Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hanımlar selam;
(ben işlerden dolayı anca bu saatlerde yazabiliyorum.bişey sorsam:şuan elimde p.light var.bunun c.zero dan farkı var mı ki?

hatunalruuum ben çıkıyurummm....hepinizi de öpüyürümmmm....iyi hafta sonları....

arkadaşlar merhaba ben sayfanızı genel olarak takip etmeye çalışıyorum yaklaşık 20 gündür dukan yapıyorum ve 5,5 kilo verdim ve genel olarak göğüs bel göbek ve kalçadanda 3'er cm inceldim :))) aklıma takılan bişey var fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim seyir döneminde günde 300-400gr. azalıyordu adetten bi kaç gün önce biraz durakladı sonra -800gr. ile dengelenerek devam etti çok uzatmadan sorumu yönelteyim adet döneminde ödem miktarı diyet öncesine göre fark ediyor mu ve günlük ne kadar -'ler yaşanıyor bilgi verirseniz sevinirim :))

bu faydalı bilgiler için cok tesekkurler.

arada sırada hatırlatıcı amaçlı yazmak lazım:)

güçlendirmemin yaklaşık 3. haftasından herkese merhaba

güçlendirmeye geçmenin verdiği rahatlık ve yawşamayla beraber diyeti bayağı bi gevşettim diyebilirim.

ama halen tatlıyı çok kısıtlı yiyorum ekmeğe en az seviyede dokunuyorumve akşam yemeklerinde yüzüne hiiiiiç bile bakmıyorum

zaten tam anlamıyla 64.5 a sabitleyememiştim. şu an tartıda tam 65 geliyorum.

burdaki havadiler böyle hanımlar.

hamurişini kaçırırsam gündüz akşama sadece salata yiyorum.

bu şekilde anlatmam ne derece doğru bilmiyorum ama rahat olun kızlar. gidenler çokda kolay gelmeyecek bu diyetle

Valla ben de öyle yapıyorum. Hem de çok seviyorum. Karnımı onlarla doyurabilirim yani. Biraz daha ucuz olsa daha iyi olacak ama hihihi Evet. Hindi fümede de %1 yağ var, Polonez alıyorum ben.

cola genel anlamda zararlı bir içecek bu yüzden asla içmiyorum.... içenleri uyarıyurum hihihihhi

Hahahah! Şu meredi bırakamadım gitti hahaha

hanımlar selam;
(ben işlerden dolayı anca bu saatlerde yazabiliyorum.bişey sorsam:şuan elimde p.light var.bunun c.zero dan farkı var mı ki?

Farkı yok diye biliyorum. Bak değerlerine. Zero'da protein, karbonhidrat, şeker, yağ 0. 100 ml 0.2 kcal galiba, öyle bir şey. Zero'yu neden çıkarmışlar biliyo musunuz? Çünkü erkekler lght kola almak istemezlermiş Adı light ya hehe! O yüzden sadece adını değiştirmişler, Zero yapmışlar. Erkek kullanıcıyı kazanmak için Öyle biliyorum ben. Hepsinin özü aynıı

çok özendim şu an sanaa

20 günde 5,5 süper keşke benimde öyle olsa diğer sorularının cevabını ben veremiyorum çünkü bilmiyorum tam olarak daha tecrübelilere sormak lazım :)

hatunalruuum ben çıkıyurummm....hepinizi de öpüyürümmmm....iyi hafta sonları....

İyi tatilleeeerrrr.....:79:

Ne güzzeell!! Bi vereydikkk

ama bugün çok şey öğrendim Haftaya süper olcak inşallaahhhh!!!

Son düzenleme:

değerler aynı valla ....
doğru olabilir.

benim de sonum o olucak galiba gerçi ben 65e insem geçerim güçlendirmeye artık...

Ne güzzeell!! Bi vereydikkk

ama bugün çok şey öğrendim Haftaya süper olcak inşallaahhhh!!!
[/QUOTE]

kuralla uyarsan emin ol gider.

ara ara duraklar ama gider

20 günde 5,5 süper keşke benimde öyle olsa diğer sorularının cevabını ben veremiyorum çünkü bilmiyorum tam olarak daha tecrübelilere sormak lazım :)

teşekkür ederim :)) gerçekten en rahat uyguladığım diyet oldu hiç bi sıkıntım yok şükür benim avantajım oldum olası tatlı ve ekmekle aramın pek iyi olmaması :)) umarım sizde istediğiniz kiloları görürsünüz bide bu 5,5 adet döneminde olduğum kiloyla vücutta suda varsa ki muhakkak azda olsa vardır :)

benim de sonum o olucak galiba gerçi ben 65e insem geçerim güçlendirmeye artık...

tez zamanda inşallah.

geçenlerde yeni resimlerinden birini görmüştüm. gayet ince görünüyordun. o ince görünmek zaten insanı cezbediyor. bi yandan ateşliyor devam devam diye bi yandanda şeytan azapta gerek amaaaaan yeteri kadar inceyim zaten dedirtiyor.

her gün birileri arıyor işyerinde ya da yazıyor ya da gelip soruyor nası verdin kiloyu diye. millete link göndermekten anlatmaktan sıkıldım artık. anlatılacak bişey değil gidin kitabını alın ,google yazın araştırın diyorum. kimse bana anlatmadı ben buldum herbişiyi.

burdaki arkadaşalrın desteklerini es geçemem tabi.

öncelikle harikasın süper vermişsin aynen devamını dilerim.
regl dönemine gelince bu konuda herkesin diyecek birsürü şeyi var.regl döneminin öncesinde-esnasında veya sonrasında olan ve atılan ödem miktarı herkeste farklıdır.6-7 sayfa önce bir arkadasımız +3 kilo farkettiğini yazmış mesela.bu benım duydugum en uç örneklerden biridir.sana birde diğer uçtan örnek vereyim.benim regli öncesinde sırasında veya sonrasında 1 gr bile ödemim olmaz.karnım şişmez, hassaslaşmam, enerji patlaması yaşarım hatta.amaaaa gecikirsem çıldırırım.

yani regl tam bir muamma.herkeste farklı.

Çok güzel bir haber bu teşekkür ederiz, darısı başımızaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…