ewt olmus,,gozun aydın :)
ewt bende içiorumm öglen we aksam 1 bardak,,yemeklerin ardına cok ii gelior..
-hanımlar günlük 2 lt. su tüketin ama hepsini birden değil..yudum yudum ne alıyorsanız suyla atıyorsunuz :) diğer sıvılar değil su.... (fazla suyu atmak için yeşilçay ve kahve(sade)
-yediğiniz içtiğiniz şeyleri soğuk olarak tüketin extra kalori yakıyorsunuz.yediğiniz yemek sıcak bile olsa yanında soğuk birşeyler için....
-sıcak değil serin ortamlarda bulunun vücudunuz kendini 37 c de tutmaya çalısacak ve daha fazla kalori yakacaksınız...
-tempolu yürüyüş yapılabilecek sporların en fazla kalori yaktıranıymış...
-dik durmak veya dik durmaya çalışmak daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor...
-ve nekadar çok prot okadar kalori yakımı çünkü proteinlerin parçalanması extra enerji harcanmasına sebep oluyor....bütün bu yöntemlerle günde extra 400 cal ve üzeri yakmak mümkün....(kitapta var)
-son olarak yediğiniz yemeklerle birlikte mutlaka yulaf kepeği tüketin ince bağırsakta besinlere yapışıp kana geçişlerini azaltıyor...(tabi vitaminlerin de bu yüzden vitamin alınabilir.)
yağ oranı %1 olduğu için sakıncalı değil bence.ben de hindi füme tavuk füme falan alıp acıktıkça dolabı açıp atıyorum ağzıma,izinliydi bunlar bildiğim kadarıyla.umarım light kaşardaki gibi yine karıştırmıyorumdur :))))
cola genel anlamda zararlı bir içecek bu yüzden asla içmiyorum.... içenleri uyarıyurum hihihihhi
hanımlar selam;
(ben işlerden dolayı anca bu saatlerde yazabiliyorum.bişey sorsam:şuan elimde p.light var.bunun c.zero dan farkı var mı ki?
totoyu sıkarsan verirsin tabi... ben 2 ayda 10 kilo verdim...
çok özendim şu an sanaagüçlendirmemin yaklaşık 3. haftasından herkese merhaba
güçlendirmeye geçmenin verdiği rahatlık ve yawşamayla beraber diyeti bayağı bi gevşettim diyebilirim.
ama halen tatlıyı çok kısıtlı yiyorum ekmeğe en az seviyede dokunuyorumve akşam yemeklerinde yüzüne hiiiiiç bile bakmıyorum
zaten tam anlamıyla 64.5 a sabitleyememiştim. şu an tartıda tam 65 geliyorum.
burdaki havadiler böyle hanımlar.
hamurişini kaçırırsam gündüz akşama sadece salata yiyorum.
bu şekilde anlatmam ne derece doğru bilmiyorum ama rahat olun kızlar. gidenler çokda kolay gelmeyecek bu diyetle
arkadaşlar merhaba ben sayfanızı genel olarak takip etmeye çalışıyorum yaklaşık 20 gündür dukan yapıyorum ve 5,5 kilo verdim ve genel olarak göğüs bel göbek ve kalçadanda 3'er cm inceldim :))) aklıma takılan bişey var fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim seyir döneminde günde 300-400gr. azalıyordu adetten bi kaç gün önce biraz durakladı sonra -800gr. ile dengelenerek devam etti çok uzatmadan sorumu yönelteyim adet döneminde ödem miktarı diyet öncesine göre fark ediyor mu ve günlük ne kadar -'ler yaşanıyor bilgi verirseniz sevinirim :))
çok özendim şu an sanaa
hatunalruuum ben çıkıyurummm....hepinizi de öpüyürümmmm....iyi hafta sonları....
güçlendirmemin yaklaşık 3. haftasından herkese merhaba
güçlendirmeye geçmenin verdiği rahatlık ve yawşamayla beraber diyeti bayağı bi gevşettim diyebilirim.
ama halen tatlıyı çok kısıtlı yiyorum ekmeğe en az seviyede dokunuyorumve akşam yemeklerinde yüzüne hiiiiiç bile bakmıyorum
bu şekilde anlatmam ne derece doğru bilmiyorum ama rahat olun kızlar. gidenler çokda kolay gelmeyecek bu diyetle
Valla ben de öyle yapıyorum. Hem de çok seviyorum. Karnımı onlarla doyurabilirim yani. Biraz daha ucuz olsa daha iyi olacak ama hihihiEvet. Hindi fümede de %1 yağ var, Polonez alıyorum ben.
Hahahah! Şu meredi bırakamadım gittihahaha
Farkı yok diye biliyorum. Bak değerlerine. Zero'da protein, karbonhidrat, şeker, yağ 0. 100 ml 0.2 kcal galiba, öyle bir şey. Zero'yu neden çıkarmışlar biliyo musunuz?Çünkü erkekler lght kola almak istemezlermiş Adı light ya hehe! O yüzden sadece adını değiştirmişler, Zero yapmışlar. Erkek kullanıcıyı kazanmak için Öyle biliyorum ben. Hepsinin özü aynıı
ne özenecen bacım benim vermem gereken kilonun tamamını vermişin sen zaten. ben veremeyince pes ettim.
esas ben hedefine tam gaz ileri gidenlere özeniyorum.
çok başarılısın. ben iyice zoru görünce bıraktım
20 günde 5,5 süper keşke benimde öyle olsadiğer sorularının cevabını ben veremiyorum çünkü bilmiyorum tam olarak daha tecrübelilere sormak lazım :)
benim de sonum o olucak galiba gerçi ben 65e insem geçerim güçlendirmeye artık...
arkadaşlar merhaba ben sayfanızı genel olarak takip etmeye çalışıyorum yaklaşık 20 gündür dukan yapıyorum ve 5,5 kilo verdim ve genel olarak göğüs bel göbek ve kalçadanda 3'er cm inceldim :))) aklıma takılan bişey var fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim benim seyir döneminde günde 300-400gr. azalıyordu adetten bi kaç gün önce biraz durakladı sonra -800gr. ile dengelenerek devam etti çok uzatmadan sorumu yönelteyim adet döneminde ödem miktarı diyet öncesine göre fark ediyor mu ve günlük ne kadar -'ler yaşanıyor bilgi verirseniz sevinirim :))
güçlendirmemin yaklaşık 3. haftasından herkese merhaba
Çok güzel bir haber bu teşekkür ederiz, darısı başımızaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?