Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

mesaj tekrarrı...birdahaki sefere 10 kere atim bu az olmuş...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de gülüm 160 boyunda şuan 66,8 kiloyum ve 42 beden oluyor bana pantolonda ama..... dış kıyafetim de 44 beden ma oldukça bol geliyor sanırım 42 beden iyidir üstten de...benim göğüsler accıh buyuhh... ehe 2 çocuk doğurunca 2 beden büyüyüp 95 oldular huhahahahah ama genede üstten bile 42 ye giriom...belim 88 cm basenim 100 cm ama görenler ne olmuşsun sen çok kilo vermişsin diyorlar bilmem ki nedendir ehü....:44:

sebze+protein günlerinde kolay kolay eksi görmüyoruz ve birçoğumuz bunu olumsuz bir durum gibi görüp, seyir evresini 1+1 olarak yapmayı tercih ediyoruz... 5 gün saf protein yaptığında eksilmeyi göreceksindir... dukan 1 haftada 1 kilo normal diyor... sadece seyirde mi 2 kilo verdin yoksa atak+seyirdemi?... gerçi atak+seyirde de 2 kilo vermiş olsan 15 gün=2 hafta=2 kilo doğru yoldasın bence...

bence de kişiden kişiye değişiyor. ben zero içince, ertesi gün mutlaka +500 çıkıyorum. su tutuyor demek ki bende.

iki kiloyu sırf atakta verdim sebzede vermedim sanırım hastalandım çünki
ataga geçelide 2 gün oldu bugün

ohh tamam içim rahatladı teşekkür ederim =) ben yine de az içeyim :) su mu tutmayalım zaten yaz geldi acil incelmek lazım =)

Ben regl olamıyorum demek ki sürekli şişik geziyorum Biliyordum biliyordum şişman olmadığımı biliyordum zuhahahahahah

Bundan sonra talandırıcıyı ve tatlandırıcılı maddeleri de azaltiyim o zaman En azından bu hafta bi deniyim de ne olacak bakalım :44: 1 hafta yemesem içmesem ölmem heralde oofff :97:

Aklıma takılan bir şey soriyim o zaman: Kitapta örnek menülerde mesela jambonu falan hep sınırlı vermiş. 1 dilim jambon falan yazmış. Ben %1 yağı olan tavuk jambonu ince ince dilimletip acıktıkça yiyorum valla. Normalde salamı falan da çok severim, onun niyetine.. Sınırsız değil mii? Öyle 1 dilim 2 dilim falan yazmış. :44: Çok mu yiyorum acaba ki?

Son düzenleme:

Kalıp farkından dolayı da öyle olabilir aynı markanın bir küçük bedenini denersen olacaktır bence ..

-hanımlar günlük 2 lt. su tüketin ama hepsini birden değil..yudum yudum ne alıyorsanız suyla atıyorsunuz :) diğer sıvılar değil su.... (fazla suyu atmak için yeşilçay ve kahve(sade)

-yediğiniz içtiğiniz şeyleri soğuk olarak tüketin extra kalori yakıyorsunuz.yediğiniz yemek sıcak bile olsa yanında soğuk birşeyler için....

-sıcak değil serin ortamlarda bulunun vücudunuz kendini 37 c de tutmaya çalısacak ve daha fazla kalori yakacaksınız...

-tempolu yürüyüş yapılabilecek sporların en fazla kalori yaktıranıymış...

-dik durmak veya dik durmaya çalışmak daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor...

-ve nekadar çok prot okadar kalori yakımı çünkü proteinlerin parçalanması extra enerji harcanmasına sebep oluyor....bütün bu yöntemlerle günde extra 400 cal ve üzeri yakmak mümkün....(kitapta var)

-son olarak yediğiniz yemeklerle birlikte mutlaka yulaf kepeği tüketin ince bağırsakta besinlere yapışıp kana geçişlerini azaltıyor...(tabi vitaminlerin de bu yüzden vitamin alınabilir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben size ne diyeyim 2 saat girmedim çeneye bak ya şunlarda:)))
haksız değilsin şekerim .gitsin alsın kitabını .benim mutfak masasının üstünde durmadan açıp okuyorum:)))

Ayyy bugün topluca gidilecek yer için bir tepsi su böreği ve yaprak sarma sipariş ettim. Siparişler bana gelcek ve ben her zamanki gibi yiyemeyeceğim, benim için dert değil de yemediğim zaman yemediğimi anlatmak o kadar zor ki Bazen yesem daha iyi diyorumm

Canım bu diyet (kitapta da birkaç yerde geçiyor zaten) özellikle üst bedenden kilo kaybına uygun bir diyet.(Tabi ki popo bacaklar da küçülüyor ama daha çok üstten veriyorsun. Benim de alt bedenim çok küçülmedi.Sen üstten 1,5 beden atmışsındır. Ama lattan belki 0,5 beden küçülmüştür üstlerde bi deneme yap bence

...........................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…