- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
sıkıntı yapma arkadasmm
reglinin bitmesini bekle yinede - görmezsen yumruk yap
aynı senin durumundaydım yumruk yaptığım hafta 3 küsur kilo werdm.
alıntı yapmamışım ama tatlandırıcı arayan arkadasmmmmmmmm.....
lüks eczaneler vardır ya işte cild testleri yapan saç bakım bilmem neleri satan çalışanları eczacı kalfası gibi diğil best model of the world gibi gezen eczaneler ahanda oralarda satılıooo
bende bugün - 100cük ile uyandmm.. küçümsemiorumm haa yanlışş anlaşılmasınnn yeterki -olsunn
71.00 kiloyumm...500gr daha versemm 10kilo olacakk çokkk helecannlıyııııımmmmmmmm......
gel bebeğim buluşalım valla... hem o zaman ben daha bi incelmiş olurum inşallah... hem düğün hazırlıklarının son rötuşlarrı olur belki yardımına ihtiyacım olabilir.... SELİNimin de sözü var gelicek inşaallah...iyi aksamlar dukancanlar..:) Gececiyim bu aksam sabah 5.kadar bakalim zaman nasil gececek.
Miray hayirli olsun cok sevindim insallah hersey istediginden daha güzel olur.Ben büyük bir ihtimal agustosun sonunda Bursada olacagim..Yaklasik 7-8 sene önce netten tanistigim bir arkadasimin yanina gelecegim.Bakarsin biryerlerde görüsme firsatimiz olur..
Bende 10 gün atak yaptim sarma tatli yemissin atakda bunlar yasak malesef..Sanki hic atak yapmamis gibi olmus..üzgünüm..Bence yeniden basla.
Kizlar ben bugün 42 beden kumas pantolun icine girdim hemde hic sorunsuz..ben bunu görünce simardim sanirim..iki ince dilim avuc ici kadar ton balikli pizza yedim.. Patronumun ve benim ayni gün dogum günümüz vardi bu aksam bize ziyafet verdi..Hatiri kalmasin dedim (bahane pisbogaz) yedim..ama cok güzel koktu napimm.. yarin protein günüm sinirlilardan yemem yürüyüs yapamamam bozuyor isi aksam yine 17:00.is basi yapacagim yada sabah hic yatmadan yürüyüse giderim..
miray hadi hayırlı olsun inşallah...ist.da bir organize yok mu???
sanırım yok... biz herşey burda olsun bitsinn istiyoruz... büyük ihtimalle burda kına gecesi+nikah (gündüz) yapıp gideriz gbi planlıyoruz..
selin babanı anlatınnca kendi babam geldi aklıma.bir hafta konuşmamaıştı benimle.babalar kızlarını acayip kıskanıyorlar...ay kıyamam.canım babam çok özledim..
:=))) hayırlısıyla sağlıkla aranıza katlsın inşallah...Canım ben takita kullanıyorum sorun yok. Ayrıca hammaddeler.com da da var. İyi markalardan biri yani.
Bu arada Love01 çok geçmiş olsun. Bende laparoskopiyle oldum çabuk atlatırsın inşallah.
yarimcim tebrikler. Bende teyze oluyorum bizimkide kız mış olasılıkla . Bende kız çocuklarını çok severim kim sevmezki. Zaten Peygamber Efendimizde erkek çocuklarınızı sevin zira kız çocukları zaten kendini sevdirir dermiş. Kıkır kıkır ne tatlı oluyolar ya bi işve bi cilve.
hayır yumruk için çok erken.seyire yeni geçildiğinde bu durm oluyor maalaesef.biraz sabır..
biraz bekle canım 15 günü geçen bir durumsa o zaman bakarız:))
canım benim sükünetini koru lütfen.hepimiz iş hayatında haksızlığa uğruyoruz maalesef.ama hayat işte..
bu arada miray görünürlerde yok..
aynen tatlım miray yok ortalarda... gelir heralde...belki izinli filandır:44:
Yarim/Miray nerede ya hiç sesi çıkmıyor.. Merak ettim kızı.. O hep takiptedir iyi mi acaba?
teşekkür ederim kızlar... selinim prensesim sende şu iş olayına hiç canını sıkma... unutma hiçbişey senden kıymetli değil...kızlar miray ofisteymiş
ofis bilgisayarı bozulmuş akşamüstü gelicekmiş anca sorun yokmuş yanii
Meyve veren agac taslanir diye bosa dememisler verdigin emeklerinin karsiligini böyle almana inan cok üzüldüm.Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Canim bunlari bide almanca yazsan fikir olur bana..Bende eczaneden Almased cayi aldim ama daha icmedim.
Croiselleciğim, benim de hiç bitki çayı alışkanlığım yok, yeşilçay bile içemiyorum. Engin tecrübene ihtiyacım var en etkilileri hangisi, en azından onunla başlasam :44:
Sen ne kadar tatlısın öyle, herkese yardımcı oluyorsun, bıkıp usanmadan cevap veriyorsun, en önemlisi de pozitifsin ve güç veriyorsun.
Arkadaşlar şu toz tatlandırıcı olayında biraz bana yardımcı olsanız nerden hangisini alayım şaşırdım.
splenda nın tozunu bulamadım bi şu gurmenette ki stevia var onu mu alayım o da bana biraz az geldi 200 gr az değil mi sizce?
Bir de ben Ankara'dayım büyük migros ve eczane de var dedi bi arkadaş ama hangi marka var acaba.
lütfen yardımcı olun tatlısızlıktan öleceğim bir an önce alıp yapayım :s
arkadalar ben de dukancıyım. yıllardır rejım yap boz yap boz yalama oldu vucudum. Allah tan su dukancım çıktıda kurtardı benı. ben 172 boyundayım 118 kıloydum 23 nısanda baslamıstım dıyete 10 gunde 6 kılo werdım.. cıldm duzeldi.
adet sancım bıle olmadı. adet olacağım zaman bır cırkınlık gelırdı bana sıwılceler falan mınnacıcık bı sıwılcem çıktı oda bıttiği gunlerde o kadar. walla uyulursa tam teskılat mukemmel hemde hiç acıkmadan. tıka basa yıyorum ben. berdeyse yarım kılo tavuk göğsu yıyorum bir ogunde benım kılom çok fazla olduğu ıcın çok kılo werdım kısa zamanda 10 kılo fazlası gbı olanlar daha az werırler ayrıca sporda yapmıyorum
arkadaşlar merhaba bugün diyetin 4. günü ve 2.400 kilo verdim 2. günü bir sarma ve bir çataldan az tatlıdan başka hiç bozmadım suyumu falan içiyorum yeşil çayda tüketiyorum çok fazla tatlıya düşkün olmamama ragmen tatlı istegim arttı kitabı okuduğumda dukan amca light cola içmeyi öneriyo tatlı ihtiyacımı böyle gidersem olur mu aranızda içen var mı bide atak evresinde tavugun beyaz et kısmı light peynir yağsız süt yoğurt yumurta ton balığı haricinde şuan bişey yemiyorum ama tek düze olmasın istiyorum bide kitapta maydonzunda kullanılabileceğini söylemiş yanlış anlamadıysam peyniri maydonozla karıştırsam yada sizlerin önereceği yeni lezzeter olursa sevinirim yulaf kepeğini henüz elime geçmedi bide kitapta bu kepeğin kalitesininde önemli olduğundan bahsediyo açık aktardan alan var mı acaba?hani markasız yani
arkadaşlar ben 2 gündür yulaf kepeğini ihmal ediyorum ne gibi bi sakıncası olur bilemediğimden fikrinizi alayım dedim yok illa kalk ye derseniz bu saatten sonrada gidip yerim valla :))
ya ben bırak yulaf kepeğini ihmal etmeği öğününü değiştirsem o gün aç geziyorum.. ne yersem yiyeyim doymuyorum.. sabahları yeme lazım benim hep.. besinlerin emilimini azaltıyormuş yulaf kepeği.. Dukan ömür boyunca hergün yenmesi lazım diyo
arkadaşlar merhaba bugün diyetin 4. günü ve 2.400 kilo verdim 2. günü bir sarma ve bir çataldan az tatlıdan başka hiç bozmadım suyumu falan içiyorum yeşil çayda tüketiyorum çok fazla tatlıya düşkün olmamama ragmen tatlı istegim arttı kitabı okuduğumda dukan amca light cola içmeyi öneriyo tatlı ihtiyacımı böyle gidersem olur mu aranızda içen var mı bide atak evresinde tavugun beyaz et kısmı light peynir yağsız süt yoğurt yumurta ton balığı haricinde şuan bişey yemiyorum ama tek düze olmasın istiyorum bide kitapta maydonzunda kullanılabileceğini söylemiş yanlış anlamadıysam peyniri maydonozla karıştırsam yada sizlerin önereceği yeni lezzeter olursa sevinirim yulaf kepeğini henüz elime geçmedi bide kitapta bu kepeğin kalitesininde önemli olduğundan bahsediyo açık aktardan alan var mı acaba?hani markasız yani
ya yarın yemesine yerimde ben pek acıkmıyorum aklıma bile gelmiyor ben en iyisi bu saatten sonra yemesemde yarın sabah yesem daha mı iyi olur
ÇOK ÖZÜR DİLERİMMM ama bir dışkı insanı ne kadar motive ediyo yaa
güzel haber. Çayın içinde neler var peki bendemi alsam acep gerçi bugün içtiğim yeşil çay rahatlattı ama olsun alabilirimde
yumruk ne yahu :26: bütün kitabı bitirdim yumruk diye bişey görmedim :44:
kızlar hepinize kocaman kocaman merhabalar... bugun ofise bi gittim... bilgisayarım açılmıyor... delirdimm... yolda 40 dk boyunca giderken de kendimi kurmuştum... abime mail atıcaktım çok kızdım da beyimizin yoğunluğundan (baahanesi) telefon görümesi bile yapamıyoruz...bende hepsini inci gibi toparladım zihnimde...bilgisayarım çalışmayınca hepsi aklımda patladı tabi :=))) sonra bütün gün uyukladım kamiller gibi doğru düzgün çalışmadım... ayrıca bende ciddi bi karın şişliği var nedendir bilmiyorum... kilom aynı ama karnım kocaman sanki... annem bile deli etti beni karnın büyümüş senin diye... aslında reglim daha bugun bitti... ondan mı ki acaba?... pffff artık konduramıyorum şundandır bundandır diye... bu arada teyze oluyorum allah izin verirse... kesinleşti fasülyemin varlığı... kurban olur teyzesi onu verene... bugun fasülyeme "don" aldım... anneannesi herşeyden önce don alalım bebişimiz donansın dedi... bende kimsecikler bişi almadan ben hemen donunu alıyım dedim :=))) cinsiyetini belli edene kadar bişi almak yok... :=)) ama çooookkk güzel bişey bu... ablam benim ikinci annem gibidir ve üzerimde emeği çok fazladır... allah razı olsun ondan... hayırlısıyla - sağlk - sıhhatle fasülyemizi kucağına almak nasip olur inşallah...
gel bebeğim buluşalım valla... hem o zaman ben daha bi incelmiş olurum inşallah... hem düğün hazırlıklarının son rötuşlarrı olur belki yardımına ihtiyacım olabilir.... SELİNimin de sözü var gelicek inşaallah...
:=))) hayırlısıyla sağlıkla aranıza katlsın inşallah...
teşekkür ederim kızlar... selinim prensesim sende şu iş olayına hiç canını sıkma... unutma hiçbişey senden kıymetli değil...
ahaaaa kendimden alinti yapmadigim icin ne yazdigimi unuttum :26: ama yazayim canim. simdi söyleki ben aldi ye ya da herhangi bir markete bir giriyorum bütün bitki caylarini topluyorum. genelde söle oluyor
fenchel- annis -kümmel
ingwer-holunderblute
kamille
brennessel-zitronengras
wohltuendergenuss
kräuterpur (karisik bisiler var icinde )
canimcim benim engin tecrübem yok ama hele ki bu diyetle su dan baska bisi icemedigimiz icin heryere bitki caylarimla gider oldum. hepsi iyi gelir cicim hepsinden ic. yesilcay i da mutlaka icine cubuk tarcim koy ic ya sakin ihmal etme
sonra sisersin
arkadaşlar ben 2 gündür yulaf kepeğini ihmal ediyorum ne gibi bi sakıncası olur bilemediğimden fikrinizi alayım dedim yok illa kalk ye derseniz bu saatten sonrada gidip yerim valla :))
Yulaf kepegini mutlaka tüketmelisin ben protein ekmegi yedigim gün yemiyorum ama diger gün mutlaka yiyorum.
Günaydııııın :) Bu aralar sabah bi görünüp kayboluyorum
Dün günüm hastanede geçti, ultrasonda böbreklerim vs vs her yerime baktılar çok şükür bir şey yokkk. Diyete devammm devammmm :)
Ultrasona aç girmem gerektiği için bir gün boyunca aç kaldım, sonra dışarıda yemek zorunda olduğum için etlere saldırdım resmen ve kuzu eti yidimAfiyet olsun banaaa
Arkadaşımda kaldım dün gece de, okunmuş hurma vardı bi de onu yidimm o da afiyet olsun banaaa heheheh ama hiiiç pişman değilimmm
Sonraaa canım arkadaşım şok geçirdi ne oldu sana diye, minicik kalmışsın dedi. Ahahahah ben ve minicik kalmakkk
Daha bu ne ki dedim bulaşıksuyu tarihinin en zayıf halini göstercek sana dedim, yok olma gibi bir planım var
Dün bir de gojiberry sınırımı da aştım, tatlı diye ölüyorum
Kızlar ya, ben de dün akşam masadaki nutellanın kapağını açıp öyle bir koklamışım ki sormayın, ama sadece o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?