Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu temmuza kadar erik yok demek, o da bu yaz erik yok demek (( nabcam ben (( erik yemeyi bekledim aylardır. (

bayağıdır takip edemiyorum linki yaklaşık 4 ay oldu diyete başlayalı ilk on günde 9 kılo verdim kılonm 92 idi.yeni hamilelikten cıkmıştım.cocuk kılo derken kendımı tanıyamaz oldum..kaldıramıyodum kıcımı yerden o hale gelmıstım....pantolon bedenım 48di yere egildiğimde düğmem göbeğime batıyodu.magazaya girdigimde magazaya küfrediyodum..neden büyük beden yok diye.şimdi 76 oldum 42 bedenim ...magazada aradıgım herseyi bulabılıyorum...suana kadar ilk 10 gun harç herseyi yedim sadece ekmek ve seker kullanmadım...kımse demesın ben kılo veremıyorum herkes sonrasına baksın...ben su kadar zaman sonra herseyi yapabılecegım desın....ınanın ınsan daha mutlu huzurlu oluyor...önceden kufrettiğim omagazaya suan buyuk beden gelmış alanda yok...demekkki hersey kısmet:)

miray hadi hayırlı olsun inşallah...ist.da bir organize yok mu???
ya bu nasıl bir anlatış Allah iyiliğini versin...
selin babanı anlatınnca kendi babam geldi aklıma.bir hafta konuşmamaıştı benimle.babalar kızlarını acayip kıskanıyorlar...ay kıyamam.canım babam çok özledim..

Sanada Günaydin Seker.:)
Dukan emmi cagla yida bilmiyordur bisey olmaz..

oh iyi yaptın.yalnız var ya bu güçlendirme meret bir şeymiş.acayip kaçamağa müsait.sabah ağzıma bir kaşık nutella attım..bi daha eve alırsam onu 2 olsun:))cuma 61 idim bu sabah 62,7 geldim.aslında abartılı bir kaçamak yapmadım ama yine de seyirdeki yeme disiplini yok maalesef..dur bakem bu h.sonuna kadr ne olacak??

günaydınnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnn umarım hepiniz keyifle başlamışınızdır güne bugün dukan kardeşiniz olarak aranıza katıldım ilk yulaf kepeği ekmegimi yaptım ( ki cidden çok güzel oldu sabah keyifle kahvaltıma eşlik etti) 20 dk yürüdüm nerdeyse 1 litreye yakın suyumuda tükettim öğlen ızgara tabuk ekmeğimden getirdim yanımda akşama ALLAH kerim artık ne eserse aklıma dolabıma atak evresinin listesini yazıp astım kilomu ölçülerimi aldım tamamım galiba artık sefkatli ellerinizi üzerimden hiç çekmeyin olurmu

günaydın,

dukan dısaına cıkmadıgım halde dun 100,2 cıkan ben bu sabah 100,6 cıktım. illa kaçamk mı yapmam gerek eksileri görmek içinn bi 99 olamadım gitti. hanı reglıye baglıyordum olmadım gecıktım falan ondandır dıyordum ama reglıde oldum vede bıttı ama bu artı nedır anlamadım

bulaşıksuyu sanırım senın gibi olamıycam:26::26:

çok çok çok geçmiş olsun. yüce rabbim kimseyi evladının acısıyla sınamasın inanın okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. benimde bir kızım var çok hassas bir bünyeye sahip haftada bir hastanedeyiz. ve o her hasta oluşundaki yaşadığım panik onu kaybetme korkusu bitirio beni. allah ım hepsine uzun hayırlı ömürler verir inş.
bence siz 3 günlük atağınızı tekrar edin önce bi atın ödeminizi falan daha sağlıklı olur.

]
bende dün dukan amcanın sitesinden listeyi çıkardım amanınnnnnn kabus gibiydi valla 240 gün seyir zamanım var güçlendirme seneye 9 .ay bitiyor bu kadar süre devam edebilirmiyim bilmiyorum valla ya bakalım göz açıp kapayıncaya kadar geçer belki sizinle kimbilir

günaydın cnm hızlı gırıs yapmıssın dukana. daha bu saatte 1 lt suyunu bıle ıcmıssın. yatana kadar kaç lt içeceksin merak etmedim değil

Ben öyle her gün tartılmıyorum, moral bozmaya hiiiç gerek yok, bir hafta hiç gitmezken diğer hafta bir bakıyorsun 3 gitmiş azcık sabır

Ayyy evet kesinlikle bilmiyordur Bağırsaklarım da çalıştı bu sayedee, azcık bayram etsinler canımmmm Bahanem de hazır hemen :)

Bagirsaklarim calisti dedin ya imremdim..:))) fenayim iki gündür..cagla mi yesem..

Hadi kolay gelsinn burda cok güzel motive olursun hic merak etme kacamak yapmadikca patir patir vereceksin kilolari tabisi..

Cocuklari okula gönderdim sabaha kadar calistim ben gider yatar... ömmür nutella yemissin ne desem bilemedim..(ohhh ) bari uyuyayimda rüyama girsin yada yatmadan koklayip yatayim..:)))

günaydın cnm hızlı gırıs yapmıssın dukana. daha bu saatte 1 lt suyunu bıle ıcmıssın. yatana kadar kaç lt içeceksin merak etmedim değil

canım ben su özürlüyüm malesef o yüzden yürüyüş kahvaltıda 1 litre akşam yemekte 1 litre içip tamamlamayı düşünüyorum değilse işyerinde wc faslı hiç etik olmuyor

Darısı başınıza canım teşekkür ederim evet canım hepsini uyguladım arada kaçamaklar oldu tabi 57 -58.5 arası gidip geliyor heryerden eşit gitti canım sezeryan göbeğim bile topladı sabırla devam et gidecekler sonunda :) kolay gelsin sevgiler

Günaydın güzel vee geleceğin ince fıstık hanımları :))))

Ben bi uyandım ki 56 kiloyum :))))))))))))

Darısı hepinizeee inşallah :)))))))))))))))

kilosunu 10Tlye alıyorum bende. Büyük şehirlerde adamlar biliyo yulaf kepeği ne ama küçük yerlerde yeni yeni duyuluyo o yüzden tuttuğuna veriyolar.

günaydın :) uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve dayanamayıp sonunda bende aranıza katıldım. 3 günlük atak ve seyirimin 7. günündeyim. gerçi dün biraz bozdum diyeti ama bugün telafi edecem sebze yemeyerek.66 kiloy idim 1 ay önce. ve kalori hesabıyla günlük 800 kalori diyet ve zumbayla 63 e indim ama açlık ve yorgunluk mahvetti beni. sonra sizi takip edip dukana başladım. şuan 61 kiloyum hedef 51 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…