Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

seni seviyorummm....

kurabiye canavarını da çok severiiimmmmm...ehehehehhehehe

Teşekkür ederiz çok güzel bilgiler ama bir şey soracağım tam da aklımdan geçerken yazmışsın.
Sade türk kahvesi suyun tutulmasını sağlamıyor mu yanlış mı biliyorum acaba ?
Tam kahve içiyordum dedim bu vücudum da su da tutar şimdi yazıyı görünce inşallah yanlış biliyorumdur dedim.

Ama ben sevmedim bu bilgiyi şimdi.
Öyle mi gerçekten.
Benim üstüm biraz daha incelirse kalmayacak ama basenlerimden gitsin istiyorum.
Hoş gitti de 2 haftada ama :26:

yok cınım aslında diüretik etkisi daha fazla bildiğim kadarıyla...ama içerdiği kafein nedeniyle selülit yapabilir kafein içeren diğer içecekler gibi....
bir de ben üstten değil alttan daha çok kilo verdim.. bildiğim kadarıyla yağın yoğun olduğu bölgelerden veriyorsun nerde yağ orada dukan yani... yanlış bilmiyorsam eğer ehe

anaaammmm o da ne ki, ilk defa duydum cahilim bedbahtım göbekliyim spor merkezine fln mı gidiyorsun kendin mi yapıyorsun? ben de istiyorum defolsun gitsin pis göbek

Çok sevindim buna.
Selülit sorunum şu an çok şükür yok ama problem olacak gibi olursa keserim hemen zaten sürekli içmiyorum canım isteyince bir ara sürekli her gün içiyorum istemeyince uzun süre içmiyorum falan ..

Tamam bu bilgiye de sevindim dedim ilk baştan kandırdı beni alttan gitti artık gitmeyecek mi yoksaa

Bi de şey varya..."Aaa canım zaten çok vermişsin şu kadarcık pasta yesen bişey olmaz hadi hadi canın çekmiştir bak bizim de boğazımızdan geçmiyor"

Ben bu durumlar için yanımda light yoğurt/meyvalı light yoğurt götürüyorum.Israrlara karşı da bakın bu kimyasal temelli diyet, o nedenle kimyayı minnacık bozarsam sonrada düzeltilemiyor.Zaten ben, vakti zamanında bunlardan doyana kadar yedim inan hiç canım çekmiyor şimdi hadi beni yorma afiyet olsun sizlere" diyorum.Bi de bazen oruçlu değilim arkadaşlar sakin biraz bana yardımcı olun ben şişmanken mutsuzum diyorum. Sonrada açıyorum yoğurdumu; bakın aç da değilim gayet iyiyim diyorum kursağımdan bişeyler geçince karşımdakiler de rahatlıyor.

Kızlarrr

Ben dün sebzeyi biraz fazla kaçırdım diyeti bozmadım hiç ama sanırım sebze fazlasından dolayı hiç eksim yoktu bu sabah tartıda

inş yarın eksim olur su falan mı tuttum acaba

Kızlarrr

Ben dün sebzeyi biraz fazla kaçırdım diyeti bozmadım hiç ama sanırım sebze fazlasından dolayı hiç eksim yoktu bu sabah tartıda

Bi de şey varya..."Aaa canım zaten çok vermişsin şu kadarcık pasta yesen bişey olmaz hadi hadi canın çekmiştir bak bizim de boğazımızdan geçmiyor"

Ben bu durumlar için yanımda light yoğurt/meyvalı light yoğurt götürüyorum.Israrlara karşı da bakın bu kimyasal temelli diyet, o nedenle kimyayı minnacık bozarsam sonrada düzeltilemiyor.Zaten ben, vakti zamanında bunlardan doyana kadar yedim inan hiç canım çekmiyor şimdi hadi beni yorma afiyet olsun sizlere" diyorum.Bi de bazen oruçlu değilim arkadaşlar sakin biraz bana yardımcı olun ben şişmanken mutsuzum diyorum. Sonrada açıyorum yoğurdumu; bakın aç da değilim gayet iyiyim diyorum kursağımdan bişeyler geçince karşımdakiler de rahatlıyor.

Kızlarrr

Çok sevindim buna.
Selülit sorunum şu an çok şükür yok ama problem olacak gibi olursa keserim hemen zaten sürekli içmiyorum canım isteyince bir ara sürekli her gün içiyorum istemeyince uzun süre içmiyorum falan ..

Tamam bu bilgiye de sevindim dedim ilk baştan kandırdı beni alttan gitti artık gitmeyecek mi yoksaa

Site kafayı yemiş galiba. Her şey 50 kere geliyor. Olsun pekiştirme oluyor :))

Peekkiii, bu aşağıdaki soruma cevap verecek var mııı :44: Yorumu olan var mıı?

ya doğru söylüyosun bak ben onu unutttum.ay amann benim üstüm zaten zayıftı,asıl göbiş kalça ve bacaklar daha dolgun :)
zaten sinir oluyorum göğüslerim küçülmeye başladı,en korktuğum buydu,normalde 90 beden göğüslerim ama küçülüp sarkacaklar diye korkuyordum.sanırsam korktuğum başıma gelecek
neyse alt taraf için daha çooook çalışmam lazım anlaşılan :)

Site kafayı yemiş galiba. Her şey 50 kere geliyor. Olsun pekiştirme oluyor :))

Peekkiii, bu aşağıdaki soruma cevap verecek var mııı :44: Yorumu olan var mıı?

yağ oranı %1 olduğu için sakıncalı değil bence.ben de hindi füme tavuk füme falan alıp acıktıkça dolabı açıp atıyorum ağzıma,izinliydi bunlar bildiğim kadarıyla.umarım light kaşardaki gibi yine karıştırmıyorumdur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…