boşverin yaaa yengeç mengeç bozar bizi öyle şeyler. almışım yağsız kıymamı. birazının kavurmuşum, birazını da köfte yapıp sıralamışım buzluğa. tavuk göğüsler de biraz sotelik biraz fleto yapılmış. yoğurt yumurta peynir de tamam. stoklarda kepeğim de var. gerisi boş. diyetten önce füme et mi yiyordum ben sanki? yengecin yendiğini mi biliyordum?
ahhh ahhhh biraz daha zaman geçsin de göriyim seni... son 1 aydır ağzıma yumurta koyduğumu hatırlamıyorum... tavuk göğüs eti de öyle... nefret ediyosun bi süre sonra... değişik tatlar arıyosun...ve mecbur kalıyosun ne yenilebiliyosa onları denemeye...
1 aya gerek kalmadan bıkanlar var... Kokuyo gibi geliyo burnuma ıyyyyykkkkk
boşverin yaaa yengeç mengeç bozar bizi öyle şeyler. almışım yağsız kıymamı. birazının kavurmuşum, birazını da köfte yapıp sıralamışım buzluğa. tavuk göğüsler de biraz sotelik biraz fleto yapılmış. yoğurt yumurta peynir de tamam. stoklarda kepeğim de var. gerisi boş. diyetten önce füme et mi yiyordum ben sanki? yengecin yendiğini mi biliyordum?
aynen öyle.................... bööğğkkk...
ahhh ahhhh biraz daha zaman geçsin de göriyim seni... son 1 aydır ağzıma yumurta koyduğumu hatırlamıyorum... tavuk göğüs eti de öyle... nefret ediyosun bi süre sonra... değişik tatlar arıyosun...ve mecbur kalıyosun ne yenilebiliyosa onları denemeye...
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
ya sizin köfteler de taş gibi olmuyor mu,farklı bir formül falan var mı.kıyma da yağsız olduğu için çok sert oluyor yaa
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
anammmmm ben bile heyecanlandım... bi test yapsaydın yaa... ne kadarlık evlisin... bebiş düşünüyomuydunuzz?... ööfff çokk heyecan verici bi durum nasıl duruyosun test yapmadan yada dr gitmedenyaa kızlar ben 3 gündür çok halsizim. Ayrıca çok uyumak istiyorum ve acayip ekşi istiyo canım 1 bütün limonu öğleden önce ve sonra sıkıp içiyorum o kadar tatlı geliyorki anlatamam. ya diyetten kaynaklanıyor yada sanırım bebiş geliyor
valla helal olsun ne diyim... belki bu diyeti de yapamayıp 2 ay ara verdikten sonra böyle sıkı tutuyo olabilirsin... ama yine de iyi bişi tabi... 7 ayda kaç kilo verdin peki yada 9 ayda?ben diyeti 9 aydır yapıyorum. bir dönem 2 ay kadar ara vermiştim ama ilk başladığım zamanlardı. onu çıkarsak 7 aydır kesintisiz yapıyorum.
benim motivasyonum biraz farklı. geçici bir dönem bu neticede. hayatımın yarısı diyetle geçti benim ve ilk defa yaptığım diyetten sonuç aldım. o yüzden her gün benzer şeyler yemek önemli gelmiyor.
Valla yengeç falan ağzıma koymam ben zaten :) füme de yemezdim ama; o benim kurtarıcıımmm şimdii :) Salama sosise bayılırım ben. Bu fümenin, jambonun da tadını benzetiyorum salama falan. Öğün aralarında acıkınca da yemek yapmaya üşeniyorum. Evde olunca geç kalkıyorum, öğle yemeğini de geçiştiriyorum zaten yoğrutla falan. Öyle olunca da işte arada hooopp füme falan götürüyorum acıkınca. Hatta işten çıkıp eve gidip yemek yapıp yiyene kadar saat 8-9 oluyo :S O zamana kadar açlıktan kazınan mideme bişey koymam lazım oluyo. Yoksa sinirden deliriyorum :S :SDukan'a uygun açlığımı bastıracak başka bişey de bulamıyoruummm.
1 aya gerek kalmadan bıkanlar var... Kokuyo gibi geliyo burnuma ıyyyyykkkkk
anammmmm ben bile heyecanlandım... bi test yapsaydın yaa... ne kadarlık evlisin... bebiş düşünüyomuydunuzz?... ööfff çokk heyecan verici bi durum nasıl duruyosun test yapmadan yada dr gitmeden
5 aylık evliyiz. Evet düşünüyoruz kısmetse inşallah... Benden çok eşim istiyor. Yaklaşık bir 15 gün evvel kan testi yaptırdım oranım 0,26 çıktı yok dediler. Bende farklı ile gelin geldim bahara geçiş dönemi normal heralde böyle olmam diye düşündüm. Ama şu son bir kaç gündür yine başladı. Yine gidip Yine aynı sonuç olursa diye yaptırmadım test. Hele biraz daha geçsin de malum dönem zamanlarım falan bakalım ne olucak
sen bursadamısınn?
anammmmm ben bile heyecanlandım... bi test yapsaydın yaa... ne kadarlık evlisin... bebiş düşünüyomuydunuzz?... ööfff çokk heyecan verici bi durum nasıl duruyosun test yapmadan yada dr gitmeden
valla helal olsun ne diyim... belki bu diyeti de yapamayıp 2 ay ara verdikten sonra böyle sıkı tutuyo olabilirsin... ama yine de iyi bişi tabi... 7 ayda kaç kilo verdin peki yada 9 ayda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?