Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın ama işte böyle kaçamaklar olunca verilmiyor kilolar :s

işin garip yanıda adet dönemime yoruyorum günlük -100 gidiyodu şu sıralar bu sabahta -100le uyandım o kadar yürüdümkü kaçamak bile şaşırtmadı tartıyı tabi o kaçamğı yapmasaydım o kadar yürümeye kaç giderdi oda muamma :)

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Cuma günü canımı baya sıkacak şeyler oldu.
Ben de bu dönemde diyeti boşladım gitti.
Şimdi yarın 3 gün atak yapıp başlayacağım bakalım kaçamaklar ne kadar etkilemiş ..

Valla benim bir arkadaşım yapıyordu bu diyeti ben de ondan gaza geldim.Kız değil spor yapmak bakkal bile araba ile gider.Ona rağmen 2,5 aydır Protein günlerinde 200 sebze günlerinde 100gr veriyormuş

Hoşgeldin :)

Teşekkürler canım ben kendi adıma kötüyüm az önce çikileta ile bozdum diyeti küçüktü falan diye avutmaya çalışıyorum kendimi :s

senin içinde hayırlısı olsun bişey olmamıştır inş

Ahhh yapma arkadaşım hem sen güçlendirmeye geçecektin hani? Yanlış mı hatırlıyorum. Yarimin eski arkadaşları güçlendirmede de 2-3 kg vermişler. Öyle söylemişti
Sen 2-3 gün atağını yap güçlendirmeye geç hemen bence yoksa diyetin suyunu çıkarırsan güçlendirmeyi hiç yapamayacaksın

Valla benim bir arkadaşım yapıyordu bu diyeti ben de ondan gaza geldim.Kız değil spor yapmak bakkal bile araba ile gider.Ona rağmen 2,5 aydır Protein günlerinde 200 sebze günlerinde 100gr veriyormuş

adet dönemimden önce -300 -400 gidiyodu bende ama adet dönemimde yavaşladı adet sonrası aynı yavaşlık sürerse ele alıcam kendimi tekrar bende pek spor yapmıyorum açıkçası ama yakın mesafeleri yürümeye çalışıyorum bide dün arkadaşım alışveriş yapıcak diye saatlerce dolandık arasıra böle atraksiyonlar gerekiyo :)))

Bol bol yeşil çay ve sıvı ile telafi etmeye çalış bence küçükse kaçamak inşallah bir şey olmaz.
Bir de öyle durumlar için elinin altında dukan tatlılarından bulundurursan rahat oluyor.

Sorma canım ya cidden o kadar motiveydim ki ama uzun zamandır beklediğim bir şeyin olmama ihtimaliyle baya yıprattım bir kaç gündür kendimi.
O sırada da kendime geleyim diye sevdiceğim bir sürü tatlı yollayınca oturdum yedim hepsini ama güçlendirmeye geçmek istemiyorum kendimi toparladım gibi yarından itibaren bir atakla bu yediklerimi toparlarsan bir kaç hafta daha böyle gideyim diyorum çünkü güçlendirmede gidecek o bir kaç kg'ı sigarayı bırakma aşaması için bırakmak istiyorum.

Arkadaşım ya, 2 haftadır görüyorum ama simla nın notları ne aradım bulamadım nette, linkini yazman mümkün mü? ben de tanışayım :)

evet de ben toz tatlandırıcı bulupm alamadığımdan elimin altında dukan tatlısı bulunduramıyorum ağladım neredeyse iki gündür forumda nereden alacağım diye kimse bişey söyleyemedi tatlı yapıcam dukana uygun ama tatlandırıcı bulamıyorum :s

sonundan bi çokomike yenildim :)

bol su ve yeşlil çayla telafi olur mu cidden neyse ben deneyeyim :S

Eczanelere baktın mı canım ?
Bulursun gibi geliyor, olmazsa internetten de isteyebilirsin ..
Bu arada tablet tatlandırıcıyı ezip de kullanabilirsin tozu bulamazsan.

Tamamen olmasa da kısmen işe yarar tabi ki çok değilmiş miktarı da zaten.

Eczanelere baktın mı canım ?
Bulursun gibi geliyor, olmazsa internetten de isteyebilirsin ..
Bu arada tablet tatlandırıcıyı ezip de kullanabilirsin tozu bulamazsan.

Tamamen olmasa da kısmen işe yarar tabi ki çok değilmiş miktarı da zaten.

gurme nette ki stevia yı alıcam artık splenda arayıp duruyorum ama hangi eczaneye sorduysam yok :s

stevia da pişiriliyomuş ama.. büyük ihtimal yarın sabah veririm siparişini inş çabuk gelir :s

benim çıkış sattim geldi çok teşekkürler yardımların fikirlerin için canımmm....

tabi ki herkese :) eksili eksili günler olsun iyi akşamlarrrr......

Bir an önce gelir inşallah da tatlılarına kavuşursun ..

İyi akşamlarrr

regl bende en az +3 etkiliyor... bide sebzede dediğim gibi - görmen zor... o yüzden gayet iyi... can sıkmak yok...

Kızlar, benim de 10 gündür hiç eksilmiyor kilom, reglim şu an, bitince de farketmeyecek diye çok korkuyorum. Hiç bozmadım şu ana kadar ama sanırım bünyem çok dirençli çıktı, vermeye değil de vermemeye :))

Kızlar ya, ben de dün akşam masadaki nutellanın kapağını açıp öyle bir koklamışım ki sormayın, ama sadece o kadar..

uzun zamandır giremedim....

bgn sabah : krep ve cayımı içtim tatlandırıcılı

öğlen : 6 tane ızgara köftemi yedim sodamla

aksama : tavuk kanat ve köfte karısımı ızgaramı yapıyorum.malum esim de ac:) yanına yogurt cıkarcam kendime..esime salata yapıcam...

bol su içtim...
.....
gecmiş o kadar uzun ki valla okuyamıyo insan....ama süper faydalı paylasımlar var burda..bu arada kitabımı da okuyorum notlar alıyorum..tekrar görüsmek üzere...

merhaba arkadaşlar,hepimize bol eksili günler...uzun zamandır kocaeli gebze'de yulaf kepeği arayan biri olarak,bugun nıhayet buldum..burda paylaşmakistedim..en azından google dan aratan falan olursa yardımcı olmus olur bu acıklama..gebze çarşıda eski ykmnın karsısında medıne baharatcısı var yada aktarı adını tam bılemıyorum ama ru-sheım yulaf kepeği ve daha farklı markalarda var.500 gr 10 tl ...paylaşması bendenn..sağlıcakla.

hakkında hayırlısı olsun sıkma canını küçük insanların büyük egolarıyla baş etmek zor...

sıkıntı yapma arkadasmm

reglinin bitmesini bekle yinede - görmezsen yumruk yap

aynı senin durumundaydım yumruk yaptığım hafta 3 küsur kilo werdm.

alıntı yapmamışım ama tatlandırıcı arayan arkadasmmmmmmmm.....

lüks eczaneler vardır ya işte cild testleri yapan saç bakım bilmem neleri satan çalışanları eczacı kalfası gibi diğil best model of the world gibi gezen eczaneler ahanda oralarda satılıooo

bende bugün - 100cük ile uyandmm.. küçümsemiorumm haa yanlışş anlaşılmasınnn yeterki -olsunn

71.00 kiloyumm...500gr daha versemm 10kilo olacakk çokkk helecannlıyııııımmmmmmmm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…