Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliye hanım mrblar..
foruma girdim gireli (yaklaşık 2 ay olacak) bana en büyük motivasyonu veren bir kaç kişiden birisiniz.. inanın pes etmek üzereyken tuttunuz beni. bilgili tecrübeli ve kararlısınız. sakın sakın çıtanızı düşürmeyin. hepimize gelio dönem dönem bu bıkkınlık hissi. son 3 haftadır resmen haftada 300 grm ya veriyorum ya vermiorum inanılmaz yavaşladı. tam off yeter olmuo dicem zaman sizlerin cümleleri bana dur dedi. şimdi ben size diyorum şööle bi silkelenin kendinizi tazeleyin ve ltfff bu düşünceleri atın kafanızdan. evet yorulduk evet sıkıldık ama biliyoruzki bu bir maraton ve taviz vermemiz bu saatten sonra mümkün değil. kendinizi bırakmayın Allah hepimize kolaylıklar versin..

Canım ben takita kullanıyorum sorun yok. Ayrıca hammaddeler.com da da var. İyi markalardan biri yani.

Bu arada Love01 çok geçmiş olsun. Bende laparoskopiyle oldum çabuk atlatırsın inşallah.

yarimcim tebrikler. Bende teyze oluyorum bizimkide kız mış olasılıkla . Bende kız çocuklarını çok severim kim sevmezki. Zaten Peygamber Efendimizde erkek çocuklarınızı sevin zira kız çocukları zaten kendini sevdirir dermiş. Kıkır kıkır ne tatlı oluyolar ya bi işve bi cilve.

Günaydın herkese...
Sabah sabah kavgayla haftaya başladık.
müdürlerimin benim üstümde ego tatmin etmelerine dayanamıyorum...
cevap veremeyince de oturdum ağlıyorum!!!
istifa ettim bakalım cvp gelir. bu kadar borç içinde nasıl yaptım bunu bilmiyorum ama şuanki mutsuzluğum daha büyük.
6 aydır 0 hata ile çalışıyorum yine de hata yapmadım. bütün nakliye organizasyonu+sevk evrakları+gümrük işlemleri halletmeme rağmen neden ondan onay alınmamış diye geldiğinden beri bağırıyor. ve işin komiğide kendisi seyahatteydi. ve işin daha da komiğide anlaşmalı olduğumuz nakliyeci zaten!!! onay almak için bir sebep yok!!
kariyer neti açtım bakıyorum şimdi umarım kafama göre biryer hemen bulurum...

kızlar günaydınlar... Biri bana çare olabilirmi :))) seyire geçeli 5 gün falan olmuştur heralde ve daha bir gram bile veremedim Normalmi bu yoksa A normalmi :))

nilesss çok üzüldüm canım ya kötü başlamış hakketten ama herşeyde bi hayır vardır diye düşün iyi düşünmeye çalış.

söyleyecek başka bişey bulamıyorum :s

elbet herşey düzelir ;/

Çok iyi anlıyorum seni.. Bende çok yaşadım buna benzer olayları maalesef insanlar meyve veren ağacı taşlamakta birinci. Eğer yalaka değilsen, diğerlerinden daha azimli ve hatasız çalışıyorsan, sadece işinle ilgileniyorsan ve hatta diğerlerinden daha bakımlı ve güzelsen maalesef sonuç hep aynı.... Ve eminim diğerlerinden de fazladır yükün. Heryerde böyle olmak zorundamı yaaaa
Acayip depereşti sinirlerim şimdi. Bir iş yerinde paranın olduğu kadar huzurda önemli Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh

kilosunu 10Tlye alıyorum bende. Büyük şehirlerde adamlar biliyo yulaf kepeği ne ama küçük yerlerde yeni yeni duyuluyo o yüzden tuttuğuna veriyolar.

arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza bugün atakta 5.günüm.şuan iyi gidiyor allaha şükür.ben yulaf kepeğini migrostan aldım 6.45 falandı sanırım

Günaydın herkesee!!

Hafta sonları girmiyorum pek internete, konulardan biraz uzak kalıyorum. Umarım herkes iyidir.
Bu hafta çok ama çok yoğunum Geçse de kurtulsam. Hangi işi yapacağımı şaşırdım, hepsi acil hepsi acil Bütün enerjim mutluluğum uçtu gitti... bu hafta böyle geçecek maalesef. Aranızda olamıcam pek. Evde bile çalışmam gerekecek, spor da yapamıcam. Yemek de yiyebileceğimi sanmıyorum hatta :S Perşembe günü bildirim yapmaya gelirim.

Bu arada dün sabah 61.4 kiloyu gördüm tartıda. Sevinmiştim baya ama şimdi hiç mutlu olacak halim yok Zaten bu sabah tartıldım 62.4 çıktım. En azından 63'lere veda ettiğim kesin. Bakalım Perşembe ne olacak Görüşmek üzere

Geçmiş olsun Benim de çok moralim bozuk İnşallah hayırlısı olur canım. Oradan çıksan bile çok daha iyi, mutlu, huzurlu oalcağın bir iş bulursun belki, hayırlısı da budur. Çıkmazsan da böyle bir olay tekrarlanmaz inşallah!! Sakin olmaya çalış. Her şey düzelecek..

merhaba arkadaşlar iyi haftalar dün alkol almama rağmen -100'le başladım güne o çok sevdiğim midye tavadan bile bir lokma yiyebildim oda ağır geldi benden önce psikolojim girmiş diyete :))) umarım regli dönemim bitince -300'lere geri dönerim yaz yaklaşıyo :))

Geçmiş olsun Benim de çok moralim bozuk İnşallah hayırlısı olur canım. Oradan çıksan bile çok daha iyi, mutlu, huzurlu olacağın bir iş bulursun belki, hayırlısı da budur. Çıkmazsan da böyle bir olay tekrarlanmaz inşallah!! Sakin olmaya çalış. Her şey düzelecek..

Merhaba arkadaşlar,

Herkese mutlu, sağlıklı, iş açısından başarılı, aşk açısından mutlu, kilo açısından bol bol eksili bir hafta diliyorum.

İyi ki varsınız.

Allah Allah ya çok ilginç. bir kaç gün daha bekle bence sonra yumruk yap istersen

toplam seyirim 15 gün olsunda bakalım eğer durağanlık devam ediyorsa hemen yumruk yapayım ve yürüyüşü 1 saate çıkarayım

Önümüzdeki ay düğünümüz var daha kıyafet falan alınacak heheh acilen gitmeli :)))

teşekkür ederim kızlar...
emlmm aynen dediğin gibi kimseyle işim olmaz iş yerinde benim. sakat yerler kimseye ne koz veririm ne de yalakalık yaparım. hiçbir işimi aksatmam. bir de işin ilginci şirket sahipleri benim akrabam ve kimsede bilmez. bunu kullanmam yani. başımdaki müdür bile bilmiyor. bilse zaten o da farklı davranır böyle böğürmez!!! ama cidden umrumda değil. ben ettim istifayı şimdi patronun onaylanması bekleniyor tabi hiç sanmıyorum. patron dedemin yeğeni. beklemedeyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…