merhaba kızlar...
dünkü moral bozukluğumdan ötürü yedimde yedim yedimde yedim. yok durduramıyorum. ben moralim bozuk olunca yiyorum!
dukana tam anlamıyla başlayamadım hala... kopunca kopuyormuş. tamam şuanki görüntüm iyi ama kilo olarak fazlayım.
ne spor yapıyorum nede diyet! dağıldım.
bugün gideyim dukan alışverişi yapayımda başlıyım tekrar.
cebimden para çıkmadan olmuyor :)
gidip birde pilates seti alayım anca öyle kendime gelicem ben anladım! illa 200-300 çıkacak cebimden:),
hıımm buarada dün anneciğime anneler günü hediyesi boncuk işi çok güzel bir salon takımı aldım
evde badana filan oldu dedim hadi örtüleride yeni olsun ay nasıl beğendi nasıl mutlu olduu
sıra geldi diğer anneye almaya:) bugün onuda halledip yarında kargoya vermeliyim.
birde bugün saçımı kestircem. sakın demeyin depresyon belirtileri diye. çünkü farkındayım
ben de kestirmek istiyorum saçlarımı yaaaa!bir de balyaj istiyorum ama henüz netleştiremedim.yıllardır hiç boyamıyorum saçlarımı.en son 2004 te boyamıştım..merhaba kızlar...
dünkü moral bozukluğumdan ötürü yedimde yedim yedimde yedim. yok durduramıyorum. ben moralim bozuk olunca yiyorum!
dukana tam anlamıyla başlayamadım hala... kopunca kopuyormuş. tamam şuanki görüntüm iyi ama kilo olarak fazlayım.
gidip birde pilates seti alayım anca öyle kendime gelicem ben anladım! illa 200-300 çıkacak cebimden:),
hıımm buarada dün anneciğime anneler günü hediyesi boncuk işi çok güzel bir salon takımı aldım
evde badana filan oldu dedim hadi örtüleride yeni olsun ay nasıl beğendi nasıl mutlu olduu
sıra geldi diğer anneye almaya:) bugün onuda halledip yarında kargoya vermeliyim.
birde bugün saçımı kestircem. sakın demeyin depresyon belirtileri diye. çünkü farkındayım
merhaba kızlar...
geçmiş olsun .bol su almaya çalı canım.gerçi o bulantıylada su içilmez ki.aman dikkat et kendine...günaydın kızlar
Sabah mide ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım hala midem kötü nane limon kaynatıp içtim ama daha etki etmedi bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım gözüm yemek görmek istemiyor bırakın mutfağa girmek istemiyorrum o derecede yani eşimde aynı durumda hatta benden de kötü ishali istifrası ve ateşi var çok çok büyük bir ihtimalle dün akşam yemeğindeki dijon hardalından zehirlendik ben çok az yedim ama eşim çok yemiş yanında ben tavuk but eşim hindi göğüs yedi tavuktan olsa desem ikimizde farklı şeyler tükettik zaten o hardalı açrkende içime kurt düşmüştü kaç gün kargoda kutunun içinde sıcakta kaldı kesin sıcaktan bozuldu
Niless sen zehirlenmiştin değil mi başlka ne içsem faydası olur bilgisi olan varmı benim tek bildiğim bol bol sıvı
günaydın kızlar
Sabah mide ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım hala midem kötü nane limon kaynatıp içtim ama daha etki etmedi bu saat oldu hala kahvaltı yapamadım gözüm yemek görmek istemiyor bırakın mutfağa girmek istemiyorrum o derecede yani eşimde aynı durumda hatta benden de kötü ishali istifrası ve ateşi var çok çok büyük bir ihtimalle dün akşam yemeğindeki dijon hardalından zehirlendik ben çok az yedim ama eşim çok yemiş yanında ben tavuk but eşim hindi göğüs yedi tavuktan olsa desem ikimizde farklı şeyler tükettik zaten o hardalı açrkende içime kurt düşmüştü kaç gün kargoda kutunun içinde sıcakta kaldı kesin sıcaktan bozuldu
Niless sen zehirlenmiştin değil mi başlka ne içsem faydası olur bilgisi olan varmı benim tek bildiğim bol bol sıvı
tatvan bitlis'in değil mi??oraya gittim askeriye vardı yanılmıyorsam.krater gölleri filan.sen öğretmen misin yoksa???
Canım benim, kaldığın yerden devam. Şu plates setini ben de mi alsam acaba, yapar mıyım, kenara atar mıyım bilemedim :))
Saçını kestir, kuaförle de konuş, konuş, terapi işte, ucuz tarafından.
ben de kestirmek istiyorum saçlarımı yaaaa!bir de balyaj istiyorum ama henüz netleştiremedim.yıllardır hiç boyamıyorum saçlarımı.en son 2004 te boyamıştım..
ben de anneneler gününde anneme hediye olarak kendimi ve kızımı götürüyorum.
iş yerinde durmlar nasıl???yok konuşmam hiç biliyor musun kuaförde:)
işim olmaz:) ama değişiklik iyi gelicek gibi duruyor:)
illa cebimden para çıkmalı birde çok kırıldı uçları. temizlensin:)
valla ben boyatıyorumda çook uzun zamandır kestirmedim birde bana kısa yakışıyor:) üşenmezsem giderim boya yaptırdığım kuaför ile kestirdiğim kuaför farklı
günaydın kızlar
iş yerinde durmlar nasıl???
yok konuşmam hiç biliyor musun kuaförde:)
işim olmaz:) ama değişiklik iyi gelicek gibi duruyor:)
illa cebimden para çıkmalı birde çok kırıldı uçları. temizlensin:)
valla ben boyatıyorumda çook uzun zamandır kestirmedim birde bana kısa yakışıyor:) üşenmezsem giderim boya yaptırdığım kuaför ile kestirdiğim kuaför farklı
öyle işimi yapıyorum tabi biraz sala sala
müdürüm hiçbirşey olmamış gibi davranıyor ama ben soğuk.
bizim aile şirketi olduğu için biraz kalabalık bir patron kitlesi var. onlardan bizim bölüm ile ilgilenen duymuş kavga ettiğimizi sabah günaydın demeye geliyormuş.
bugün bana dedi Selin sakın istifa filan etme okadar işi kim yapar dedi. senden başka da kimse ona sabredemez dedi. olur böyle şeyler ne oldu anlat dedi.
yok dedim boşverin. senden dinliyim anlat dedi bırak şimdi iş ahlakını dedi. bende bahsettim güldü.
biz burda millete iş yaptıralım diye uğraşıyorz sende iş yapıyorsun diye azar işitiyorsun dedi. öyle dedim.
neyse diğer patron gelsin oturun konuşun dedi. ben çıkışını vermem verememde dedi. bekle 10 gün dedi işte. zam istiyim en iyisi direk çıkışımı verirlerceplerinden çıkmasın diyee
buarada dün azcık sevgilime kızdım
sinirimi çıkardım daha doğrusu
bugünde ay dönümümüz hep o mu çiçek yollıcak dedim:26:
bende ona bunlardan gönderdiiimmmmumarım gün içinde teslim ederler:26:
Eki Görüntüle 409766
Canım, sevgililer, eşler ne için, biraz da bugünler için değil mi :))
Çok güzeller, iyi düşünmüşsün. Aydönümünüz de hayırlı olsun, daha nice uzun yıllar inşallah.
teşekkür ederim inşş
ama üzülüyorum sonra çok ya. 5 para etmez insanlar yüzünden en kıymetlimi üzüyorum.
ama ne yapayım birilerinden çıkması lazım valla iyi dayanıyor bana çünkü birileri hep o oluyorr:26:
DUKANA VEDA
kızlar selamlar dukana elveda diyorum şuan kendimi çok mutsuz huzursuz ve suçlu hissediyorum çünkü hemen hemen 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ayrıca emziriyorum da ve kızım 2 aydır kilo almıyor hafta sonu dr götürdüm çekap yaptırdım dr bana sorduğu şey diyetmi yapıyorsun sen dedi evet dedim anne sütüm çok yağsızmış ve kalori yokmuş yediğim şeyler kızımı etkilemiş ben zayıflarken oda zayıflamış kendimi çok kötü hissediyorum şuan ben zayıflayacağım diye kızımı zayıflattım bundan sonra herşeyden yiycem ama az yicem yeterki kızım iyi olsundr ceviz fındık hurma ve bol bol kabak çekirdeği yememi önerdi olsun yerim kızım kilo alsın iyi olsunda
DUKANA VEDA
kızlar selamlar dukana elveda diyorum şuan kendimi çok mutsuz huzursuz ve suçlu hissediyorum çünkü hemen hemen 3 aydır bu diyeti uyguluyorum ayrıca emziriyorum da ve kızım 2 aydır kilo almıyor hafta sonu dr götürdüm çekap yaptırdım dr bana sorduğu şey diyetmi yapıyorsun sen dedi evet dedim anne sütüm çok yağsızmış ve kalori yokmuş yediğim şeyler kızımı etkilemiş ben zayıflarken oda zayıflamış kendimi çok kötü hissediyorum şuan ben zayıflayacağım diye kızımı zayıflattım bundan sonra herşeyden yiycem ama az yicem yeterki kızım iyi olsundr ceviz fındık hurma ve bol bol kabak çekirdeği yememi önerdi olsun yerim kızım kilo alsın iyi olsunda
canımm benim
kızın iyi olsun büyüsün sonra senden emmeyi bıraksın sonra yap sen diyetii
önce o minik bıdık
üzülme bak biz buralardayız arada sıra uğraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?