neden bilmem, bana bugün bi isteksizlik geldi. sanki artık kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. anlamsızlaştı birden. oysa aylar süren durgunluğu kırdım. yeniden hem de hızlı bir şekilde kilo vermeye başladım. aylar sonra ilk kez geççen hafta (sanki seyir dönemine yeni başlamışım gibi) 1 haftada 1200 gr verdim. neden böyle isteksizlik geldi bilmem. öyle canım birşey istedi de diyeti bozayım kaçamak yapayım falan da demiyorum. sadece kilo vermek anlamsızlaştı.
:))) reklam olmasın dedim canım yalan da değil yani hepsi orada:))
kızlar kızlar son bi kaç gündür tatlı krizine girdim ki normalde haftalarca tatlı birşeyler aramam belki çikolata.. tatlndırı aldım tatlı yapmak için biri toz biri tablet ve ikisinin de içindekiler kısmı farlı. farklı markalar zaten toz tatlandırıcı çok zor buldum.. markası takita ..tablet olan süssina.. bunlar hakkında kötü birşey duyan var mı ? içindekşleri yazıyorum .
takita: toz tatlandırıcı +plus
sorbitol e420 %99,5
asesulfam k e950 %0,1
aspartam e951 %0,4 (özelleikle bundan korktum :S))
enerji : 240 kcal
protein -yağ: 0 gr
karbonhidrar: 99,5gr
süssina: tablet tatlandırıcı
sodyumsiklamat e952
sodyumsakkarin e954
sodyumkarbonat e500
sodyumsitrat e331
enerji :30 kcal
protein-yağ-karbonhidrat:0
hadi birşey diyin kullanayım mı ?? varsa güzel tatlı tariflerini,zi de bekliyorum :26::26:
bu temmuza kadar erik yok demek, o da bu yaz erik yok demek(( nabcam ben (( erik yemeyi bekledim aylardır. (
Günaydın herkese...
Sabah sabah kavgayla haftaya başladık.
müdürlerimin benim üstümde ego tatmin etmelerine dayanamıyorum...
cevap veremeyince de oturdum ağlıyorum!!!
istifa ettim bakalım cvp gelir. bu kadar borç içinde nasıl yaptım bunu bilmiyorum ama şuanki mutsuzluğum daha büyük.
6 aydır 0 hata ile çalışıyorum yine de hata yapmadım. bütün nakliye organizasyonu+sevk evrakları+gümrük işlemleri halletmeme rağmen neden ondan onay alınmamış diye geldiğinden beri bağırıyor. ve işin komiğide kendisi seyahatteydi. ve işin daha da komiğide anlaşmalı olduğumuz nakliyeci zaten!!! onay almak için bir sebep yok!!
kariyer neti açtım bakıyorum şimdi umarım kafama göre biryer hemen bulurum...
kızlar günaydınlar... Biri bana çare olabilirmi :))) seyire geçeli 5 gün falan olmuştur heralde ve daha bir gram bile veremedim Normalmi bu yoksa A normalmi :))
Günaydın herkese...
istifa ettim bakalım cvp gelir. bu kadar borç içinde nasıl yaptım bunu bilmiyorum ama şuanki mutsuzluğum daha büyük.
6 aydır 0 hata ile çalışıyorum yine de hata yapmadım. bütün nakliye organizasyonu+sevk evrakları+gümrük işlemleri halletmeme rağmen neden ondan onay alınmamış diye geldiğinden beri bağırıyor. ve işin komiğide kendisi seyahatteydi. ve işin daha da komiğide anlaşmalı olduğumuz nakliyeci zaten!!! onay almak için bir sebep yok!!
yağlı mı yiyosun az mı su içiyosun ? hangisi :)
kilosunu 10Tlye alıyorum bende. Büyük şehirlerde adamlar biliyo yulaf kepeği ne ama küçük yerlerde yeni yeni duyuluyo o yüzden tuttuğuna veriyolar.
canım pes etme .oluyor dönem dönem.gidecek kilolar sakın bırakma..hayatımda 1 gr bile yağ yok. Suda ortalama günde 2 lt. Ama olmuyo beceremiyorum tıkandım kilo vermekte
canım pes etme .oluyor dönem dönem.gidecek kilolar sakın bırakma..
hayatımda 1 gr bile yağ yok. Suda ortalama günde 2 lt. Ama olmuyo beceremiyorum tıkandım kilo vermekte
Günaydın herkese...
Günaydın herkese...
Allah Allah ya çok ilginç. bir kaç gün daha bekle bence sonra yumruk yap istersen
Çok iyi anlıyorum seni.. Bende çok yaşadım buna benzer olayları maalesef insanlar meyve veren ağacı taşlamakta birinci. Eğer yalaka değilsen, diğerlerinden daha azimli ve hatasız çalışıyorsan, sadece işinle ilgileniyorsan ve hatta diğerlerinden daha bakımlı ve güzelsen maalesef sonuç hep aynı.... Ve eminim diğerlerinden de fazladır yükün. Heryerde böyle olmak zorundamı yaaaa
Acayip depereşti sinirlerim şimdi. Bir iş yerinde paranın olduğu kadar huzurda önemli Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh
Geçmiş olsunBenim de çok moralim bozuk İnşallah hayırlısı olur canım. Oradan çıksan bile çok daha iyi, mutlu, huzurlu oalcağın bir iş bulursun belki, hayırlısı da budur. Çıkmazsan da böyle bir olay tekrarlanmaz inşallah!! Sakin olmaya çalış. Her şey düzelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?