abuuuuu 27 ye kadar vermişin.
kıskandım
İnşalalh ben de güçlendirmeden haberler vereceğim buradaaa ..
Kırmızı halılar sereriz üstüne halının sonuna da çilek dolu bir tabakk
HehehehValla benim bu kiloların inatçılığı hiç belli olmaz, senden geç gidebilirim. Ama öyle bir şey olur da sen benden sonra gelirsen, ben sana derim "Gel geell! Çok eğleniyoruz Önce biraz soğuk geliyo ama; girince alışıyosun" hahahhaha
Ayyy vücuttaki deformasyonu düşünerek kıskanma derim şekerim ne kadar az kilo o kadar iyi
senin boy kaldırır 1 seneyede tamamen alışır kiloya sıkılaşırsın. annemde diyet yapıyor. 10 kilo verdi 1 buçuk ayda. ot çöple besleniyo resmen
onuda kıskanıyorum(tipik bi akrep burcuyum ben.kıskandığımı da dışa vururum.yoksa şişkinlik yapıyo aksileşiyorum)
Ayyy vücuttaki deformasyonu düşünerek kıskanma derim şekerim ne kadar az kilo o kadar iyi
senin boy kaldırır 1 seneyede tamamen alışır kiloya sıkılaşırsın. annemde diyet yapıyor. 10 kilo verdi 1 buçuk ayda. ot çöple besleniyo resmen
onuda kıskanıyorum(tipik bi akrep burcuyum ben.kıskandığımı da dışa vururum.yoksa şişkinlik yapıyo aksileşiyorum)
aha bende akrebim... hemde katkısızzzz
aha bende akrebim... hemde katkısızzzz
ekim mi kasım mı?
kardeşimle ben akrebiz. kardeşimin bebeğide akrep olacak galiba
Bundan sonra talandırıcıyı ve tatlandırıcılı maddeleri de azaltiyim o zamanEn azından bu hafta bi deniyim de ne olacak bakalım :44: 1 hafta yemesem içmesem ölmem heralde oofff :97:
Aklıma takılan bir şey soriyim o zaman: Kitapta örnek menülerde mesela jambonu falan hep sınırlı vermiş. 1 dilim jambon falan yazmış. Ben %1 yağı olan tavuk jambonu ince ince dilimletip acıktıkça yiyorum valla. Normalde salamı falan da çok severim, onun niyetine.. Sınırsız değil mii? Öyle 1 dilim 2 dilim falan yazmış. :44: Çok mu yiyorum acaba ki?
zayıflıycaksınn...
hemde hiç farkında olmadan...
tickerımı hazırlayıp ilk başladığım günü hatırlıyorum... bu kadar kiloyu benmi vericem diye hayıflanıyodum... bak şimdi yolun yarısını bile geçmişim farkında olmadan... ki ben çok ağır kilo veriyorum (bence)...
dukana kalsa ben 66 da güçlendirmeye geçmeliyim yani 6 kilo sonra... 6 kilo neki kocaman 14 kilo gitmiş...
bu arada nerdeki başarı hikayelerinde gördün onu anlamadım şekerim...
valla çok güzel günlerdi de o dönemki erkek arkadaşım yüzünden oldu azcıkta sen yemezsen bende yemem ya iştahım yok be adam ne zorlarsın :))) bende kimseyi kıramayan bir insan olarak yerdim yediklerimizde matah bişey olsa pide lahmacun döner ekmek arası allah ne verdiyse :)))
Kutlama yapmazsan gelmemm, illa kutlama olcak, o kadar uğraşmışımmmSanki uğraşan sadece benimmmm
ekim mi kasım mı?
kardeşimle ben akrebiz. kardeşimin bebeğide akrep olacak galiba
kasım 9 bende akrep bebeğimiz olsun çok isterim...
akrep burcu bir oğlum var ben balık sürekli çatışıyoruz yahu:2: ne zor bi karakter 16 yaşında ergenlik diyorum ama inşallah öyledir
Evet kitapta çok iyi anlatmamış ama Simla'nın notları var internette. O kitabın yanında dukanın sohbetlerini de takip ediyor.Saolsun herkesi de aydınlatıyor.Ben de oradan duydum. seyirde haftada bir gün, yUmurtanın sadece beyazını,tavuk, balık, hindi yiyorsun+yulaf kepeği+ BİR KAŞIK goji, peyniri az yiyorsun ve yoğurdu da mümkünse hiç veya çok çok az yiyorsun. Seyirde bir gün beyaz gün yapmayı öneriyormuş dukkan. Bi de demleme yeşil çay içiyorsun
geçen gün yine bir janbon mevzusu olmuştu. ertesi gün markete gidip jambon, salam, sosis v.b. ürünleri inceledim. normal ya da light farketmiyor, hepsinin içinde kıvam aratırıcı olarak, nişastalı ürünler var. özellikle mısır nişastası ve patates unu. sanırım o yüzden yasak ya da sınırlı bu ürünler.
kızlaar 3. günün sonundaki kilo kaybım 2.700darısı devamına diorum bugn atak son 4 gün yapcm atagı bakalım yalnz ben ayın 15 i gbi tatile gidicem 3 gün orda abartmadan yesem sona dönünce ataktan geri başlasam kilo alrmym sizce
benim çok fena başım ağrıdı
Ama o polonez tavuk jambonda de öyle yazmıyoduuu ühühühüühHindi füme vaaarr, onda da %1 yağ varmıışş. O da mı sınırlıııı Ne yicem ben yaaa :S Hayattan zevk almaz oldum. Sigarayı da bıraktım zaten. Offff!! Yine aç kalıcam o zaman ben
Saol. Öğrenmiş oldum bari..Off!
füme ve kurutulmuş etlerde ya da pastırma gibi ürünlerde nişastalı bir katkı yok. (onlar bu yüzden daha pahalıdır diğerlerine göre)
Bi de şey varya..."Aaa canım zaten çok vermişsin şu kadarcık pasta yesen bişey olmaz hadi hadi canın çekmiştir bak bizim de boğazımızdan geçmiyor"
Ben bu durumlar için yanımda light yoğurt/meyvalı light yoğurt götürüyorum.Israrlara karşı da bakın bu kimyasal temelli diyet, o nedenle kimyayı minnacık bozarsam sonrada düzeltilemiyor.Zaten ben, vakti zamanında bunlardan doyana kadar yedim inan hiç canım çekmiyor şimdi hadi beni yorma afiyet olsun sizlere" diyorum.Bi de bazen oruçlu değilim arkadaşlar sakin biraz bana yardımcı olun ben şişmanken mutsuzum diyorum. Sonrada açıyorum yoğurdumu; bakın aç da değilim gayet iyiyim diyorum kursağımdan bişeyler geçince karşımdakiler de rahatlıyor.
Teşekkürler... Füme yerim ben de o zaman napiyim.. Gömdük paraları Dukan'a zatenişe yarasa bari..
Hiç sorma valla ya.her hafta gidiyorum büyük marketlere doldur anam doldur bitmiyor.stok yapuyorum süt,ayran,yoğurt,peynir hadi onlar neyse de et grupları,fümeler falan acı acı boşaltıyor cepleri.ay dün gurmenetten yengeç surimi ve istakoz surimi sipariş verdim.
kitapta da devekuşu da yiyebilirsiniz diyor,çok sosyetik olduk canıımmmmmmm :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?