- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
gunaydın kızlar. bu hafta -100 gr bıle olsa bıldırım yapmazsam çatlarım heee.
ben çakıldım kaldım gene.reglıde oldum bıttım ama tık yok yanı. bugunden ıtıbaren yıne 4 gunluk p gunu yapmaya karar verdım. 99 oldugumu goreyım verdıgıme ınanacagım. 48 beden pantolon gıyınıyordum 11,5 kg verdım ama eskı 46 beden pantalonuma gıremedım. sizcede tuhaf değilmi yaaaa.... bak yıne kaçamak yaptım veremeyınce boyle oluyorum
arkadaşlar bir sorum olacak size. dün dukan diyetinin ilk günüydü. normalde ilk gün mutlaka 1 kiloya yakın farkederdi. daha önceki yaptıklarımda. ama sabah baktım hiç vermemişim. garip geldi. normalde ilk gün baya iyi veriyordum. adet dönemim ondan dolayımı oldu bilmiyorum. hiç adet dönemimde yapmamıştım. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
Kızlarrr minnak bir tavsiye vercem sizee (Ayyy cümlenin iğrençliğine bak)
Ufak kaçamaklardan uzak durun, ben 27 kilo verme sürecinde neredeyse 0 kaçamak ile devam ettim. Şimdi arada kaçıyor ama o kadar da olur diyorum. Duraklama yaşamak istemiyorsanız, kaçamakları unutun.
Valla ben en son çekirdek diye öldüm bittim, hatta dedim sanırım şişti bi yerlerim canım çekti diye, felaket bir göğüs ağrısı çektim de o geceSonra rüyamda çekirdek yedim, sabah kalktığımda gülmekten öldümmm zuhahahahahahah Seviyorum kendimi ve rüyalarımıı
Bu arada 6 Nisanda ölçülerimi almışım, 6 Mayıs'ta tekrar aldım. Tesadüfen öyle denk geldi, ilk ölçü alma tarihimi unutmuştum. Kalçadan belden göğüsten bacaklardan ve hatta kollardan, hepsinden ortalama 3'er cm incelmişim. Bu zorlu hafta geçsin, haftaya hepsi için sevinicem inşallah :S Göbişi de ölçmüştüm ayrıca, o da -3cm çıktı. Ama basenler hala yayılmış duruyo. 3cm yetmemiş onlara tabiki. Bugün 38 beden pantolon giydim, geçen yaz giyemediklerimden. Ama popo yine daaarr. Üstüne uzun bişey giydim. En azından girdim içine tabi, iyidir. 57'ye ulaşırsam heralde üstümdeki tişörtü de çekiştirmek zorunda kalmam :S Umarım yani..
Ayyy!! Ve de çok teşekkürlerÖpüyoruuummm!!!
günaydınn ballaaarrrrr
heee öğrencilerime seslenioo gibi sesleniorumm sizeee:))
bu günde -400ü görmenin mutluluğu içindeimmD
arkadaslar BULAŞIKSUYU na katılıorumm.. kaçamak ne kelime sınırlı izinlileri bile hergün yemek kilo vermeyi durduruooo.
şöyyle düşünün seyir evresi bu dietin en eziyetli kısmı siz kaçamak yaptıkça eziyeti uzatıosunuzz!!
ben 11 ağustosta güçlendirmeye geçicem 1 kaçamak diorumm 12 ağustos 3 kaçamak 15 ağustoss ne gerek var buna!!!!
güçlendirrmeee istiioruuuummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydınnnnn
acayip bir kahvaltı yaptım okulda.4.5 aydır böyle yeme görmedim ve ben bundan çok korkuyordum.güçlendirmede saçmalrım diye..regl oldum dün.sinirim bozuk zaten.1o gün sürüyor bitiyor.10 gün sonra bir daha .ayda 10 gün rahatım desem yeridir.bu da 10+10+10 olsun:)))yarın sp yapıcam.perşembe yapmıyorum bu hafta çünkü perşembe annemlerin yanına gidicem.yolculukta çekemem :)))
ben de seyire geçince haftada 4P3S yapmayı istiyorum sakıncası yoksa ya
daha önce çok başlayıp yarıda kestiysen ondan olabilir.. adet döneminden olabilir bi dönemin geçsin bekle bakalım
ben rüyamda "atac dukanic" marka dondurma gördüm be sen ne diyosun
evet ben kaçamak yaptım haftasonu.. bi daha yok töbe komam ağzıma hiçbişey
SEN vAN'DA MI YAŞIYORSUN..Erciş'e gelmiştim ben güzel yer aslında ama yaşamk ayrı gezmek ayrı bilirim o durumları...3 gündür Erciş'in imkanlarında light yoğurt bulamadığım için normal yoğurt yiyordum.. Dün hiç kaçamak yapmadım ama neredeyse hiç su da içmedim1 litreyi belki bulmuştur ama geçmediği kesin.. ve 400 gr fazla çıktım bugün (Reglime 1 hafta var) Moralim çok bozuldu ve eşimin gözünde "Dukan'la bile veremiyor" olmak istemediğim için yoğurt ve tavuk budunu kesecektim.. Meyveli Yoğurt her ne olursa olsun günde 1 e düşürecektim.. Günde 2 lt su içmek için çayı, light kolayı, kahveyi kesecektim.. en zoru yoğurt yememek olacaktı benim için ama bugün sabah marketten meyveli yoğurt almak için gittiğimde bi de ne göreyim Light Yoğurt Hem de benim tükettiğim marka
aldığım diğer kararlar uygulamada ama yoğurt kararını yürürlükten kaldırdımsiparişte verdim her perşembe bana getirticekler yoğurt yoğurt sorunsalı çözüldü artık benim için..
düne göre 400 gr fazlayım.. dün hiç kaçamak yapmadım ama hiç su içmedim yaelimde 5 tane falan but kaldı onları bitirince bi daha hep tavuk göğüs alıcam.. but serbest diyo Dukan ama ben tırstım iyice :18:
Vücudum malum gün için su tutmaya başladı.. haa bi de tuz yok artık seyre kadar.. seyirde sebzelere koyucam sadece az
selam kızlar ben de uzuuuuuuuunnca bir süre giremedim siteye..diyetimin 50. günü 89.9 ile başladım 78.4 e kadar düştüm. hedefime ulaşmama az kaldı ama ben de diyetten inanılmaz derecede sıkıldım..ilk 40 gün hiç kaçamak yapmadım yapmadım ama son 10 gündür sürekli kaçamak yapıyorum. tartıda 1 aşşağı 1 yukarı oynayıp duruyo ama tahmin edersiniz 10 gündür hiç kilo veremedim..benim boyum 173 ve kemikli bir yapım var o yüzden görüntü olarak çok farketti insanlar artık yeter demeye başladılar onlarında etkisiyle sanırım sürekli bir şeyler istiyorum en son dün simit ve dondurma yedim ve bir daha asla kaçamak yapmayarak 72yi göreceğime dair kendime söz vererek güne başladım hadi bakalım hayırlısı:)
not: bu çizilgeyi nereden düzelteceğimi bulamıyorummm o yüzden takıldı kaldı:)
SEN vAN'DA MI YAŞIYORSUN..Erciş'e gelmiştim ben güzel yer aslında ama yaşamk ayrı gezmek ayrı bilirim o durumları...
ben diyeti 9 aydır yapıyorum. bir dönem 2 ay kadar ara vermiştim ama ilk başladığım zamanlardı. onu çıkarsak 7 aydır kesintisiz yapıyorum.
benim motivasyonum biraz farklı. geçici bir dönem bu neticede. hayatımın yarısı diyetle geçti benim ve ilk defa yaptığım diyetten sonuç aldım. o yüzden her gün benzer şeyler yemek önemli gelmiyor.
kızlarr herkese ii hafta sonlarıı..ben bugun ameliyat olayım için Adana.ya gidiorum.1 hafta fln giremicem nete we hepinizi,topiği eminim cok özlücemm..umarım diyetim sekteye ugramadan gelirim dicemm ama cok emin deilimm..umarım sorunsuz gider we gelirimmmm ..benim için şans dileyinn..öpüorumm hepinizi,,görüşmek üzereee inşşş...:79::79:
üüfff ben dün akşam yaptım köfte lokum gibi oldu....
yarım kilo yağsız kıymaya evde hangi baharatlardan varsa hepsinden attım... yarım soğan ve 8-10 diş sarımsağı rondodan geçirip iyice yoğurdum... sonrada köfteleri bastım... bugun öğlen de yağsız tavada pişti... ve içinde soğan sarımsak onu biraz sulandırdığından hiç öyle taş gibi de olmadı... mislerrr gibi valla
erciş'i ben hiçbir zaman tam sevemedim.. ama burada yaşayanlar da buraya göreve gelenlerde Erciş'i çok severler.. Ben çevresini seviyorum Tatvan. Edremit falan..
depremden sonra da Erciş benim için işkenceye dönüştü artık.. Bir an önce gitmek istiyorum buradan
Hayırlısı olsun canım, eşinin işi nedeniyle mi oradasın?
evet canım eş durumundan geldim ama eşimin deprem sebebiyle tayini çıktı ben kaldım burada.. eş durumu istedim ama 3 aydır tık yok
tatvan bitlis'in değil mi??oraya gittim askeriye vardı yanılmıyorsam.krater gölleri filan.sen öğretmen misin yoksa???erciş'i ben hiçbir zaman tam sevemedim.. ama burada yaşayanlar da buraya göreve gelenlerde Erciş'i çok severler.. Ben çevresini seviyorum Tatvan. Edremit falan..
depremden sonra da Erciş benim için işkenceye dönüştü artık.. Bir an önce gitmek istiyorum buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?