Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Fıstığım tebrik ederim, ben de bu hafta içinde gideceğim kontrollere.

Bu arada Zeynepsu ve AliAydın kim, onu anlamadım :)

Kızlar,

Ben haftasonu lor peyniri alayım dedim kafam karıştı. Çoğunda % 15, % 17 yağ var. Hangi marka kullanıyorsunuz sizler?

Valla ben normal peynirlerde yağ oranlarına bakıyorum ama lor peynirinde pek bakmıyorum bi markada almadım şarküteridekilerden aldım hep. neredeyse her gün de yiyorum ben. kimi zaman omlet yapıyorum kimi zaman salataya karıştırıyorum yiyorum. gördüklerinden en az yağlısını alıp gün içinde yediklerinle dengele bence.

mesela ben light peynirlerin yağ oranlarının fazla olduğunu düşündüğümden o gün onu yediysem aynı gün hiiçç başka az yağlı bişey bile tüketmiyorum mesela tavuk haşlama yiyorum.

Arkadaşlar şu toz tatlandırıcı olayında biraz bana yardımcı olsanız nerden hangisini alayım şaşırdım.

splenda nın tozunu bulamadım bi şu gurmenette ki stevia var onu mu alayım o da bana biraz az geldi 200 gr az değil mi sizce?

Bir de ben Ankara'dayım büyük migros ve eczane de var dedi bi arkadaş ama hangi marka var acaba.

lütfen yardımcı olun tatlısızlıktan öleceğim bir an önce alıp yapayım :s

bi süredir kilo veremeyip üstüne bir de alışlarımın nedeni belli oldu =) meğer regl dönemindeymişim tam da bugün yumruk yapmaya karar vermiştimki regl oldum, 3-4 gün sonra duruma bakıcaz artık, inşallah verebilmişimdir de tartıya yansımamıştır =//

kızlar güçlendirmede 5,günüm..
- göremedim henüz ama aynıyım.
bugün sp yapıyorum...

Tebrikler canım, darısı başımıza. Çook yol katetmişsin ne güzel.

Çok tatlısın, ne güzel yaşamışsın sevincini, süpersin.

Ben de kitabımı vermiyorum, hemen al diyorum isteyenlere, her gün bakarsın takıldığın yerlere :))

arkadalar ben de dukancıyım. yıllardır rejım yap boz yap boz yalama oldu vucudum. Allah tan su dukancım çıktıda kurtardı benı. ben 172 boyundayım 118 kıloydum 23 nısanda baslamıstım dıyete 10 gunde 6 kılo werdım.. cıldm duzeldi.
adet sancım bıle olmadı. adet olacağım zaman bır cırkınlık gelırdı bana sıwılceler falan mınnacıcık bı sıwılcem çıktı oda bıttiği gunlerde o kadar. walla uyulursa tam teskılat mukemmel hemde hiç acıkmadan. tıka basa yıyorum ben. berdeyse yarım kılo tavuk göğsu yıyorum bir ogunde benım kılom çok fazla olduğu ıcın çok kılo werdım kısa zamanda 10 kılo fazlası gbı olanlar daha az werırler ayrıca sporda yapmıyorum

Ben de kitabımı vermiyorum, hemen al diyorum isteyenlere, her gün bakarsın takıldığın yerlere :))

ya bu kitapta öyle verilcek gibi bi kitap değil ki.. ben bırak vermeyi arkadaştan istemeye utandım da gittim aldım kendime de

STEVİA yı ben de duymuştum ama bu splendanın en büyük özelliği pişirilebilmesi. yANİ NORMALDE TATLANDIRICILARI HER İŞİ BİTİRİP ÖYLE KOYABİLİYORSUN eĞER KAYNATIRSAN KANSEROJEN oluyorlar ve tatları bozuluyor canım. Splenda için lüks eczane bulman lazım orta karar olanlarda tablet var gördüğüm sadece çok lüks eczanelerde tozunun bulunduğu. Ben Migrosta bulamamıştım

ben de 116,7 ile başladım tam 2,5 kilo verdim bugün 4. günüm.. ben atak evresini 8 gün yapıcam.. Dukan 7 dedi ama ben biraz kaçamak yaptım dün uzattım o yüzden bir gün

ben de 116,7 ile başladım tam 2,5 kilo verdim bugün 4. günüm.. ben atak evresini 8 gün yapıcam.. Dukan 7 dedi ama ben biraz kaçamak yaptım dün uzattım o yüzden bir gün

hımmm supermıs. sakın bırakma.. tamamen uy kıtaba. ben oyle yapıyorum. dun gorenler ne kadar zayıflamıssın dedı. tapu tabu 6 kılo werdım ama vucudunda sıkılastığı ıcın çok wermıs gbı duruyor. aynen dewamm arkadasımm

heueheuhe lüks eczaneyi nerden bulacağım ayol ben =)))

yandık allah eczane aczane dolaşacağız yani ((((((((

heueheuhe lüks eczaneyi nerden bulacağım ayol ben =)))

yandık allah eczane aczane dolaşacağız yani ((((((((

Pek hoş değil ama bir yol daha var. Starbucks: Starbuckslarda şekerin bulunduğu yerde sarı paketli toz splenda var. Gidip geldikçe aşırabilirsin:))Ben bulamadığımda yaptım. Çok utanıyorum ama ne yapayım:..(( Sonra da kendimi ben zaten burada hiçbi zaman şeker vs almıyorum Hem öyle millet gibi bi kahve alıp 3 saat de oturmuyorum Starbacuks ona saysın diye avuttum Artık öbür dünyada nasıl veririm hesabını bilmem, umarım helal edeler...

ah o adet dönemi benimde o kadar aklımı karıştırdıki :))) bence vermişsindir tartıya yansımıyodur yarın anlarsın yavaş yavaş -'leri görmeye başlarsın :)))

Hiçç Ankara'da toz tatlandırıcı alan bir Allah'ın kulu yok mu şansıma yaaaa (((((((((((((( tatlısızlıktan öleceğim. :s

eheuheuh canın sağolsun :s fena fikir değilmiş benden de az para kazanmadılar bugüne kadar alırım elbet :s ama öyle baş edemem ki :s acil almam lazım

Hiçç Ankara'da toz tatlandırıcı alan bir Allah'ın kulu yok mu şansıma yaaaa (((((((((((((( tatlısızlıktan öleceğim. :s

tatlıya karşı olan nefretimi izmirden yolluyorum sana ve isteyen herkeze :))) bazı tatlıları görmeye bile tahammülüm yok benim bi kola işte onla tatlandırıyorum ağzımı :))

tatlıya karşı olan nefretimi izmirden yolluyorum sana ve isteyen herkeze :))) bazı tatlıları görmeye bile tahammülüm yok benim bi kola işte onla tatlandırıyorum ağzımı :))

teşekkürlerrr :)))))))) ama çikolata için canımı bile verebilirim =)))))))))))))) nasıl özeniyorum sen ve senin gibilere bir bilsen =)))))))))))))

teşekkürlerrr :)))))))) ama çikolata için canımı bile verebilirim =)))))))))))))) nasıl özeniyorum sen ve senin gibilere bir bilsen =)))))))))))))

çikolatadan bile nefret ederim bayramda tutulanları bile ya kabul etmiyorum yada alıp anneme falan veriyorum o daha çok seviyo cıss kaka eeehhh onlar bakmayın onlara sevmeyin :)))

Hani aldım da ben de kekler, sütlü tatlılar mı yaptım hyr. Ne yapsam tadı berbat olunca -Splendanın tadı ağızımda iğrenç bi tada neden oluyor-. Light meyvalı yoğurda talim yaşıyorum...Düşün ben light kolayı da sevmiyorum. Sütün içine nescafe tatlı diye geçiyor lügatımda. Üstelik o bile bir bardakla sınırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…