Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de seyire geçince haftada 4P3S yapmayı istiyorum sakıncası yoksa ya

daha önce çok başlayıp yarıda kestiysen ondan olabilir.. adet döneminden olabilir bi dönemin geçsin bekle bakalım

ben rüyamda "atac dukanic" marka dondurma gördüm be sen ne diyosun

evet ben kaçamak yaptım haftasonu.. bi daha yok töbe komam ağzıma hiçbişey

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın dukancılar bayadır yazmıyorum ben.23 nisanda korumaya geçtim ve memlekete gitttim 2 hafta boyunca çok yememe içmeme ve saf protein günü yapmamama ragmen 600 gr falan almıştım.ama dünkü saf proteinden sonra eski kiloma düştüm.o kadar mutlyumkı 65.5 den 53 olmak insanın ozguvenını yerine getiriyor.memleketten bisürü yeni kıyafet aldım malum olmuyor artık eskiler.darısı herkese iyiki kk ya girip bakmışım şu dukan diyetine.hepinize hedefinizde başarılar

3 er cm harika canım, tebrikler. Basenler de gider merak etme. Hele o giyemediğin kıyafetlerin içini girebilme hazzı tarifsiz. O anlarda önüme ennn sevdiğim yemeği koysalar dönüp bakmam.

Ben de ben deeeeeee :)))

selam kızlar ben de uzuuuuuuuunnca bir süre giremedim siteye..diyetimin 50. günü 89.9 ile başladım 78.4 e kadar düştüm. hedefime ulaşmama az kaldı ama ben de diyetten inanılmaz derecede sıkıldım..ilk 40 gün hiç kaçamak yapmadım yapmadım ama son 10 gündür sürekli kaçamak yapıyorum. tartıda 1 aşşağı 1 yukarı oynayıp duruyo ama tahmin edersiniz 10 gündür hiç kilo veremedim..benim boyum 173 ve kemikli bir yapım var o yüzden görüntü olarak çok farketti insanlar artık yeter demeye başladılar onlarında etkisiyle sanırım sürekli bir şeyler istiyorum en son dün simit ve dondurma yedim ve bir daha asla kaçamak yapmayarak 72yi göreceğime dair kendime söz vererek güne başladım hadi bakalım hayırlısı:)
not: bu çizilgeyi nereden düzelteceğimi bulamıyorummm o yüzden takıldı kaldı:)

bi insan kilo alıp bu kadar şevkle diyetine sarılamaz ya

pilates setim de geldi cumadan itibaren haftada 4 gün pilates

Ömmür cüm, panik yok, yediklerinin hazzını yaşa, 10+10+10 da süpermiş.

Alemsin arkadaşım,

Ben de simit canım istediği bir günün gecesi simit görmüştüm, bi yedim bi yedim, kalktığımda cidden yemiş gibiydim.

SEN vAN'DA MI YAŞIYORSUN..Erciş'e gelmiştim ben güzel yer aslında ama yaşamk ayrı gezmek ayrı bilirim o durumları...

yenisini yap o zaman canım.. çünkü ilk çizelge yaptığında çıkan son sayfayı kaydetmen gerekiyordu düzeltebilmen için

SEN vAN'DA MI YAŞIYORSUN..Erciş'e gelmiştim ben güzel yer aslında ama yaşamk ayrı gezmek ayrı bilirim o durumları...

erciş'i ben hiçbir zaman tam sevemedim.. ama burada yaşayanlar da buraya göreve gelenlerde Erciş'i çok severler.. Ben çevresini seviyorum Tatvan. Edremit falan..

depremden sonra da Erciş benim için işkenceye dönüştü artık.. Bir an önce gitmek istiyorum buradan

Ben de senin gibiyim arkadaşım, hayatım diyetle geçti o yüzden ben de bıkmadan yiyorum. Benim gerçi senin yanında emekleme dönemim ama uzun sürse de yerim, kilo vermek ne güzelmiş meğer, ucunda almama umudu hele şahane.

Canım benim, ben okuyana kadar çoktan ameliyat olmuş iyileşme sürecine girmişsindir ama çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Benim de sert oluyor valla, ne yalan söyleyim. Yemek yaparken arada oğluma da pişiriyorum ama hiç hoşnut olmuyor, eşim çekiniyor sanırım ama oğlumda hiç hatır gönül yok maşallah :))

Kızlar, kızlar,

Eşimle yapıyorduk ya dukan ı, size son gelişmeleri aktarayım.

Yaklaşık 2 aydır yapıyoruz, 2 defa kaçamak yapmış, tam da o günlerde, şimdi 10 kg a yaklaştı verdiği kilo. Yakın izleme sonuç verdi, şimdi gayet iyi gidiyor. Şu ara biraz rahat bıraktım ama uzaktan izliyorum.

günaydın kızlar...
Güne süper başladım tartıda eksileri gördüm şükür... Herkeze bol eksili günler

Hayırlısı olsun canım, eşinin işi nedeniyle mi oradasın?

gumaydın kızlar ben dukana 66.3 le basladım dukan amcaya göre 58.7 olmam gerekiyordu ama ben 58.3 yaptım hedefi
simdi o kiloya gelince hedef değiştircem sanırım :)) 55 olacak insallah yeni hedefim
aslında seyire alıştım ben kaçamak yapıyorum arada ve tabi bu da süreyi uzatiyor

merhaba kızlar...

dünkü moral bozukluğumdan ötürü yedimde yedim yedimde yedim. yok durduramıyorum. ben moralim bozuk olunca yiyorum!
dukana tam anlamıyla başlayamadım hala... kopunca kopuyormuş. tamam şuanki görüntüm iyi ama kilo olarak fazlayım.
ne spor yapıyorum nede diyet! dağıldım.
bugün gideyim dukan alışverişi yapayımda başlıyım tekrar.
cebimden para çıkmadan olmuyor :)
gidip birde pilates seti alayım anca öyle kendime gelicem ben anladım! illa 200-300 çıkacak cebimden:),

hıımm buarada dün anneciğime anneler günü hediyesi boncuk işi çok güzel bir salon takımı aldım
evde badana filan oldu dedim hadi örtüleride yeni olsun ay nasıl beğendi nasıl mutlu olduu
sıra geldi diğer anneye almaya:) bugün onuda halledip yarında kargoya vermeliyim.

birde bugün saçımı kestircem. sakın demeyin depresyon belirtileri diye. çünkü farkındayım

günaydın kızlar

Sabah mide ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım hala midem kötü nane limon kaynatıp içtim ama daha etki etmedi bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım gözüm yemek görmek istemiyor bırakın mutfağa girmek istemiyorrum o derecede yani eşimde aynı durumda hatta benden de kötü ishali istifrası ve ateşi var çok çok büyük bir ihtimalle dün akşam yemeğindeki dijon hardalından zehirlendik ben çok az yedim ama eşim çok yemiş yanında ben tavuk but eşim hindi göğüs yedi tavuktan olsa desem ikimizde farklı şeyler tükettik zaten o hardalı açrkende içime kurt düşmüştü kaç gün kargoda kutunun içinde sıcakta kaldı kesin sıcaktan bozuldu

Niless sen zehirlenmiştin değil mi başlka ne içsem faydası olur bilgisi olan varmı benim tek bildiğim bol bol sıvı

tatvan bitlis'in değil mi??oraya gittim askeriye vardı yanılmıyorsam.krater gölleri filan.sen öğretmen misin yoksa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…