e şeeker senin fazla kilon yokmuş ki zaten.o yüzden yavaş gidiyordur.yakacak yağ oranı az.kaldı ki yine de güzel kilo kaybın..4 gün atak yaptım 59.6 kilo ile başladım. şuan seyirin 7.günündeyim ve 56.2 kiloyum. 11 gün olmuş yani dukana başlayalı :)
öyle işte olmuş mu ? =)))))))))
bu çay fikri hoşuma gitti yeşil çay dışında da karışık bitki çaylarıyla destekleyebilirmiyiz dukanımızı dokunurmu dokunmazmı ters etki yaparmı bilemediğimden cesaret edemedim
Kızlardan bazıları zaten Doğandan 7 otlu içiyor. Ben denememiştim. Metabolizmayı hızlandıran bi çay aslında ama sindirim sistemine de iyi geliyor. İçinde sinameki de yok. Kiraz sapı- mısır püskülü, ananas kurusu, Funda yaprağı, biberiye vs var.Diyetisyenin söylediği tek fark şu. Poşetli çay olduğundan yeterince iyi çözülmüyormuş onun için aktarda yaptır demiş
ya biz aspartamlı tatlandırıcı mı kullanıcaz sakkarinli mi :26:
bence eczaneye danış kitapta aspartam diyor. Bende bunu almak için ecz gittim ordaki bayan aspartam ve sakarin için hoş şeyler söylenmedi dedi bana splenda verdi %100 bitkisel dedi bende aldım ve kullanıyorum diğerlerinde kimyasal varmış Ama karar senin....
ya biz aspartamlı tatlandırıcı mı kullanıcaz sakkarinli mi :26:
merhaba kızlar
Dukan dijon hardalı yiyebilirsiniz yazmıştı ya bende aldım hardal az önce geldi içindekilere baktım şeker var doğrumu acaba kullanan var mı
Arkadaşlar tecrübemi paylaşayım. ben yağ oranına çok fazla dikkat etmeden light ürünlerle dukan yaptım 2 haftada 1,5 kilo verdim.
Çıldırıp bıraktım. Size tavsiyem ne kadar yağsız beslenirseniz o kadar çabuk kilo veriliyor. Benim bi arkadaşım 40 gün gibi bi sürede 62 kilodan 48'e düştü dukanla.
Bilgilerinize...
Günaydın herkese...
Sabah sabah kavgayla haftaya başladık.
müdürlerimin benim üstümde ego tatmin etmelerine dayanamıyorum...
cevap veremeyince de oturdum ağlıyorum!!!
istifa ettim bakalım cvp gelir. bu kadar borç içinde nasıl yaptım bunu bilmiyorum ama şuanki mutsuzluğum daha büyük.
6 aydır 0 hata ile çalışıyorum yine de hata yapmadım. bütün nakliye organizasyonu+sevk evrakları+gümrük işlemleri halletmeme rağmen neden ondan onay alınmamış diye geldiğinden beri bağırıyor. ve işin komiğide kendisi seyahatteydi. ve işin daha da komiğide anlaşmalı olduğumuz nakliyeci zaten!!! onay almak için bir sebep yok!!
kariyer neti açtım bakıyorum şimdi umarım kafama göre biryer hemen bulurum...
dogum sonrası 22 kg fazlam oldu. 5 kg kendım 10 kg dukan ıle verdım. ama hala 7 var
62 kıloyumve cok sıkıldım artık
Selam Dukancanlarım,
Yaklaşık 1 haftadır yokum burada, ama sizleri hiç unutmadım, kalbim hep sizinleydi. Dukanıma da asla zarar getirmedim.
Sözleneceklere mutluluklar, geçen hafta ve bu günlerde doğumgünü olanlara da sevdikleriyle nice mutlu, sağlıklı ve kilosuz yıllar dilerim.
Yeni katılanlar da hoşgeldiler.
(Yılbaşı tebrik kartı gibi oldu ama olsun, sözün özü, sizinle olmak güzel..)
ben bayagi bir bitki cayi iciyorum. isirgan otu cayi, rezene - anason , zencefil - mürver cicegi, besi bir yerde , mate karisimli karisik cay... falan filan
ben eskiden beri bitki caylarini severim daha saglikli oldugu icin.
simdide yesil cay harici sürekli bunlardan iciyorum bir zararini görmedim
ben bayagi bir bitki cayi iciyorum. isirgan otu cayi, rezene - anason , zencefil - mürver cicegi, besi bir yerde , mate karisimli karisik cay... falan filan
ben eskiden beri bitki caylarini severim daha saglikli oldugu icin.
simdide yesil cay harici sürekli bunlardan iciyorum bir zararini görmedim
canim ticker ini düzeltebilirsen görelim bizde ne kadar kilo verdigini. ona göre cevap yazalim. ayni siteye gir ve de kg yazdigin kutucugun yaninda kg olarak degistir tekrar kaydet.
ne kadar zaman oldu baslayali. regl dönemine girdin mi ? sebze gününden sonra mi tartildin? bütün bunlari düsünmek lazim önce.
canim sende ticker ini düzeltebilirsin degil mi ?
hicde zor degil. hemen basla
e şeeker senin fazla kilon yokmuş ki zaten.o yüzden yavaş gidiyordur.yakacak yağ oranı az.kaldı ki yine de güzel kilo kaybın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?