Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bana yapmak zor geliyo aslında Dediğim gibi eve gidip yemek yapana kadar açlıktan ne yapacağımı şaşırıyorum yahu :S Hazır olsa... Otur yee, oohh! Her gün ne yesem diye düşünmekten kafayı yicem. 1. bugün ne giysem 2. akşam ne yesem, krizlerim var. Bi de buzluktan bişeyler indirmeyi unutuyorum hep, bunaklıktan :S Mikrodalga da yok. Haydii.. Sıfırdan düşün, ne yesem ne yesem :44: Tabi biraz da bayıyo ama.. Bana baymaktan ziyade enn zor gelen tatlısızlık Sonra da ekmeeeekkkk

dely sigarayı ne zaman bıraktın? hayırlı olsun.

Saol :) Evlendikten sonraaa... Yani nikahımın olduğu günden 1 gün önce diyebilirim :S :) 1 sene olcak işte. Ama hala canım çekiyo :S Hele bugünlerde.. İstediklerimi yiyemeyince sigara isteğim artıyo :S Fena bişii :S Kilo almamın en büyük nedenlerinden biri de oydu sanırım. 10 kilo verdi bana saolsun :S

Geçmiş olsun canım!! Tez vakitte iyi ol inşallah..! E zayıfladın zaten Bi iyi ol da önemli olan o. Sonra devam

Saol :) Evlendikten sonraaa... Yani nikahımın olduğu günden 1 gün önce diyebilirim :S :) 1 sene olcak işte. Ama hala canım çekiyo :S Hele bugünlerde.. İstediklerimi yiyemeyince sigara isteğim artıyo :S Fena bişii :S Kilo almamın en büyük nedenlerinden biri de oydu sanırım. 10 kilo verdi bana saolsun :S

ben de çok kilo aldım sigarayı bırakınca ama olsun. 3. senem oldu benim. çok iyi birşey yapmışsın. senelerce nasıl içmişim o leş gibi şeyi hiç anlamıyorum şimdi.

çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah... vede hayırlı yolculuklar.

çoook geçmiş olsun hayırlısıyla git gel inşlalah...

geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. diyeti boşver, bir an önce iyileşmene bak.

canım yaaa çok geçmiş olsun şimdiden umarım önemli bişey yoktur.çok dikkat et kendine,önce sağlık gerisi boş...

Geçmiş olsun canım!! Tez vakitte iyi ol inşallah..! E zayıfladın zaten Bi iyi ol da önemli olan o. Sonra devam

cok cokkkk tşkkk ederimmmm hepinizee kızlarr,,neyseki warsınızzz...

anammm... hoşgeldin....
bende bursadayım....... istanbula gelin gidicem kısmetse... ben gitmeden buluşalımmı... bursanın neresindesin yahu...

osmangazideyim ben. Olur tabi elbette buluşabiliriz müsait olunursa neden olmasın. İşe bak ben istanbuldan geldim sen istanbula gidiyorsun Kısmetse hangi semte gelin olacaksın??

osmangazideyim ben. Olur tabi elbette buluşabiliriz müsait olunursa neden olmasın. İşe bak ben istanbuldan geldim sen istanbula gidiyorsun Kısmetse hangi semte gelin olacaksın??

valla evimizi ataşehir-maltepe civarında bi yerde tutucaz kısmetse.. yaa ne osmangazisi hemen kop gel yarın buluşalım çalışıyomusun?... ben heykelde oturuyorum şehrin tam göbeği... eğer sakıncası yoksa ve kullanıyorsan msn e ekleyebilirsin miray_hur@mynet.com

elbette eklerim sakıncası yok. Çalışıyorum evet. :)) bende Pendikten geldim çççoook iyi bilirim ev tutacağınız mekanları :)))
ha bu arada bebek konusunda da Bir yorum okumuştum benim gibi birinin de 0,26 mış yok diye üzülmüş renkli olmasına bir kaç gün kala tekrar test ettirmiş hamilelik pozitif çıkmış. Ne biliymmm Hayırlısı diyorum ben.

Benim de aram çok hoştur Çok severim gerçekten O yüzden kurtarıcım onlar. Canlarım benim Ben diyete başlamadan burda jambonla ilgili yazılanlar vardı onlara denk gelmiştim. Valla kim olduğunu bilmiyorum biri yağsız jambon yiyebiliyo muyuz, falan diye sormuştu da, gülmüştüm hahahaha dedim amaaannn, jambon yemese ne oalcak ki, çok mu önemli falan hahahaha Ama insanın gözü dönüyomuş yaaaa!! Hahahah Ne yiyeceğini şaşırıyosun :S

ben de çok kilo aldım sigarayı bırakınca ama olsun. 3. senem oldu benim. çok iyi birşey yapmışsın. senelerce nasıl içmişim o leş gibi şeyi hiç anlamıyorum şimdi.

Henüz öyle diyemiyorum ama :S Ay derim inşallaahhhh!!! Vücut temizlenmiyomuş 2-3 senede. Kısmetse 2-3 seneye bebişim olursa, kıyamam ben onaaa Bu gazla ve tabi eşim de içmediği için onun da isteğiyle bıraktım.

Çok heyecanlıııı :S:S:18: Evet evet bekle biraaaazz. Hayal kırıklığı olmasıınnn!! Hayırlısı olsun inşallaaahhhh!!!

evet. İstanbuldan geldim
Ben de Bursa'dan İstanbul'a geldiimmm :)) Çok severim Bursa'yııı Ailem ordaaa

Ben de çıkıyorum arkadaşlaaaaarrrr!!!! Öpüyorum siziiii Görüşmek üzereeee... sizi özlüceeemmmmm

yarim... msnim de sorun oldu. birazdan da çıkıcam pazartesi kısmetse eklerim seni aklına yalnış bişey gelmesin lütfen. msne geçince klavyem F oluyor sinirlerimi bozdu defalarca açatım kapattım olmadı pc yi kapatıp açmam gerek ona da zamanım yetmiycek.

Herkeze kaçamaksız ve iyi hafta sonları en kısa zamanda görüşmek umuduyla...

Canım geçmiş olsun inşallah iyi bir şekilde atlatırsın ..Dualarım seninlee ..

:))) reklam olmasın dedim canım yalan da değil yani hepsi orada:))

kızlar kızlar son bi kaç gündür tatlı krizine girdim ki normalde haftalarca tatlı birşeyler aramam belki çikolata.. tatlndırı aldım tatlı yapmak için biri toz biri tablet ve ikisinin de içindekiler kısmı farlı. farklı markalar zaten toz tatlandırıcı çok zor buldum.. markası takita ..tablet olan süssina.. bunlar hakkında kötü birşey duyan var mı ? içindekşleri yazıyorum .

takita: toz tatlandırıcı +plus
sorbitol e420 %99,5
asesulfam k e950 %0,1
aspartam e951 %0,4 (özelleikle bundan korktum :S))
enerji : 240 kcal
protein -yağ: 0 gr
karbonhidrar: 99,5gr

süssina: tablet tatlandırıcı
sodyumsiklamat e952
sodyumsakkarin e954
sodyumkarbonat e500
sodyumsitrat e331
enerji :30 kcal
protein-yağ-karbonhidrat:0

hadi birşey diyin kullanayım mı ?? varsa güzel tatlı tariflerini,zi de bekliyorum :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…