Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hadi bakalım hayırlısı olsun...Listenin olması güzel bende yapmıştım uzun bir liste Eşim hatta bu kadar detaya girmeseydin keşke dedi hatta listeye şöyle bir göz ucuyla bakmıştı inanamamıştı o kadar şeyi alabileceğimize(ikimiz hazırlandığımız için) ama listeden hiç bir şey eksik kalmadı Liste olunca insan kafasında neyi ne zaman alacağını ayarlıyor ona göre ayarlıyor bütcesini iyi oluyor yani...

aynen canıımm vallaa
bnde listeyi sayıyorum gerek yok diyor sevgili sevgilim:) eksik birşey olursa alırız evlenincede diyor :)
yetiştiğim kadar alcam bakalım

Selam arkadaşlar uzun zaman oldu forma girmeyeli yazmasamda ama arada mutlaka sizleri takip ediyorum. Bugün atakta 8. günüm (Maşallah) hiç ama hiç kaçamak yapmadım. Atağım 2 gün sonra sona erecek verdiğin tariflerde çok hoş henüz yapmadım. Çünkü tatlandırıcı alamadım daha 4 kilo verdim bu gün itibariyle herkese kolaylıklar diliyorum.

aynen canıımm vallaa
bnde listeyi sayıyorum gerek yok diyor sevgili sevgilim:) eksik birşey olursa alırız evlenincede diyor :)
yetiştiğim kadar alcam bakalım

Ben düğün öncesi alınabileceği kadar almak taraftarıyım insan evlenince yetişemiyor her şeye maalesef

çok teşekkür ederim verdiğin cvp için.ben çok seviyorum yovitayı ve resmen krizlere girdim tatlı yiyemediğim için.en azından günde bi tane ondan yerim

Ben geldimmmm :)

Nilesciim yeni eşyaların hayırlı olsunn, rabbim güzel günlerde, ağız tadı ile kullanmanızı nasip etsin şeker

Ben babama birini buldum evlencem desem benden önce davranır beni evlendirmek için ahahahaha

ben artık güçlendirmeye geçmek istiyorummm ='(( yaz geldikçe daha da zor oluyo bu diyete uyması ama neyseki şu sıralar sınavlara hazırlanmaktayım dışarı hiç çıkamıyorum o yüzden biraz daha kolaylaşıo işim ama ne zamanki sınavlarım biter işte o zaman olacaklardan korkuyorum =//

bana şu diyeti doğru düzgün anlatacak biri var mı? :)
nasıl uygulanıyor?

Dukan amca kendisi kitabında anlatıyor bebek Ondan daha iyi kimse anlatamaz zannımca Kitabı mutlaka oku derim ben.

Bu konunun ilk sayfasında kısaca anlatılmış oradan da okuyabilirsin, soruların olursa burdan cevaplayabiliriz

nasıl uygulanıyor?

kitap var.. hepsiburadada ücretsiz kargoyla satışta.. bi de facede dukan diyeti tarifleri sayfasının notları var.. ikisi birlikte yol göstericin olabilir

nasıl uygulanıyor?

merhaba ilk önce dukandiet.com gireceksin testi yapacaksın :) o sana evreleri kaç gün yapacağını ortalama olarak verecek . atak günün de sadece protein tüketeceksin sınırsız light yoğurt peynir yumurta yağsız et kıyma balık tavuk Kanat Ve derisi hariç tercihen tavuk göğsü ve 1.5 litre su atağı tamamladığında seyire geçiyorsun tabi yulaf kepeğini unutma atak da 1.5yemek kaşığı krep yada ekmek yapa bilirsin yoğurta karıştırarak yiyebilirsin seyirde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği bir gün saf proteğin atak daki gibi birgün sebze ve protein potein sebzeden fazla olacak :) ve 20 dk yürüyüş ayrıca yağ ( 1 tatlı kaşığı zeytin yağı serbest ) tahıllar un bakliyat meyve şeker makarna yani nişastalı ürünler yasak sebzelerden patates gibi kök nişastılarda yasak havuç sınırlı vs onları bulursun seyire hedef kilona ulaşıncaya kadar devam seyir bitince güçlendirmeyide anlatırım kolay gelsin :)sevgiler

çok teşekkür ederimm :):)

bir sorum daha olacak. :) site İngilizce. Türkçe seçeneği olup olmadığını biliyor musunuz?

Uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar...

Malesef 1 aydir ugrayamadim üzücü bir olay sonrasi ancak yüzümüz güldü ve ben ancak dönebildim....
1 aydir hastanelerden geri gelemedik cocukluk arkadasimin 4 yasindaki kizi bundan bir ay önce bagirsak gribi artik türkcesi bumudur bilemicem) teshisi konulmusdu....
Normalde ilaclarla hafif yemeklerle kolayliklar gecebilecek bir hastalikdir bu ama 1 haftayi geckin bir zamandan sonra hala ceylinimiz düzelememesdi sonunda hastaneye yatirildi... Busefer kizimizda böbrek enfeksiyonu teshisi konuldu... Ama olayin ic yüzü sonradan anlasildi böbrek enfeksiyonu degil ceylindeki apentizdi ve apentizinin patlamasayila Haftalarca solunum cihaziyla hayata tutundu melegimiz suursuzca haftalarca yatdi....
Bir umut hergün onun uyanmasini bekledik sonunda 4 haftalik süre sonunda yeniden merhaba dedi güzelimiz...
Kabus gibi bir 1 ay gecirdik... Hala anlatirken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum....
Arkadasimin her aglayisi benide bitirdi cocuklarima Allahdan annem bakdida bende zor gününde onun yaninda olabildim...
Ama ömrümüzden ömür gitdi....
Bir anne babanin haftalarca evladinin basinda bir umutla beklemek aman Allahim düsmanima göstermesin....
Hicbirseyin garantisi yok ne yazikki yarin basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz.
Sadece diyebilecegim Allahim Evlatlari anasina babasina...
Ana babalarida evlatlarina bagislasin...

BU sürede ben haliyla ne dukan amcami düsündüm nede baska biseyi.....
Ne uyku bildik ne yemek...
Bu düzensiz dönem bile masallah yaramis bana... Hastanedeyken hicbirsey yememek eve gelincede üzüntüden dolabin basindan ayrilmadim...
en son 9 kilo vermisdim yanlis hatirlamiyorsam zaten seyirin ikinci gününde bu üzücü olayla karsilasdik....
3 kilo almisim yanliz atak yaparak yenidenmi baslasam acaba diyorum yoksa 1 ay aradan sonra seyirden devammi etsem..

@tombis ´´ im sagolsun özel mesajla merak etmis canim olani biteni yazdim iste kötü bir dönem sonrasi buradayim sil basdan dukan amca diyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…