değerler aynı valla ....
doğru olabilir.
kuralla uyarsan emin ol gider.
ara ara duraklar ama gider
öncelikle harikasın süper vermişsin aynen devamını dilerim.
regl dönemine gelince bu konuda herkesin diyecek birsürü şeyi var.regl döneminin öncesinde-esnasında veya sonrasında olan ve atılan ödem miktarı herkeste farklıdır.6-7 sayfa önce bir arkadasımız +3 kilo farkettiğini yazmış mesela.bu benım duydugum en uç örneklerden biridir.sana birde diğer uçtan örnek vereyim.benim regli öncesinde sırasında veya sonrasında 1 gr bile ödemim olmaz.karnım şişmez, hassaslaşmam, enerji patlaması yaşarım hatta.amaaaa gecikirsem çıldırırım.
yani regl tam bir muamma.herkeste farklı.
maşallah maşallah
bişide kalmaış yaw senin
Güçlendirmeye en son ben geçicem sanırımYanınıza geldiğimde beni partiyle karşılamazsanız girmem bakk güçlendirmeye
teşekkür ederim :)) gerçekten en rahat uyguladığım diyet oldu hiç bi sıkıntım yok şükür benim avantajım oldum olası tatlı ve ekmekle aramın pek iyi olmaması :)) umarım sizde istediğiniz kiloları görürsünüz bide bu 5,5 adet döneminde olduğum kiloyla vücutta suda varsa ki muhakkak azda olsa vardır :)
öncelikle harikasın süper vermişsin aynen devamını dilerim.
regl dönemine gelince bu konuda herkesin diyecek birsürü şeyi var.regl döneminin öncesinde-esnasında veya sonrasında olan ve atılan ödem miktarı herkeste farklıdır.6-7 sayfa önce bir arkadasımız +3 kilo farkettiğini yazmış mesela.bu benım duydugum en uç örneklerden biridir.sana birde diğer uçtan örnek vereyim.benim regli öncesinde sırasında veya sonrasında 1 gr bile ödemim olmaz.karnım şişmez, hassaslaşmam, enerji patlaması yaşarım hatta.amaaaa gecikirsem çıldırırım.
yani regl tam bir muamma.herkeste farklı.
İnşalalh ben de güçlendirmeden haberler vereceğim buradaaa ..
Kırmızı halılar sereriz üstüne halının sonuna da çilek dolu bir tabakk
teşekkür ederim verdiğin bilgi için benim ümidim hani azcıkta olsa su olsada bende biraz daha verniş olayım regl dönemi sonunda anlıcam anyayı konyayı :))) -100 gramla reglimin 2. gününe başladım normalde -300 oluyodu ya oda benim aklımı karıştırdı azcık
İnşallah görürüz hepimiiiz. Ay ama senin ne güzzeelll!! E neden kilo aldın peki, bir hastalığın falan mı var, Allah korusun da..Ya da ekmek değil ama hamur işi falan mı seviyorsun..? Ya da sana ne mi diyorsun hehe :)) Özendim de. Tatlısızlıktan beynim çalışmıyo çünkü pek Keşke canım istemeseee. Dün de Migros'un ekmek reyonunda geçerken çıtır çıtır ekmekler kokuyoduuu.. Oyyhh oyyhh!!! :S:S:S Off :97::105::97:
Haklısıınn! Benim de normalde pek ödemim olmaaazz. Ama yeni bitiyo benim de reglim ve umarım bu sefer vardır ödemBu kiloyu beğenmediimmm
ya bence senin kesin ödemin vardır.bak sabret bitsin reglin nasıl çıkıcak ödeminin miktarı ortaya.benimki çok extrem bir durum genelde az veya cok hemen hemen herkeste ödem oluyor.ya sen kaç kilo vermişsin 100-200 gramın lafımı olur sana:)
aynen devam hiç bozma kendini
İnşallah görürüz hepimiiiz. Ay ama senin ne güzzeelll!! E neden kilo aldın peki, bir hastalığın falan mı var, Allah korusun da..Ya da ekmek değil ama hamur işi falan mı seviyorsun..? Ya da sana ne mi diyorsun hehe :)) Özendim de. Tatlısızlıktan beynim çalışmıyo çünkü pek Keşke canım istemeseee. Dün de Migros'un ekmek reyonunda geçerken çıtır çıtır ekmekler kokuyoduuu.. Oyyhh oyyhh!!! :S:S:S Off :97::105::97:
Haklısıınn! Benim de normalde pek ödemim olmaaazz. Ama yeni bitiyo benim de reglim ve umarım bu sefer vardır ödemBu kiloyu beğenmediimmm
Güçlendirmeye en son ben geçicem sanırımYanınıza geldiğimde beni partiyle karşılamazsanız girmem bakk güçlendirmeye
ya ben üniversiteyi aileden uzakta okudum 53 kiloyla başladım ilk aylarda 46ya düştüm sonra bi gelmeye başladı kilolar hazır yiceklerden herhalde 75 ile diplamayı aldım :)) 2 yılda :) sonra zayıflama hapı bile kullandım gittikleri gibi geldiler o kilolarda mesai ve yemek düzensizliğine bağladım kilo verememeyi gece 1'de akşam yemeği yediğim oluyodu çünkü :))) şu dönemde içim bi çileğe bi enginara gidiyotatlı ihtiyacım içinde günde 1 kutu zero kesiyo zaten :))
Zayıfçacıkmışsın da, ne hoş! Ben de ailemle değildim hem de çok yerdim üni.de ama, hem o enerjiden hem de her yere yürüyerek gitmekten hiç kilo almazdık yaaa!! Ne güzel günlerdii.. Aaahhh ahhhh!! İnşallah hep beraber ulaşıcaz istediğimiz kiloya
önemli olanda o sanki.yani mevcut kiloyu beğenmemek.böyle bir durumda tam sadakatle dukana bağlanıp bu sınırı aşmakkk:)))))
haydı kızlarrrr:)
ya daha ilk günümdeyim ama yazılanları okuyup bende katkıda bulundukça sanki daha şimdiden erimeye başlamışım gibi havaya girdim.hepimize bol morallerrrrr
yahu kocaman beni göremeyen bir şekerrr daha var burda.... işte burdayım şekerimm...
Eki Görüntüle 406984
hanımlar ben çok diyet araştırdım daha önce .kan grubuna göre beslenme ile kilo verme diye bişey görmüştüm.benim kan grubum "0" ve bu grubun zayıf ve zinde olması için protein yemesi gerekiyormuş.bu yüzden belki daha rahat uyum sağladım bu diyete diye düşünüyorum.
aaaaa yarimimmmmmmmben dün başarı hikayelerinde görmüştüm resmini resimlere bakıp geçtiğimden kim ekledi bakmadım tabi sizde bugün geçmişte kilo verip bugün gelmeyenlerden bahsetmişsiniz ondan sonrada sen resim eklemişsin ya ben onlardan birini ekledin sandıydım maşallah ama yaaa çok tatlısın bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?