bugun cuma eminim çok yoğun olucak yine...
o yüzden saygıdeğer doktorum levent amcanın yorum ve tedavi yöntemini kısaca özet geçiyorum sizlere... biçok arkadaşımız bilir ki; ciddi bir kansızlık sorunu olan ben, diyete başladığımdan beri her ay rutin kontrollerimi yaptırıyorum... ilk ay pek değişme göremesem de; ikinci ay ki kontrole gittiğimde kan seviyemde ciddi bir şekilde yükselme olduğunu gördük... bunun en önemli sebebi, ilk aylarda kırmızı et ve sakatat çok tükettim... doktorumun verdiği ilaçları kullanmadım nefret ediyorum ilaç içmekten hele bi de kokuyosaa (öğğkk)... normal seviyenin 0.2 değer altında şu an kan ve demir değerim... levent amca bizim aile doktorumuz ve allah razı olsun ki ne istersek yapar, ne istersek ona bakar... pazartesi günü gittiğimde şeker adam bayılıcaktı beni gördüğünde... süpersin çok güzel zayıflamışsın tebrikk ediyorum valla,harika bi diyet yapmışsın çok zor ama başarabilmişsin, sıkı bi diyettir diyip durdu... tabi bu çok dolanan böbreklerde sorun oluşurmu mevzusu benim de kafama takıldığından onu da sormuştum, çok su içersen bişey olmaz ama yine ona da bi bakalım istersen demişti... o akşam tahlillerimi verdim ve annem dün sonuçları göstermiş... valla miray ablama bravo fıstık gibi olmuş demiş... ne böbreklerde bi sorun var ne de başka bişey... maşallah diyelim ama kolestrolüm şekerim tansiyonum kanım demirim... herşey harika... demir seviyem biraz düşük bunun için ilaç vermiş bunu mutlaka içsin ve evlendiği gibi de çocuk yapsın yaşı geçmeden demiş... evlenene kadar bu ilacı düzenli kullansın biraz sebze ve meyve mutlaka diyetine eklesin o zaman herşey daha güzel ve kolay olucak demiş... ben hayatım boyunca sebze ve meyveden nefret ettim zaten... ama ne hikmettir ki; hergün sebze yiyiyorum (mesela günde 1 adet közlenmiş biber veya çeyrek salatalık) onun dışında meyveymiş sebze yemeğiymiş hiç işim olmaz...bunca zamandır bu kadar kansız dolaşmamın sebebi de bu zaten... dün akşam itibariyle ilacımı içmeye başladım... valla da aksatmıycam billa da aksatmıycam... ZeynepSu ve AliAydın'a ne kadar erken kavuşursak o kadar iyi bizim için... çok gevezelik yapmadan net olarak şunu söyleyebilirim ki; bu diyet kontrollü bi şekilde yapıldığında gerçekten korkusuz bi şekilde yapılabilir... ben çok şanslıyım ki ; levent amca gibi şeker bir doktora sahibiz... vücudumuzda neyi öğrenmek istiyorsak hemen yardımcı olabilecek iyi bir doktorumuz var... ondan Allah razı olsun... ve sizlere bir dipnot-bu adam devlet hastanesi doktoru-... ben hep alışmıştım devlet hastanesinde baştansavma muayane eden doktorlar görmeye...
Kızlar,
Ben haftasonu lor peyniri alayım dedim kafam karıştı. Çoğunda % 15, % 17 yağ var. Hangi marka kullanıyorsunuz sizler?
kızlar güçlendirmede 5,günüm..
- göremedim henüz ama aynıyım.
bugün sp yapıyorum...
dukan güzelleriiii!
yaw bu sabah göslerime inanamadım ....çıktım tartıya bir de ne göriim!
------------------------------------ 66,8 ---------------------------
inanamıyorum.... sonra inanmadım bidaha çıktım...bidaha çıktım ıııhhıh 66,8 vaşşşşş..........................
haydaaaaa
bir de hatunlarım hani geçen gün tuvalet meselesinden canımı sıkan tipleme vardıya..... bu sabah gelip benden özür diledi.......
dün bir tane öğretmen arkadaşım daha doğrusu abimiz telefon açtı.direkt o listeyi bana yolla dedi.dedim abi ne listesi.diyet listesi ne olacak dedi.ey allahım abi bunda liste yok netten araştır kitabını vereyim sana oku dedim.ay bu arada kitabım da bir değerli ki kimseye vermiyorum her isteyene bir arkadaşta diye yalan söylüyorum valla.tövbe tövbe:))
Ben de kitabımı vermiyorum, hemen al diyorum isteyenlere, her gün bakarsın takıldığın yerlere :))
Arkadaşlar şu toz tatlandırıcı olayında biraz bana yardımcı olsanız nerden hangisini alayım şaşırdım.
splenda nın tozunu bulamadım bi şu gurmenette ki stevia var onu mu alayım o da bana biraz az geldi 200 gr az değil mi sizce?
Bir de ben Ankara'dayım büyük migros ve eczane de var dedi bi arkadaş ama hangi marka var acaba.
lütfen yardımcı olun tatlısızlıktan öleceğim bir an önce alıp yapayım :s
arkadalar ben de dukancıyım. yıllardır rejım yap boz yap boz yalama oldu vucudum. Allah tan su dukancım çıktıda kurtardı benı. ben 172 boyundayım 118 kıloydum 23 nısanda baslamıstım dıyete 10 gunde 6 kılo werdım.. cıldm duzeldi.
adet sancım bıle olmadı. adet olacağım zaman bır cırkınlık gelırdı bana sıwılceler falan mınnacıcık bı sıwılcem çıktı oda bıttiği gunlerde o kadar. walla uyulursa tam teskılat mukemmel hemde hiç acıkmadan. tıka basa yıyorum ben. berdeyse yarım kılo tavuk göğsu yıyorum bir ogunde benım kılom çok fazla olduğu ıcın çok kılo werdım kısa zamanda 10 kılo fazlası gbı olanlar daha az werırler ayrıca sporda yapmıyorum
Kızlar nasılsınızzz ?
YArım kilo gitmiş kaldı 1.5 ...
ben de 116,7 ile başladım tam 2,5 kilo verdim bugün 4. günüm.. ben atak evresini 8 gün yapıcam.. Dukan 7 dedi ama ben biraz kaçamak yaptım dün uzattım o yüzden bir gün
STEVİA yı ben de duymuştum ama bu splendanın en büyük özelliği pişirilebilmesi. yANİ NORMALDE TATLANDIRICILARI HER İŞİ BİTİRİP ÖYLE KOYABİLİYORSUN eĞER KAYNATIRSAN KANSEROJEN oluyorlar ve tatları bozuluyor canım. Splenda için lüks eczane bulman lazım orta karar olanlarda tablet var gördüğüm sadece çok lüks eczanelerde tozunun bulunduğu. Ben Migrosta bulamamıştım
heueheuhe lüks eczaneyi nerden bulacağım ayol ben =)))
yandık allah eczane aczane dolaşacağız yani((((((((
bi süredir kilo veremeyip üstüne bir de alışlarımın nedeni belli oldu =) meğer regl dönemindeymişim tam da bugün yumruk yapmaya karar vermiştimki regl oldum, 3-4 gün sonra duruma bakıcaz artık, inşallah verebilmişimdir de tartıya yansımamıştır =//
Pek hoş değil ama bir yol daha var. Starbucks: Starbuckslarda şekerin bulunduğu yerde sarı paketli toz splenda var. Gidip geldikçe aşırabilirsin:))Ben bulamadığımda yaptım. Çok utanıyorum ama ne yapayım:..(( Sonra da kendimi ben zaten burada hiçbi zaman şeker vs almıyorum Hem öyle millet gibi bi kahve alıp 3 saat de oturmuyorum Starbacuks ona saysın diye avuttum Artık öbür dünyada nasıl veririm hesabını bilmem, umarım helal edeler...
Hiçç Ankara'da toz tatlandırıcı alan bir Allah'ın kulu yok mu şansıma yaaaa(((((((((((((( tatlısızlıktan öleceğim. :s
tatlıya karşı olan nefretimi izmirden yolluyorum sana ve isteyen herkeze :))) bazı tatlıları görmeye bile tahammülüm yok benim bi kola işte onla tatlandırıyorum ağzımı :))
teşekkürlerrr :)))))))) ama çikolata için canımı bile verebilirim=)))))))))))))) nasıl özeniyorum sen ve senin gibilere bir bilsen =)))))))))))))
tatlıya karşı olan nefretimi izmirden yolluyorum sana ve isteyen herkeze :))) bazı tatlıları görmeye bile tahammülüm yok benim bi kola işte onla tatlandırıyorum ağzımı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?