haklısın ama işte böyle kaçamaklar olunca verilmiyor kilolar :s
işin garip yanıda adet dönemime yoruyorum günlük -100 gidiyodu şu sıralar bu sabahta -100le uyandım o kadar yürüdümkü kaçamak bile şaşırtmadı tartıyı tabi o kaçamğı yapmasaydım o kadar yürümeye kaç giderdi oda muamma :)
Kızlar merhaba nasılsınız ?
Cuma günü canımı baya sıkacak şeyler oldu.
Ben de bu dönemde diyeti boşladım gitti.
Şimdi yarın 3 gün atak yapıp başlayacağım bakalım kaçamaklar ne kadar etkilemiş ..
Kızlar merhaba nasılsınız ?
Cuma günü canımı baya sıkacak şeyler oldu.
Ben de bu dönemde diyeti boşladım gitti.
Şimdi yarın 3 gün atak yapıp başlayacağım bakalım kaçamaklar ne kadar etkilemiş ..
Valla benim bir arkadaşım yapıyordu bu diyeti ben de ondan gaza geldim.Kız değil spor yapmak bakkal bile araba ile gider.Ona rağmen 2,5 aydır Protein günlerinde 200 sebze günlerinde 100gr veriyormuş
Hoşgeldin :)
Teşekkürler canım ben kendi adıma kötüyüm az önce çikileta ile bozdum diyeti küçüktü falan diye avutmaya çalışıyorum kendimi :s
senin içinde hayırlısı olsun bişey olmamıştır inş
Ahhh yapma arkadaşım hem sen güçlendirmeye geçecektin hani? Yanlış mı hatırlıyorum. Yarimin eski arkadaşları güçlendirmede de 2-3 kg vermişler. Öyle söylemişti
Sen 2-3 gün atağını yap güçlendirmeye geç hemen bence yoksa diyetin suyunu çıkarırsan güçlendirmeyi hiç yapamayacaksın
Evet kitapta çok iyi anlatmamış ama Simla'nın notları var internette. O kitabın yanında dukanın sohbetlerini de takip ediyor.Saolsun herkesi de aydınlatıyor.Ben de oradan duydum. seyirde haftada bir gün, yUmurtanın sadece beyazını,tavuk, balık, hindi yiyorsun+yulaf kepeği+ BİR KAŞIK goji, peyniri az yiyorsun ve yoğurdu da mümkünse hiç veya çok çok az yiyorsun. Seyirde bir gün beyaz gün yapmayı öneriyormuş dukkan. Bi de demleme yeşil çay içiyorsun
Bol bol yeşil çay ve sıvı ile telafi etmeye çalış bence küçükse kaçamak inşallah bir şey olmaz.
Bir de öyle durumlar için elinin altında dukan tatlılarından bulundurursan rahat oluyor.
Sorma canım ya cidden o kadar motiveydim ki ama uzun zamandır beklediğim bir şeyin olmama ihtimaliyle baya yıprattım bir kaç gündür kendimi.
O sırada da kendime geleyim diye sevdiceğim bir sürü tatlı yollayınca oturdum yedim hepsini ama güçlendirmeye geçmek istemiyorum kendimi toparladım gibi yarından itibaren bir atakla bu yediklerimi toparlarsan bir kaç hafta daha böyle gideyim diyorum çünkü güçlendirmede gidecek o bir kaç kg'ı sigarayı bırakma aşaması için bırakmak istiyorum.
evet de ben toz tatlandırıcı bulupm alamadığımdan elimin altında dukan tatlısı bulunduramıyorum ağladım neredeyse iki gündür forumda nereden alacağım diye kimse bişey söyleyemedi tatlı yapıcam dukana uygun ama tatlandırıcı bulamıyorum :s
sonundan bi çokomike yenildim :)
bol su ve yeşlil çayla telafi olur mu ciddenneyse ben deneyeyim :S
evet de ben toz tatlandırıcı bulupm alamadığımdan elimin altında dukan tatlısı bulunduramıyorum ağladım neredeyse iki gündür forumda nereden alacağım diye kimse bişey söyleyemedi tatlı yapıcam dukana uygun ama tatlandırıcı bulamıyorum :s
sonundan bi çokomike yenildim :)
bol su ve yeşlil çayla telafi olur mu ciddenneyse ben deneyeyim :S
Eczanelere baktın mı canım ?
Bulursun gibi geliyor, olmazsa internetten de isteyebilirsin ..
Bu arada tablet tatlandırıcıyı ezip de kullanabilirsin tozu bulamazsan.
Tamamen olmasa da kısmen işe yarar tabi ki çok değilmiş miktarı da zaten.
gurme nette ki stevia yı alıcam artık splenda arayıp duruyorum ama hangi eczaneye sorduysam yok :s
stevia da pişiriliyomuş ama.. büyük ihtimal yarın sabah veririm siparişini inş çabuk gelir :s
benim çıkış sattim geldi çok teşekkürler yardımların fikirlerin için canımmm....
tabi ki herkese :) eksili eksili günler olsun iyi akşamlarrrr......
regl bende en az +3 etkiliyor... bide sebzede dediğim gibi - görmen zor... o yüzden gayet iyi... can sıkmak yok...
süper düşünce ben de çok azimliydim bi anda yedim yaa :s 11 mi 12 gün mü ne oldu off yaaa 1 dk lık haz için :s
çok kzıdım kendime umarım tartımda değişiklik olmaz :s
birimiz bezelye birimiz nutella birimiz kestane neolcak böyle halimiz
dukan kardeşliği
Günaydın herkese...
Sabah sabah kavgayla haftaya başladık.
müdürlerimin benim üstümde ego tatmin etmelerine dayanamıyorum...
cevap veremeyince de oturdum ağlıyorum!!!
istifa ettim bakalım cvp gelir. bu kadar borç içinde nasıl yaptım bunu bilmiyorum ama şuanki mutsuzluğum daha büyük.
6 aydır 0 hata ile çalışıyorum yine de hata yapmadım. bütün nakliye organizasyonu+sevk evrakları+gümrük işlemleri halletmeme rağmen neden ondan onay alınmamış diye geldiğinden beri bağırıyor. ve işin komiğide kendisi seyahatteydi. ve işin daha da komiğide anlaşmalı olduğumuz nakliyeci zaten!!! onay almak için bir sebep yok!!
kariyer neti açtım bakıyorum şimdi umarım kafama göre biryer hemen bulurum...
Kızlar, benim de 10 gündür hiç eksilmiyor kilom, reglim şu an, bitince de farketmeyecek diye çok korkuyorum. Hiç bozmadım şu ana kadar ama sanırım bünyem çok dirençli çıktı, vermeye değil de vermemeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?