miray hadi hayırlı olsun inşallah...ist.da bir organize yok mu???kızlarrrr....
sanırım düğün mekanımızı belirledik... ve tarihini de... eylülün ilk haftası olucak sanırım ama ben sadece nikah istiyoruuuuuummmmmmm..... hemde burdaaaaaa
BURSA KIR DN MEKANI - EKRGE STASYON - BURSADA KIR DN - DN MEKAN
ya bu nasıl bir anlatış Allah iyiliğini versin...Üniversiteye başladığımda diyetisyen kontrolünde 105'ten 74 e indim. Lisans bittiğinde 80 lerde geziniyordum.
Yüksek lisansta tekrar 105 oldum, akupunktur ile 74 e tekrar indim.
Doktora başlangıcında tekrar 105 oldumSonra tekrar bi akupunktur 83 e indim.
Tez dönemi başlangıcında bir baktım 110 olmuşumsonrası dukan işte ....
selin babanı anlatınnca kendi babam geldi aklıma.bir hafta konuşmamaıştı benimle.babalar kızlarını acayip kıskanıyorlar...ay kıyamam.canım babam çok özledim..canım işte o saçma çeyiz tencere setinden almadımki istemiyorum :) 4 tane ufak çelik tencere aldım cam kapaklı birde 3 boy sahan gibi ısıtmalık aldım:) düdüklüyü tefalin alcam iyi birşey olsun istedim. hıımm eksiğim var bayağı ama plan ve bütçelemeyi yaptım tamamlancak gibi gözüküyor 10 ay içinde :) hiç çeyiz yapılmamışki bana hiçte aklına gelmiyor insanın bu yola girmeden önce maalsef:) olsun daha iyi yapılmadığı şimdi hem erkek arkımın zevkini biliyorum ona göre ortak birşey bulup alabiliyorum. biraz stres yapmıştım ama dün annem aldı kağıt kalem anlattı şunu şu zaman bunu bu zaman diye rahatladım valla iyiki anneler var
Günaydın şekerler :)
Haftaya itirafımla başlamak istiyorumbabamın ağaçtan topladığı çağlalara dün yenildim. Pişman mıyım hayır masum bişey bu yaaa
Bir gün öncesinde de evde çekirdek, mısır tüketimi tavan yapmıştı, nasıl canım çekt, nasıl canım çekti anlatamam, şişcekti bi yerlerimama yemedim. Sonra ne oldu, çağlaya yenildim
Günaydın şekerler :)
Haftaya itirafımla başlamak istiyorumbabamın ağaçtan topladığı çağlalara dün yenildim. Pişman mıyım hayır masum bişey bu yaaa
Bir gün öncesinde de evde çekirdek, mısır tüketimi tavan yapmıştı, nasıl canım çekt, nasıl canım çekti anlatamam, şişcekti bi yerlerimama yemedim. Sonra ne oldu, çağlaya yenildim
Sanada Günaydin Seker.:)
Dukan emmi cagla yida bilmiyordur bisey olmaz..
Uzun bir aradan sonra merhaba hanimlar...
Malesef 1 aydir ugrayamadim üzücü bir olay sonrasi ancak yüzümüz güldü ve ben ancak dönebildim....
1 aydir hastanelerden geri gelemedik cocukluk arkadasimin 4 yasindaki kizi bundan bir ay önce bagirsak gribi artik türkcesi bumudur bilemicem) teshisi konulmusdu....
Normalde ilaclarla hafif yemeklerle kolayliklar gecebilecek bir hastalikdir bu ama 1 haftayi geckin bir zamandan sonra hala ceylinimiz düzelememesdi sonunda hastaneye yatirildi... Busefer kizimizda böbrek enfeksiyonu teshisi konuldu... Ama olayin ic yüzü sonradan anlasildi böbrek enfeksiyonu degil ceylindeki apentizdi ve apentizinin patlamasayila Haftalarca solunum cihaziyla hayata tutundu melegimiz suursuzca haftalarca yatdi....
Bir umut hergün onun uyanmasini bekledik sonunda 4 haftalik süre sonunda yeniden merhaba dedi güzelimiz...
Kabus gibi bir 1 ay gecirdik... Hala anlatirken aglamamak icin kendimi zor tutuyorum....
Arkadasimin her aglayisi benide bitirdi cocuklarima Allahdan annem bakdida bende zor gününde onun yaninda olabildim...
Ama ömrümüzden ömür gitdi....
Bir anne babanin haftalarca evladinin basinda bir umutla beklemek aman Allahim düsmanima göstermesin....
Hicbirseyin garantisi yok ne yazikki yarin basimiza ne gelecegini bilmeden yasiyoruz.
Sadece diyebilecegim Allahim Evlatlari anasina babasina...
Ana babalarida evlatlarina bagislasin...
BU sürede ben haliyla ne dukan amcami düsündüm nede baska biseyi.....
Ne uyku bildik ne yemek...
Bu düzensiz dönem bile masallah yaramis bana... Hastanedeyken hicbirsey yememek eve gelincede üzüntüden dolabin basindan ayrilmadim...
en son 9 kilo vermisdim yanlis hatirlamiyorsam zaten seyirin ikinci gününde bu üzücü olayla karsilasdik....
3 kilo almisim yanliz atak yaparak yenidenmi baslasam acaba diyorum yoksa 1 ay aradan sonra seyirden devammi etsem..
@tombis ´´ im sagolsun özel mesajla merak etmis canim olani biteni yazdim iste kötü bir dönem sonrasi buradayim sil basdan dukan amca diyorum :)
oh iyi yaptın.yalnız var ya bu güçlendirme meret bir şeymiş.acayip kaçamağa müsait.sabah ağzıma bir kaşık nutella attım..bi daha eve alırsam onu 2 olsun:))cuma 61 idim bu sabah 62,7 geldim.aslında abartılı bir kaçamak yapmadım ama yine de seyirdeki yeme disiplini yok maalesef..dur bakem bu h.sonuna kadr ne olacak??
günaydınnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnumarım hepiniz keyifle başlamışınızdır güne bugün dukan kardeşiniz olarak aranıza katıldım ilk yulaf kepeği ekmegimi yaptım ( ki cidden çok güzel oldu sabah keyifle kahvaltıma eşlik etti) 20 dk yürüdüm nerdeyse 1 litreye yakın suyumuda tükettim öğlen ızgara tabuk ekmeğimden getirdim yanımda akşama ALLAH kerim artık ne eserse aklıma dolabıma atak evresinin listesini yazıp astım kilomu ölçülerimi aldım tamamım galiba artık sefkatli ellerinizi üzerimden hiç çekmeyin olurmu
günaydın,
dukan dısaına cıkmadıgım halde dun 100,2 cıkan ben bu sabah 100,6 cıktım. illa kaçamk mı yapmam gerek eksileri görmek içinnbi 99 olamadım gitti. hanı reglıye baglıyordum olmadım gecıktım falan ondandır dıyordum ama reglıde oldum vede bıttı ama bu artı nedır anlamadım
bulaşıksuyu sanırım senın gibi olamıycam:26::26:
Ayyy evet kesinlikle bilmiyordurBağırsaklarım da çalıştı bu sayedee, azcık bayram etsinler canımmmm Bahanem de hazır hemen :)
günaydınnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnumarım hepiniz keyifle başlamışınızdır güne bugün dukan kardeşiniz olarak aranıza katıldım ilk yulaf kepeği ekmegimi yaptım ( ki cidden çok güzel oldu sabah keyifle kahvaltıma eşlik etti) 20 dk yürüdüm nerdeyse 1 litreye yakın suyumuda tükettim öğlen ızgara tabuk ekmeğimden getirdim yanımda akşama ALLAH kerim artık ne eserse aklıma dolabıma atak evresinin listesini yazıp astım kilomu ölçülerimi aldım tamamım galiba artık sefkatli ellerinizi üzerimden hiç çekmeyin olurmu
günaydın cnm hızlı gırıs yapmıssın dukana. daha bu saatte 1 lt suyunu bıle ıcmıssın. yatana kadar kaç lt içeceksin merak etmedim değil
Darısı başımıza lütfeeen =) geçmiş olsun diyelim o zaman sanapeki sana sorularım olcak bütün evreleri kazasız belasız uyguladın mı? olduğun kiloyu aynen korudun mu? Bi de son olarak verdiğin kiloları her yerden eşit bir şekilde mi verdin, benim kalça kısmım erimio da bi türlü çok sinirim bozuluyo ='((
Sorulara boğdum seni ama kusura bakma çok heyecanlıyım ben, benim için hayal olan bi şeyi gerçekleştirmek üzereyim o yüzden bilmediğim ne varsa sormak istiyorum =)
eczanedesatılıyor canım o ve büyük migroslardada varmıs ben eczanden alıyorum bu saate nöbettci eczanedearamak zor ama
bende bu gün diamant marka toz tatlandırıcı aldım 14 tl.splenda ne kadar bilen varmı?
kızlar bişey soracam siz yulaf kepeğini kaça alıyosunuz.ben bu gün kazıklandığımı anladım.baharatçıdan alıyodum yarım kilosu 10 tl. bu gün eşim marketten aynısını 4.25 tl ye almış adamlar soygun yapıyor bütün çevrem benim gibi 10 liraya alıyoduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?