ahhh ahhhh biraz daha zaman geçsin de göriyim seni... son 1 aydır ağzıma yumurta koyduğumu hatırlamıyorum... tavuk göğüs eti de öyle... nefret ediyosun bi süre sonra... değişik tatlar arıyosun...ve mecbur kalıyosun ne yenilebiliyosa onları denemeye...
dely sigarayı ne zaman bıraktın? hayırlı olsun.
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
evet. İstanbuldan geldim
çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah... vede hayırlı yolculuklar.
çoook geçmiş olsun hayırlısıyla git gel inşlalah...
geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. diyeti boşver, bir an önce iyileşmene bak.
canım yaaa çok geçmiş olsun şimdiden umarım önemli bişey yoktur.çok dikkat et kendine,önce sağlık gerisi boş...
Geçmiş olsun canım!! Tez vakitte iyi ol inşallah..! E zayıfladın zatenBi iyi ol da önemli olan o. Sonra devam
anammm... hoşgeldin....
bende bursadayım....... istanbula gelin gidicem kısmetse... ben gitmeden buluşalımmı... bursanın neresindesin yahu...
anammm... hoşgeldin....
bende bursadayım....... istanbula gelin gidicem kısmetse... ben gitmeden buluşalımmı... bursanın neresindesin yahu...
anammmmm ben bile heyecanlandım... bi test yapsaydın yaa... ne kadarlık evlisin... bebiş düşünüyomuydunuzz?... ööfff çokk heyecan verici bi durum nasıl duruyosun test yapmadan yada dr gitmeden
5 aylık evliyiz. Evet düşünüyoruz kısmetse inşallah... Benden çok eşim istiyor. Yaklaşık bir 15 gün evvel kan testi yaptırdım oranım 0,26 çıktı yok dediler. Bende farklı ile gelin geldim bahara geçiş dönemi normal heralde böyle olmam diye düşündüm. Ama şu son bir kaç gündür yine başladı. Yine gidip Yine aynı sonuç olursa diye yaptırmadım test. Hele biraz daha geçsin de malum dönem zamanlarım falan bakalım ne olucak
hayırlısı olsun valla ama bebiş olsa 5.2 kilo verebilir miydin ki 1 haftada,bilemedim ?
osmangazideyim ben. Olur tabi elbette buluşabiliriz müsait olunursa neden olmasın. İşe bak ben istanbuldan geldim sen istanbula gidiyorsun Kısmetse hangi semte gelin olacaksın??
valla evimizi ataşehir-maltepe civarında bi yerde tutucaz kısmetse.. yaa ne osmangazisi hemen kop gel yarın buluşalım çalışıyomusun?... ben heykelde oturuyorum şehrin tam göbeği... eğer sakıncası yoksa ve kullanıyorsan msn e ekleyebilirsin miray_hur@mynet.com
ben de geçen gün burda fümeden jambondan çok bahsedilince, biraz alayım bari dolapta dursun dedim. bazen akşam eve geç geliyorum, hazırda birşey olmayınca, en azından biraz peynir 1 yumurta 2 dilim jambon falan öğün olur dedi. sonra baktım nişastalıymış bu arkadaşlar. fümeyi de gözüm tutmadı açıkcası. benim işlenmiş et ürünleriyle pek başım hoş değildir. en iyisi sen bildiğinden şaşma dedim.
ben de çok kilo aldım sigarayı bırakınca ama olsun. 3. senem oldu benim. çok iyi birşey yapmışsın. senelerce nasıl içmişim o leş gibi şeyi hiç anlamıyorum şimdi.
5 aylık evliyiz. Evet düşünüyoruz kısmetse inşallah... Benden çok eşim istiyor. Yaklaşık bir 15 gün evvel kan testi yaptırdım oranım 0,26 çıktı yok dediler. Bende farklı ile gelin geldim bahara geçiş dönemi normal heralde böyle olmam diye düşündüm. Ama şu son bir kaç gündür yine başladı. Yine gidip Yine aynı sonuç olursa diye yaptırmadım test. Hele biraz daha geçsin de malum dönem zamanlarım falan bakalım ne olucak
Ben de Bursa'dan İstanbul'a geldiimmm :)) Çok severim Bursa'yıııevet. İstanbuldan geldim
canım ben d&r dan 13 tl aldım üzerine kargo vs eklendi 17 geldi bana
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
canım ben d&r dan 13 tl aldım üzerine kargo vs eklendi 17 geldi bana
şekerim reklam var o mesajda :))
Aynen öyle ben de sipariş verdim henüz gelmedi ama kargosuyla beraber 16 ..
hepsinin bir arada olduğu site var ya :)ben ordan aldım kargo dahil 13 tl idi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?