çikolatadan bile nefret ederim bayramda tutulanları bile ya kabul etmiyorum yada alıp anneme falan veriyorum o daha çok seviyo cıss kaka eeehhh onlar bakmayın onlara sevmeyin :)))
Hani aldım da ben de kekler, sütlü tatlılar mı yaptım hyr. Ne yapsam tadı berbat olunca -Splendanın tadı ağızımda iğrenç bi tada neden oluyor-. Light meyvalı yoğurda talim yaşıyorum...Düşün ben light kolayı da sevmiyorum. Sütün içine nescafe tatlı diye geçiyor lügatımda. Üstelik o bile bir bardakla sınırlı
aahhhhh aahhhhhh nerdeee bende o hayır deme lüksü bu kadar gündür bile nasıl duruyorum bilemedim.
ama bir an önce toz tatlandırıcı bulup kendime çikolatalı bişey yapmalıyım yoksa delireceğim :s :) bunu bilir bunu söylerim :)
çok iyi anlıyorum seni tatlı açısından olmasada başka konularda acı çektim bir kaç gündür közlenmiş mısır ve kestane kebap gibi şeyler dolanıyo sokaklarda eve kapatıcam kendimi bende yakında((
durum fena gibi anlaşılıyor ama kilo çizelgesine bakıncada mükemmel gözüküyor boşver bak ben çok tatlı ihtiyacı hissettiğimde bi çay kaşığı bal atıyorum ağzıma ama daha 20 günlük bi sürede 5,5 kilo gitti biraz acı verici oluyor ama o tatlının verdiği endorfini tartı veriyo sabahları :)))
aynen aynen aynen
çıldıracağım :s
Evet, itiraf edeyim düşündüğümden 1 kg daha fazla zayıfladım Benim 33. günüm.Toplam 8,3kg.Bi de ben atakta 2,3Kg verdim.Bir hafta yapmama rağmen...Bi de ben sınırlı izinlileri de neredeyse hiç tüketmiyorum 33 günde sadece 5 meyvalı yoğurt yedim. Spor da yapmıyorum(1 gün hariç yapmadım yani) Yalnız bazen ağzımın tadı gelsin diye normal peynir yiyorum azıcık..
Bi de az yağlı lor bulamayan bir arkadaş vardı. Ona önerim: Marketten günlük süt al. Kaynat, içine 1 kg için 1/2 limon suyu sık, kaynatmaya devam et.Kesilecek o kesikleri topla bir tülbentte süz.İstersen tuzla ama ben tuzsuz da seviyorum. Soğuyunca dolaba koy. Mis gibi lor peyniri. Hem lor değin 2-3 güzeldir sonra hemen tadı bozulur. İnan çok lezzetli oluyor
ben de 116,7 ile başladım tam 2,5 kilo verdim bugün 4. günüm.. ben atak evresini 8 gün yapıcam.. Dukan 7 dedi ama ben biraz kaçamak yaptım dün uzattım o yüzden bir gün
Pek hoş değil ama bir yol daha var. Starbucks: Starbuckslarda şekerin bulunduğu yerde sarı paketli toz splenda var. Gidip geldikçe aşırabilirsin:))Ben bulamadığımda yaptım. Çok utanıyorum ama ne yapayım:..(( Sonra da kendimi ben zaten burada hiçbi zaman şeker vs almıyorum Hem öyle millet gibi bi kahve alıp 3 saat de oturmuyorum Starbacuks ona saysın diye avuttum Artık öbür dünyada nasıl veririm hesabını bilmem, umarım helal edeler...
teşekkürlerrr :)))))))) ama çikolata için canımı bile verebilirim=)))))))))))))) nasıl özeniyorum sen ve senin gibilere bir bilsen =)))))))))))))
süper bi tarif bende bunu uygularım bende peynir konusunda disipline sokamadım kendimi eskiden ne yiyosam o :)) orta sert teneke peyniri diye alıyorum şarküteriden yağlımı yağlı ama bende ondan vazgeçemiyorum :) ama vazgeçersem daha hızlı gider belki kilolar
Peyniri tek çeşit düşünme sıkılırsın. 3 gün lor yedin bitti mi. Git light beyaz peynir al. Tadı en güzel olan SÜTAŞ bence. Ama onun da tarihine dikkat et. Üretim tarihi eğer yazmıyorsa son kullanma tarihi şuan için düşünürsen ağustos olsun. Çünkü onların da durdukça lor gibi tadı çabuk bozuluyor.Dediğim gibi ben arada normal peynir de yiyorum. Hatta 1-2 dilim hellim bile yedim.. Bişey olmuyor o kadardan
bide dukan amcam enginarıda yasaklamamışmı o da beni çıldırtıyor annemin yapçağı tuttu bende korkudan 2-3 çataldan fazla yiyemedim bi yerlerim şişmeden versem şu kiloları çok mutlu olucam :))))
Tebrik ederim arkadasim süper gidiyorsun devam et..Bendede 7.gün cikti ama ben 10.gün yaptim ama kacamaklardan her ne kadar zor olsada uzak dur lütfen..
Cok hossun ya digerlerinin yaninda hediyeleri olsun..
Ben nutella yi gece uykudan uyanip gözü kapali yiyen biriydim ben dayaniyorsam herkes dayanir..sütün icine tarcin at ve ic cikolata niyetine..
Kızlar, Ctesi doğum günümdü. Bir pasta arkadaşlarım bir pasta da kayınpederim aldı. İkisinde de çatal ucuyla bile tatmadım.Eşim yemeğe götürdü bozmadım(Saolsun sadece et satan ve dana etleri muhteşem olan bi yere) Arkadaşlar süpriz bişeyler yapmışlardı... Ama saolsunlar diyetteyim diye bana ayrı bi öğün hazırlamışlar, şeytana uymadım.Eve geldiğimde sütlü nuriye, şekerpare, dondurma bana göz kırptı yüz vermedim.Kuruyemişlere burun kıvırdım.Meyva tabağını sadece taşımakla yetindim.Eşime spagetti bolonez yatım ama koklamadım bile..Çoook kötü hasta olmama rağmen limon suyu içmedim.Hatta kilo vermemi yavaşlatıyor diye meyvalı yoğurt bile yemedim...Ehhh önümüzdeki ayda 6 kg vereyim artık değil mi? Hem iyileşince spora da başlayacağım.... Yaşasın dukan kardeşliği:)) Siz olmasanız bu kadar uzun dayanamazdım ben...Saolun var olun
Kızlar, Ctesi doğum günümdü. Bir pasta arkadaşlarım bir pasta da kayınpederim aldı. İkisinde de çatal ucuyla bile tatmadım.Eşim yemeğe götürdü bozmadım(Saolsun sadece et satan ve dana etleri muhteşem olan bi yere) Arkadaşlar süpriz bişeyler yapmışlardı... Ama saolsunlar diyetteyim diye bana ayrı bi öğün hazırlamışlar, şeytana uymadım.Eve geldiğimde sütlü nuriye, şekerpare, dondurma bana göz kırptı yüz vermedim.Kuruyemişlere burun kıvırdım.Meyva tabağını sadece taşımakla yetindim.Eşime spagetti bolonez yatım ama koklamadım bile..Çoook kötü hasta olmama rağmen limon suyu içmedim.Hatta kilo vermemi yavaşlatıyor diye meyvalı yoğurt bile yemedim...Ehhh önümüzdeki ayda 6 kg vereyim artık değil mi? Hem iyileşince spora da başlayacağım.... Yaşasın dukan kardeşliği:)) Siz olmasanız bu kadar uzun dayanamazdım ben...Saolun var olun
işte onu bile yemesen daha hızlı kilo verirsin aslında ben 11 gündür bozmadığım diyeti biraz önce küçük çokomik yiyerek bozdum.
ekip arkadaşım almış masama koymuş yedim :s bişey olur mu acaba çok pişmanım şimdiden :s
süpersin :) tebrikler valla...
nice mutlu yaşlara ayrıca :)
yaklaşık 15 kilo vermem lazım daha
evet de biz euro olarak kazandigimiz icin parayi bana 33 euro sadecebu da böle birsey iste . amann ne bileyim iste TR de her zaman daha kalitelisini buluyorum ben onu demek istedim. zira tekstilde calisirken bütün müsterilerim yabanciydi en ünlü markalrin hemde. ey gidi Türkiyem yaa
canimcim tabikide eskisi gibi olamaz artik. kac gün oldu baslayali bilmiyorum ama yavasladiysa kilo vermen artik hep böle gidecek. bu da kötü birsey degil. zira vücut yeni sisteme alismis demektir. sabirla yavas yavas veridigimiz dönemdeyiz cogumuz. ilk günlerdeki gibi degiliz. DR dukan in da dedigi gibi.
mesela ben ilk hafta yani atak döneminde 4 kilo vermistim. bir ayda da toplam 8 kilo filandi yanlis degilsem. ama sonra tabikide yavasladi.
kac kilonuz var vermeniz gereken? dukan in elbette faydasi var ki bir cogumuz aylardir yapiyoruz ve vazgecmedik.
doğru diyosunbende pişmanlıklar yaşıyorum bende bikaç kaçamak yaptım dün alkol ((( vicdan azabı ne yapayım söz vermiştim bi arkadaşıma askerden gelince içeriz diye çocuk geldi sen iç ben bakayım deseydim gücenirdi bana sağolsun bi bardaktan fazlasına ısrar etmedi azmimi anlayınca :)))
Teşekkürler arkadaşım.. Kaçamak yapmamanın en güzel yolu bu foruma karşı kendini sorumlu hissetmen. Ben yediğimde herkes kilo alacakmış gibi geliyor bana. Süper saçma ama öğle hissediyorum Hesabını nasıl veririm diye düşünüyorum Bi de şöyle düşün biz bunlardan zamanında yeterinden fazla yedik doyduk bunlara da kilo oldu bize ne yiyeceğiz artık, bunlara aç kalanlar yesin...
Ama taze bezelye aklımdan çıkmıyor. Markette bakışıp duruyoruz. Platonik aşkımın dipfreeze halini çok sevmem, konservesini kendim yapacağım inşallah tadı tutar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?