Ayyy bugün topluca gidilecek yer için bir tepsi su böreği ve yaprak sarma sipariş ettim. Siparişler bana gelcek ve ben her zamanki gibi yiyemeyeceğim, benim için dert değil de yemediğim zaman yemediğimi anlatmak o kadar zor kiBazen yesem daha iyi diyorumm
-hanımlar günlük 2 lt. su tüketin ama hepsini birden değil..yudum yudum ne alıyorsanız suyla atıyorsunuz :) diğer sıvılar değil su.... (fazla suyu atmak için yeşilçay ve kahve(sade)
-yediğiniz içtiğiniz şeyleri soğuk olarak tüketin extra kalori yakıyorsunuz.yediğiniz yemek sıcak bile olsa yanında soğuk birşeyler için....
-sıcak değil serin ortamlarda bulunun vücudunuz kendini 37 c de tutmaya çalısacak ve daha fazla kalori yakacaksınız...
-tempolu yürüyüş yapılabilecek sporların en fazla kalori yaktıranıymış...
-dik durmak veya dik durmaya çalışmak daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor...
-ve nekadar çok prot okadar kalori yakımı çünkü proteinlerin parçalanması extra enerji harcanmasına sebep oluyor....bütün bu yöntemlerle günde extra 400 cal ve üzeri yakmak mümkün....(kitapta var)
-son olarak yediğiniz yemeklerle birlikte mutlaka yulaf kepeği tüketin ince bağırsakta besinlere yapışıp kana geçişlerini azaltıyor...(tabi vitaminlerin de bu yüzden vitamin alınabilir.)
Canım bu diyet (kitapta da birkaç yerde geçiyor zaten) özellikle üst bedenden kilo kaybına uygun bir diyet.(Tabi ki popo bacaklar da küçülüyor ama daha çok üstten veriyorsun. Benim de alt bedenim çok küçülmedi.Sen üstten 1,5 beden atmışsındır. Ama lattan belki 0,5 beden küçülmüştür üstlerde bi deneme yap bence
Teşekkür ederiz çok güzel bilgiler ama bir şey soracağım tam da aklımdan geçerken yazmışsın.
Sade türk kahvesi suyun tutulmasını sağlamıyor mu yanlış mı biliyorum acaba ?
Tam kahve içiyordum dedim bu vücudum da su da tutar şimdi yazıyı görünce inşallah yanlış biliyorumdur dedim.
Ama ben sevmedim bu bilgiyi şimdi.
Öyle mi gerçekten.
Benim üstüm biraz daha incelirse kalmayacak ama basenlerimden gitsin istiyorum.
Hoş gitti de 2 haftada ama :26:
evet kesinlikle vereceksin yilmak yok. sabirla devam
tebrikler süperr ben de cekeyim halay
bence kendini iyi hissettigin kiloya kadar in hatta biraz daha in ki. hata payi olsun. bir kac kilo alirsan kafayi yemezsin.
evet yurtdisinda disarida yemek yemek cok zor. biz ne zamandir disarida yemiyoruz benim yüzümden. gerci domuz etinden dolayi burger ve pizza yiyebiliyorsun en fazla ama olsun.
o y+üzden eger disarida zorda kalirsam ehemen esimi cin restaurantina cekiyorum ; orada tavuk ya da krides filan yiyorum sossuz olarak da hazirliyorlar. kurtaricim oluyor.
destekleriz tabii ki canim fazla kilon yok verirsin mutlaka
o göbek iste beni de deli ediyor uzun zamandir ama callanetics e basladigimdan beri gögüs altindaki birikintim zaten gitti kaldi alt göbegim o da yavas yavas gidiyor hemde süper bir bel görüntüsüne kavustum
regl bende en az +3 etkiliyor... bide sebzede dediğim gibi - görmen zor... o yüzden gayet iyi... can sıkmak yok...
yok cınım aslında diüretik etkisi daha fazla bildiğim kadarıyla...ama içerdiği kafein nedeniyle selülit yapabilir kafein içeren diğer içecekler gibi....
bir de ben üstten değil alttan daha çok kilo verdim.. bildiğim kadarıyla yağın yoğun olduğu bölgelerden veriyorsun nerde yağ orada dukan yani... yanlış bilmiyorsam eğer ehe
ben bişey daha sorcamm ya yaza kadar 10 kilo verirmiyimkiii
Ayyy bugün topluca gidilecek yer için bir tepsi su böreği ve yaprak sarma sipariş ettim. Siparişler bana gelcek ve ben her zamanki gibi yiyemeyeceğim, benim için dert değil de yemediğim zaman yemediğimi anlatmak o kadar zor kiBazen yesem daha iyi diyorumm
Saol cnm galiba oldu
ay ben zeroyu her gün içtim.yoksa tatlı diye delirirdim.
yok cınım aslında diüretik etkisi daha fazla bildiğim kadarıyla...ama içerdiği kafein nedeniyle selülit yapabilir kafein içeren diğer içecekler gibi....
bir de ben üstten değil alttan daha çok kilo verdim.. bildiğim kadarıyla yağın yoğun olduğu bölgelerden veriyorsun nerde yağ orada dukan yani... yanlış bilmiyorsam eğer ehe
Aklıma takılan bir şey soriyim o zaman: Kitapta örnek menülerde mesela jambonu falan hep sınırlı vermiş. 1 dilim jambon falan yazmış. Ben %1 yağı olan tavuk jambonu ince ince dilimletip acıktıkça yiyorum valla. Normalde salamı falan da çok severim, onun niyetine.. Sınırsız değil mii? Öyle 1 dilim 2 dilim falan yazmış. :44: Çok mu yiyorum acaba ki?
Canım bu diyet (kitapta da birkaç yerde geçiyor zaten) özellikle üst bedenden kilo kaybına uygun bir diyet.(Tabi ki popo bacaklar da küçülüyor ama daha çok üstten veriyorsun. Benim de alt bedenim çok küçülmedi.Sen üstten 1,5 beden atmışsındır. Ama lattan belki 0,5 beden küçülmüştür üstlerde bi deneme yap bence
Site kafayı yemiş galiba. Her şey 50 kere geliyor. Olsun pekiştirme oluyor :))
Peekkiii, bu aşağıdaki soruma cevap verecek var mııı :44: Yorumu olan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?