Uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar...
Malesef 1 aydir ugrayamadim üzücü bir olay sonrasi ancak yüzümüz güldü ve ben ancak dönebildim....
1 aydir hastanelerden geri gelemedik cocukluk arkadasimin 4 yasindaki kizi bundan bir ay önce bagirsak gribi artik türkcesi bumudur bilemicem) teshisi konulmusdu....
Normalde ilaclarla hafif yemeklerle kolayliklar gecebilecek bir hastalikdir bu ama 1 haftayi geckin bir zamandan sonra hala ceylinimiz düzelememesdi sonunda hastaneye yatirildi... Busefer kizimizda böbrek enfeksiyonu teshisi konuldu... Ama olayin ic yüzü sonradan anlasildi böbrek enfeksiyonu degil ceylindeki apentizdi ve apentizinin patlamasayila Haftalarca solunum cihaziyla hayata tutundu melegimiz suursuzca haftalarca yatdi....
Bir umut hergün onun uyanmasini bekledik sonunda 4 haftalik süre sonunda yeniden merhaba dedi güzelimiz...
Kabus gibi bir 1 ay gecirdik... Hala anlatirken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum....
Arkadasimin her aglayisi benide bitirdi cocuklarima Allahdan annem bakdida bende zor gününde onun yaninda olabildim...
Ama ömrümüzden ömür gitdi....
Bir anne babanin haftalarca evladinin basinda bir umutla beklemek aman Allahim düsmanima göstermesin....
Hicbirseyin garantisi yok ne yazikki yarin basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz.
Sadece diyebilecegim Allahim Evlatlari anasina babasina...
Ana babalarida evlatlarina bagislasin...
BU sürede ben haliyla ne dukan amcami düsündüm nede baska biseyi.....
Ne uyku bildik ne yemek...
Bu düzensiz dönem bile masallah yaramis bana... Hastanedeyken hicbirsey yememek eve gelincede üzüntüden dolabin basindan ayrilmadim...
en son 9 kilo vermisdim yanlis hatirlamiyorsam zaten seyirin ikinci gününde bu üzücü olayla karsilasdik....
3 kilo almisim yanliz atak yaparak yenidenmi baslasam acaba diyorum yoksa 1 ay aradan sonra seyirden devammi etsem..
@tombis ´´ im sagolsun özel mesajla merak etmis canim olani biteni yazdim iste kötü bir dönem sonrasi buradayim sil basdan dukan amca diyorum :)
canım ben güçlendirmeyi bitiridim şükür korumadayım :)nrynry sen güçlendirmede misin? ticker vercek kilo kalmadığını söylüyor da merak ettim =)
canım ben güçlendirmeyi bitiridim şükür korumadayım :)
canım boyun kaç senin çok merak ettim :26: 42 ye nasıl girdin
ben günde 1 tane activia yiyorum sabah aç karnına.. kitaptan alıntı yapıyorum:
"yağsız meyveli yoğurtlara da izin vardır, ancak günde en çok iki kutu yenebilirler.Kayda değer bir başlangıç yapmak isteyenlerle kilolarını sabitlemeye çalışanların atak evresi süresince bunlardan kaçınması daha iyi olur."
sınırlı izinli yani.. bir de güçlendirme ve korumanın protein günlerinde kesin yasak..
activia da yağ oranı %2.8.. Diğer yoğurtlara bakmadım çünkü zaten sindirim problemi için yiyorum sadesi olsa bizim markette mutlaka sadesini alırım meyveli yoğurt ı ıh sevmem
Ben geldimmmm :)
Nilesciim yeni eşyaların hayırlı olsunn, rabbim güzel günlerde, ağız tadı ile kullanmanızı nasip etsin şeker
Ben babama birini buldum evlencem desem benden önce davranır beni evlendirmek için ahahahaha
Uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar...
Malesef 1 aydir ugrayamadim üzücü bir olay sonrasi ancak yüzümüz güldü ve ben ancak dönebildim....
1 aydir hastanelerden geri gelemedik cocukluk arkadasimin 4 yasindaki kizi bundan bir ay önce bagirsak gribi artik türkcesi bumudur bilemicem) teshisi konulmusdu....
Normalde ilaclarla hafif yemeklerle kolayliklar gecebilecek bir hastalikdir bu ama 1 haftayi geckin bir zamandan sonra hala ceylinimiz düzelememesdi sonunda hastaneye yatirildi... Busefer kizimizda böbrek enfeksiyonu teshisi konuldu... Ama olayin ic yüzü sonradan anlasildi böbrek enfeksiyonu degil ceylindeki apentizdi ve apentizinin patlamasayila Haftalarca solunum cihaziyla hayata tutundu melegimiz suursuzca haftalarca yatdi....
Bir umut hergün onun uyanmasini bekledik sonunda 4 haftalik süre sonunda yeniden merhaba dedi güzelimiz...
Kabus gibi bir 1 ay gecirdik... Hala anlatirken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum....
Arkadasimin her aglayisi benide bitirdi cocuklarima Allahdan annem bakdida bende zor gününde onun yaninda olabildim...
Ama ömrümüzden ömür gitdi....
Bir anne babanin haftalarca evladinin basinda bir umutla beklemek aman Allahim düsmanima göstermesin....
Hicbirseyin garantisi yok ne yazikki yarin basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz.
Sadece diyebilecegim Allahim Evlatlari anasina babasina...
Ana babalarida evlatlarina bagislasin...
BU sürede ben haliyla ne dukan amcami düsündüm nede baska biseyi.....
Ne uyku bildik ne yemek...
Bu düzensiz dönem bile masallah yaramis bana... Hastanedeyken hicbirsey yememek eve gelincede üzüntüden dolabin basindan ayrilmadim...
en son 9 kilo vermisdim yanlis hatirlamiyorsam zaten seyirin ikinci gününde bu üzücü olayla karsilasdik....
3 kilo almisim yanliz atak yaparak yenidenmi baslasam acaba diyorum yoksa 1 ay aradan sonra seyirden devammi etsem..
@tombis ´´ im sagolsun özel mesajla merak etmis canim olani biteni yazdim iste kötü bir dönem sonrasi buradayim sil basdan dukan amca diyorum :)
Kızlarrr merhaba.. tatlı krizim tuttu acil yardım istiyorum toz splendayı nereden alıyorsunuz ben Ankara'dayım bilen var mı gurme net te de yok :S yardım lütfeeennnnnn
bana şu diyeti doğru düzgün anlatacak biri var mı? :)
nasıl uygulanıyor?
Kızlarrr merhaba.. tatlı krizim tuttu acil yardım istiyorum toz splendayı nereden alıyorsunuz ben Ankara'dayım bilen var mı gurme net te de yok :S yardım lütfeeennnnnn
selam kızlar,
bu gün p+s günümdü akşam uydurduğum bir yemek yaptım çok güzel oldu.sizlerlede paylaşmak istedim.250 gram kadar dana kıyma,2 tane kabak,2 tane soğan,1 tane yumurta,2 kaşık yulaf kepeği ve istediğiniz baharatlar birazda salça koydum hepsini yoğurup borcamın altını azıcık yağladım ve hepsini tepsiye döşeyip fırına koydum harika bişey oldu .hem sebze hem preotein hemde yağ yok.bide dukan kurabiye yaptım oda çok güzel oldu.ama dün yaptığım bir hata inşallah her şeyi mahfetmez.fırında tavuk sarma pişirdim ve çok yağlı oldu yağsız yerlerinden yemeye çalıştım ama eminim yağda yemiş oldum.
vitaminleride engelliyorsa bu benim için hiç iyi değil ozaman :44:-hanımlar günlük 2 lt. su tüketin ama hepsini birden değil..yudum yudum ne alıyorsanız suyla atıyorsunuz :) diğer sıvılar değil su.... (fazla suyu atmak için yeşilçay ve kahve(sade)
-yediğiniz içtiğiniz şeyleri soğuk olarak tüketin extra kalori yakıyorsunuz.yediğiniz yemek sıcak bile olsa yanında soğuk birşeyler için....
-sıcak değil serin ortamlarda bulunun vücudunuz kendini 37 c de tutmaya çalısacak ve daha fazla kalori yakacaksınız...
-tempolu yürüyüş yapılabilecek sporların en fazla kalori yaktıranıymış...
-dik durmak veya dik durmaya çalışmak daha fazla kalori yakmanızı sağlıyor...
-ve nekadar çok prot okadar kalori yakımı çünkü proteinlerin parçalanması extra enerji harcanmasına sebep oluyor....bütün bu yöntemlerle günde extra 400 cal ve üzeri yakmak mümkün....(kitapta var)
-son olarak yediğiniz yemeklerle birlikte mutlaka yulaf kepeği tüketin ince bağırsakta besinlere yapışıp kana geçişlerini azaltıyor...(tabi vitaminlerin de bu yüzden vitamin alınabilir.)
günaydın bulaşıksuyu...
sanırım ben de eriğe yenilirim. sebze günlerinde erik yiyebilir miyiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?