Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

abuuuuu 27 ye kadar vermişin.

kıskandım

Ayyy vücuttaki deformasyonu düşünerek kıskanma derim şekerim ne kadar az kilo o kadar iyi

İnşalalh ben de güçlendirmeden haberler vereceğim buradaaa ..

Kırmızı halılar sereriz üstüne halının sonuna da çilek dolu bir tabakk

Çilek kesmez benii hayır da demem tabi kiii :)))

Kutlama yapmazsan gelmemm, illa kutlama olcak, o kadar uğraşmışımmm Sanki uğraşan sadece benimmmm

geçen gün yine bir janbon mevzusu olmuştu. ertesi gün markete gidip jambon, salam, sosis v.b. ürünleri inceledim. normal ya da light farketmiyor, hepsinin içinde kıvam aratırıcı olarak, nişastalı ürünler var. özellikle mısır nişastası ve patates unu. sanırım o yüzden yasak ya da sınırlı bu ürünler.

kızlaar 3. günün sonundaki kilo kaybım 2.700 darısı devamına diorum bugn atak son 4 gün yapcm atagı bakalım yalnz ben ayın 15 i gbi tatile gidicem 3 gün orda abartmadan yesem sona dönünce ataktan geri başlasam kilo alrmym sizce

kk nın başarı hikayelerinde gördüm diye hatırlıyorum ama dukan facebook hesabındada bi sürü resme baktım hangisinde şimdi karar veremedim bide bu ticker i yapıştırdığımız sayfa nerde yahu dün bulmuştum bugün öldürsen bulamıyorum sinir oldum ha

Ahhh ahhh!!! Yanlış seçimler hihihiih

Kutlama yapmazsan gelmemm, illa kutlama olcak, o kadar uğraşmışımmm Sanki uğraşan sadece benimmmm

Kutlamaz mıyız be yaaa!! Ohhh ohhh!!! Yandaaannn!! Atmıışşşş, yetmiişşş.... :87::124: hihiih

ya ben bunu duymadım hiç.yani beyaz günü biliyorum da haftada bir yapılsın diye bişey yazıyor muydu kitapta ki ? !!

Ama o polonez tavuk jambonda de öyle yazmıyoduuu ühühühüüh Hindi füme vaaarr, onda da %1 yağ varmıışş. O da mı sınırlıııı Ne yicem ben yaaa :S Hayattan zevk almaz oldum. Sigarayı da bıraktım zaten. Offff!! Yine aç kalıcam o zaman ben

Saol. Öğrenmiş oldum bari.. Off!

Eğer yersen, alırsın. Yani şöyle oluyo genelde, kiloya yansıyo ama, şişkinlik falan olarak. Sonra hemen devam edersen, o aldıklarını atakta geri verirsin. Ben de öyle olmuştu yani.

kasım 9 bende akrep bebeğimiz olsun çok isterim...

Akraplere bayılırıımm En iyi arkadaşlarım, anlaştıklarım hep akreptir :)

füme ve kurutulmuş etlerde ya da pastırma gibi ürünlerde nişastalı bir katkı yok. (onlar bu yüzden daha pahalıdır diğerlerine göre)

selam kızlar güne çok iyi başladım dün sebze proetein olmasına rağman bu gün 700 gram eksiyle güne başladım.bu gün sabah 82.900 geldim harikaaaaa

füme ve kurutulmuş etlerde ya da pastırma gibi ürünlerde nişastalı bir katkı yok. (onlar bu yüzden daha pahalıdır diğerlerine göre)

Teşekkürler... Füme yerim ben de o zaman napiyim.. Gömdük paraları Dukan'a zaten işe yarasa bari..

AMA AMA AMA AMAAA peki ben ne yapayım... Ben kayınvalideme her gittiğimde diyetteyim ona göre bişeyler yemem lazım o yüzden evde yiyorum dememe rağmennnn herkezin içinde ıslarla YE YE YE YE YE diyolar bana yaaaaaa sonra masadaki diğerleride katılıyor hep birlikte YEYEYEYYEEYEYE Yok bunlar beni zayıflattılar ama sadece sinirsel olarak
Ama ben ne yapıyorum ISRARLA YEMİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM diyorum. Hiiiççççte canım çekmiyo valla öyle güzel bitirmişimki beynimde OHHHHHHH

Teşekkürler... Füme yerim ben de o zaman napiyim.. Gömdük paraları Dukan'a zaten işe yarasa bari..

Hiç sorma valla ya.her hafta gidiyorum büyük marketlere doldur anam doldur bitmiyor.stok yapuyorum süt,ayran,yoğurt,peynir hadi onlar neyse de et grupları,fümeler falan acı acı boşaltıyor cepleri.ay dün gurmenetten yengeç surimi ve istakoz surimi sipariş verdim.
kitapta da devekuşu da yiyebilirsiniz diyor,çok sosyetik olduk canıımmmmmmm :))))))))))))

boşverin yaaa yengeç mengeç bozar bizi öyle şeyler. almışım yağsız kıymamı. birazının kavurmuşum, birazını da köfte yapıp sıralamışım buzluğa. tavuk göğüsler de biraz sotelik biraz fleto yapılmış. yoğurt yumurta peynir de tamam. stoklarda kepeğim de var. gerisi boş. diyetten önce füme et mi yiyordum ben sanki? yengecin yendiğini mi biliyordum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…