Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahhh ahhhh biraz daha zaman geçsin de göriyim seni... son 1 aydır ağzıma yumurta koyduğumu hatırlamıyorum... tavuk göğüs eti de öyle... nefret ediyosun bi süre sonra... değişik tatlar arıyosun...ve mecbur kalıyosun ne yenilebiliyosa onları denemeye...

1 aya gerek kalmadan bıkanlar var... Kokuyo gibi geliyo burnuma ıyyyyykkkkk

ya sizin köfteler de taş gibi olmuyor mu,farklı bir formül falan var mı.kıyma da yağsız olduğu için çok sert oluyor yaa

kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:

aynen öyle.................... bööğğkkk...

yaa kızlar ben 3 gündür çok halsizim. Ayrıca çok uyumak istiyorum ve acayip ekşi istiyo canım 1 bütün limonu öğleden önce ve sonra sıkıp içiyorum o kadar tatlı geliyorki anlatamam. ya diyetten kaynaklanıyor yada sanırım bebiş geliyor

ben diyeti 9 aydır yapıyorum. bir dönem 2 ay kadar ara vermiştim ama ilk başladığım zamanlardı. onu çıkarsak 7 aydır kesintisiz yapıyorum.
benim motivasyonum biraz farklı. geçici bir dönem bu neticede. hayatımın yarısı diyetle geçti benim ve ilk defa yaptığım diyetten sonuç aldım. o yüzden her gün benzer şeyler yemek önemli gelmiyor.

çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah... vede hayırlı yolculuklar.

ya sizin köfteler de taş gibi olmuyor mu,farklı bir formül falan var mı.kıyma da yağsız olduğu için çok sert oluyor yaa

üüfff ben dün akşam yaptım köfte lokum gibi oldu....
yarım kilo yağsız kıymaya evde hangi baharatlardan varsa hepsinden attım... yarım soğan ve 8-10 diş sarımsağı rondodan geçirip iyice yoğurdum... sonrada köfteleri bastım... bugun öğlen de yağsız tavada pişti... ve içinde soğan sarımsak onu biraz sulandırdığından hiç öyle taş gibi de olmadı... mislerrr gibi valla

çoook geçmiş olsun hayırlısıyla git gel inşlalah...

Valla yengeç falan ağzıma koymam ben zaten :) füme de yemezdim ama; o benim kurtarıcıımmm şimdii :) Salama sosise bayılırım ben. Bu fümenin, jambonun da tadını benzetiyorum salama falan. Öğün aralarında acıkınca da yemek yapmaya üşeniyorum. Evde olunca geç kalkıyorum, öğle yemeğini de geçiştiriyorum zaten yoğrutla falan. Öyle olunca da işte arada hooopp füme falan götürüyorum acıkınca. Hatta işten çıkıp eve gidip yemek yapıp yiyene kadar saat 8-9 oluyo :S O zamana kadar açlıktan kazınan mideme bişey koymam lazım oluyo. Yoksa sinirden deliriyorum :S :S Dukan'a uygun açlığımı bastıracak başka bişey de bulamıyoruummm.

geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. diyeti boşver, bir an önce iyileşmene bak.

anammmmm ben bile heyecanlandım... bi test yapsaydın yaa... ne kadarlık evlisin... bebiş düşünüyomuydunuzz?... ööfff çokk heyecan verici bi durum nasıl duruyosun test yapmadan yada dr gitmeden
valla helal olsun ne diyim... belki bu diyeti de yapamayıp 2 ay ara verdikten sonra böyle sıkı tutuyo olabilirsin... ama yine de iyi bişi tabi... 7 ayda kaç kilo verdin peki yada 9 ayda?

ben de geçen gün burda fümeden jambondan çok bahsedilince, biraz alayım bari dolapta dursun dedim. bazen akşam eve geç geliyorum, hazırda birşey olmayınca, en azından biraz peynir 1 yumurta 2 dilim jambon falan öğün olur dedi. sonra baktım nişastalıymış bu arkadaşlar. fümeyi de gözüm tutmadı açıkcası. benim işlenmiş et ürünleriyle pek başım hoş değildir. en iyisi sen bildiğinden şaşma dedim.

canım yaaa çok geçmiş olsun şimdiden umarım önemli bişey yoktur.çok dikkat et kendine,önce sağlık gerisi boş...

toplamda 22 kg verdim.
ben yanlış zamanda başladım aslında. ben atağı bitirdim, ramazan başladı. oruç tutarken diyeti yapmak pek mümkün olmadı. verdiklerimi geri aldım. 2 ay kadar bıraktım diyeti, sonra tekrar başladım atakla. sonra regl olamamaya başladım. 4 ay regl olamadım ve o 4 ayın 2 ayında da hiç kilo vermedim. sonra regl sorununa çare bulunca tekrar kilo verme başladım. yani aralarda uzun durgunluklar yaşadım. verdiğin kilo arttıkça kilo vermen zorlaşıyor tabi. o yüzden de şimdilerde biraz daha sıkılamaya başladım. yürüyüşlerimi artırdım, hiç sevmediğim halde light süt ürünleri yemeye başladım. ramazana kadar seyiri bitirmek istiyorum ama zor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…