- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
takip ediyorum orayı zatenelimde listemde var
babam beyaz eşyanı ben alırım en son hiç bulaşma ona dedi bende hiiiç hayır demedim tabikidee
uafak tefek şeyler çok oyalıyor zaten şimdide annemle çıkıp elbise bakıncaz biraz hem ona hem bana malım 3-4 hafta birşey kaldı
Hadi bakalım hayırlısı olsun...Listenin olması güzel bende yapmıştım uzun bir liste Eşim hatta bu kadar detaya girmeseydin keşke dedi hatta listeye şöyle bir göz ucuyla bakmıştı inanamamıştı o kadar şeyi alabileceğimize(ikimiz hazırlandığımız için) ama listeden hiç bir şey eksik kalmadı Liste olunca insan kafasında neyi ne zaman alacağını ayarlıyor ona göre ayarlıyor bütcesini iyi oluyor yani...
aynen canıımm vallaa
bnde listeyi sayıyorum gerek yok diyor sevgili sevgilim:) eksik birşey olursa alırız evlenincede diyor :)
yetiştiğim kadar alcam bakalım
canım boyun kaç senin çok merak ettim :26: 42 ye nasıl girdin
ben günde 1 tane activia yiyorum sabah aç karnına.. kitaptan alıntı yapıyorum:
"yağsız meyveli yoğurtlara da izin vardır, ancak günde en çok iki kutu yenebilirler.Kayda değer bir başlangıç yapmak isteyenlerle kilolarını sabitlemeye çalışanların atak evresi süresince bunlardan kaçınması daha iyi olur."
sınırlı izinli yani.. bir de güçlendirme ve korumanın protein günlerinde kesin yasak..
activia da yağ oranı %2.8.. Diğer yoğurtlara bakmadım çünkü zaten sindirim problemi için yiyorum sadesi olsa bizim markette mutlaka sadesini alırım meyveli yoğurt ı ıh sevmem
bana şu diyeti doğru düzgün anlatacak biri var mı? :)
nasıl uygulanıyor?
nasıl uygulanıyor?
nasıl uygulanıyor?
merhaba ilk önce dukandiet.com gireceksin testi yapacaksın :) o sana evreleri kaç gün yapacağını ortalama olarak verecek . atak günün de sadece protein tüketeceksin sınırsız light yoğurt peynir yumurta yağsız et kıyma balık tavuk Kanat Ve derisi hariç tercihen tavuk göğsü ve 1.5 litre su atağı tamamladığında seyire geçiyorsun tabi yulaf kepeğini unutma atak da 1.5yemek kaşığı krep yada ekmek yapa bilirsin yoğurta karıştırarak yiyebilirsin seyirde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği bir gün saf proteğin atak daki gibi birgün sebze ve protein potein sebzeden fazla olacak :) ve 20 dk yürüyüş ayrıca yağ ( 1 tatlı kaşığı zeytin yağı serbest ) tahıllar un bakliyat meyve şeker makarna yani nişastalı ürünler yasak sebzelerden patates gibi kök nişastılarda yasak havuç sınırlı vs onları bulursun seyire hedef kilona ulaşıncaya kadar devam seyir bitince güçlendirmeyide anlatırım kolay gelsin :)sevgiler
merhaba ilk önce dukandiet.com gireceksin testi yapacaksın :) o sana evreleri kaç gün yapacağını ortalama olarak verecek . atak günün de sadece protein tüketeceksin sınırsız light yoğurt peynir yumurta yağsız et kıyma balık tavuk Kanat Ve derisi hariç tercihen tavuk göğsü ve 1.5 litre su atağı tamamladığında seyire geçiyorsun tabi yulaf kepeğini unutma atak da 1.5yemek kaşığı krep yada ekmek yapa bilirsin yoğurta karıştırarak yiyebilirsin seyirde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği bir gün saf proteğin atak daki gibi birgün sebze ve protein potein sebzeden fazla olacak :) ve 20 dk yürüyüş ayrıca yağ ( 1 tatlı kaşığı zeytin yağı serbest ) tahıllar un bakliyat meyve şeker makarna yani nişastalı ürünler yasak sebzelerden patates gibi kök nişastılarda yasak havuç sınırlı vs onları bulursun seyire hedef kilona ulaşıncaya kadar devam seyir bitince güçlendirmeyide anlatırım kolay gelsin :)sevgiler
bir sorum daha olacak. :) site İngilizce. Türkçe seçeneği olup olmadığını biliyor musunuz?
cm'ye çevrilmesi gerekmiş tamam yeni gördüm. :)
kaç çıktı bakalım :) boy kilo yaş nedir hedef. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?