Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yumruk ne yahu :26: bütün kitabı bitirdim yumruk diye bişey görmedim :44:

Dün sabah arkadaşıma kahvaltıya gittim meyve ve patates kızartması yedim..Normalde böyle kaçamaklar yapmazdım eski diyetlerimde..Yürüyüş yaptım vicdan azabımı dindirmek için bugün yine protein yaptım.Bu sabah tartılmaya cesaret edemedim,yarın sabah bakacağım...Ayıp ettim.

kızlar hepinize kocaman kocaman merhabalar... bugun ofise bi gittim... bilgisayarım açılmıyor... delirdimm... yolda 40 dk boyunca giderken de kendimi kurmuştum... abime mail atıcaktım çok kızdım da beyimizin yoğunluğundan (baahanesi) telefon görümesi bile yapamıyoruz...bende hepsini inci gibi toparladım zihnimde...bilgisayarım çalışmayınca hepsi aklımda patladı tabi :=))) sonra bütün gün uyukladım kamiller gibi doğru düzgün çalışmadım... ayrıca bende ciddi bi karın şişliği var nedendir bilmiyorum... kilom aynı ama karnım kocaman sanki... annem bile deli etti beni karnın büyümüş senin diye... aslında reglim daha bugun bitti... ondan mı ki acaba?... pffff artık konduramıyorum şundandır bundandır diye... bu arada teyze oluyorum allah izin verirse... kesinleşti fasülyemin varlığı... kurban olur teyzesi onu verene... bugun fasülyeme "don" aldım... anneannesi herşeyden önce don alalım bebişimiz donansın dedi... bende kimsecikler bişi almadan ben hemen donunu alıyım dedim :=))) cinsiyetini belli edene kadar bişi almak yok... :=)) ama çooookkk güzel bişey bu... ablam benim ikinci annem gibidir ve üzerimde emeği çok fazladır... allah razı olsun ondan... hayırlısıyla - sağlk - sıhhatle fasülyemizi kucağına almak nasip olur inşallah...
gel bebeğim buluşalım valla... hem o zaman ben daha bi incelmiş olurum inşallah... hem düğün hazırlıklarının son rötuşlarrı olur belki yardımına ihtiyacım olabilir.... SELİNimin de sözü var gelicek inşaallah...

:=))) hayırlısıyla sağlıkla aranıza katlsın inşallah...

aynen tatlım miray yok ortalarda... gelir heralde...belki izinli filandır:44:

Yarim/Miray nerede ya hiç sesi çıkmıyor.. Merak ettim kızı.. O hep takiptedir iyi mi acaba?

kızlar miray ofisteymiş
ofis bilgisayarı bozulmuş akşamüstü gelicekmiş anca sorun yokmuş yanii
teşekkür ederim kızlar... selinim prensesim sende şu iş olayına hiç canını sıkma... unutma hiçbişey senden kıymetli değil...

arkadaşlar merhaba bugün diyetin 4. günü ve 2.400 kilo verdim 2. günü bir sarma ve bir çataldan az tatlıdan başka hiç bozmadım suyumu falan içiyorum yeşil çayda tüketiyorum çok fazla tatlıya düşkün olmamama ragmen tatlı istegim arttı kitabı okuduğumda dukan amca light cola içmeyi öneriyo tatlı ihtiyacımı böyle gidersem olur mu aranızda içen var mı bide atak evresinde tavugun beyaz et kısmı light peynir yağsız süt yoğurt yumurta ton balığı haricinde şuan bişey yemiyorum ama tek düze olmasın istiyorum bide kitapta maydonzunda kullanılabileceğini söylemiş yanlış anlamadıysam peyniri maydonozla karıştırsam yada sizlerin önereceği yeni lezzeter olursa sevinirim yulaf kepeğini henüz elime geçmedi bide kitapta bu kepeğin kalitesininde önemli olduğundan bahsediyo açık aktardan alan var mı acaba?hani markasız yani

Son düzenleme:

ahaaaa kendimden alinti yapmadigim icin ne yazdigimi unuttum :26: ama yazayim canim. simdi söyleki ben aldi ye ya da herhangi bir markete bir giriyorum bütün bitki caylarini topluyorum. genelde söle oluyor

fenchel- annis -kümmel
ingwer-holunderblute
kamille
brennessel-zitronengras
wohltuendergenuss
kräuterpur (karisik bisiler var icinde )

Croiselleciğim, benim de hiç bitki çayı alışkanlığım yok, yeşilçay bile içemiyorum. Engin tecrübene ihtiyacım var en etkilileri hangisi, en azından onunla başlasam :44:

canimcim benim engin tecrübem yok ama hele ki bu diyetle su dan baska bisi icemedigimiz icin heryere bitki caylarimla gider oldum. hepsi iyi gelir cicim hepsinden ic. yesilcay i da mutlaka icine cubuk tarcim koy ic ya sakin ihmal etme
sonra sisersin

Sen ne kadar tatlısın öyle, herkese yardımcı oluyorsun, bıkıp usanmadan cevap veriyorsun, en önemlisi de pozitifsin ve güç veriyorsun.

nedemek canim benim bazen yoldaki sismanlari görüp durdurup diyeti anlatasim geliyor " bak yaziktir etme eyleme kot pantolonundan göbegin tasmis " diyesim geliyo ama tutuyorum kendimi kavga mavga cikar soora

yavrucum madem internetten alma sansin var. stevia yerine splenda nin kendi sitesi var ordan getirttir. simdi bakmadim ben ama gooogle amcaya sor . stevia biraz acimsi tadi oluyo en iyisi splenda

haklisin benimde cildim düzeldi dukan dan sonra sanki :26:

yarimcim tebrikler tekrar. cok sevindim cok tatli bisi teyze olmak.
simdiden böyleysen dogunca nasil olursun bilemiyorum. ben dogum esnasinda bulunamadim burdaydim .
cok önemli bir sinava girmisim ama aklim hep annede vebebekteydi. Allah saglikla kucaklarina almak nasip etsin insallah.

cogumuz buradaki tatli tariflerini yapiyoruz, yoksa bitmez bu diyet. mesela az nce pancake yaptim süperdiiiiiiii

http://www.facebook.com/DukanDiyetiTarifleri

pancake in tarifi

KAKAO SOSLU PANCAKE(her evre)
Malzemeler:
pancake:
1 yumurta
1 yk. splenda
1,5 yk. süttozu
1 çay kaşığı kab.tozu
3 damla vanilya aroması
sos:
1 yk splenda
1 yk nisasta
3 yk yağsız süt
1 çay kaşığı kakao

pancake leri birer yemek kasigi olarak yanmaz tavada ayri ayri psirip üstüne kaynatilmis sosu döküyorsun oldu bitt

arkadaşlar ben 2 gündür yulaf kepeğini ihmal ediyorum ne gibi bi sakıncası olur bilemediğimden fikrinizi alayım dedim yok illa kalk ye derseniz bu saatten sonrada gidip yerim valla :))

arkadaşlar ben 2 gündür yulaf kepeğini ihmal ediyorum ne gibi bi sakıncası olur bilemediğimden fikrinizi alayım dedim yok illa kalk ye derseniz bu saatten sonrada gidip yerim valla :))

ya ben bırak yulaf kepeğini ihmal etmeği öğününü değiştirsem o gün aç geziyorum.. ne yersem yiyeyim doymuyorum.. sabahları yeme lazım benim hep.. besinlerin emilimini azaltıyormuş yulaf kepeği.. Dukan ömür boyunca hergün yenmesi lazım diyo

ya yarın yemesine yerimde ben pek acıkmıyorum aklıma bile gelmiyor ben en iyisi bu saatten sonra yemesemde yarın sabah yesem daha mı iyi olur

ben hem zero kola tüketiyorum hemde aktardan aldığım açık markasız yulaf kepeğini herşey yolunda gidiyor. bu arada bildiğim kadarıyla maydanoza azda olsa izin var soğan sarımsağıda azda olsa lezzet amaçlı kullanabiliyorsun protein günlerinde ben köfte yapıyorum bazende onlarsız iyice lezzetsiz olur ))

ya yarın yemesine yerimde ben pek acıkmıyorum aklıma bile gelmiyor ben en iyisi bu saatten sonra yemesemde yarın sabah yesem daha mı iyi olur

bence de artık yemene gerek yok yarın kahvaltıda krep yap

SİZİN adınıza çok sevindim ben dukana bir süre önce başladım ama ilaç almadan tuvalete çıkamadım vede müthiş halsiz kaldım mecburen bıraktım o bahsettiğiniz yedi otluda neler var söylerseniz sevinirim benimde yeniden başlamam gerek ibre yükseliyor:18: şaşırdım artık

insallah canim cok isterim elimden geldigincede yardimci olurum seve seve...

Ben arada bir 2 bardak zero iciyorum kitapda da icilmesini öneriyorum yaziyor zaten.

Cok tesekkür ederim canim ev doktorum bana caylarini eczaneden yada drogeri marketlerinde al dedi yani arzneimittel..bende oradan aliyorum. Birde dogal minaralli kaynak su ne oluyo ben normal ohne kohlensäure olandan iciyorum malum burda su soda olarak tüketiliyor. Daha önce ben sürekli mineralwasser icerdim.Gerci musluk suyu icmeye alisik olanlar ona devam edebilir yaziyor.Benim anlamadigim sodami daha iyi yoksa normal su mu.? Birde ben redbull icmek istiyorummm...

Yulaf kepegini mutlaka tüketmelisin ben protein ekmegi yedigim gün yemiyorum ama diger gün mutlaka yiyorum.

selam kızlar.y kusura bakmayın ben 2 gundur gıremıyorum nete
amaaa iyi haberlerim var.diyete cuma başlamıştım hatırlarsanızz 61.9 dum.bugun salı ve tartı bana 59.2 demeye başladı bile
amaaa en basında da dediğim gibi emekleme safhalarına yaklaştım

ve işin bombası eşimde bugun itibariyle bana dukanda eşlik edecekkk:)

aaaasize eşimin bana haftasonu yaptıgı işkenceyi anlatmadım.cumartesi aksam hadı dedık gıdıp balık yıyelım bıyerlerde.yedik iyi güzel.ama sonrasında bizimki masaya gelen dondurmalı irmiği nasıl bir iştahla yedi karşımda,inanamazsınız.ımmmh diyerekten
ama tabıkı bır noktada aldım onunden yeter dedım.
pazar gunude sokakta lokma dokuluyor.arabayla gecerken gorduk.eşim bir güzel arabayı sağa cektı.ya bana surdan lokma alsana demez mı?neyse dedım aldım.yedı yedı parmaklarını yaladı.bu arada hala park halındeyız.bıde bos tabagını bana uzattmasınmı atarmısın dıye.nasıl birbakış attıysam ayyy pardon ben senın dıyetıı unuttum dedı.ama eşimin yüzündeki tırsmış ifadeyi görünce nasıl delirmiş göründüğümü anladım

eee bunların üstüne de bugun benımle diyete basladı

Günaydııııın :) Bu aralar sabah bi görünüp kayboluyorum

Dün günüm hastanede geçti, ultrasonda böbreklerim vs vs her yerime baktılar çok şükür bir şey yokkk. Diyete devammm devammmm :)

Ultrasona aç girmem gerektiği için bir gün boyunca aç kaldım, sonra dışarıda yemek zorunda olduğum için etlere saldırdım resmen ve kuzu eti yidim Afiyet olsun banaaa

Arkadaşımda kaldım dün gece de, okunmuş hurma vardı bi de onu yidimm o da afiyet olsun banaaa heheheh ama hiiiç pişman değilimmm

Sonraaa canım arkadaşım şok geçirdi ne oldu sana diye, minicik kalmışsın dedi. Ahahahah ben ve minicik kalmakkk

Daha bu ne ki dedim bulaşıksuyu tarihinin en zayıf halini göstercek sana dedim, yok olma gibi bir planım var

Dün bir de gojiberry sınırımı da aştım, tatlı diye ölüyorum

günaydın sana ve herkese seni burda görmek bana resmen cesaret veriyor yol çok uzun geliyor ama senin gibi kilo verip devam edenler azmimi kamçılıyorsunuz ben dün başladım ve bugün -1 kg la uyandım şaka gibiydi ama dün kendimle bir çok kez mücadele ettim akşam tatlı istegim tavan yaptı alayım yarın başlarım diye kendi kendimi ikna etmeye çalışırken buldum kendimi bugün dukandaki tatlılardan yapıp hazırda bulunduracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…