Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

değerler aynı valla ....
doğru olabilir.

bir de belki tatlandırıcı olarak kullanılan maddeleri farklıdır. Onu bilmiyorum. Ama o da farketmez bence. İçeceksen hepsini içebilirsin, içmiceksen hiçbirini içme yani :))

kuralla uyarsan emin ol gider.

ara ara duraklar ama gider

Erken durakladı biraz da. Umarım gideeerr.. Bu hafta daha çok dikkat edicem, daha çok spor yapıcam. Bakalım ne olacak. Hata bende mii, bünyemde mi :44: :))

Son düzenleme:

teşekkür ederim verdiğin bilgi için benim ümidim hani azcıkta olsa su olsada bende biraz daha verniş olayım regl dönemi sonunda anlıcam anyayı konyayı :))) -100 gramla reglimin 2. gününe başladım normalde -300 oluyodu ya oda benim aklımı karıştırdı azcık

Güçlendirmeye en son ben geçicem sanırım Yanınıza geldiğimde beni partiyle karşılamazsanız girmem bakk güçlendirmeye

İnşallah görürüz hepimiiiz. Ay ama senin ne güzzeelll!! E neden kilo aldın peki, bir hastalığın falan mı var, Allah korusun da.. Ya da ekmek değil ama hamur işi falan mı seviyorsun..? Ya da sana ne mi diyorsun hehe :)) Özendim de. Tatlısızlıktan beynim çalışmıyo çünkü pek Keşke canım istemeseee. Dün de Migros'un ekmek reyonunda geçerken çıtır çıtır ekmekler kokuyoduuu.. Oyyhh oyyhh!!! :S:S:S Off :97::105::97:

Haklısıınn! Benim de normalde pek ödemim olmaaazz. Ama yeni bitiyo benim de reglim ve umarım bu sefer vardır ödem Bu kiloyu beğenmediimmm

ya bence senin kesin ödemin vardır.bak sabret bitsin reglin nasıl çıkıcak ödeminin miktarı ortaya.benimki çok extrem bir durum genelde az veya cok hemen hemen herkeste ödem oluyor.ya sen kaç kilo vermişsin 100-200 gramın lafımı olur sana:)

aynen devam hiç bozma kendini

ya ben üniversiteyi aileden uzakta okudum 53 kiloyla başladım ilk aylarda 46ya düştüm sonra bi gelmeye başladı kilolar hazır yiceklerden herhalde 75 ile diplamayı aldım :)) 2 yılda :) sonra zayıflama hapı bile kullandım gittikleri gibi geldiler o kilolarda mesai ve yemek düzensizliğine bağladım kilo verememeyi gece 1'de akşam yemeği yediğim oluyodu çünkü :))) şu dönemde içim bi çileğe bi enginara gidiyo tatlı ihtiyacım içinde günde 1 kutu zero kesiyo zaten :))

ayyy motivasyon tavan yaptı :)) teşekkür ederim valla :) haftaya kuzenin düğünü var onun için acele ediyorum açıkçası yoksa 100-200 ne farkeder dediğin gibi :))

önemli olanda o sanki.yani mevcut kiloyu beğenmemek.böyle bir durumda tam sadakatle dukana bağlanıp bu sınırı aşmakkk:)))))

haydı kızlarrrr:)

ya daha ilk günümdeyim ama yazılanları okuyup bende katkıda bulundukça sanki daha şimdiden erimeye başlamışım gibi havaya girdim.hepimize bol morallerrrrr

Güçlendirmeye en son ben geçicem sanırım Yanınıza geldiğimde beni partiyle karşılamazsanız girmem bakk güçlendirmeye

Heheheh Valla benim bu kiloların inatçılığı hiç belli olmaz, senden geç gidebilirim. Ama öyle bir şey olur da sen benden sonra gelirsen, ben sana derim "Gel geell! Çok eğleniyoruz Önce biraz soğuk geliyo ama; girince alışıyosun" hahahhaha

Zayıfçacıkmışsın da, ne hoş! Ben de ailemle değildim hem de çok yerdim üni.de ama, hem o enerjiden hem de her yere yürüyerek gitmekten hiç kilo almazdık yaaa!! Ne güzel günlerdii.. Aaahhh ahhhh!! İnşallah hep beraber ulaşıcaz istediğimiz kiloya

valla çok güzel günlerdi de o dönemki erkek arkadaşım yüzünden oldu azcıkta sen yemezsen bende yemem ya iştahım yok be adam ne zorlarsın :))) bende kimseyi kıramayan bir insan olarak yerdim yediklerimizde matah bişey olsa pide lahmacun döner ekmek arası allah ne verdiyse :)))

Saooll!! Aşarız inşallaaahhhhh!!!!

hanımlar ben çok diyet araştırdım daha önce .kan grubuna göre beslenme ile kilo verme diye bişey görmüştüm.benim kan grubum "0" ve bu grubun zayıf ve zinde olması için protein yemesi gerekiyormuş.bu yüzden belki daha rahat uyum sağladım bu diyete diye düşünüyorum.

Selam kızlar,

Umarım herkes iyidir.

2 günlük kısa bir tatil kaçamağı yaptım bu yüzden de bildirimimi yapamadım. Aynı zamanda 1 haftadır da tartılmadım gün içinde fazla çıkarım diye yarın sabahı bekliyorum. :))Haftaya yaparsam beni listeden çıkarmayacağınızı umuyorum :))

Tatil iyi hoş ama tatilde de dukanıma zeval getirmemek çok yıpratıcıydı ama başardım.

Şu bir gerçek ki bağımlılık yapıyorsunuz, gelir gelmez soluğu burada aldım. İyi ki varsınız..

yahu kocaman beni göremeyen bir şekerrr daha var burda.... işte burdayım şekerimm...
Eki Görüntüle 406984

aaaaa yarimimmmmmmm ben dün başarı hikayelerinde görmüştüm resmini resimlere bakıp geçtiğimden kim ekledi bakmadım tabi sizde bugün geçmişte kilo verip bugün gelmeyenlerden bahsetmişsiniz ondan sonrada sen resim eklemişsin ya ben onlardan birini ekledin sandıydım maşallah ama yaaa çok tatlısın bende zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmm

işin ilginci seyirdeyken deli gibi tatlı çekiyodu canım. göüzmün önünde şuruplu tatlılar uçuşuyodu.

şimdi evde baklava olsa dönüp bakmıyorum

pisikolocikti sanırım

aaaa bak sen söleyince öğrendim benimde kan grubum 0 ve bende hem rahat uyum sağladım sıkıntı çekmiyorum hemde maşallah iyi gidiyo kilolar bence doğru düşünüyorsun

zayıflıycaksınn...
hemde hiç farkında olmadan...
tickerımı hazırlayıp ilk başladığım günü hatırlıyorum... bu kadar kiloyu benmi vericem diye hayıflanıyodum... bak şimdi yolun yarısını bile geçmişim farkında olmadan... ki ben çok ağır kilo veriyorum (bence)...
dukana kalsa ben 66 da güçlendirmeye geçmeliyim yani 6 kilo sonra... 6 kilo neki kocaman 14 kilo gitmiş...
bu arada nerdeki başarı hikayelerinde gördün onu anlamadım şekerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…