Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canım,

Sakın üzülme, sıkma canını. Bazen insanlar olaylar karşısında kendilerini suçlamak yerine en suçsuzun üzerine giderler. O işin yapılması gerekiyordur zaten ve sen de rutin bir işlem yapmışsın ama sanırım başka şeylere olan hıncını en yakınındakinden çıkarmak rahatlatıyor insanları. Biraz sakinleşince hatasını anlayacaktır, hiç üzülme. Eğer anlamazsa da zaten kimse açlıktan ölmemiş, hayırlısı buymuş.

Sen kendini hiç üzme, Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın.

Eki Görüntüle 405357 Eki Görüntüle 405358
76 65
yalnız kilo verdikten sonra ki tek fotom sağdaki heralde 30 kere bunu koydum topiğe:)))

Canım, harika olmuşsun, fıstık gibisin maşallah

merhabalar, dukan için bütün hazırlıklarım tamam sayılır siparişlermi verdim cuma elimde olur diye düşünüyorum aranızda banada yer varmı acaba?

Tabi ki, hoşgeldin canım. Arkadaşlar gerçekten çok iyiler, bana da çok destek oluyorlar.

Allah Allah ya çok ilginç. bir kaç gün daha bekle bence sonra yumruk yap istersen
hayır yumruk için çok erken.seyire yeni geçildiğinde bu durm oluyor maalaesef.biraz sabır..
seyire geçer geçmez durdu kilo vermem hani biraz daha ileri zamanlarda dursa anlıycam ama yok maalesef
biraz bekle canım 15 günü geçen bir durumsa o zaman bakarız:))
canım benim sükünetini koru lütfen.hepimiz iş hayatında haksızlığa uğruyoruz maalesef.ama hayat işte..
bu arada miray görünürlerde yok..

hehhh bak şimdi seninde elinde bi koz var. İstifa sebebi sorulacaktır. Hiç çekinmeden sıkıntılarını anlat. Anlatki için rahatlasın. Bırak müdürü o kendi derdine yansın. Alsın ihtarını yada tazminatını ve gitsin. Düşünme kendi etti kendi buldu olur. Nedir bu alt üst sorunu anlamadım gitti bütün yükü elemanlar taşıyor zaten. Üzülme Acıma eninde sonunda haklı olan kazanır KESİNLİKLE TECRÜBEYLE SABİTTİR

aynen tatlım miray yok ortalarda... gelir heralde...belki izinli filandır:44:

Hmmm öğrenmiş olduk... :) ben çok çabık kilo vermek isteyenlerdenim de :) sabrım yok :)

canım hiç bozma bence moralini.. yaptığın işe ve kendine güvendikçe de asla ezdirme.. madem istifa edebiliyorsun o zaman adam seni kovana kadar kendini ve yaptığın işi savun laf verme ağzına ve hiç de ağlama :130:

hayatımda 1 gr bile yağ yok. Suda ortalama günde 2 lt. Ama olmuyo beceremiyorum tıkandım kilo vermekte

seyire geçer geçmez durdu kilo vermem hani biraz daha ileri zamanlarda dursa anlıycam ama yok maalesef

Allah Allah ya çok ilginç. bir kaç gün daha bekle bence sonra yumruk yap istersen

Aslında hiç ilginç değil.. Kitapta ilk bir hafta durağanlık hatta kilo alımı bile olacağı defalarca yazılıyor.. bir haftadan sonra devam ederse sebepleri tek tek yazıyor.. yani ben kitabı daha yeni okuduğum için mi biliyorum bunu ama yaşadığın çok olağan bir durum ilginç değil

kaç kilo ile başladın.kaç gün atak yaptın?seyirde kaçıncı günün bir yaz bakalım....

4 gün atak yaptım 59.6 kilo ile başladım. şuan seyirin 7.günündeyim ve 56.2 kiloyum. 11 gün olmuş yani dukana başlayalı :)

öyle işte olmuş mu ? =)))))))))

Normalmiş madem can sıkacak bi durum yok o zaman :)

Slm kızlar Niless hiç üzülme canım. Müdürünün tepki sebebi belli işte, aman işler bensiz yürümesin de müdürlük makamım gereksiz bulunmasın takıntısı.Egosunu tatmin etmiyor koltuğunun sallanmasından korkuyor.Ama ben istifanı doğru bulmadım. Başkası için kendi yerinden olunmaz...Bence bi daha düşün.. İstifa yerine patrona bir mail yazıp sorunu daha anlamlı çözebilirdin.Ben de patronum (şirketim falan yok, küçük bi işletmem var denilebilir.)her olayda istifa edenlere çok hoş bakmıyorum.. İstifa çözüm değil ben çözüm üretilmesi yanlısıyım.Hem madem akraban iş verenin gönül borcun yok mu patrona.. Küstüm gidiyorum doğru değil bence...

gönül borcum yok çünkü ben onların torpili ile girmedim insan kaynakları onayladıktan sonra ve işe başladığım ilk gün haberleri oldu.
olayda küstüm gidiyorum değil. burda bütün işi çeviren benim. adam 1 haftadır burda yok gelmiş demiyorki işler yürüyor bana lagaluga yapıyor.
ve ne zaman döneceğide belli değildi. valla ister akraba olsun ister yabancı huzurum kaçtı benim bir kere bir daha asla ve asla aynı hevesle yapmam işimi.
banane sevgili müdürüm gelsin ve işlerim yürümesini sağlasın. yüksek ihtimalle zaten istifam kabul edilmicek çünkü ben gidersem iş yükü artıcak ama dediğim gibi iş bakmaya başladım bile. umrumda olmaz şu saatten sonra.

Kızlar bu sabah pek bir mutlu uyandım.. Üstelik nasıl hastayım anlatamam ona rağmen:))
C.tesi görümcem diyetisyene gitmişti.O Dukanla kilo veremedi. Diyetisyen ona 7 otlu çay vermiş. Ama aktarda yaptırmış saolsun bize de getirdi.Diyetisyen DOĞADAN ın yedi otlusu ile içeriği aynı demiş ama doğadanınki poşette olduğundan yeterince çözülmüyormuş o nedenle iyi bir aktarda yaptır demiş ona günde 2 kupa vermiş.. Ben 4-5 gündür tuvaletle küstüm nasıl ağrılarım olmaya başladı anlatamam...Dün akşam çayı içtim bu sabah mutlu son!! hem de 5 defa üstelik ishal de değil... Normal

Sonra tartının yolunu tuttum tahmin edin içimdekiler kaç kilo tutu:)) 74,1Kg dan 72,2Kga düştüm.Şok oldum. Malum geçen hafta sadece 500gr vermiştim. Meğer içimden atamadıklarımdanmış:))Bide dünden beri antiflarmatuar/parasetemol içerikli ilaç alıyorum hasta olduğum için, malum o ilaçlar vücutta su tutulmasına neden oluyor.Bol gelen yüzüğüm şuan parmağıma ancak oluyor....Çok fena zayıfladım yaa...

Bugün Dukanda 33. günüm ve toplamda 8,3 kg vermiş oldum.Eğer spora da başlarsam bu ayda 6 kg verebilirim:))

ÇOK ÖZÜR DİLERİMMM ama bir dışkı insanı ne kadar motive ediyo yaa
güzel haber. Çayın içinde neler var peki bendemi alsam acep gerçi bugün içtiğim yeşil çay rahatlattı ama olsun alabilirimde

Daha iyi ya durum görülünce kariyer şansın artacak. Bi de şöyle düşün, yeni bir işe gireceksin. Tam da evlilik hazırlıkları zamanı. Yeni iş öğrenmek için ekstra çaba harcaman gerekecek ve o zamanı gelinlik heyecanından çalacaksın... İstifan kabul edilmeyecek bence de ama yine de işine küsme canım, ekmek kapısına küsülmez. Bereketi kaçar vallahi.. Bakalım önümüzdeki günler sana neler gösterecek? Belki de müdürlüğün yolunu açar sana bu olay bi de öyle bak..

Fikir olarak iğrenç ama evet ya.. Ne sinir ve bi o kadar da güzel. Sürekli Laleli Hoca aklımda kendime gülüp duruyorum.İçeriğini öğrenir yrn yazarım hepinize.. Gramjı önemliymiş, görümcem, söyledi tek tek hepsini ama şimdi yanlış hatırlamış olmayayım...Yrn yazarım

canimlarimmm ,

gecen hafta hep 81- 82 görmüstüm. ama bu sabah brden 80 ciktim. ama hep diyorum insan verdigi bir kiloyu bile hissediyor. tartilmadan önceki günlerde biraz daha
hafifledigimi mi desem, ne bileyim karnimin gitmesinden mi desem anlamistim. Hatta öncesinde yumruk yapmayi planliyordum regl im sonrasi.
( gerci daha da olmadim regl ama neyse) yani mutluyum umutluyum tekrardan

naylscim hayirlisi olsun güzelim . bencede kabul etmezler eger tek isen orda. bence sende diretme illa gitcem diye.
yani sonunda sana is mi yok hemde istanbul gibi yerde ya da ankarada ( dedigin gibi) ... ama ben senin yerinde olsam sabirli olurum, nasil olsa gideceksin. gidene kadar paran olur hic olmazsa ceyizini tamamlamak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…