim anlaşılan((
Ben regl olamıyorum demek ki sürekli şişik geziyorumBiliyordum biliyordum şişman olmadığımı biliyordum zuhahahahahah
haksız değilsin şekerim .gitsin alsın kitabını .benim mutfak masasının üstünde durmadan açıp okuyorum:)))ecefatmaaa hem kilo werişine,,hemde o sinir warlıkların senden ozur dılemesıne cokkkkkkkkkk sewindimmmm..haydiii dewamı kolayca gelirr inş....
umarım Allah katında bu yalanlarımız günah sayılmıodurcunku bendende ısteyenlere ablama adanaya yolladım diorummm ama napayım yaa o kitap diyetimin hazinesiii,,nasıl wereyim baskasına,,ben takılsam bi yerde napcam o zmnn,,haksız mıyım ama ? değilim dimiiiiii,,biliodummm tşklerrrrrr
eski bir masal arkadasım bak gördunmu bosa takıntı yapmıssın o kdr..eninde sonunda gidecek o 1,5 kiloda,,yeterki sen rahat oll..
ay ben zeroyu her gün içtim.yoksa tatlı diye delirirdim.ohh tamam içim rahatladı teşekkür ederim =) ben yine de az içeyim :) su mu tutmayalım zaten yaz geldi acil incelmek lazım =)
Kızlar süper yaa,bu sabah herkes -lerle başlamış,hafta sonuna motive olmuş olarak gireceğiz harika bişey bu :)
Bişey sormak istiyorum,kaç kilo verince 1 bedeb küçülüyoruz acaba bilen var mı yada bu kişiden kişiye değişkenlik mi gösterir ki.
Yani ben toplamda 8700 verdim ama kıyafetlerdeki bedenim küçülmedi sanırım.Gittim kot denedim geçen gün yine eski bedenimi giydim sonra kızdım vazgeçtim almadım. kime de kızdıysam artık :)))))
Ya gerçi daha önce dar gelen pantolonlar ,etekler şimdi çok rahat geliyor hatta bol bile oluyorlar ama verdiğim bu kadar kiloya bedenim niye değişmedi ki acaba ?
yarim yarimmmmmmnerden görülüyorsa bende görmek istiyorum seni ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?