Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar. bu hafta -100 gr bıle olsa bıldırım yapmazsam çatlarım heee.

ben çakıldım kaldım gene.reglıde oldum bıttım ama tık yok yanı. bugunden ıtıbaren yıne 4 gunluk p gunu yapmaya karar verdım. 99 oldugumu goreyım verdıgıme ınanacagım. 48 beden pantolon gıyınıyordum 11,5 kg verdım ama eskı 46 beden pantalonuma gıremedım. sizcede tuhaf değilmi yaaaa.... bak yıne kaçamak yaptım veremeyınce boyle oluyorum

açıp koklayınca durabileceğimi hiç sanmıyorum ben hatta mutfakta bile olması tetikler beni o yüzden diyet boyunca asla almam

bana kalsa ben o reyondan bıle gecmem. eşim almış oğlum yesın bahanesıyle kendı goturecek .. ya tatlıyı cok aramam oğluma verırken attım ıste agzıma. yoksa aaa dur bı kasık yıyeyım yapmadım yanı. ama sonuc olarak yedım. ben yediiiiiiiiimmm.. ben yedimm

arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.

yemeeeeeeeeee yemeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hele 11 kilo vermişsen hiç yeme aynı kilodayız su an ben senden 400 gr fazlayım boyun kaç ? ölçülerinide alıyormusun?

bende dün başladım 1 kg verdim gözüküyor ama senin gibi yeni olduğumdan yorum yapamıyorum kaç gün atak yapacaksın bilmiyorum ama acele etmemek gerekiyor bence

Kızlarrr minnak bir tavsiye vercem sizee (Ayyy cümlenin iğrençliğine bak )

Ufak kaçamaklardan uzak durun, ben 27 kilo verme sürecinde neredeyse 0 kaçamak ile devam ettim. Şimdi arada kaçıyor ama o kadar da olur diyorum. Duraklama yaşamak istemiyorsanız, kaçamakları unutun.

Valla ben en son çekirdek diye öldüm bittim, hatta dedim sanırım şişti bi yerlerim canım çekti diye, felaket bir göğüs ağrısı çektim de o gece Sonra rüyamda çekirdek yedim, sabah kalktığımda gülmekten öldümmm zuhahahahahahah Seviyorum kendimi ve rüyalarımıı

yemeeeeeeeeee yemeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hele 11 kilo vermişsen hiç yeme aynı kilodayız su an ben senden 400 gr fazlayım boyun kaç ? ölçülerinide alıyormusun?

boyum 1,75. ölçülerimi almıyorum ya. okadar üşengecimki kim uğraşacak ölçüyle falan

Günaydın Kızlar,

Güzel bir gün olsun hepimize inşallah.

Ama ben bugün mutsuzum biraz, en son 26 sında tartılmıştım 64,6 idim reglimi bekledim geçince tartılayım diye bugün 4. gün bitti sayılır ve sabah 63,8 dim. 12 günde regl sonrası 800 gr canımı sıktı. Tiroidim yok benim, hormonu dışardan alıyorum çok dengesiz zaten hızlı vermeyi beklemiyorum ama neden böyle oldu anlamadım. Uzun süre duraklama yaşayan arkadaşlar da var biliyorum ama kabullenmek zor oluyor yine, biraz motivasyonum düştü sanırım.

Diyette de 46. günüm, 1 çay kaşığı kısır dışında kaçamağım olmadı. Hayırlısı bakalım.

açıp koklayınca durabileceğimi hiç sanmıyorum ben hatta mutfakta bile olması tetikler beni o yüzden diyet boyunca asla almam

Kızlar günaydın,

Bana kalsa ben de almam ama tetiklemiyor ya, koklayınca taaa içinize kadar çekince doyuyorsunuz, tecrübeyle sabit :))

Günaydın kızlar!!

Sabah bi bakiyim dedim güzel topicikmize, yine işe dönücem Offff!! Çok sıkıcııı Başım da ağrımaya başladı...

Yarim tebrikleerr! Ben de 3 kere teyzeyim :) Teyze olunca sanki onlar benim de çocuklarım gibi geliyo O kadar çok seviyorum!! Benden küçük kardeşim yok benim, en küçüğüm evde. Kardeşim olsa ne güzel olurmuş diye düşündüm hatta. Benim çocuğum gibi olurdu Ablalar öyle oluyo. Az kahrımızı çekmiyolar

Kızlar ya, ben de dün akşam masadaki nutellanın kapağını açıp öyle bir koklamışım ki sormayın, ama sadece o kadar..

Ben de sevgili kocam kaşık kaşık nutella yerken kokladıımmm Bi de dün kendine bi makarna yapmış ama ne makarnaaaa.... Salçalı falan böyle.. Onu da kokladıımmm Anca kokluyom. İçim gitti ama yemedim bi lokma bile :S

Daha önce de yaptıysan onunla ilgilidir. Vücudun artık direnç kazanmıştır. Sık sık yapınca öyle olur. Hem adet dönemin olması da etkiler tabi. Artık başladıysan sonuna kadar gitmelisin bence.

Görüşmek üzere kızlar. Bana şans ve başarı dileyin. Perşembe ve Cuma çok zorlu geçecek

3 gündür Erciş'in imkanlarında light yoğurt bulamadığım için normal yoğurt yiyordum.. Dün hiç kaçamak yapmadım ama neredeyse hiç su da içmedim 1 litreyi belki bulmuştur ama geçmediği kesin.. ve 400 gr fazla çıktım bugün (Reglime 1 hafta var) Moralim çok bozuldu ve eşimin gözünde "Dukan'la bile veremiyor" olmak istemediğim için yoğurt ve tavuk budunu kesecektim.. Meyveli Yoğurt her ne olursa olsun günde 1 e düşürecektim.. Günde 2 lt su içmek için çayı, light kolayı, kahveyi kesecektim.. en zoru yoğurt yememek olacaktı benim için ama bugün sabah marketten meyveli yoğurt almak için gittiğimde bi de ne göreyim Light Yoğurt Hem de benim tükettiğim marka

aldığım diğer kararlar uygulamada ama yoğurt kararını yürürlükten kaldırdım siparişte verdim her perşembe bana getirticekler yoğurt yoğurt sorunsalı çözüldü artık benim için..

düne göre 400 gr fazlayım.. dün hiç kaçamak yapmadım ama hiç su içmedim ya elimde 5 tane falan but kaldı onları bitirince bi daha hep tavuk göğüs alıcam.. but serbest diyo Dukan ama ben tırstım iyice :18:

Vücudum malum gün için su tutmaya başladı.. haa bi de tuz yok artık seyre kadar.. seyirde sebzelere koyucam sadece az

Günaydın canım,

O makarnalar ne ki, hele bir verelim daha güzellerini yiyeceğiz.

Bol şans ve başarılar.

günaydınnnnn
acayip bir kahvaltı yaptım okulda.4.5 aydır böyle yeme görmedim ve ben bundan çok korkuyordum.güçlendirmede saçmalrım diye..regl oldum dün.sinirim bozuk zaten.1o gün sürüyor bitiyor.10 gün sonra bir daha .ayda 10 gün rahatım desem yeridir.bu da 10+10+10 olsun:)))yarın sp yapıcam.perşembe yapmıyorum bu hafta çünkü perşembe annemlerin yanına gidicem.yolculukta çekemem :)))

Günaydııınnn dukan güzelleriiii :)))))))))))))))))))

Bugün dünkü kaçamaktan sonra hiç düşmemiş kilomla uyandım hadi hayırlısı :s

umarım duraklama falan olmaz bugün protein günüm suya yeşil çaya yüklenicem inş telafi edebilirim :s

Yarim tebrik ederim bende ikiz teyzesiyim henüz 6 aylıklar ilk teyzelik duygum :)

çok çok çok iyi bilirim müthiş bi duygu :)

Kolay gelsin arkadaşım dayan ama dayan

Bu arada 6 Nisanda ölçülerimi almışım, 6 Mayıs'ta tekrar aldım. Tesadüfen öyle denk geldi, ilk ölçü alma tarihimi unutmuştum. Kalçadan belden göğüsten bacaklardan ve hatta kollardan, hepsinden ortalama 3'er cm incelmişim. Bu zorlu hafta geçsin, haftaya hepsi için sevinicem inşallah :S Göbişi de ölçmüştüm ayrıca, o da -3cm çıktı. Ama basenler hala yayılmış duruyo. 3cm yetmemiş onlara tabiki. Bugün 38 beden pantolon giydim, geçen yaz giyemediklerimden. Ama popo yine daaarr. Üstüne uzun bişey giydim. En azından girdim içine tabi, iyidir. 57'ye ulaşırsam heralde üstümdeki tişörtü de çekiştirmek zorunda kalmam :S Umarım yani..

Kolay gelsin arkadaşım dayan ama dayan

Günaydın canım,

O makarnalar ne ki, hele bir verelim daha güzellerini yiyeceğiz.

Bol şans ve başarılar.

Ayyy!! Ve de çok teşekkürler Öpüyoruuummm!!!

Son düzenleme:

Arkadaşım sakin ol silkele bi kendini herşey geçer.. Güne böyle başlama bütün gün kötü geçer

yap güzel güzel yarın sp ni :)

aslında yolculuklarda vakitin nasıl geçtiğini anlamadığın için daha kolay oluyo : tavsiye :)

günaydınn ballaaarrrrr

heee öğrencilerime seslenioo gibi sesleniorumm sizeee:))

bu günde -400ü görmenin mutluluğu içindeimmD

arkadaslar BULAŞIKSUYU na katılıorumm.. kaçamak ne kelime sınırlı izinlileri bile hergün yemek kilo vermeyi durduruooo.

şöyyle düşünün seyir evresi bu dietin en eziyetli kısmı siz kaçamak yaptıkça eziyeti uzatıosunuzz!!

ben 11 ağustosta güçlendirmeye geçicem 1 kaçamak diorumm 12 ağustos 3 kaçamak 15 ağustoss ne gerek var buna!!!!

güçlendirrmeee istiioruuuummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…