Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu çay fikri hoşuma gitti yeşil çay dışında da karışık bitki çaylarıyla destekleyebilirmiyiz dukanımızı dokunurmu dokunmazmı ters etki yaparmı bilemediğimden cesaret edemedim

4 gün atak yaptım 59.6 kilo ile başladım. şuan seyirin 7.günündeyim ve 56.2 kiloyum. 11 gün olmuş yani dukana başlayalı :)

öyle işte olmuş mu ? =)))))))))
e şeeker senin fazla kilon yokmuş ki zaten.o yüzden yavaş gidiyordur.yakacak yağ oranı az.kaldı ki yine de güzel kilo kaybın..

bu çay fikri hoşuma gitti yeşil çay dışında da karışık bitki çaylarıyla destekleyebilirmiyiz dukanımızı dokunurmu dokunmazmı ters etki yaparmı bilemediğimden cesaret edemedim

Kızlardan bazıları zaten Doğandan 7 otlu içiyor. Ben denememiştim. Metabolizmayı hızlandıran bi çay aslında ama sindirim sistemine de iyi geliyor. İçinde sinameki de yok. Kiraz sapı- mısır püskülü, ananas kurusu, Funda yaprağı, biberiye vs var.Diyetisyenin söylediği tek fark şu. Poşetli çay olduğundan yeterince iyi çözülmüyormuş onun için aktarda yaptır demiş

süpermiş aslında ama iş ortamında o karışımı demlemek zor olur yaaa ben yinede poşete talim edeyim :)))

Selam Dukancanlarım,

Yaklaşık 1 haftadır yokum burada, ama sizleri hiç unutmadım, kalbim hep sizinleydi. Dukanıma da asla zarar getirmedim.

Sözleneceklere mutluluklar, geçen hafta ve bu günlerde doğumgünü olanlara da sevdikleriyle nice mutlu, sağlıklı ve kilosuz yıllar dilerim.

Yeni katılanlar da hoşgeldiler.

(Yılbaşı tebrik kartı gibi oldu ama olsun, sözün özü, sizinle olmak güzel.. )

ben bayagi bir bitki cayi iciyorum. isirgan otu cayi, rezene - anason , zencefil - mürver cicegi, besi bir yerde , mate karisimli karisik cay... falan filan
ben eskiden beri bitki caylarini severim daha saglikli oldugu icin.

simdide yesil cay harici sürekli bunlardan iciyorum bir zararini görmedim

ya biz aspartamlı tatlandırıcı mı kullanıcaz sakkarinli mi :26:

merhaba kızlar

Dukan dijon hardalı yiyebilirsiniz yazmıştı ya bende aldım hardal az önce geldi içindekilere baktım şeker var doğrumu acaba kullanan var mı

bence eczaneye danış kitapta aspartam diyor. Bende bunu almak için ecz gittim ordaki bayan aspartam ve sakarin için hoş şeyler söylenmedi dedi bana splenda verdi %100 bitkisel dedi bende aldım ve kullanıyorum diğerlerinde kimyasal varmış Ama karar senin....

ya ben pişirilebilen tatlandırıcı için stevya almayı düşünüyorum gurmenetten.. ama yulaf kepeğimin bitmesini bekliyorum kargo olayı

bunu süte koymak için aldım valla ben de daha pahalı diye aspartamlı aldım

ikisinide icermese iyi olur. zira splenda ve stevia tam bizlik. ama stevia biraz aci tat veriyo aklinda bulunsun

merhaba kızlar

Dukan dijon hardalı yiyebilirsiniz yazmıştı ya bende aldım hardal az önce geldi içindekilere baktım şeker var doğrumu acaba kullanan var mı

elbette var. ama herzaman tüketmiyoruz ve de tatlandirma amacli azcik kullaniyoruz

Kızlar,

Ben haftasonu lor peyniri alayım dedim kafam karıştı. Çoğunda % 15, % 17 yağ var. Hangi marka kullanıyorsunuz sizler?

Meyve veren agac taslanir diye bosa dememisler verdigin emeklerinin karsiligini böyle almana inan cok üzüldüm.Hakkinda hayirlisi olsun canim.

dogum sonrası 22 kg fazlam oldu. 5 kg kendım 10 kg dukan ıle verdım. ama hala 7 var
62 kıloyum ve cok sıkıldım artık

7.kilo dedigin nedirki verirsin bozma moralini verecek 7. kilom olsada az az yavas yavas versem keske..

Hosgeldin güzel dileklerin icin tesekkür ederim..

Canim bunlari bide almanca yazsan fikir olur bana..Bende eczaneden Almased cayi aldim ama daha icmedim.

Croiselleciğim, benim de hiç bitki çayı alışkanlığım yok, yeşilçay bile içemiyorum. Engin tecrübene ihtiyacım var en etkilileri hangisi, en azından onunla başlasam :44:

Sen ne kadar tatlısın öyle, herkese yardımcı oluyorsun, bıkıp usanmadan cevap veriyorsun, en önemlisi de pozitifsin ve güç veriyorsun.

e şeeker senin fazla kilon yokmuş ki zaten.o yüzden yavaş gidiyordur.yakacak yağ oranı az.kaldı ki yine de güzel kilo kaybın..

evet canım ama ama ama çok kötü görünüyodum göbek önce popo arkada şimdi biraz düzeldi ama daha da düşmem lazım eskiden olan hiç bi kıyafetim olmuyo şuan onlara girmem lazım moralim bozuluyo :)

evet belki de o yüzden yavaş gidiyo gerçi pek de yavaş sayılmaz dediğin gibi inşallah böyle devam eder durcak diye ödüm kopuyo zaten zor dayanıyorum dukana :s

Arkadaşlar şu toz tatlandırıcı olayında biraz bana yardımcı olsanız nerden hangisini alayım şaşırdım.

splenda nın tozunu bulamadım bi şu gurmenette ki stevia var onu mu alayım o da bana biraz az geldi 200 gr az değil mi sizce?

Bir de ben Ankara'dayım büyük migros ve eczane de var dedi bi arkadaş ama hangi marka var acaba.

lütfen yardımcı olun tatlısızlıktan öleceğim bir an önce alıp yapayım :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…