ben tadınada baktım.kokusu yetmedi
açıp koklayınca durabileceğimi hiç sanmıyorum benhatta mutfakta bile olması tetikler beni o yüzden diyet boyunca asla almam
bana kalsa ben o reyondan bıle gecmem. eşim almış oğlum yesın bahanesıyle kendı goturecek.. ya tatlıyı cok aramam oğluma verırken attım ıste agzıma. yoksa aaa dur bı kasık yıyeyım yapmadım yanı. ama sonuc olarak yedım. ben yediiiiiiiiimmm.. ben yedimm
arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
yemeeeeeeeeee yemeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhele 11 kilo vermişsen hiç yeme aynı kilodayız su an ben senden 400 gr fazlayım boyun kaç ? ölçülerinide alıyormusun?
açıp koklayınca durabileceğimi hiç sanmıyorum benhatta mutfakta bile olması tetikler beni o yüzden diyet boyunca asla almam
bana kalsa ben o reyondan bıle gecmem. eşim almış oğlum yesın bahanesıyle kendı goturecek.. ya tatlıyı cok aramam oğluma verırken attım ıste agzıma. yoksa aaa dur bı kasık yıyeyım yapmadım yanı. ama sonuc olarak yedım. ben yediiiiiiiiimmm.. ben yedimm
kızlar hepinize kocaman kocaman merhabalar... bu arada teyze oluyorum allah izin verirse... kesinleşti fasülyemin varlığı... kurban olur teyzesi onu verene... bugun fasülyeme "don" aldım... anneannesi herşeyden önce don alalım bebişimiz donansın dedi... bende kimsecikler bişi almadan ben hemen donunu alıyım dedim :=))) cinsiyetini belli edene kadar bişi almak yok... :=)) ama çooookkk güzel bişey bu... ablam benim ikinci annem gibidir ve üzerimde emeği çok fazladır... allah razı olsun ondan... hayırlısıyla - sağlk - sıhhatle fasülyemizi kucağına almak nasip olur inşallah...
Kızlar ya, ben de dün akşam masadaki nutellanın kapağını açıp öyle bir koklamışım ki sormayın, ama sadece o kadar..
arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Günaydın kızlar!!
Sabah bi bakiyim dedim güzel topicikmize, yine işe dönücemOffff!! Çok sıkıcııı Başım da ağrımaya başladı...
Ben de sevgili kocam kaşık kaşık nutella yerken kokladıımmmBi de dün kendine bi makarna yapmış ama ne makarnaaaa.... Salçalı falan böyle.. Onu da kokladıımmm Anca kokluyom. İçim gitti ama yemedim bi lokma bile :S
Görüşmek üzere kızlar. Bana şans ve başarı dileyin. Perşembe ve Cuma çok zorlu geçecek
Günaydın kızlar!!
Sabah bi bakiyim dedim güzel topicikmize, yine işe dönücemOffff!! Çok sıkıcııı Başım da ağrımaya başladı...
Yarim tebrikleerr! Ben de 3 kere teyzeyim :) Teyze olunca sanki onlar benim de çocuklarım gibi geliyoO kadar çok seviyorum!! Benden küçük kardeşim yok benim, en küçüğüm evde. Kardeşim olsa ne güzel olurmuş diye düşündüm hatta. Benim çocuğum gibi olurdu Ablalar öyle oluyo. Az kahrımızı çekmiyolar
Ben de sevgili kocam kaşık kaşık nutella yerken kokladıımmmBi de dün kendine bi makarna yapmış ama ne makarnaaaa.... Salçalı falan böyle.. Onu da kokladıımmm Anca kokluyom. İçim gitti ama yemedim bi lokma bile :S
Daha önce de yaptıysan onunla ilgilidir. Vücudun artık direnç kazanmıştır. Sık sık yapınca öyle olur. Hem adet dönemin olması da etkiler tabi. Artık başladıysan sonuna kadar gitmelisin bence.
Görüşmek üzere kızlar. Bana şans ve başarı dileyin. Perşembe ve Cuma çok zorlu geçecek
Kolay gelsin arkadaşım dayan ama dayan
Günaydın canım,
O makarnalar ne ki, hele bir verelim daha güzellerini yiyeceğiz.
Bol şans ve başarılar.
günaydınnnnn
acayip bir kahvaltı yaptım okulda.4.5 aydır böyle yeme görmedim ve ben bundan çok korkuyordum.güçlendirmede saçmalrım diye..regl oldum dün.sinirim bozuk zaten.1o gün sürüyor bitiyor.10 gün sonra bir daha .ayda 10 gün rahatım desem yeridir.bu da 10+10+10 olsun:)))yarın sp yapıcam.perşembe yapmıyorum bu hafta çünkü perşembe annemlerin yanına gidicem.yolculukta çekemem :)))
aha bende akrebim... hemde katkısızzzz
ekim mi kasım mı?
kardeşimle ben akrebiz. kardeşimin bebeğide akrep olacak galiba
kasım 9 bende akrep bebeğimiz olsun çok isterim...
akrep burcu bir oğlum var ben balık sürekli çatışıyoruz yahu:2: ne zor bi karakter 16 yaşında ergenlik diyorum ama inşallah öyledir
Günaydın kızlar,
Güzel bir gün olsun, artılar yıldırmasın, mutsuz etmesin,
ekim34 sen de sıkma canını, burada ne duraklayan arkadaşlar var, üzülme
Yarimm cim tebrik ederim.
Benim oğlum da akrep 15 yaşında, ben teraziyim, bu ara ergenlik var işte, bizim zamanımızda biliyor muyduk, ergenlik hak getire, annelerimiz menapoz u bile girince öğrendi, zamane gençleri işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?