Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım geçmişler olsun Allah hepimizin evlatlarını anne babalarına bağışlasın yüce rabbim kimseye evlat acısı çektirmesin . Bence 2 yada 3 gün atak yap devam et canım kolay gelsin ve tekrar hoşgeldin :) sevgiler...

Kızlarrr merhaba.. tatlı krizim tuttu acil yardım istiyorum toz splendayı nereden alıyorsunuz ben Ankara'dayım bilen var mı gurme net te de yok :S yardım lütfeeennnnnn

canım ben güçlendirmeyi bitiridim şükür korumadayım :)

Darısı başımıza lütfeeen =) geçmiş olsun diyelim o zaman sana peki sana sorularım olcak bütün evreleri kazasız belasız uyguladın mı? olduğun kiloyu aynen korudun mu? Bi de son olarak verdiğin kiloları her yerden eşit bir şekilde mi verdin, benim kalça kısmım erimio da bi türlü çok sinirim bozuluyo ='((

Sorulara boğdum seni ama kusura bakma çok heyecanlıyım ben, benim için hayal olan bi şeyi gerçekleştirmek üzereyim o yüzden bilmediğim ne varsa sormak istiyorum =)

Mutlu Pazarlar Dukancanlar..

Umarim keyifler yerindedir.. Bugün iki kasik yulaf kepegi göz karari yogurt iki yumurta,1 kahve kasigi kabartma tozu,birazcik goji,sivi tatlandirici ile mikrodalgada kek yaptim süper ötesi olmus..yumy yumy..

Niless Allah aldiklarini güle güle agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin babana acilis konusmanda cok hos.

Bende sok oldum evet giydigim kumas pantolan srtec ama ben ayni modelinin 48.bedenini giyiyordum dukandan önce.Arkadasimin pantolunu aldim is yerinde mecburum kumas pantalon giymeye.Benim pantalonum salvar gibi oluyor agi asagiya indi iyice.. Beli lastikli esortmanlarin da 38 bedeni oldu.. Boyum 1,63.

Cok tatlisin sen ya cok güldüm..sende ömrünce gül tatlim..

Gecmis olsun allah bir daha yasatmasin..Cok üzücü ihmarkarlik sonucu hayatini kaybedebilirdi..Burda bir Türk aileside 8.aylik bebegini kaybetmisti..ishal olmus ama gecici diye eve yollamislar 2.gün sonra vefat etti..Bu yüzden ben cocuk doktoruma götürdükden sonra acil servis saatlerinde mutlaka hastanayede götürüyorum..Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi.

Kızlarrr merhaba.. tatlı krizim tuttu acil yardım istiyorum toz splendayı nereden alıyorsunuz ben Ankara'dayım bilen var mı gurme net te de yok :S yardım lütfeeennnnnn

eczanedesatılıyor canım o ve büyük migroslardada varmıs ben eczanden alıyorum bu saate nöbettci eczanedearamak zor ama

bugüne kadar herşeye direndim..

patates kızartması, makarna, dondurma, tatlı, çekirdek, kek, halley ve hatta patlamış mısıra bile..

bi tek bugün bulgur pilavına dayanamadım.. aralıklarla toplam 5 kaşık yedim mafettim diyetimi.. gerçi tuvalete çıkmamı sağladı sanki ama..

selam kızlar,
bu gün p+s günümdü akşam uydurduğum bir yemek yaptım çok güzel oldu.sizlerlede paylaşmak istedim.250 gram kadar dana kıyma,2 tane kabak,2 tane soğan,1 tane yumurta,2 kaşık yulaf kepeği ve istediğiniz baharatlar birazda salça koydum hepsini yoğurup borcamın altını azıcık yağladım ve hepsini tepsiye döşeyip fırına koydum harika bişey oldu .hem sebze hem preotein hemde yağ yok.bide dukan kurabiye yaptım oda çok güzel oldu.ama dün yaptığım bir hata inşallah her şeyi mahfetmez.fırında tavuk sarma pişirdim ve çok yağlı oldu yağsız yerlerinden yemeye çalıştım ama eminim yağda yemiş oldum.

kızlar bişey soracam siz yulaf kepeğini kaça alıyosunuz.ben bu gün kazıklandığımı anladım.baharatçıdan alıyodum yarım kilosu 10 tl. bu gün eşim marketten aynısını 4.25 tl ye almış adamlar soygun yapıyor bütün çevrem benim gibi 10 liraya alıyoduk.

bende bu gün diamant marka toz tatlandırıcı aldım 14 tl.splenda ne kadar bilen varmı?

Afiyet olsun bol bol __ olsun.. Inanirmisin ben bugün buharda balik pisirdim is yerine yanima aldim yiyecegim zaman bi baktim yag donmus baliklari tabaga alirken gördüm..Buharda pismis balik da yag neyse fazla etkileyecegini düsünmüyorum

Dukan Diyeti | Ocak Anneleri

Dukan diyeti hakkında merak ettiğiniz her şeyi uzmanından öğrenin... Dukan diyetini kim geliştirdi? Dukan nasıl bir diyet türüdür? Neden bu kadar popüler oldu? Dukan hızlı kilo verdiren bir diyet mi? Dukan diyeti ile bir haftada kaç kilo verilebilir? Diyet programı kaç kilo vermeyi hedefler? Herkes bu kiloları kolaylıkla verebilir mi? Herkes Dukan diyeti yapabilir mi? Hangi kilodakiler Dukan diyeti yapabilir? Kimler bu diyeti tercih etmemeli? Ne tür sağlık sorunları olanlar Dukan diyeti yapmamalı? Dukan diyeti hangi aşamalardan oluşur? Dukan diyetinde ne zaman kilo vermeye başlanır? Kilo koruma evresi ne zaman başlar? Dukan diyeti ne kadar sürer? Dukan diyetinde besinleri hangi yöntemlerle pişirmeliyiz? Dukan diyetinden sonra kilolar geri kazanılır mı? Uzun vadede ne tür riskleri olur? Yetersiz protein alımı ve egzersiz kas kaybına neden olabilir mi? Dukan diyeti yaparken istenmeyen etkilerle karşılaşmamak için nelere dikkat etmeliyiz? Dukan diyetinin son aşaması verilen kiloların korunmasını mı hedefler? Dukan diyeti ile verdiğimiz kiloları korumak için neler yapmalıyız?

vitaminleride engelliyorsa bu benim için hiç iyi değil ozaman :44:
bunu belirttiğin çok iyi oldu canım bilmiyordum vitamin takviyesi yapmam lazım bu durumda
ben zaten almışım alacağım kadar vitamini aslında ama oğluşum vitaminsiz sütmü içsin dimi yani

herkese günaydın arkadaşlar.. yaz geliyooor..

yorumları okudum, aranızda çok güzel kilo verenler var tebrik ederim. bende aranıza katılmak istiyorum cunku morale ihtiyacım var. bu yaz gelirken ben kilo aldım iyi mi ? kışın daha zayıfdım.

arkadaşlar şu an kaç kilo olduğumu dahi bilmiyorum ama en az 65 varımdır. çok fenayım. 10 kilo vermek istiyorum. 3 gün kadar atak dönemi yapmam gerekiyormuş fakat tek bildiğim bu. yardım edebilir, beni de aydınlatabilir misiniz ?

bol kilo vermeler....

Günaydın şekerler :)

Haftaya itirafımla başlamak istiyorum babamın ağaçtan topladığı çağlalara dün yenildim. Pişman mıyım hayır masum bişey bu yaaa

Bir gün öncesinde de evde çekirdek, mısır tüketimi tavan yapmıştı, nasıl canım çekt, nasıl canım çekti anlatamam, şişcekti bi yerlerim ama yemedim. Sonra ne oldu, çağlaya yenildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…